2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlar kısmetse 23 nisanda 4 gün tatil bize nille bir istanbul kaçamağı yapıcaz.
amcamın kızına gidicez biz bol bol gezicez.
tabi minnoşlarıda gezdiricez ama annemi ve amcamın kızının annesinide götürüyorum burdan çünkü 1 2de biz kaçamak yapıcaz onlarda torunlara bakacaklar he hehe:

Oo ne guzel cnm sıze ıyı gelır bol bol gezmek alısverıs yapmak

Hacıya gıtmıstı dımı
O ortamda olması cok ılgınc.....

Memnun olanda varmıs hem bak:) heryerdede bulamıyosan en azından bıtane alıp bakabılırsın..gerı gonderme secenegı yokmu?

ay gerçekten bize iyi gelecek benicim nilden 15 gün büyük onunda oğlu var bakalım normalde iyi anlaşıyorlar ama nasıl geçecek görücez..
inş iyi geçer..

ooo gülden hanımcım gezi planları yapılmış yne. ay ben çarşya zor çıkıyorum he he:)ctesi memleketten arkadaşm geldi temmuzda düğünü var gelinlik provasına gelmiş. biraz gezdik gelin çiçeğiydi bindallıydı filan. hepi topu 3 saat filanaldım yanlarında. ama pertim çıktı hala yürürken zorlanıyorum
beni cnm bi tanesini alcam bakıcam bakalım nasıl gelcek. ay gecelikde lazım puffffffffffff

oh bol bol gezin bakalım
ne güzel eğleneceksiniz
Hacıya gıtmıstı dımı
O ortamda olması cok ılgınc.....
evet cnm hacca gitti
sabah güzel güzel anlatıyor kilisede sizin için mum yaktım diye

arkadaşın şimdi nasıl heyecanlıdır kimbilir

nasılsınız kızlar yazamadım bugün yoğundum giremedimde geçmiş birikmiş ama ilk fırsatta ookuyacam inşallah iyisinizdir hepiniz özledim sizii

günaydın kızlar .
yaseminim günaydın sana da iyi olmanızasevindim biz pek iyi değiliz cnm.
nil bu ara sabah benimle uyanıyo ve işe gitme annecim diye ağlıyo ay ne yapacağımı bemiyoerum pöfffff:

günaydın cnm ... çok moral bozuo bu durum. zeynepte arada yapıo ama bugün kapıdan yolcu etti gelirken dondurma al dedi sıpa sabah sabah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…