- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #63.641
Merhaba canim benim ay kolay gelsin eltineGunaydın kızlar
Masallah senlenmıs burası sabah sabah
Bızde eltımdeyız nıdayla kendısı dıreksıyon dersıne gıttı ogluna bakmaya geldım
anasının kızı ayrıntılara takılıo:) video ya çektirse çekcem sıpa sevcem onu mincik minicik elleri var dio elleriyle gösterio parmaklarını birleştirip. yiyesim gelio o halini. ilerde anı olurdu çekebilsem ama işte durmuo sıpam.doğunca da sever inş. kardeşiniAh aha tum presedurleride biliyor baksana
Hayırlısı olsun cnm tokattan mı dusunuyorsunuz evı?biliyorum cnm takılıyorum öyle. kesin bişey yokda olurda dönersek ev alıp gitmeyi düşünüyoruz netleşmedi daha. eve almak için benim çalışıo olmam gerek yani ücretsiz almamam gerek o da burdayken imkansız.
Bak bak ne bilgilee var arkadasimda teoride var ama pratikte yok hhahasongülüm hoşgeldin cnm. ay sende yasemin gibi dün yaseminimde yazmış bu sesin hakkını vermeliydin diye utandırıyorsunuzz beni kızlarya çok teşekkür ederim ama nedense ben beğenmiyorum sesimi..he hehe.)
evet wavslar araba alıcaklarmışta cnm onu dedim bende.
yaseminim o bebek işini mutlaka yapmalısın cnm bu senin işini çok kolaylaştıracaktır bebeğin boyunu birazda büyük alırsan bence sen bebekle ilgilenirken oda kendi bebeğiyle ilgilene bilir aynı anda..
Ay sorma canim pek komilti ay iyi etmissn cnm zor cocuklaMerhaba canim bulusamadik gecen gece:) ya aslinda ben cok istiyorum ama. Mersin mut ta nişan. uzak olunca cesaret edemiyoruz. Esime de zor geliyor bilmedigi yol olunca. Kendi otobusle gidecek. Bizi goturmuyoooo
Aaa sen neden kirmizi oldunBencede senlendi uzun zamandır bu kadar kisi olmamistik heralde:)
Ayagimi surudum:)Bencede senlendi uzun zamandır bu kadar kisi olmamistik heralde:)
evet cnm bakalım nasip dönersek ki öyle bir ihtimal var:) ev alıp dönelim diyoruz. tabi nasip o zamana kadar netleşir. bence de o bebek alnıp paket olmalı bi an evvel. güldenim bende şöyle uyutabileceği sallayabileceği güzel bi bebek olsun istiyorum hani altını filan değişebileceği. bakalım o zaman akadar zeynebin bez işini halletmiş olursak. bende beze yapcam diye tutturmasın ben bebişin altını değişirken o da bebeğininkini değişsin diorumHayırlısı olsun cnm tokattan mı dusunuyorsunuz evı?
Zeynepcıgede masallah e bebe sımdıden paket olsun o zaman:)
Bu durumda tokat yollari gorunuykr gibimibiliyorum cnm takılıyorum öyle. kesin bişey yokda olurda dönersek ev alıp gitmeyi düşünüyoruz netleşmedi daha. eve almak için benim çalışıo olmam gerek yani ücretsiz almamam gerek o da burdayken imkansız.
Acaba gebelendimi katrea malum tek cocuga yokha hah a songülüm zaten bazen yasemine söylüyorum bak böyle yapmak lazımmış falan diye sanki benim 2. çocuğum varmış gibi ama araştırıyorum çok fazla cnm.. seviyorum araştırmayı.
beni hoşgeldin cnm ne haber bakalım.
yaseminim yetişemiyorumki cnm.
hayırdır birde tokata geridönüşmü var yoksa?
aaa bende soracaktım pro ğüye yazıyo katredede nedenkiiii:
aynen yaseminimçok doğru düşünüyorsun.evet cnm bakalım nasip dönersek ki öyle bir ihtimal var:) ev alıp dönelim diyoruz. tabi nasip o zamana kadar netleşir. bence de o bebek alnıp paket olmalı bi an evvel. güldenim bende şöyle uyutabileceği sallayabileceği güzel bi bebek olsun istiyorum hani altını filan değişebileceği. bakalım o zaman akadar zeynebin bez işini halletmiş olursak. bende beze yapcam diye tutturmasın ben bebişin altını değişirken o da bebeğininkini değişsin diorum
Olsin.bak dinlenmissinSagol songulcum dun gece anlastıgımız saatte gelemedım 9,5 ta uyudum dıyebılırım gozumu acamadım:)
Dılek ıns az kalmıs cnm evde daha rahat olursun
Evı de gonlunuze gore bulursunuz ıns
Keske ımkan olsa gondersem tart pastadan
Ama tavsıye ederım cok pratık yaparsın hemencık:)
Gulden sesın radyoyla tescıllenmıs sekerım daha begenmıyom dıyosun:))
Wavs hayırlısıyla alırsınız arabanızı ıns gonlunuze gore:)
Seni kıskandımAaa sen neden kirmizi oldun
Ins cnm hayırlısı olsun hakkınızda..evet cnm bakalım nasip dönersek ki öyle bir ihtimal var:) ev alıp dönelim diyoruz. tabi nasip o zamana kadar netleşir. bence de o bebek alnıp paket olmalı bi an evvel. güldenim bende şöyle uyutabileceği sallayabileceği güzel bi bebek olsun istiyorum hani altını filan değişebileceği. bakalım o zaman akadar zeynebin bez işini halletmiş olursak. bende beze yapcam diye tutturmasın ben bebişin altını değişirken o da bebeğininkini değişsin diorum
Ha ha ıyıydı buSeni kıskandım2. Cocuk geliyorudur belkide
ha ha ha hiçte bilemmmm: hani ozaman yaseminimin üyeliği ha ha ha hah a:Ha ha ıyıydı bu
Ikı cocuklulara verıyolar demı
Prolugun hayırlı olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?