- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #64.541
oo maşallah cnm. siz halltmişsiniz . eee artık vakti geldi geçio bile di mi ama bizim sıpaların:) zaten ctesi ilk yenidoğan bezimizi aldık, ablasınınkini bırakalım artık he he:)Olsun oda supermis bizdede bayaa ilerleme var gece bezi kupkuru gunduzleri zaten tuvalete yapiyoruz dun 45 dakika tuvalette oturduk kakasini yapmak icin sonunda yapti ama
Bencede zamani geldi artik cnm abi ve abla olacaklar doguma kadar bu iside halledersek cok rahat ederiz insoo maşallah cnm. siz halltmişsiniz . eee artık vakti geldi geçio bile di mi ama bizim sıpaların:) zaten ctesi ilk yenidoğan bezimizi aldık, ablasınınkini bırakalım artık he he:)
Cok sagol canim benim kapimdan kizlar eksik olmaz herlade:)omerimi ben cok merak ediyorum ya kime benzeyecektik kara kasli kara gozlu esmer yakisiklisi olacak sanirimdilek söylemeden edemiycem yaaa efe de tam küçük adam face de ki fotoğraflarına bittim yaaa maşallah.ilrde işin çok zor arkadaşım he he:)
dilek hoşgeldin cnm ama işiniz zor gerçekten. allah yrdımcınız olsun sağlıkla alın kucağınıza inşş.
nurayım bizde çiş öğrenmeye çalışıyoz ama bende isterim o vidyolardan şekerim he he::):)
ohhh ilk yeni doğanm beziniz desene kız sen 3 6 kilo alaydın ömer paşam biraz tonbili olacak galiba he he:):):)
valla ne yalan söylim içimden öyle olsun diye geçio ama sarışın yeşil gözlü olabilir çünkü dayımız öyle:)rabbim sağlık versin gerisi boşCok sagol canim benim kapimdan kizlar eksik olmaz herlade:)omerimi ben cok merak ediyorum ya kime benzeyecektik kara kasli kara gozlu esmer yakisiklisi olacak sanirim
Oooooo renklo gozlu sarisin olursa yemede yaninda yat neyse gelsinde gorecegiz :)valla ne yalan söylim içimden öyle olsun diye geçio ama sarışın yeşil gözlü olabilir çünkü dayımız öyle:)rabbim sağlık versin gerisi boş
Gulden hamılelerın eteklerı tutusmus:)))HA HA HA HA:
YAZIK SİZE AY SORMAYINYA HERŞEY ÇOK PAHALI PUFFFFF:
Cok ıyıymıs begendıysen hıc kacırma hatta ıkı tane daha mantıklışimdi elimde miorre nin katoloğu var da iki tane pijama beğendim istediğim gibi daha doğrusu önü 3 düğmeli. 45 tl ye inio indirimde normalde 90 tl. birini alcam sanırım yada ikisini
canım bence öyle düşünmevalla 2-5 aldım cnm ... alırken de tereddüt etmedim değil. ama günde kaç kez değişolar yenidoğanken hemencik biter zaten. benden de en fazla 3,5 doğar he he:)
valla kıyafetler çok pahalı yaha ha ikinciye hamile olan anneler tutuştu. yahu hafta sonu bi pijama bakayım dedim bi pijama takımı 120 lira, bi gecelik 100 liraaa amannn battık vallahi
İyiyiz canim cok sukur yarın İstanbul'a gideceğiz çok mutluyuz elifleSagol canim benim cok tesekkur ler gercekten cok zor surekli anne kucak diyor almasam cok uzuluyorum idare edecegiu artik siz nasilsiniz cnm prenses nasil
:):)valla benicim kararsız kaldım bilemiyorum kiii.hiç kullanmadığım bi ürün . ama burda kullananlar memnun.pijama çokta önden üç düğmeli çok az seçenek var.
funda valla senin gibi herşeye koşturan kadını bulmuş tabi ister 2. yide 3. yüde. :) cnm masraf çok ama herşey ateş pahası alınacak şeyler bunlar bi taraftanda mecbur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?