- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #63.781
bilemedimki yaseminimyaaaaa:OOO gezme yolları görünmüş bu haftasonu size de güldenim. gezin güzel güzel.öyle çok istediği bişey yok ki cnm zeynebin
yerim onun dillerini o bizde de var cnm uyu de dio bebeğine babaa buraya gel de annecim dio. ay annecim babacım dio ya sıpa yiyesim gelio nolcak sonumuz bilmem he he:)bilemedimki yaseminimyaaaaa:
bu arada sizde gidin bakalım özlemişsindir memleketini.
bu arada akşam nilin yaptığını anlatayım size. ona kitap okuyorum çirkin ördek yavrusunu beğenmedi birkaç akşamdır hep kırmızı başlıklı kızı istiyodu kalktı anne onu beğenmedim sen bunu oku dedi baktım yüzüne bende hadi anne peki kızım de diyo sıpaaa: çok güldümya.. o oku dediğinde bende peki kızım diyecekmişim ha hah a:):)
hayırlı yolculuklar canımöğleden onraya izin ldım 12 de cıkcam inş. akşam olmadan evde olurz inş. ay ilk kez gidiyorum .iki buçuk ay olu gitmeyeli özledim
günaydın cnmGünaydın kızlar
Ya ben o kuzularin dillerini yerim yaaaa maşallah barekallah.
Oh kizlar hepinize iyi gezmeler tadini çıkarın bizim yerimize de gezin
Fatma belki giremez ben anlatayim size. Diyanet bu siralar 3 6 yas kuran kurslari açıyor. Hem anaokuku hem dini egitim yani. Buralarda calisabilmek icin alinmasi gereken bi eğitim bu. Bu sertifikayi aldiktan sonra belki öyle bi yerde çalışabilir.
ya kızlar ben de çok özledim annemleriAy yaseminn duygusal zamanimdayim özledim diyince aglayasim geldi bak ben de cok özledim
hakkında hayırlısı olsun cnmKatrecim sagol canim aciklaman icin.ben bunu daha once duymustum okulda ama erenle gidemiycem icin kursa hic ciddiye almadim carsamba okula gidince arkadas anlatti kursa herkes cocugunu goturebilirmis rahat bi kursmus yani hatta oyunlar falanda ogretiliyomus sanirim duyunca birden heves geldi bana esimde okuldan esim almaya gelince halk egitimi aradik bulduk arabayla aksamda gorumceyi aradim sabah geldi erenle ikisini parka birakip ben yuruyerek gittim buldum halk egitim merkezini kayit yaptirdim ani oldu hersey ve kayitlarda bugun bitiyomushep benim sansima son anda yakaliyorum.hemen calismak gibi bi planim yok zaten plan yapmiyorum ani gelisiyo hersey ama benim hayalimdeki sey bu cocuklar hemde dini egitim vericem oyunlarla falan benim en cok istedigim seydi oda karsima cikti.bu acilicak kursun yeri ve saatini arayip haber vericekler ama buyuk ihtimal benim okulun karsisindaki bi okul olucak orayada erenle otobusle gidicez aksamda babasigelince ereni alir kurs 6da basliyo esimde 6da cikiyo isten 7gibi ereni alir heraldebakalim olmadi benimle takilir eren bazi ggunlerde.hayirlisiyla baslarim ins.
fatmacım çok sevindim senin adına cnm hayırlısı olsunnnKatrecim sagol canim aciklaman icin.ben bunu daha once duymustum okulda ama erenle gidemiycem icin kursa hic ciddiye almadim carsamba okula gidince arkadas anlatti kursa herkes cocugunu goturebilirmis rahat bi kursmus yani hatta oyunlar falanda ogretiliyomus sanirim duyunca birden heves geldi bana esimde okuldan esim almaya gelince halk egitimi aradik bulduk arabayla aksamda gorumceyi aradim sabah geldi erenle ikisini parka birakip ben yuruyerek gittim buldum halk egitim merkezini kayit yaptirdim ani oldu hersey ve kayitlarda bugun bitiyomushep benim sansima son anda yakaliyorum.hemen calismak gibi bi planim yok zaten plan yapmiyorum ani gelisiyo hersey ama benim hayalimdeki sey bu cocuklar hemde dini egitim vericem oyunlarla falan benim en cok istedigim seydi oda karsima cikti.bu acilicak kursun yeri ve saatini arayip haber vericekler ama buyuk ihtimal benim okulun karsisindaki bi okul olucak orayada erenle otobusle gidicez aksamda babasigelince ereni alir kurs 6da basliyo esimde 6da cikiyo isten 7gibi ereni alir heraldebakalim olmadi benimle takilir eren bazi ggunlerde.hayirlisiyla baslarim ins.
ama ama neden nuray bana göndermiyorsun?ay yaseminimya gerçekten ne yapıcaz bunları hiç bilmiorummmm yiyecem hepsinii haberleri yokkk:
dün nuray sana gönderdiği vidyoyu attı yiyesim geldi elifi ya maşallah kuzuma...
katrem ayy kıyamam sende inş biran önce gidersin cnm.ayrıca aydınlattığın için sağol iyi oldu bunu bildiğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?