- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #64.521
canım benim kız biraz irivala fundacım ben genelde 2-3 yaş alıyorum ii oluo. 3-4 yaş aldığım taytlar oldu ama uzun yani seneye de giyebilir gibi duruyor.katre cnm artık çok almolar zaten bence. yani 1 ya da 2 kg olur. zeynep yaşında yanlış hatılamıosam 12 kg ydi. simdi 14 işte.
ama o nuray teyze neden bizlere böyle şeyler göndermiyor?buarada çiş eğitiminde bize video gönderip destek olan nuray teyzemize ve güzeller güzeli elifime çoook teşekkür ediyorum:)
günaydın cnmGunaydin hanimlar herkese iyi haftalar diliyorum
Gunaydin canim hosbulduk iyiyiz sukur bebekte iyi hersey yolunda biraz dusuk tehlikem varmis efeyi surekli kaldirmaktangünaydın cnm
hoşgeldin, nasılsın?
bebiş nasıl?
Hosgeldın cnm aman dıkkat et kendıne kucagınıza almayın zaten bu aydan sonra rısklıGunaydin canim hosbulduk iyiyiz sukur bebekte iyi hersey yolunda biraz dusuk tehlikem varmis efeyi surekli kaldirmaktan
Sen nasilsin defnemede maasallah ya fistik fistik kiz kiyafetlerine hastayim
Bundan sonra elimden geldigince dikkat ediyorum cnm doktorum 8 kilodan fazla kaldirma dedi efe 14 kilo cok zor oluyor ama idare edecegiz artikHosgeldın cnm aman dıkkat et kendıne kucagınıza almayın zaten bu aydan sonra rısklı
Almadan durulmuyo onlarda kucuk kıyamazsın ama bı sekılde ıdare edın almayın kucaga derım
hoşgeldin cnm aman dikkat et. ben de çok alıyorum zeynebi kucağıma rabbim korusun içerde ki bebişlerimizi de inş.Gunaydin canim hosbulduk iyiyiz sukur bebekte iyi hersey yolunda biraz dusuk tehlikem varmis efeyi surekli kaldirmaktan
canım dikkat et amaGunaydin canim hosbulduk iyiyiz sukur bebekte iyi hersey yolunda biraz dusuk tehlikem varmis efeyi surekli kaldirmaktan
fundacım ben istediğim için gönderdi nuray video yu yanlış anlaşılmasn
Hosbulduk canim amin cnm amin her aksam tekmesini yedigimde mutlu oluyorum icime su serpiliyor sag saglim aliriz inshoşgeldin cnm aman dikkat et. ben de çok alıyorum zeynebi kucağıma rabbim korusun içerde ki bebişlerimizi de inş.
hoşgeldin cnm elifim uyudu sanırım. tekrar teşekkürler cnm.hayırlı gunler kızlar
dilekcim canim geçmiş olsun ins atlatirsiniz tehlikeyi kucağa almadan da olmaz ki nasıl yapacaksınız
bisey değil yasemin teyzesi zeynebime masallah çabucak öğrendi cisi
fundacim masallah defneye çok yakismis cicileri bahar Dalları olan etek tişört takımını geçen civilden bende elife aldım 4-5 yaş aldım bende çünkü kalıbı çok küçük elifin boyu 89 cm tam oldu videolar zeynebin wc ye cis yapması içindi canim çektikce size de gönderiyorum Funda teyzesi ama bizde defnemin videosunu resmini bekliyoruz
guldencim masallah nilime face te resmini gördüm çok güzel olmuş hafta sonu
Katreinur bizim burasi da çok soguk ins gonlunuze göre bi ev bulursunuz
Sagol canim benim cok tesekkur ler gercekten cok zor surekli anne kucak diyor almasam cok uzuluyorum idare edecegiu artik siz nasilsiniz cnm prenses nasilhayırlı gunler kızlar
dilekcim canim geçmiş olsun ins atlatirsiniz tehlikeyi kucağa almadan da olmaz ki nasıl yapacaksınız
fundacim masallah defneye çok yakismis cicileri bahar Dalları olan etek tişört takımını geçen civilden bende elife aldım 4-5 yaş aldım bende çünkü kalıbı çok küçük elifin boyu 89 cm tam oldu videolar zeynebin wc ye cis yapması içindi canim çektikce size de gönderiyorum Funda teyzesi ama bizde defnemin videosunu resmini bekliyoruz
Yaseminnn ogrendimi zeynepim cis i birakti yani beziihoşgeldin cnm elifim uyudu sanırım. tekrar teşekkürler cnm.
Zor olmazmi canim anliyorum seni bende bu kis calistigim icin cok ozledim kuzumucanım dikkat et ama
allah korusun
ben iyiyim şükür
şehir dışındayım
sabah kuzumu bırakıp gelmek zor oldu ama yapacak bişey yok
teşekkür ederiz teyzesi
bilmiyorum artık
şaka şaka biz tuvalet eğitimine başladığımızda bize de gönderir artık nuray teyzemiz( ilgililere duyurulur)
aynı durum bende de var cnm .annem çok kızıo emzikten düşer çocuk dio korkuyorum bnede sonra canımı yakınca anlıyorum ii olduğunu. zeynepte inadına göbeğime çıkmaya çalışıo oturunca. enn ii ihtimalle yastık niyetine kullanıo:)Hosbulduk canim amin cnm amin her aksam tekmesini yedigimde mutlu oluyorum icime su serpiliyor sag saglim aliriz ins
canım ama ben nereden alırsam alıyım hep 4-5 yaş alıyorumhayırlı gunler kızlar
yok cnm tam olarak değil ama ilerleme var diyelim:)Yaseminnn ogrendimi zeynepim cis i birakti yani bezii
Ben efenin yaninda hic uzanamiyorum direk gobegime atliyor korkma cnm sen bayaa az kaldi kucagina aldiginda ins hersey yolunda olurda kardes krizligi yasamayizaynı durum bende de var cnm .annem çok kızıo emzikten düşer çocuk dio korkuyorum bnede sonra canımı yakınca anlıyorum ii olduğunu. zeynepte inadına göbeğime çıkmaya çalışıo oturunca. enn ii ihtimalle yastık niyetine kullanıo:)
Olsun oda supermis bizdede bayaa ilerleme var gece bezi kupkuru gunduzleri zaten tuvalete yapiyoruz dun 45 dakika tuvalette oturduk kakasini yapmak icin sonunda yapti ama
yok cnm tam olarak değil ama ilerleme var diyelim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?