- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #64.601
Az oncede yazdım anormal olan onlarya allah rızası için söyleyin
ben mi geri kaldım?
sinirlenmekte haksızmıyım ya
bu nasıl bi beyin ya
milleti küçümse ama sen en rezil işleri yap
beyinsiz yemin ederim ya
aklı fikri yatıp kalkmakta ya
Esın ıkna eder senı merak etme:)çok hemde cnm. ama bi tarafımda kendine bi gün izin ver de demio değil:)
allahtan tam gün gidiyorAz oncede yazdım anormal olan onlar
Defne Allahtan tam gun gıdıyo krese yoksa kadın kendıne benzetecek ıyıce tovbe yarabbım
aşmak ki ne aşmakfundacım sonuna kadar haklısın. kaset gibi kayıt altına alıolar. zeynep bazen lan dio onu bile unutturmaya çalışıyoruz kv ve eşin aşmış kendini.
muhtemelen cnm çünkü nerden vuracağını bilio, rahat rahat alışverişini yaparsın istediğin yere götürürüm kuzuma da değişiklik olur dio:)Esın ıkna eder senı merak etme:)
Iyı yapmıssın belkı esın bıraz dusunurde annesıne soyler kızarkızlar biraz önce eşimi aradım kısa bir konuşmadan sonra
akşam siz ona ne öğrettiniz dedim
o da kim söyledi dedi
ben kimin söylediğini boşver neden öğrettiniz dedim
annesi öğrenmez bi kereden bişey olmaz demiş söyletmiş
eşim daha sonra anne öğretme demiş
ben de yalan söyledim
kreşte arkadaşına söylemiş öğretmeni beni aradı diye
Ooo kabul edılmezmı o zamanmuhtemelen cnm çünkü nerden vuracağını bilio, rahat rahat alışverişini yaparsın istediğin yere götürürüm kuzuma da değişiklik olur dio:)
Gunaydın cnmbenicim günaydın nasılsın cnm..
sibel sanada günaydın:
funda ben kvye nediyeyimki diyecek sözüm yok ama gerçekten eşinede öyle ee oda ne yapsın ailesinde öyle görmüş ona normal geliyor tabki
düşünsene öğretmenine yada arkadaşına defnenin söylediğiniki söyler
ben ablamın kızlarına kızyorumki geçen eylül nile şapşaldiyo anında kaydediyo
ve birkere eşim bir muhabet arasında adam öküz gibi demişti nil hala onu bitirmiyo biliyormusun anne banam bana öküz dedi diyo zaman zaman..
bende bayılırım da ömer paşa elimi kolumu bağlıo cnm. doğumdan sonra fazladan bi gün bi gündür diorum. bakalım önümüzde ki günler ne göstercek:)Ooo kabul edılmezmı o zamanben hemen kabul ederdım esım de aynısını yapar bazen cıkmak ıstemem kızlara soyler kızım annenıze soppıng deyın baska bısey demeyın der
nasıl söyledin cnm bunu yaa ben olsam söyleyemezdim sanırımkızlar şimdi defnenin öğretmenini aradım
olayı anlattım
öğretmen inanamadı
kv nin numarasını istedi
pedagoga söyleyecek
pedagog da kv ile konuşacak
ya zaten hemen kapıyorlarbenicim günaydın nasılsın cnm..
sibel sanada günaydın:
funda ben kvye nediyeyimki diyecek sözüm yok ama gerçekten eşinede öyle ee oda ne yapsın ailesinde öyle görmüş ona normal geliyor tabki
düşünsene öğretmenine yada arkadaşına defnenin söylediğiniki söyler
ben ablamın kızlarına kızyorumki geçen eylül nile şapşaldiyo anında kaydediyo
ve birkere eşim bir muhabet arasında adam öküz gibi demişti nil hala onu bitirmiyo biliyormusun anne banam bana öküz dedi diyo zaman zaman..
ben olsam alırdım o iznimuhtemelen cnm çünkü nerden vuracağını bilio, rahat rahat alışverişini yaparsın istediğin yere götürürüm kuzuma da değişiklik olur dio:)
aynen cnmunutmuolar güldenim malesef. özellikle kötüleri daha bi güzel kaydediolar. benim eşim en ufak bi argosuna acaip bozuluo. diorum ya lan dio onu düzeltemiyoruz hala. bi de komik gelio ki bazen tepki verince ama gülmemek lazım işte. büyükler gülüo malesef
zaten bi an duymaları yetio cnm hiç kaçırmıolar. unutmuş ne güzel bizim ki devam şaşıracağı bişey olunca noluo nan dio:)Gunaydın cnm
Cok dıkkatlı olmak gerekıyo haklısın bızımkıde gecen salak kelımesı duymus kuzenıne soylemıs oda sıkayete geldı cok sasırdım evde falan duymadım agzından oyle kelıme kullanmayız zaten enazından yanında:) neysekı unuttu:)
büyütüo olacaksın cnm malesefeşim şimdi annesini arayacak bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?