- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #64.561
Evet bunu sukur ha ha:)sabah coştu ya öğleden sonra durgunlaştı cnm buna şükür:)
Benmı kacırdım yoksa:)AYYY BENİİİİİİ AMA BEN YAZDIM GİBİ HATIRLIYORUM CNM ÇOK ÖZÜR SORİ SORİ NİDOŞUM NASIL YİNE MİSAFİRLERE DÖKTÜRMÜŞSÜNMDÜR
Oo ne guzel cnm sıze ıyı gelır bol bol gezmek alısverıs yapmakkızlar kısmetse 23 nisanda 4 gün tatil bize nille bir istanbul kaçamağı yapıcaz.
amcamın kızına gidicez biz bol bol gezicez.
tabi minnoşlarıda gezdiricez ama annemi ve amcamın kızının annesinide götürüyorum burdan çünkü 1 2de biz kaçamak yapıcaz onlarda torunlara bakacaklar he hehe:
Hacıya gıtmıstı dımıkızlar bu arada bu haftasonu kv midilli adasına geziye gitti
sabah telefonda bi havadisler bi havadisler
bu haftasonu paskalya kutlamaları vardı ya
ona denk gelmişler
kv kilisede bizim için mum yakmış
teşekkür ettim
kilisenin temizliğine bayılmış
tura gittiği insanlar arasında kadınlar deli gibi uzo içmiş
hatta diyor ki içtiler kadeh kadeh uzoyu kahkaha atmaya başladılar
taverna gibi bi yere gitmişler orada baya eğlenmişler
ilginç bir gezi olmuş
Memnun olanda varmıs hem bak:) heryerdede bulamıyosan en azından bıtane alıp bakabılırsın..gerı gonderme secenegı yokmu?valla benicim kararsız kaldım bilemiyorum kiii.hiç kullanmadığım bi ürün . ama burda kullananlar memnun.pijama çokta önden üç düğmeli çok az seçenek var.
funda valla senin gibi herşeye koşturan kadını bulmuş tabi ister 2. yide 3. yüde. :) cnm masraf çok ama herşey ateş pahası alınacak şeyler bunlar bi taraftanda mecbur.
oh bol bol gezin bakalımkızlar kısmetse 23 nisanda 4 gün tatil bize nille bir istanbul kaçamağı yapıcaz.
amcamın kızına gidicez biz bol bol gezicez.
tabi minnoşlarıda gezdiricez ama annemi ve amcamın kızının annesinide götürüyorum burdan çünkü 1 2de biz kaçamak yapıcaz onlarda torunlara bakacaklar he hehe:
evet cnm hacca gittiHacıya gıtmıstı dımı
O ortamda olması cok ılgınc.....
arkadaşın şimdi nasıl heyecanlıdır kimbilirooo gülden hanımcım gezi planları yapılmış yne. ay ben çarşya zor çıkıyorum he he:)ctesi memleketten arkadaşm geldi temmuzda düğünü var gelinlik provasına gelmiş. biraz gezdik gelin çiçeğiydi bindallıydı filan. hepi topu 3 saat filanaldım yanlarında. ama pertim çıktı hala yürürken zorlanıyorum
beni cnm bi tanesini alcam bakıcam bakalım nasıl gelcek. ay gecelikde lazım puffffffffffff
betülüm iyiyizde hiç yazmaz oldun cnm:nasılsınız kızlar yazamadım bugün yoğundum giremedimde geçmiş birikmiş ama ilk fırsatta ookuyacam inşallah iyisinizdir hepiniz özledim sizii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?