- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #64.501
Ara ara yağıyor kar canim da birikmiyor şükür ama cok soğuk yaaSanada gunaydın cnm ıyıyız cok sukur dun usutmemısızdır ıns ceketlerını cıkartıp durdular hava ıyı dıye..
Kar gıttımı sızın orda bu mevsımdede kar gordunuz nurayla ıkınız
sıcaklar gelsın bıran once ıns
Bu hafta buradı baya sıcak gosterıyo 25 kere kadar:)
Sende tatlı yapsana bızebı gorundun kayboldun
Oo beklenmedık bı durum cıkmısAmin canım inşallah
Her seferinde yikiyor musun canim. Berrada hic sevmiyor ne yapariz bilmiyorum.valla cnm şu iki günde keşke hamile kalmadan halletseymişim dedim yani. allahtan annem var da haftaiçi çoğunu o halletti. allah bin kez razı olun.ben evdeysem kesinlikle kimseyle gitmio çişe. otur kalk otur kalk çok yoruo bu halde. bi de yıkatmak istemio o da yooruo. pufff bi alışsaydı. el yıkamaya gelince iki saat lavabonun başında. ama diğerine gelince yok
Ay cok tatlı masallah ya ama hıcte oyle ırı yapılı durmuyo cnm ya
Inşallah canim yaOo beklenmedık bı durum cıkmısınsallah gonlunuze gore bı ev bulursunuz cnm tasınmak zor ıs...
Evet cnm sayılıyormus dıger turlu secenek az olurdu:)Ara ara yağıyor kar canim da birikmiyor şükür ama cok soğuk yaa
Tatli yapmayi düşündüm ama ne yapcagimi bulamadim bir sürü tarif olmus. Bi de ben en başta profiterol cheesecake falan sütlü tatli sayilabilecegini hic düşünmemistim. Simdi de sinav var zaten ders calismam lazim. Bu sefer katilamiucam heralde. Bi dahakine olur belki
Diger kategori belli degil de mi orayi da takip edemiyorumEvet cnm sayılıyormus dıger turlu secenek az olurdu:)
Sende yogunluk var bu ara haklısın dıgerıne gelırsın ıns
yıkamaya çalışıyorum cnm daha doğrusu ben yıkayıp siliyorum da o ne kadar izin verio meçhul. her sefrinde keyifle ellerini sabnluo ama yıkamaya gelince yok. ay bazen bez daha kolay dyorum bi de kokusu olmasa he he:)Her seferinde yikiyor musun canim. Berrada hic sevmiyor ne yapariz bilmiyorum.
inşallah cnmcnm fotolarda hiç öyle iri durmuo defnem ama tel yanıltıo işte. istediğin inş sağlıkla işler bu sreç defnem için
evet cnm ama hastalık olunca zor işteFundacim maşallah normalde sevinilesi bi durum ne güzel iri olmasi ama işte su ergenlik meselesi. Cok zor ya.
Ben de berraya küçük aliyorum. 18 24 giyiyor hala hhahaha :)
cnm inşallah en kısa zamnda halledersinizvalla cnm şu iki günde keşke hamile kalmadan halletseymişim dedim yani. allahtan annem var da haftaiçi çoğunu o halletti. allah bin kez razı olun.ben evdeysem kesinlikle kimseyle gitmio çişe. otur kalk otur kalk çok yoruo bu halde. bi de yıkatmak istemio o da yooruo. pufff bi alışsaydı. el yıkamaya gelince iki saat lavabonun başında. ama diğerine gelince yok
yeni aldıklarımo etekler ne yaaa yerm ben onu maşallah...
zaten 6-7 yaş dökümlü dursun istediğimde cnmAy cok tatlı masallah ya ama hıcte oyle ırı yapılı durmuyo cnm ya
trnın kalıpları kucuk desem markalı alıyosun onlarda standart oluyo zaten
6 7 yas baya buyuk oluyodur
teşekkür ederim cnmOyy maşallah fundacim ya cok tatli olmuş. Cok yakışmış ciciler de
cnm defne de dökümlü duruyorfunda bende nile 4 5 yaş alıyorum. cnm ama 6 7de iyice olmaz yani cnm çok büyük durur..
yani nilde defne kadar..
Ay sormaa bez bana da kolay geliyooyıkamaya çalışıyorum cnm daha doğrusu ben yıkayıp siliyorum da o ne kadar izin verio meçhul. her sefrinde keyifle ellerini sabnluo ama yıkamaya gelince yok. ay bazen bez daha kolay dyorum bi de kokusu olmasa he he:)
valla cnm 1 seneyi hatırlamıyorum ama yaklaşık 6 ayda 2,5 kg aldıCocuklari zayif olan annelete soruyorum bunu1 senede ne kadar kilo aldi bebeler. Biz sadece 1 kg aldik da normal mi acaba diye merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?