2012 kasım bebekleri büyüyor..

ooo katrecim hayırlı olsun bi yarışmayla kaptın bak pro üyeliği ben de pro olcam diye ikinciyi doğruyom olamadı ki ama meğer bi yarışmaya katılsam yetermiş ha ha:)

Olsin.bak dinlenmissin
Canim tarifi koydun mu
Evet cnm hamaratlarda var
Ben gecen gun kremasına maskarpone koydum super oldu
Bu arada ben 52 kg olmustum aksam tartıldıgımda en fazla 51 gelırdım oysakı yemek topıgı yaramadı bana:) ne gorsem yapmak ıstıyorum:)

Beni yaa ben gecen yaptim bbutun aksilikler üst üste geldi. Ilk yaptigimda kolayca çıkmıştı kaliptan bu sefer parcalandi. Daha neler nele oldu. Var mi kaliptan cikarmanin bi püf noktasi.

Au hemen bakayim bari gulden. Bize gelene kadae ogrenmeliuim
Evet cnm gorsun hamaratlıgı:))
Hic zor degil inan hepinizin yapacagi bir pasta hem kolay hem lezzetli:))
Esim tatli sevmez ama yedigi tek pasta diyebilirim meyve agirlikli oldugu ıcın:)
Bıde kunefeye hayır demez:)

kızlar şimdi bizde durum şu:) burda kalırsak ben iki yıl ücretsiz izin alcam ama bu iki yılın sonunda iki çocuğa kim bakacak nasıl olcak meçhul. iki yıl ücretsiz izin demek maaş kaybı olark 50000 tl kayıp bi de 2 yıl sigortamın durması durumu var o da ayrı bi kayıp. yani nerden baksan 60000 tl kaybımız var belki daha fazla. üstelik iki yıl sonu da belirsiz. iki çocuğa bakıcı bulsan 1000 lira ya öp başına koy. e birine bakıcı biri kreşe desen yine uçuk rakamlar çıkıo. hepsinden önemlisi nasıl bakılacakları meçhul.yada ikinci ihtimalle ben mayısta tayin istiycem tayinim çıkpta eşimin tayini çıkana kadar ben zaten doğum izninde oluyorum burda olcam yani. ayrı kalmış olmıycaz. o sırada da arabayı satıp annemlere yakın bi yerden ev alıp dönücez ben çalışmaya devam edicem çocukların akıbetide belli olcak. şimdilik dönmek mantıklı gelio çünkü burda hem eşimin hem benim işimiz daha da zorlaştı ve burda hayat şartları daha zor. kıyafet hariç herşey çok daha pahalı. en önemlisi de kuzularım emin ellerde olcak orda olursak. şimdilik bizde durumlar böyle.

Beni yaa ben gecen yaptim bbutun aksilikler üst üste geldi. Ilk yaptigimda kolayca çıkmıştı kaliptan bu sefer parcalandi. Daha neler nele oldu. Var mi kaliptan cikarmanin bi püf noktasi.
Oo nıye oldukı ben once tereyag suruyorum sonra unluyorum her yerını..

Canim dusundugunjz gauet mantikli hayirlisi il3 planinizi gerceklestirirsiniz de insalla
Ah bastan gitmeseymissiniz iyiymiw qma nqsip te bunu yasamak varmis

evet evet songül sen bu pastayı ben gelene kadar öğrenmelisin.
kızlar birşey itiraf edeyim size ben zor misafirim bak beni çağarmayın songül çağardı pişman oldu dün diorumki songüle bak ben yemek seçerim ona göre baştan söyliyeyim diorum he hehe:
misafir bulduğunu değil umduğunu yer misali benimki ha hah a:
yaseminim hakkınızda hayırlısı cnm..

songülüm hep diyorum ya kadınların öngörüsü erkeklerde yok malesef. onlar illa yaşıycaklar bişeyi anlamak için. benim söylediklerim hep gerçekleşti ve eşim bunu görmüş oldu. iyi de oldu gelmemiz yani. onun dahklı olduğu şeyler var burası büyükşehir ve imkanları çok fazla ama artısı kadar eksisi de çok fazla. bunu kabul etirememiştim ben. şimdi eksisinin daha fazla olduğunu gördü eşim. hep diyorum eğer karı koca çalışıosan bi taraftan bi tarafa yakın olacaksın. ya kv ya anne. çünkü dışarda olan çocuklara oluo. ama çalışmıo olsaydım uzakta olamk çok daha rahat olurdu o da bir gerçek

Geldim cancagizim bu saatlerd uygun oluyorum sabahkari kacoyirum
Nasilsum nakalim bu gece nasildi uykununuz
şükür bu gece iyiydi
sabah 5 buçukta uyanıp yanıma geldi.onu uyutuyum derken ben de uyuyakalmışım.saat 8 e 20 vardı uyandığımda.apar topar eşimi kaldırıp hazırlanıp çıktık
dün akşam babası defneye öpebilirmiyim dedi.defne de izin verdi. babası öptükten sonra babasına bay bay diyerek kibarca odadan kovdu
çok güldük eşimle

Erkeklerın yasayıp gormedı gerekıyo gercekten
Bundan sonrası daha ıyı olur ıns sızın ıcın
E sımdı dogum nerde olucak bu durumda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…