2012 kasım bebekleri büyüyor..

Cnm ben oraya yazmaya baslarsam hıc ısım bıtmez:)) cocuklar buyusun bıraz neden olmasın

İyi aksamlar kizlar nasilsiniz ben okul telasindayim dun gittim okula pazarda arapca sinavimiz var hoca bolca soru verdi onlarin icinden cikicakmis sorular test seklinde ama yinede calismam lazim.
Diger bi onemli konu soyle kizlar kres ve anaokullarinda dini egitim verebilmek icin bi calisma baslatilmis kurslar acilmis dun kursa yazilip giden arkadastan bilgi aldim aksam gorumceyi aradim busabah geldi erene bakmak icin bende gittim halk egitim merkezine kayit yaptirdim bu kurs icin.
3ay boyunca aksamlari 6ile 9 arasi haftaici hergun gidicez erenle kursa.cocuk goturulebiliyomus zaten 3ile 6yas arasi cocuklar icin egitum alicam oyunlar falanda ogrenicem erenlede tatbikat yapmis olurum.
İns.bakalim hayirlisiyla gidebilirim erenle.

Ben de duydum bunu canim. Hatta sakarya üniversite sinden uzaktan egitimlede alabiliyorsun. Sinavlar int uzerinden oluyor. Bende onu düşündüm ama şimdilik vazgectim. Bu dönem bi okul bitsin daha sonra düşüneyim dedim. Zor olmaz mi hergun gitmek senin için

kızlar günaydın hayırlı cumalar. nasılsınız bakalım.
ay nile top havuzu tablosunu yaptım birde stkır aldım bakalım artık tuvalet alışkanlığımız başlıyacakmı .. öğrenincede top havuzunun kendisi gelecek biliyor baklalım beğenecekmi sıpa..

herkese günaydn kızlar....hayırlı cumaar. aksilik olmazsa buün mekete gidiyoruz inş. 3 gibi çıkmaya çalışcam. e geç at da da annemin yanında olurum inş. güldennn neymiş o top havuzu tablosu benim niye haberim yok kiii. bende başlamalıyım çiş eğtimine ama nasıl... yapışkanlı gülen yüz aldım çişyaptıkça vercem dedim ama işe yaramadı:)

yaseminim çok sevdiği birşeyin tablosunu yapıp her söylediğinde yapıştırmasını sağlaya bilirsin sende. benim aklımdaydı nurayımda söyleyince iyice emin olup yaptım bakalım.
bizde şöyler birşey var cnm nil eğer çişi söylrse top havuzunun alınacağını biliyor önce yapıştırarak başlıyacaz öğrenincede top havuzunun gerçeyi gelecek.
bakalım başarılı olacakmıyız.. bekleyip görücez artık...

ama bu tablo dçrt parça gibi duruyo ama güldenim yoksa rewsimde mi öyle. nurayım öyle alıştırdı biliyorum cnm da ben tek düze gittim sanırım değişik bişyler eklemeliyim

ama bu tablo dçrt parça gibi duruyo ama güldenim yoksa rewsimde mi öyle. nurayım öyle alıştırdı biliyorum cnm da ben tek düze gittim sanırım değişik bişyler eklemeliyim
yaseminim 4 parça şeklinde çıkarttık yazıcıdan şimdi topları içine yapıştaracak altına büyük karton aldım 4 adördü üzerine yapıştırdık böyle yaptık tablomuzu başka türlü çok küçük oluyo.

Günaydın canlarım benim erdem hala iyileşemedi bugün yine keyifsiz dün iyiydi bugün soldu kuzum çok yıprandı bu sefer

ay bilmiom güldenim benm de bi ol bulmam lzaım artık.günaydın betülüm geçmiş olsun paşaya

Gunaydın kızlar hayırlı cumalar
Bugun erkencıyım yataktan canlı yayın
Esım rahatsız dr gıttı beyzayıda bıraktı krese
Bugunden ıtıbaren 7 sıne kadar tatıl beyzanın kres esımde ızın aldı beraberız ıns
Hergun gıremeyebılırım esımde bı ıyılessın gezmelerde alıcaz solugu:)

Gulden hadı ıns etkılı olur tablonuz ne guzel yapmıssınız:)

Yasemın gule gule sımdıden ıyı vakıt gecırırsınız ıns annende daha ıyıdır..

Fatma bende tam anlamadım egıtımı alınca ıse baslıycan sanırım hayırlısı olsun cnm..

günaydın benicim geçmiş olsun eşine cnm. kreş neden tatil kiii. gezin bakalım szde ailecek keyifli keyifli inş.
amin cnm inş daha ii bulurum annemi.
fatma bende anlayamadm sen kreşte eğitimverebilmek için mi eğitim alacaksın

Sagol cnm
Okul tatılı var burda yumurta bayramı dıyolar bahar bayramı ondan kreste tatıl:)
Ins cnm esım hep sabah 5te gıder ıse aksam 5 te 6 da gelır beyza soylendı baba sen hep karanlıkta gıdıyosun karanlıkta gelıyosun dıye oda dayanamadı okul tatılınde ızın aldı beraber bıseyler yaparız dıye:) ınsallah kızlarda hasta olmazda keyfını cıkarırız hafıften bır ıkı oksuruk var dunden buyana kecıboynuzu basladım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…