2012 kasım bebekleri büyüyor..

canım benim kız biraz iri
anasının kızı
4 yaş bize tam oluyor hatta bazen dar oluyor 5 yaş alıyorum
zaten defnenin kemik yaşı 7 ay ilerde

buarada çiş eğitiminde bize video gönderip destek olan nuray teyzemize ve güzeller güzeli elifime çoook teşekkür ediyorum:)
ama o nuray teyze neden bizlere böyle şeyler göndermiyor?

Gunaydin canim hosbulduk iyiyiz sukur bebekte iyi hersey yolunda biraz dusuk tehlikem varmis efeyi surekli kaldirmaktan

Sen nasilsin defnemede maasallah ya fistik fistik kiz kiyafetlerine hastayim
Hosgeldın cnm aman dıkkat et kendıne kucagınıza almayın zaten bu aydan sonra rısklı
Almadan durulmuyo onlarda kucuk kıyamazsın ama bı sekılde ıdare edın almayın kucaga derım

Hosgeldın cnm aman dıkkat et kendıne kucagınıza almayın zaten bu aydan sonra rısklı
Almadan durulmuyo onlarda kucuk kıyamazsın ama bı sekılde ıdare edın almayın kucaga derım
Bundan sonra elimden geldigince dikkat ediyorum cnm doktorum 8 kilodan fazla kaldirma dedi efe 14 kilo cok zor oluyor ama idare edecegiz artik

Gunaydin canim hosbulduk iyiyiz sukur bebekte iyi hersey yolunda biraz dusuk tehlikem varmis efeyi surekli kaldirmaktan

hoşgeldin cnm aman dikkat et. ben de çok alıyorum zeynebi kucağıma rabbim korusun içerde ki bebişlerimizi de inş.

hayırlı gunler kızlar
dilekcim canim geçmiş olsun ins atlatirsiniz tehlikeyi kucağa almadan da olmaz ki nasıl yapacaksınız
bisey değil yasemin teyzesi zeynebime masallah çabucak öğrendi cisi
fundacim masallah defneye çok yakismis cicileri bahar Dalları olan etek tişört takımını geçen civilden bende elife aldım 4-5 yaş aldım bende çünkü kalıbı çok küçük elifin boyu 89 cm tam oldu videolar zeynebin wc ye cis yapması içindi canim çektikce size de gönderiyorum Funda teyzesi ama bizde defnemin videosunu resmini bekliyoruz
guldencim masallah nilime face te resmini gördüm çok güzel olmuş hafta sonu
Katreinur bizim burasi da çok soguk ins gonlunuze göre bi ev bulursunuz

canım dikkat et ama
allah korusun
ben iyiyim şükür
şehir dışındayım
sabah kuzumu bırakıp gelmek zor oldu ama yapacak bişey yok
teşekkür ederiz teyzesi

fundacım ben istediğim için gönderdi nuray video yu yanlış anlaşılmasn

bilmiyorum artık
şaka şaka biz tuvalet eğitimine başladığımızda bize de gönderir artık nuray teyzemiz( ilgililere duyurulur)

hoşgeldin cnm elifim uyudu sanırım. tekrar teşekkürler cnm.

Sagol canim benim cok tesekkur ler gercekten cok zor surekli anne kucak diyor almasam cok uzuluyorum idare edecegiu artik siz nasilsiniz cnm prenses nasil

Zor olmazmi canim anliyorum seni bende bu kis calistigim icin cok ozledim kuzumu

Hosbulduk canim amin cnm amin her aksam tekmesini yedigimde mutlu oluyorum icime su serpiliyor sag saglim aliriz ins
aynı durum bende de var cnm .annem çok kızıo emzikten düşer çocuk dio korkuyorum bnede sonra canımı yakınca anlıyorum ii olduğunu. zeynepte inadına göbeğime çıkmaya çalışıo oturunca. enn ii ihtimalle yastık niyetine kullanıo:)

canım ama ben nereden alırsam alıyım hep 4-5 yaş alıyorum
2 ay önce de ithal kıyafetler satan bi çocuk mağazasından aldığım 4 yaş kıyafetleri de tam oldu(2 ay önce defne 27 aylıktı)
canım defne de video zor ama resim istediğin kadar gönderebilirim
çünkü video çektirmiyor sıpa

Ben efenin yaninda hic uzanamiyorum direk gobegime atliyor korkma cnm sen bayaa az kaldi kucagina aldiginda ins hersey yolunda olurda kardes krizligi yasamayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…