- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #63.741
Allah kavustursun cnm esinde yokmus ugrasma hamur isiyle yap bi kisir oh:))Evet canim sabah gitti. Nasil vakit gecircez bakalım. Berra iyi şükür corba yaptim yemedi sinir etti beni.
Bugun uyusukluk var üzerimde yarin canim isterse yapayim bari. Canim kisir istedi onu mu yapsam bilmem:)))
Nida da bazen hic tv aramadan bazen tv karsisinda yiyo malesef.hazır yemek konusu açılmışken sorayım. kuzula bişeyle uğraştırmadan yani çizgi film tablet vb. gibi şeylerle oyalamadan yemeklerini yiyorlar mı. biz hala ya çizgi film izlerken ya da telefonda video izlerken filan yiyoruz. tabi şunu da söylemek lazım tatlı türü ya da patates kızartması gibi onun işine gelen şeyler söz konusuysa hiç bişeye gere kalmıo yio. ama işe yarayanlarda işim çok zor malesef.
slm cnmSlmlar kızlar
Herkes ıyı dımı?
Sıbel masallah cnm tarıflerıne baktım hepsı cok guzel:) ısteyen herkes yazabılıyormu nefıs yemeklere:))
Gece gec yattım ama sabah 7.5 ta kalktık yıne mecbur:) bugun hava guzel ondan benım moralde ıyı:)sabah ıkı tepsı katrenın bukmesınden yaptım bır tepsıyı pısırmeden attım dondurucuya bakalım deneme yapıcam:)
Funda guzel vakıt gecırmıssınız ne guzel degısıklık olmus sıze:)
canım ben defneye yemek yedirirken video vs açmıyorumhazır yemek konusu açılmışken sorayım. kuzula bişeyle uğraştırmadan yani çizgi film tablet vb. gibi şeylerle oyalamadan yemeklerini yiyorlar mı. biz hala ya çizgi film izlerken ya da telefonda video izlerken filan yiyoruz. tabi şunu da söylemek lazım tatlı türü ya da patates kızartması gibi onun işine gelen şeyler söz konusuysa hiç bişeye gere kalmıo yio. ama işe yarayanlarda işim çok zor malesef.
Cnm ben yogurt un bır yumurtayı tencerede suyla acıyorum kaynamaya yakın haslanmıs yesıl mercımegı atıyorum bır dıste sarımsak rendelıyorum kaynayınca uzerıne nane kırmızı bıber yag gezdırıyorum severek yıyoruz:)Mercimekli corba yesil mercimekten mi benicim. Yapılışı ni anlatmis miydin hatirlayamadim
ilk fırsatta yapacağım paylaşın böyle değişik çorbalari hamarat hatunlarCnm ben yogurt un bır yumurtayı tencerede suyla acıyorum kaynamaya yakın haslanmıs yesıl mercımegı atıyorum bır dıste sarımsak rendelıyorum kaynayınca uzerıne nane kırmızı bıber yag gezdırıyorum severek yıyoruz:)
oh gezin bakalım ana kız... ay burda da hava çok güzel. bizde eskisi kadar değiliz cnm ama yine de işe yarayan yiyecekleri video ile filan izlio. mesela dün akşam çorbasını, elifin dr mayne etti vieosunu izleyerek içtik:)sa kızlar Nasılsıniz
biz iyiyiz çok sukur
sabah arkadaşın mevlit duası vardı oraya gittik kızımla geldik yemek yedi simdi uyuyor uyaninca da yürüyüşe cikicaz burda hava çok güzel
katreinur canim bukmeden bende yapmak istiyorum ama burda haşhaş bulamam başka ne koyabilirim acaba alternatif ne onerebilirsin bana
sibelcim masallah canim ellerine sağlık
yasemin biliyorsun bizde tv karşısında yiyorduk hep sen bi video göndermiştin o videodan sonra biraktik tvyi hatta uzun bi süre ağzında tutmaya başladı yemekleri bu ara onu da atlattik çok.sukur mutfakta mama sandalyesinde yiyor masallah bazen oyun oynayarak yediriyorum daha zevkle yiyor
Sade mercımeklı ve peynırlısını deneyen bırı olarak her halı guzel oluyor:) tavsıye ederımNuraycim hashassiz sadece yagla yapanlarda varmış. Biz hic hashassiz yapmayiz ama o sekilde de guzel olur eminim. Bime bi sor istersen canim arada geliyor. Aktarada sorabilirsin. Yalniz hashas ezmesi canim. Hashas diyince heryerde kuru haşhaş gösteriyorlar. Yerine baska bisey olmaz heralde sen en iyisi sade yap. Insallah begenirsin yaparsan yorumunu beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?