- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #63.681
Sen gebesınben 62 yim ha ha:)
sen hamıssınben 62 yim ha ha:)
Hem gebe hem hamıssınSen gebesın
sen hamıssın
cnm kesin olan bişey varsa o da doğumun samsunda olacağı:) gerisi henüz ihtimal dahilinde yani kesin bişey yok. ama dönme fikri ağır basıo tayinim çıkarsa. hayırlısı olsun inş. gerisinin önemi yokErkeklerın yasayıp gormedı gerekıyo gercekten
Bundan sonrası daha ıyı olur ıns sızın ıcın
E sımdı dogum nerde olucak bu durumda?
ha ha ha bu iyiydi güldüm sayende:) normalde bu kiloda olmam inş. cnm:)Hem gebe hem hamıssın
Tel kasmaya basladı
günaydın cnmGunaydın kızlar
Masallah senlenmıs burası sabah sabah
Bızde eltımdeyız nıdayla kendısı dıreksıyon dersıne gıttı ogluna bakmaya geldım
evet ya kırmızı olmuşAaa sen neden kirmizi oldun
hadi hayırlısı cnm inşallah gönlünüze göre bi yer bulursunzevet cnm bakalım nasip dönersek ki öyle bir ihtimal var:) ev alıp dönelim diyoruz. tabi nasip o zamana kadar netleşir. bence de o bebek alnıp paket olmalı bi an evvel. güldenim bende şöyle uyutabileceği sallayabileceği güzel bi bebek olsun istiyorum hani altını filan değişebileceği. bakalım o zaman akadar zeynebin bez işini halletmiş olursak. bende beze yapcam diye tutturmasın ben bebişin altını değişirken o da bebeğininkini değişsin diorum
demekki neymiş?hanım sözü dinlemek gerekirmiş :)kızlar şimdi bizde durum şu:) burda kalırsak ben iki yıl ücretsiz izin alcam ama bu iki yılın sonunda iki çocuğa kim bakacak nasıl olcak meçhul. iki yıl ücretsiz izin demek maaş kaybı olark 50000 tl kayıp bi de 2 yıl sigortamın durması durumu var o da ayrı bi kayıp. yani nerden baksan 60000 tl kaybımız var belki daha fazla. üstelik iki yıl sonu da belirsiz. iki çocuğa bakıcı bulsan 1000 lira ya öp başına koy. e birine bakıcı biri kreşe desen yine uçuk rakamlar çıkıo. hepsinden önemlisi nasıl bakılacakları meçhul.yada ikinci ihtimalle ben mayısta tayin istiycem tayinim çıkpta eşimin tayini çıkana kadar ben zaten doğum izninde oluyorum burda olcam yani. ayrı kalmış olmıycaz. o sırada da arabayı satıp annemlere yakın bi yerden ev alıp dönücez ben çalışmaya devam edicem çocukların akıbetide belli olcak. şimdilik dönmek mantıklı gelio çünkü burda hem eşimin hem benim işimiz daha da zorlaştı ve burda hayat şartları daha zor. kıyafet hariç herşey çok daha pahalı. en önemlisi de kuzularım emin ellerde olcak orda olursak. şimdilik bizde durumlar böyle.
senin mazeretin varben 62 yim ha ha:)
aaa nereye?Ben kaciuorum canlar herkezi kocaman optum
Bende guldum:) olmazsın cnm dogumdan sonra gıdıyorya cogu...ha ha ha bu iyiydi güldüm sayende:) normalde bu kiloda olmam inş. cnm:)
oy kaçta yatıo bu kuzu maşallah barekallah. biz dokuz buçuk gibi yatıp yedi de uyanıyoruz ortalama.
Ben kaciuorum canlar herkezi kocaman optum
Haydı gule gulebende kaçar kocişim gelcekmiş beni almaya malum öğle yemeği vakti:)
Bem de öyle yaptim aslind amaa neden oldu bilmiyorumOo nıye oldukıben once tereyag suruyorum sonra unluyorum her yerını..
wavsum allahım gönlünüze göre versin. inş alın arabanızı araba süper birşey gerçekten..
allahım herkese istediği hayırlı zamanda nasip etsin bebeği.
Ozledim cnm b3nim gerci bendeme zamanzaman giremiyorum o ayri
Sagolasun cnm darisi basina
wavs lar araba alıo sanrım hayırl olsun wavscım kazasız belasız. bizde yazın satabilirz ev için durumlar netleşirse. songülll sana satayım bayandan temiz:) ama otomatik değil biliosun he he:)
Wavs canim hayirli olsun sanda bir ehluyey yakisir artim
Sagol songulcum dun gece anlastıgımız saatte gelemedım 9,5 ta uyudum dıyebılırım gozumu acamadım:)
Dılek ıns az kalmıs cnm evde daha rahat olursun
Evı de gonlunuze gore bulursunuz ıns
Keske ımkan olsa gondersem tart pastadan
Ama tavsıye ederım cok pratık yaparsın hemencık:)
Gulden sesın radyoyla tescıllenmıs sekerım daha begenmıyom dıyosun:))
Wavs hayırlısıyla alırsınız arabanızı ıns gonlunuze gore:)
afiyet olsun cnmbende kaçar kocişim gelcekmiş beni almaya malum öğle yemeği vakti:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?