- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #58.341
Berra da 21 giyiyor canim ben 22 almistim.hayırlı olsun katre cnm hem güle güle kullansı hem güle güle giysin berracık. kaç numara almıştın ki cnm. bende geçen yaza doğru giyer diye 24 numara aldım yaza ancak olur sanırım şimdi 21 giyiyoruz.
funda nasıl yani cnm eşin hiç yanınıza gelmeden mi trabzona gidecek.
valla cnm şuan 21 olan ayakkabı tam alıo o sanbe nin. bu aldığımda sanbe ni spor ayakkabısı giydirince ayağının arkasına baş parmağğım giriyor. yaza tam olur sanıyorum bakalım.Berra da 21 giyiyor canim ben 22 almistim.
valla bilmiyorum ki cnmfundam sağol cnm .
senin kv pskoloğu pskolokluk eder fundamya yazık pskoloğa he he he:kimbilir neler anlattıda allah sana sabır versin nediyeyimki
özcenan ranacığada baksen he hehe çok biliyo bunlar çok nilde sürekli anne kucak kucak diyo..
gelecek ama şöyle olacak: pazartesi gece gelecek salı günü öğleye doğru gidecek ve muhtemelen görevi bitinceye kadar(muhtemelen ocak sonunda biter) gelmeyecek.çünkü uçakla gidip gelebilir ve o da maliyetlihayırlı olsun katre cnm hem güle güle kullansı hem güle güle giysin berracık. kaç numara almıştın ki cnm. bende geçen yaza doğru giyer diye 24 numara aldım yaza ancak olur sanırım şimdi 21 giyiyoruz.
funda nasıl yani cnm eşin hiç yanınıza gelmeden mi trabzona gidecek.
evet cnm çok fenakatrem güle güle kullansın berracıkık masasınıve ayakkabılarını.
fundam bu çokfena bişey ya yani nezamanakadar orda olacak tabi ya bunasıl bir iş ben anlamadım insan arada memleketini yazar bari..
cnm aminSagol guldencim
Funda cok üzüldüm ya kari koca cok degisik bi isiniz var desem kizar misin bana. Allah kolaylik versin size.
amin cnm,vardır bi hayır ama işte ister istemez insan sitem ediyoryağmur geçmiş olsun elife
katrew hayırlı olsun masanız :)
funda vardır bir hayır kuzum Allah yardımcınız olsuın
ay kızlar hızlı hızlı okuyorum aarada atlıyorumdur kızmaın ne olur
wavs ve dilek yoklar bu aralar nerelerdelerki
cnm böyle böyle bağışıklık sistemi güçlenecekMerhabalarrr vee meryem de hastalandiiki gun gitti sadece ve burnu akıyor simdi.bugun yollamadm ama moralumde bozuldu nasıl olcak bu is bilmiyorm..bnm de agrim var bugun biraz daha fazla sanki..kv ve kp de gittiler sabah basbasa kaldik cekirdek aile...midem cok kotu hic bisey yiyesim gelmuyo.yemk yapasim gelmiyo poffff cok zorr
günaydın kızlar ama yine geçmiş yokkkkk:ama ama olmazkiiiii inş herkes iyidir.
günaydın canlarım
gülden nasılsın tatlım nil nasıl
kızlar öpüyorum hepinizi
Günaydın kızlar nasılsınız? Ben kötüyüm. Sabah defneyi bıraktım yola çıktım. ve servis çarpıp kaçtı benim yeni arabaya. çok korktum. çok şükür bende bişey yok. araba da hasar az .ama adam bana carpinca ben kaldırıma doğru savruldum. çok korktum. hemen kaynımı aradım geldi. baktı .Bişey yok bunda kaskoyu bozdurmadan yaptiririz dedi.herkese günaydınnn. nasılsınız kızlar herşey yolundadır inş. betüll erdem paşa nasıl oldu gülden niloşum nasıl napıo.. ananen siz de mi cnm
Amin canım. servis şoförü durmadı bile. gaza bastığı gibi kaçtı. plakasini da o şaşkınlıkla almamisimgeçmiş olsun funda Allah beterinden korusun
yasmin canım erdem daha iyti şükür dün akşam son iğnemizi vurulduk yarın kontrolümüz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?