2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ah aha tum presedurleride biliyor baksana
anasının kızı ayrıntılara takılıo:) video ya çektirse çekcem sıpa sevcem onu mincik minicik elleri var dio elleriyle gösterio parmaklarını birleştirip. yiyesim gelio o halini. ilerde anı olurdu çekebilsem ama işte durmuo sıpam.doğunca da sever inş. kardeşini

Hayırlısı olsun cnm tokattan mı dusunuyorsunuz evı?
Zeynepcıgede masallah e bebe sımdıden paket olsun o zaman:)

Bak bak ne bilgilee var arkadasimda teoride var ama pratikte yok hhaha
Swsin gusel yahu kibrcik

Hayırlısı olsun cnm tokattan mı dusunuyorsunuz evı?
Zeynepcıgede masallah e bebe sımdıden paket olsun o zaman:)
evet cnm bakalım nasip dönersek ki öyle bir ihtimal var:) ev alıp dönelim diyoruz. tabi nasip o zamana kadar netleşir. bence de o bebek alnıp paket olmalı bi an evvel. güldenim bende şöyle uyutabileceği sallayabileceği güzel bi bebek olsun istiyorum hani altını filan değişebileceği. bakalım o zaman akadar zeynebin bez işini halletmiş olursak. bende beze yapcam diye tutturmasın ben bebişin altını değişirken o da bebeğininkini değişsin diorum

ha hah a songülüm zaten bazen yasemine söylüyorum bak böyle yapmak lazımmış falan diye sanki benim 2. çocuğum varmış gibi ama araştırıyorum çok fazla cnm.. seviyorum araştırmayı.
beni hoşgeldin cnm ne haber bakalım.
yaseminim yetişemiyorumki cnm.
hayırdır birde tokata geridönüşmü var yoksa?
aaa bende soracaktım pro ğüye yazıyo katredede nedenkiiii:

Sagol songulcum dun gece anlastıgımız saatte gelemedım 9,5 ta uyudum dıyebılırım gozumu acamadım:)

Dılek ıns az kalmıs cnm evde daha rahat olursun
Evı de gonlunuze gore bulursunuz ıns
Keske ımkan olsa gondersem tart pastadan
Ama tavsıye ederım cok pratık yaparsın hemencık:)

Gulden sesın radyoyla tescıllenmıs sekerım daha begenmıyom dıyosun:))

Wavs hayırlısıyla alırsınız arabanızı ıns gonlunuze gore:)

Acaba gebelendimi katrea malum tek cocuga yok

aynen yaseminimçok doğru düşünüyorsun.
hem böylelikle sen bebeğkle ilgilenirken oda kendi bebeğiyle ilgilenirse hem birlikte zaman geçirrsiniz hemde kıskançlık olmamış olur düşünsene komşuculuk bile oynanır ayyy çok tuttum bu fikri bennn:
ben oyunun çocuklar için çok önemli olduğunu biliyorum çünkü süper olur..

Olsin.bak dinlenmissin
Canim tarifi koydun mu

Ins cnm hayırlısı olsun hakkınızda..
Bencede altı degısen bıberonu falan olanlardan olursa bıraz ılgısı ona gıder vakıt gecırır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…