- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #63.761
Cnm ben oraya yazmaya baslarsam hıc ısım bıtmez:)) cocuklar buyusun bıraz neden olmasınIltifat ediyirsunuz kızlar tesekkur ederim.elimden geldgince yapmaya calisyorum.
Beni cim uye oluyorsun oaylasabiluyorsun cok basit. İnsanları mahrum birakma bence:))
Yemek konusu biz salonda yiyoruz zaten tv acik oluyo ama meryem icin sart değil o aramiyo tv pc şükür. .bizim derdimiz de basta yemiyo tam biz bitiriyoruz sofrayi topluycaz yemeye başlıyor. ..bi de arada cook ivir zivir yiyo ve dolasark yiyo malesef...
Ay cok seviniyorum beğenilmesine:))Sade mercımeklı ve peynırlısını deneyen bırı olarak her halı guzel oluyor:) tavsıye ederım
Ben de duydum bunu canim. Hatta sakarya üniversite sinden uzaktan egitimlede alabiliyorsun. Sinavlar int uzerinden oluyor. Bende onu düşündüm ama şimdilik vazgectim. Bu dönem bi okul bitsin daha sonra düşüneyim dedim. Zor olmaz mi hergun gitmek senin içinİyi aksamlar kizlar nasilsiniz ben okul telasindayim dun gittim okula pazarda arapca sinavimiz var hoca bolca soru verdi onlarin icinden cikicakmis sorular test seklinde ama yinede calismam lazim.
Diger bi onemli konu soyle kizlar kres ve anaokullarinda dini egitim verebilmek icin bi calisma baslatilmis kurslar acilmis dun kursa yazilip giden arkadastan bilgi aldim aksam gorumceyi aradim busabah geldi erene bakmak icin bende gittim halk egitim merkezine kayit yaptirdim bu kurs icin.
3ay boyunca aksamlari 6ile 9 arasi haftaici hergun gidicez erenle kursa.cocuk goturulebiliyomus zaten 3ile 6yas arasi cocuklar icin egitum alicam oyunlar falanda ogrenicem erenlede tatbikat yapmis olurum.
İns.bakalim hayirlisiyla gidebilirim erenle.
ama bu tablo dçrt parça gibi duruyo ama güldenim yoksa rewsimde mi öyle. nurayım öyle alıştırdı biliyorum cnm da ben tek düze gittim sanırım değişik bişyler eklemeliyimyaseminim çok sevdiği birşeyin tablosunu yapıp her söylediğinde yapıştırmasını sağlaya bilirsin sende. benim aklımdaydı nurayımda söyleyince iyice emin olup yaptım bakalım.
bizde şöyler birşey var cnm nil eğer çişi söylrse top havuzunun alınacağını biliyor önce yapıştırarak başlıyacaz öğrenincede top havuzunun gerçeyi gelecek.
bakalım başarılı olacakmıyız.. bekleyip görücez artık...
yaseminim 4 parça şeklinde çıkarttık yazıcıdan şimdi topları içine yapıştaracak altına büyük karton aldım 4 adördü üzerine yapıştırdık böyle yaptık tablomuzu başka türlü çok küçük oluyo.ama bu tablo dçrt parça gibi duruyo ama güldenim yoksa rewsimde mi öyle. nurayım öyle alıştırdı biliyorum cnm da ben tek düze gittim sanırım değişik bişyler eklemeliyim
Gunaydın cnm cok gecmıs olsun..Günaydın canlarım benim erdem hala iyileşemedi bugün yine keyifsiz dün iyiydi bugün soldu kuzum çok yıprandı bu sefer
Sagol cnmgünaydın benicim geçmiş olsun eşine cnm. kreş neden tatil kiii. gezin bakalım szde ailecek keyifli keyifli inş.
amin cnm inş daha ii bulurum annemi.
fatma bende anlayamadm sen kreşte eğitimverebilmek için mi eğitim alacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?