- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #64.641
Evet cnm ıslansınkı daha ıyı anladın yapmaması gerektıgını hem havalarda soguk degıl artıkayyy kadın yalanda sınır tanıımıyor vallahi pesssss:
benicim maşallah nidoşada. ya annem nil 1 2 kere altına yapınca hazırdeğil deyip hemen bezi bağlıyo puffff buda beni zorlayacak işte böyle olmaması gerekiyor 1 yapacak 2 yapacak dimi ama... offfff:
valla cnm parktan duydu demek nereden aklına geldi
nasıl da güzel yalan uyduruyor
aaa çok sevindm cm en azından ihale sana kalmadı. defnemde unutur inş. sen sabitte olsan keşke de defne daha az muhatap olsa babaanneyle.ama nasl iştekızlar biraz önce pedagog aradı
kv yi aramış
defne sınıfta küfür etti demiş
kv de aaa öylemi biz evde hiç öyle konuşmayız, herhalde parkta vs duydu demiş
pedagog kv nin çok telaşlı konuştuğunu anlattı
pedagog evde defne küfürlü konuşursa ya da kötü bi söz duyarsa nasıl tepki verilmesi gerektiğini anlatmış
kv de kesinlikle öyle yapıyoruz zaten demiş
ya bi insan nasıl bu kadar yalancı olabilr
pedagog çok üzüldü halime
beni teselli etti
siz merak etmeyin biz onun o kelimeleri unutmasını sağlarız dedi
cnm zeynep zaten çok sıvı tüketmio o nedenlede bazı kuzularımıza göre daha az wc ihtiyacı olo sanırım. bizde gece süt içip yatıyoruz ama kuru kalktığı zamanlarda oluo maşallah. alışşsa her gece kalkacağını sanmıyorum bende. anasna çekmiş tutuo sıpa. gerçi artık o eski halimden eseryok he he:)buarada maşallah nidaya.Masallah annesı bır ıkı kaldırınca alısır zaten gecede
Dedıgın gıbı bebek degıller anlıyolar artık
Nıdayı kaldırmıyorum ben artık cısı gelırse seslenıyo bana
cnm zeynep nerdeyse beş gün sürekli altına yaptı. yaptıkça huylaıo zaten. ilk baş anlamıo bile tam olarak ne olduğunu. söylemiştim ya zeynep üstüme bişey döküldüüü diye ağlamıştı.şimdi anladı artık çok şükü bi de gece işini çözersek tamamdır. ay bi an evvel halıları yıkamaya vermeliyim. gerçi çok dikkat ettik ama yine de insanın içine sinmio işteayyy kadın yalanda sınır tanıımıyor vallahi pesssss:
benicim maşallah nidoşada. ya annem nil 1 2 kere altına yapınca hazırdeğil deyip hemen bezi bağlıyo puffff buda beni zorlayacak işte böyle olmaması gerekiyor 1 yapacak 2 yapacak dimi ama... offfff:
allahım çok akıllı bunlar yaa maşalah barekallah.bir kıreşte pedagag olması çok öönemli bence.
bir yazı paylaşmıştım geçen çocuk istemediğiniz bir kelime kullandığında aa annecim biz okelimeyi kullanmıyoruz ve sevmiyoruz diyeceksiniz diyordu.
ben nile söylüyorum bunu ve geçen nil diyo birşey söyledi annanesi nil aa annane biz okelimeyi kullanmıyoruz dedi birde döndü bana dimi anne diyo..
bende halıları vericem zaten cnm en azından bu işi halletmiş olurum öyle veririmmmay sorma çok akıllılar maşallahhh:allahım çok akıllı bunlar yaa maşalah barekallah.
aynen cnm bizde bunu bekledik o işi de bi an evel halletmeliyim iice ağırlaşmadan. bakalım belki haftaya filan verebilirim.son ayıma girmeden temizlik işini halletmem lazımbende halıları vericem zaten cnm en azından bu işi halletmiş olurum öyle veririmmmay sorma çok akıllılar maşallahhh:
inşallah o zaman kalmadan çözersin cnm çiş işiniayyyy ben çalışmak istemiorummmmmmmm: birkez daha 1 mayıstada 3 gün tatil bari ozaman ben tamamen ilgileneyimde bağlamadan çözelim bu işi offff:
teşekkürler cnmbenim vallaha pek hamaratsın şe
kerim tebriklerrrrr:
ah canım keşke bir an önce sabite geçsem de kuzumdan ayrılmasamaaa çok sevindm cm en azından ihale sana kalmadı. defnemde unutur inş. sen sabitte olsan keşke de defne daha az muhatap olsa babaanneyle.ama nasl işte
canım zaten kreşlerde pedagog zorunlu değil mi?bir kıreşte pedagag olması çok öönemli bence.
bir yazı paylaşmıştım geçen çocuk istemediğiniz bir kelime kullandığında aa annecim biz okelimeyi kullanmıyoruz ve sevmiyoruz diyeceksiniz diyordu.
ben nile söylüyorum bunu ve geçen nil diyo birşey söyledi annanesi nil aa annane biz okelimeyi kullanmıyoruz dedi birde döndü bana dimi anne diyo..
aslında batmıo cnm ama insan rahat edemio işte. sadece biraz dikkat gerekio hepsi bu. sen defne yapıo klozete filan demiştin sanki ben mi yanlış haıtrlıyorum acababiz daha tuvalet eğitimine başlamadık ama muhtemelen herşeyde olduğu gibi bunda da annemin evinde halledeceğim sanırım
haziranda ankaraya gitmeyi planlıyorum
o zaman halledeceğiz muhtemelen
çünkü kv pek bu konuda eğitim vermez ev batacak diye
açtım sayfayı funda ile güzelim Allah yardımcın olsun o kv i de Allaha havale ediyorum yazıklar olsun yaAllah sabır versin sana merak etme sen defnem akıllı bi çocuk kanmaz onlara doğru yolu bulur merak etme sen
bizden haberler iyiyiz şükür atlattık hastalıkları erdem hastalıkları sonucu 2 azı daha patlattı sonra daha rahat şükür
gülden 23 nisanda buraya gelsen ne güzel olacaktrı
yasmin canım az kaldı kuzuna kavuşmana sağlıkla kavuş inşallah
beni hamarat hatun tarife bayıldm ama diyetteyim :)
sibel annenlerle nasıl geçti
wavs nerelerde
ayşegül gittimi köye
katre sınava çalışıyordu sanırım
songülüm zaten yoğun hatun
özcanan hevin hiç haber alamıyoruz
fatmadan da ses yok
selneci instagramdan takip ediyorum kuzum çok tatlı olmuş
başka unuttuğum varsa affola
o kötüymüş cnmbetülüm bende çok isterdim ama biliyorsun işte direk araba yok puffff: sizi bekliorum artık bende nil birazdaha büyüyünce gelicem ..
fundam burda sadece 1 2 okulda pedagog var cnm malesef
ayyy bende çok gıcık oluyorum o duruma birde böylşe garip bir gülüşlerivar hani ayyyy:işyerinde gerekli gereksiz yüksek sesle kahkaha atan kadınlardan nefret ediyorummmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?