- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #63.701
Benm remington cok memnunum.kocam hediye almıştı. En fazla iki kez geciyorum bi yerden oluyo hemen ki bnm sacim cok inatcidir.:)Yasemin hakkinzda hayrlsi olur insallah
Bende kactm kizlar arkadasm geleck optum sizi
Bide ben duzlestrci aldm netten remington marka insallah memnun kalrm kullann varmydi
Benm remington cok memnunum.kocam hediye almıştı. En fazla iki kez geciyorum bi yerden oluyo hemen ki bnm sacim cok inatcidir.:)
Oo kız hamıs halınle durmamıssın ha:)Wavs burda misin tatlimm...
ayy cok yoruldum:)isten geldim Meryemle biraz oynastioynastik.yemk hazrladm yedik sofrayi toplayip bulasklari hallettim...ssüt almstik onu pipisirdim.sicak sicak süt servisi yaptim ahaliye.pazardan iki kilo bkla almistim onu ayikladm yarisini buzluga koymk icin hasladm yarısını yarin icin yemk yaptim..nnerymin cani misir istedi misir patlattik.ypatlapatlattik.yedik.meryemi dusa soktum.ortaligi toparldm.dusa girdim yattim kaldm simdi sacimi kurutcam kalkamadm.meryemi kv uyutuyo saolsun su an..ama yoruldm yahuuu:)
Evlenırken sac duzlestırıcımıde getırmıstım fakat bı kere kullanmadım usenıyorum:)Geldi canm aksam daha deneyemedm ama insallah memnn kalrim
Benmde saclarim cok kivrck degil bi degsk
Sen ıkıncıyı yap bak ne surprızler gelıyo:))))bende kıskandığım için nerdeyse 2. çocuk yapacaktım katrem iyiki yapmamışım bak meğersem marfet yarışmaya katılmadaymış:Ç):):):):)
Tatlim benim eger ki ehloyette alm niyetin varsa benden tavsiyen sakin esinden arac kullanmayi ogrenme ki stajyer ehluyet baslamadna bir an evvel yazil derimArabayi alalim esim ogreteck ama kullanablrmyim bilmyorun ya korkuyrum birazck zor geliyo nedense bana hicbirbilgm yok arabyla ilgli hic kullanmdm simdye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?