- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #63.661
Evet cnm hamaratlarda varOlsin.bak dinlenmissin
Canim tarifi koydun mu
Sagol canim teşekkür ederim:)Ha ha ıyıydı bu
Ikı cocuklulara verıyolar demı
Prolugun hayırlı olsun cnm
Bak zorla ysptıracam sana o pastayı:))tarif varda bizde marfet yok ay beni sen türkiyede olmalıydın ben sanada gelmeliydimya..
Yani canim 9 ay beklemene gerek yok bak ha haooo katrecim hayırlı olsun bi yarışmayla kaptın bak pro üyeliği ben de pro olcam diye ikinciyi doğruyom olamadı ki ama meğer bi yarışmaya katılsam yetermiş ha ha:)
Olsun belki baska hamaratlarda vardir hahahtarif varda bizde marfet yok ay beni sen türkiyede olmalıydın ben sanada gelmeliydimya..
Au hemen bakayim bari gulden. Bize gelene kadae ogrenmeliuimBak zorla ysptıracam sana o pastayı:))
Kız kolay dıyom ya hu hu:)
Evet cnm gorsun hamaratlıgı:))Au hemen bakayim bari gulden. Bize gelene kadae ogrenmeliuim
Oo nıye oldukıBeni yaa ben gecen yaptim bbutun aksilikler üst üste geldi. Ilk yaptigimda kolayca çıkmıştı kaliptan bu sefer parcalandi. Daha neler nele oldu. Var mi kaliptan cikarmanin bi püf noktasi.
Canim dusundugunjz gauet mantikli hayirlisi il3 planinizi gerceklestirirsiniz de insallakızlar şimdi bizde durum şu:) burda kalırsak ben iki yıl ücretsiz izin alcam ama bu iki yılın sonunda iki çocuğa kim bakacak nasıl olcak meçhul. iki yıl ücretsiz izin demek maaş kaybı olark 50000 tl kayıp bi de 2 yıl sigortamın durması durumu var o da ayrı bi kayıp. yani nerden baksan 60000 tl kaybımız var belki daha fazla. üstelik iki yıl sonu da belirsiz. iki çocuğa bakıcı bulsan 1000 lira ya öp başına koy. e birine bakıcı biri kreşe desen yine uçuk rakamlar çıkıo. hepsinden önemlisi nasıl bakılacakları meçhul.yada ikinci ihtimalle ben mayısta tayin istiycem tayinim çıkpta eşimin tayini çıkana kadar ben zaten doğum izninde oluyorum burda olcam yani. ayrı kalmış olmıycaz. o sırada da arabayı satıp annemlere yakın bi yerden ev alıp dönücez ben çalışmaya devam edicem çocukların akıbetide belli olcak. şimdilik dönmek mantıklı gelio çünkü burda hem eşimin hem benim işimiz daha da zorlaştı ve burda hayat şartları daha zor. kıyafet hariç herşey çok daha pahalı. en önemlisi de kuzularım emin ellerde olcak orda olursak. şimdilik bizde durumlar böyle.
51 de azmis yahi az kg yakisir arkadaeimEvet cnm hamaratlarda var
Ben gecen gun kremasına maskarpone koydum super oldu
Bu arada ben 52 kg olmustumaksam tartıldıgımda en fazla 51 gelırdım oysakı yemek topıgı yaramadı bana:) ne gorsem yapmak ıstıyorum:)
ben 62 yim ha ha:)51 de azmis yahi az kg yakisir arkadaeim
Yok cnm boyuma gore gayet ıyı bana 51:)51 de azmis yahi az kg yakisir arkadaeim
şükür bu gece iyiydiGeldim cancagizim bu saatlerd uygun oluyorum sabahkari kacoyirum
Nasilsum nakalim bu gece nasildi uykununuz
otomatik büyük rahatlıkAaaa hadi hayirliai olsun cnm ev olaun araba olur yine
Ay ben simdi otomatigi pek sevdimmm
Erkeklerın yasayıp gormedı gerekıyo gercektensongülüm hep diyorum ya kadınların öngörüsü erkeklerde yok malesef. onlar illa yaşıycaklar bişeyi anlamak için. benim söylediklerim hep gerçekleşti ve eşim bunu görmüş oldu. iyi de oldu gelmemiz yani. onun dahklı olduğu şeyler var burası büyükşehir ve imkanları çok fazla ama artısı kadar eksisi de çok fazla. bunu kabul etirememiştim ben. şimdi eksisinin daha fazla olduğunu gördü eşim. hep diyorum eğer karı koca çalışıosan bi taraftan bi tarafa yakın olacaksın. ya kv ya anne. çünkü dışarda olan çocuklara oluo. ama çalışmıo olsaydım uzakta olamk çok daha rahat olurdu o da bir gerçek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?