2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ara ara yağıyor kar canim da birikmiyor şükür ama cok soğuk yaa

Tatli yapmayi düşündüm ama ne yapcagimi bulamadim bir sürü tarif olmus. Bi de ben en başta profiterol cheesecake falan sütlü tatli sayilabilecegini hic düşünmemistim. Simdi de sinav var zaten ders calismam lazim. Bu sefer katilamiucam heralde. Bi dahakine olur belki

Her seferinde yikiyor musun canim. Berrada hic sevmiyor ne yapariz bilmiyorum.

Evet cnm sayılıyormus dıger turlu secenek az olurdu:)
Sende yogunluk var bu ara haklısın dıgerıne gelırsın ıns

Cocuklari zayif olan annelete soruyorum bunu 1 senede ne kadar kilo aldi bebeler. Biz sadece 1 kg aldik da normal mi acaba diye merak ediyorum.

Her seferinde yikiyor musun canim. Berrada hic sevmiyor ne yapariz bilmiyorum.
yıkamaya çalışıyorum cnm daha doğrusu ben yıkayıp siliyorum da o ne kadar izin verio meçhul. her sefrinde keyifle ellerini sabnluo ama yıkamaya gelince yok. ay bazen bez daha kolay dyorum bi de kokusu olmasa he he:)

cnm fotolarda hiç öyle iri durmuo defnem ama tel yanıltıo işte. istediğin inş sağlıkla işler bu sreç defnem için
inşallah cnm
defnenin kreşinde 3 yaşında arkadaşları var defne onların bi kısmından bile büyük duruyor cnm
hatta kreşteki annelerin imrendiği çocuk yemek açısından

Fundacim maşallah normalde sevinilesi bi durum ne güzel iri olmasi ama işte su ergenlik meselesi. Cok zor ya.

Ben de berraya küçük aliyorum. 18 24 giyiyor hala hhahaha :)
evet cnm ama hastalık olunca zor işte
benim en korktuğum kısım ilerleyip iğne tedavisine başlamak
inşallah o raddeye gelmeyiz

cnm inşallah en kısa zamnda halledersiniz
allah var ya o annelerden razı olsun
onlar olmasa ne yaparız

o etekler ne yaaa yerm ben onu maşallah...
yeni aldıklarım
4 yaş kıyafetleri
daha iyileri zeynebimin olsun cnm benim

Ay cok tatlı masallah ya ama hıcte oyle ırı yapılı durmuyo cnm ya
trnın kalıpları kucuk desem markalı alıyosun onlarda standart oluyo zaten
6 7 yas baya buyuk oluyodur
zaten 6-7 yaş dökümlü dursun istediğimde cnm
dediğim gibi4-5 yaş alıyorum

Oyy maşallah fundacim ya cok tatli olmuş. Cok yakışmış ciciler de
teşekkür ederim cnm
daha iyileri berramın olsun

funda bende nile 4 5 yaş alıyorum. cnm ama 6 7de iyice olmaz yani cnm çok büyük durur..
yani nilde defne kadar..
cnm defne de dökümlü duruyor
7 yaş biraz uzun duruyor tek fark o

yıkamaya çalışıyorum cnm daha doğrusu ben yıkayıp siliyorum da o ne kadar izin verio meçhul. her sefrinde keyifle ellerini sabnluo ama yıkamaya gelince yok. ay bazen bez daha kolay dyorum bi de kokusu olmasa he he:)
Ay sormaa bez bana da kolay geliyoo cok tembel gördüm kendimi haha:)

Katre bence normal cnm o kadar kılo alması bızde altı aydır yarım kılo almısız:/ dr gore gayet normal..
Dıger kategorı daha bellı degıl cnm bu yarısmanın oylaması yapılılırken yapılıyo
Bezden kurtulunca dıyceksınız boyle en rahatmıs dıye

Cocuklari zayif olan annelete soruyorum bunu 1 senede ne kadar kilo aldi bebeler. Biz sadece 1 kg aldik da normal mi acaba diye merak ediyorum.
valla cnm 1 seneyi hatırlamıyorum ama yaklaşık 6 ayda 2,5 kg aldı
ve bu 6 ayın son 4 ayında abur cubur,çikolata vs en az düzeyde verildi

vala fundacım ben genelde 2-3 yaş alıyorum ii oluo. 3-4 yaş aldığım taytlar oldu ama uzun yani seneye de giyebilir gibi duruyor.katre cnm artık çok almolar zaten bence. yani 1 ya da 2 kg olur. zeynep yaşında yanlış hatılamıosam 12 kg ydi. simdi 14 işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…