2012 kasım bebekleri büyüyor..

Berra da 21 giyiyor canim ben 22 almistim.

Sagol guldencim

Funda cok üzüldüm ya kari koca cok degisik bi isiniz var desem kizar misin bana. Allah kolaylik versin size.

yağmur geçmiş olsun elife
katrew hayırlı olsun masanız :)
funda vardır bir hayır kuzum Allah yardımcınız olsuın
ay kızlar hızlı hızlı okuyorum aarada atlıyorumdur kızmaın ne olur
wavs ve dilek yoklar bu aralar nerelerdelerki

Merhabalarrr vee meryem de hastalandi iki gun gitti sadece ve burnu akıyor simdi.bugun yollamadm ama moralumde bozuldu nasıl olcak bu is bilmiyorm..bnm de agrim var bugun biraz daha fazla sanki..kv ve kp de gittiler sabah basbasa kaldik cekirdek aile...midem cok kotu hic bisey yiyesim gelmuyo.yemk yapasim gelmiyo poffff cok zorr

valla bilmiyorum ki cnm
benim kv nin ablası aynı psikologa gitti,tedavi görüyor
e ablası giderde benim kv gitmez mi? malum ablasında ne olursa kendinde aynısı olsun istediği için

gelecek ama şöyle olacak: pazartesi gece gelecek salı günü öğleye doğru gidecek ve muhtemelen görevi bitinceye kadar(muhtemelen ocak sonunda biter) gelmeyecek.çünkü uçakla gidip gelebilir ve o da maliyetli

katrem güle güle kullansın berracıkık masasınıve ayakkabılarını.
fundam bu çokfena bişey ya yani nezamanakadar orda olacak tabi ya bunasıl bir iş ben anlamadım insan arada memleketini yazar bari..
evet cnm çok fena
ya inanın yoruldum artık tek başıma didinmekten.allah sağlık versin de yine de insan sitem etmeden duramıyor
cnm muhtemelen ocak sonuna kadar orada olacak

Sagol guldencim

Funda cok üzüldüm ya kari koca cok degisik bi isiniz var desem kizar misin bana. Allah kolaylik versin size.
cnm amin
valla denetim yapınca böyle oluyor işte
o yüzden de bir an önce sabit istiyorum.az kazansam da hiç olmazsa hep birlikte oluruz

amin cnm,vardır bi hayır ama işte ister istemez insan sitem ediyor
hamile olan hatunlar ne olur dua edin de sabit olalım artık
evet cnm kızlar yok

cnm böyle böyle bağışıklık sistemi güçlenecek
bozma moralini
sana da geçmiş olsun
bulantılar geçecek merak etme

sibelcim hoşgeldin cnm geçmiş olsun meryemciğğe kıyamamya ay bende nili ıreşe gönderince ne olacak siz yazınca bende çok korkuyorumyaaa pöffff:
neden gittiki kveler meryem yarımgün gitmeyecekmi kıreşe sonra kim bakıcak cnm

Tüm gün gideck guldenvm alistrma icin yarım gun gondermistim...

Fundacm insallh sabite gecersnz cok zor boyle

Tüm gün gideck guldenvm alistrma icin yarım gun gondermistim...

Fundacm insallh sabite gecersnz cok zor boyle

günaydın canlarım
gülden nasılsın tatlım nil nasıl
kızlar öpüyorum hepinizi

herkese günaydınnn. nasılsınız kızlar herşey yolundadır inş. betüll erdem paşa nasıl oldu gülden niloşum nasıl napıo.. ananen siz de mi cnm

günaydın kızlar ama yine geçmiş yokkkkk: ama ama olmazkiiiii inş herkes iyidir.

günaydın canlarım
gülden nasılsın tatlım nil nasıl
kızlar öpüyorum hepinizi

herkese günaydınnn. nasılsınız kızlar herşey yolundadır inş. betüll erdem paşa nasıl oldu gülden niloşum nasıl napıo.. ananen siz de mi cnm
Günaydın kızlar nasılsınız? Ben kötüyüm. Sabah defneyi bıraktım yola çıktım. ve servis çarpıp kaçtı benim yeni arabaya. çok korktum. çok şükür bende bişey yok. araba da hasar az .ama adam bana carpinca ben kaldırıma doğru savruldum. çok korktum. hemen kaynımı aradım geldi. baktı .Bişey yok bunda kaskoyu bozdurmadan yaptiririz dedi.
Besmele çekmeden binmem .
Sonra eşimi aradım haber verdim. o da sende bişey var mı dedi. yok dedim. o zaman gerisi hallolur dedi

geçmiş olsun funda Allah beterinden korusun
yasmin canım erdem daha iyti şükür dün akşam son iğnemizi vurulduk yarın kontrolümüz var

geçmiş olsun funda Allah beterinden korusun
yasmin canım erdem daha iyti şükür dün akşam son iğnemizi vurulduk yarın kontrolümüz var
Amin canım. servis şoförü durmadı bile. gaza bastığı gibi kaçtı. plakasini da o şaşkınlıkla almamisim

Erdem de atlatmıştır inşallah

fundaaa çok geçmiş olsun cnmmm köpeğe çarptığımda yaşadığım korku aklıma geldi plakayı almamamn o kadar normal ki... canına bişey olmamış hasarda çok yokmuş çok şükür cnm
betülüm çok geçmiş olsun cnm bitmiş iğnelr.

kızlar benim yine meşhur hailelilk kaşıntılarım başladı sanırım... iki akşamdır bacaklarım aşırı kaşınıo bu sefer bir fark var kuzum kaşıo:) anne kaçınıo mu dio uf olmuş anne dio kaşıo sıpam minnacık elleriyle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…