2012 kasım bebekleri büyüyor..

Sagolun kizlar ins.hayirlisiyla. mezunda olabilirim hersey yolunda gider.
Fundacim sen nasilsin defne nasil sabah gordum faceden resmini kres icin hazirlanilmis yerim onu ben ya arada resim ekleyin boyle.
Bide nili gordum ne guzel resimler cekilmissiniz guldencim cok begendim.

sağolun kızlar. zaten ben o elifin yutkuna yutkuna mayne etti demesine bittim maşallah kuzuma bi de güzel çay yudumluo sıpa:) maşallh barekallah. fundacım benimkide video çektirmio cnm malesef. fatma gönlünce olur inş cnm herşey. kızlr ben yavaştan toparlanayım. ancak çıkarım ağır ayak:) iyi bakın kendinize ptesi görüşürüz inş. öpüyorum çok

sağol fatmacım. ama top havuzu konusu biraz hassas cnm ben nili avmedekilerdeki top havuzuna sokmuyorum hijyen bulmadığım için oyüzden bana göre evde yapmak daha mantıklı..sonuçta netür çocukların orda olduğunu bilemioruz..
benicim iyi alışverişler cnm.

hayırlı cumalar herkese
yaseminim hayırlı yolculuklar canim guldenim çok iyi dusunmussun canim top Havuzu fikrini ins nilos heveslenir çabucak öğrenir Cisini ayricabtesekkur ederim kızlar elif hakkında söylediklerini z için
fundacim masallah fistigima çok güzel olmuş sabah şimdi sana da göndericem videoyu elif resim yada video cektirmeyi çok seviyor bu aralar eski fotoğraf makinası vardı onu verdim eline habire biseylerin resmini çekiyor
fatmacim hayırlı olsun canım başarılar dilerim
betulcum Geçmiş olsun canim Erdeme çabucak şifa versin Allah
katreinur burda bim yada aktar yok malesef merkeze gidince alabilirim ancak istanbulda haşhaşlı çörek yapardım biliyorum o hashasin tadını ondan haşhaş harici bişey koymamaya karar verdim alincanyapicam

sağol cnm ben de iyiyim
teşekkür ederiz teyzesi
resim çok ekliyordum bi ara sonra işyerinden birisi nazar değer ekleme fotoğraf deyince ben de eklemedim

sana da hayırlı cumalar cnm
teşekkür ederiz teyzesi
defne fotoğraf çektiriyor ama video çektirmiyor
neden anlamadım

hayırlı yolculuklar cnm benim
kazasız belasız gidip gelin inşallah

Ogle arasi alisverise çıktık. Guya oglusa alcktim biseyler ama yine meryemime aldim:))

Oglus içinde bisey buldm asliaslinda.tam beyaz istyorum ben tam istedgm gibiydi ama yan tarafında dantel vardi birazcik o yüzden almadım

Sibelcim cok guzel bende yakindan baktim dantel kismina banada biraz kiz seyi gibi geldi ama bilemedim genelde bebek kiyafetlerinde ortakta yapiyolarya hem kizada hem erkegede oluyo buda olabilir belki.hatta danteli kesebilirsin bile oyle kullanirsin baska bulamassan alirsin onu.

Daha onceden okumustum yasemin yazmisti ben erene hamileyken karnim az cikmisti bende cok ciksin istiyodum ozeniyodum falan ama simdi iyiki oyleymis diyorum.hani erkek olsada karin okadar cikmiyo benim resimlerimi gorseniz karnimda kucuk bi top varmis gibiydi dr.um diyodu arkadan hamile oldugun hic anlasilmiyo falan diyip sasiriyodu.benimde bildigim ikinci cocukta karin daha cok cikiyo yani ikinciyle alakali cok cikmasi diyorum ama ben bunlari niye yazdim alakasiz ama aklima geldi oyle yazmis bulundum.

Guldencim sanada yazayim dusuncelerimi ben sahsen top havuzu istemiyorum yani sen belki nil sk hastalandigi icin korkuyosundur mikrop kapicak diye ama artik bu cocuklar sadece cocuklarin girdigi tol havuzundan mikrop kapip hasta olucaklarsa evden cikmasinlar yani ben sahsen erenin oyle seylere alismasini istiyorum bagisikligi guclensin basit seylere karsi

Msjim yarim kaldi ama guldencim seninde hassasiyetini anliyorum tabi ama nereye kadar kisitlayabilirsin nili neyse bunlar kisisel dusunceler tabi nil hastalandigindada senden cok kimse uzulemez tabi sende oyuzden hassassin.

Ben yemek yapcam daha kaciyorum kizlar.

slm larrrrr ış kadını oldum esımın tabırıyle ugrayamıyorum buraya 1haftadır temızlık ypamamsıtım acıl olan sıparısler vardı gonderdım rahatladım bgun temızlık yaptım kostebek pasta yaptım haftasonu yatılı mısafırım var ıyı oldu tamn ısım bıttı gelıor :)
bgun malzemelerım gelcek kargo beklıyorum aradım dagıtımda dedıa ama hala gelmedııııı
sızler nasılsınızzzz bızden haberler boyle çok akıllı uslu bır kızım oldugu ıcınde gurur duydum bıkezdaha bu ıslerı yaparken kı anlayısı yardımı harıka bır cocuk masal yaaa bın kere masallh kızımaaaa

Oh hadı bakalım Allah nazardan saklasın buyutursun ıns yavas yavas:)
Masala da masallah akıllı kuzu:)

Benım ıkı hamılelıktede sadece karın vardı:)
Senınde yıne oyle olabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…