2012 kasım bebekleri büyüyor..

wavvs canım inşallah gönlünüze göre bi arabanız olur
korkulacak bişey değil cnm
herkes gibi sen de öğrenirsin

Aa songül hanim nere gitti. Ben onu kuskanip kirmizi olmustum cevap vermedi bana. Asagida kimin olduğunu gördüğün icin kiskanmistim onu artik bende goruyom hıh:)

bende kıskandığım için nerdeyse 2. çocuk yapacaktım katrem iyiki yapmamışım bak meğersem marfet yarışmaya katılmadaymış:Ç):):):):)

Yasemin hakkinzda hayrlsi olur insallah

Bende kactm kizlar arkadasm geleck optum sizi

Bide ben duzlestrci aldm netten remington marka insallah memnun kalrm kullann varmydi
Benm remington cok memnunum.kocam hediye almıştı. En fazla iki kez geciyorum bi yerden oluyo hemen ki bnm sacim cok inatcidir.:)

Wavs burda misin tatlimm...
ayy cok yoruldum:)isten geldim Meryemle biraz oynastioynastik.yemk hazrladm yedik sofrayi toplayip bulasklari hallettim...ssüt almstik onu pipisirdim.sicak sicak süt servisi yaptim ahaliye.pazardan iki kilo bkla almistim onu ayikladm yarisini buzluga koymk icin hasladm yarısını yarin icin yemk yaptim..nnerymin cani misir istedi misir patlattik.ypatlapatlattik.yedik.meryemi dusa soktum.ortaligi toparldm.dusa girdim yattim kaldm simdi sacimi kurutcam kalkamadm.meryemi kv uyutuyo saolsun su an..ama yoruldm yahuuu:)

Oo kız hamıs halınle durmamıssın ha:)
Bakla bende severım aldım duruyo dolapta yarın yaparım artık:) sen nasıl yapıyon tarıfını yazıver lıtfen:)
Bızdede balık faslı vardı sonra kızların banyosu ve uyku:) mutfakta benı brklıyo suan:)

Arabayi alalim esim ogreteck ama kullanablrmyim bilmyorun ya korkuyrum birazck zor geliyo nedense bana hicbirbilgm yok arabyla ilgli hic kullanmdm simdye kadar
Tatlim benim eger ki ehloyette alm niyetin varsa benden tavsiyen sakin esinden arac kullanmayi ogrenme ki stajyer ehluyet baslamadna bir an evvel yazil derim
Once surucu hocasindan ogren esinle pratik yaoarsin

günaydın kızlar .
wavs güle güle kullan sonuçları yaz cnm bende almak istiyorum bir düzleştirici..
ee malum yakında okullu annesi olacam dahada bakımlı olmam lazım dimi ama he he he:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…