2012 kasım bebekleri büyüyor..

ayyyy ben çalışmak istemiorummmmmmmm: birkez daha 1 mayıstada 3 gün tatil bari ozaman ben tamamen ilgileneyimde bağlamadan çözelim bu işi offff:

Evet cnm ıslansınkı daha ıyı anladın yapmaması gerektıgını hem havalarda soguk degıl artık

aaa çok sevindm cm en azından ihale sana kalmadı. defnemde unutur inş. sen sabitte olsan keşke de defne daha az muhatap olsa babaanneyle.ama nasl işte

Masallah annesı bır ıkı kaldırınca alısır zaten gecede
Dedıgın gıbı bebek degıller anlıyolar artık
Nıdayı kaldırmıyorum ben artık cısı gelırse seslenıyo bana
cnm zeynep zaten çok sıvı tüketmio o nedenlede bazı kuzularımıza göre daha az wc ihtiyacı olo sanırım. bizde gece süt içip yatıyoruz ama kuru kalktığı zamanlarda oluo maşallah. alışşsa her gece kalkacağını sanmıyorum bende. anasna çekmiş tutuo sıpa. gerçi artık o eski halimden eseryok he he:)buarada maşallah nidaya.

bir kıreşte pedagag olması çok öönemli bence.
bir yazı paylaşmıştım geçen çocuk istemediğiniz bir kelime kullandığında aa annecim biz okelimeyi kullanmıyoruz ve sevmiyoruz diyeceksiniz diyordu.
ben nile söylüyorum bunu ve geçen nil diyo birşey söyledi annanesi nil aa annane biz okelimeyi kullanmıyoruz dedi birde döndü bana dimi anne diyo..

cnm zeynep nerdeyse beş gün sürekli altına yaptı. yaptıkça huylaıo zaten. ilk baş anlamıo bile tam olarak ne olduğunu. söylemiştim ya zeynep üstüme bişey döküldüüü diye ağlamıştı.şimdi anladı artık çok şükü bi de gece işini çözersek tamamdır. ay bi an evvel halıları yıkamaya vermeliyim. gerçi çok dikkat ettik ama yine de insanın içine sinmio işte

allahım çok akıllı bunlar yaa maşalah barekallah.

bende halıları vericem zaten cnm en azından bu işi halletmiş olurum öyle veririmmmay sorma çok akıllılar maşallahhh:
aynen cnm bizde bunu bekledik o işi de bi an evel halletmeliyim iice ağırlaşmadan. bakalım belki haftaya filan verebilirim.son ayıma girmeden temizlik işini halletmem lazım

ayyyy ben çalışmak istemiorummmmmmmm: birkez daha 1 mayıstada 3 gün tatil bari ozaman ben tamamen ilgileneyimde bağlamadan çözelim bu işi offff:
inşallah o zaman kalmadan çözersin cnm çiş işini

benim vallaha pek hamaratsın şe

kerim tebriklerrrrr:
teşekkürler cnm
bakalım kv akşama nasıl bir tepki verecek
gerçi öğleye doğru da eşim arayacaktı annesini kreşten fundayı aramışlar diye

aaa çok sevindm cm en azından ihale sana kalmadı. defnemde unutur inş. sen sabitte olsan keşke de defne daha az muhatap olsa babaanneyle.ama nasl işte
ah canım keşke bir an önce sabite geçsem de kuzumdan ayrılmasam
hatta imkanım olsa işten bile ayrılırım

canım zaten kreşlerde pedagog zorunlu değil mi?
yani ben defne için baya kreş gezdim ve hepsinde de vardı
bir de sağolsunlar kişisel bir meseleye çözüm getirdiler

pedagog da eğer defne o kelimeleri kullanırsa çok abartılı bi şekilde şaşırmış tepkisi verip o kelimenin çok kötü olduğunu anlatmamızı söyledi
kv ye de nasıl davranması gerektiğini ayrıntılı bi şekilde anlatmış

biz daha tuvalet eğitimine başlamadık ama muhtemelen herşeyde olduğu gibi bunda da annemin evinde halledeceğim sanırım
haziranda ankaraya gitmeyi planlıyorum
o zaman halledeceğiz muhtemelen
çünkü kv pek bu konuda eğitim vermez ev batacak diye

aslında batmıo cnm ama insan rahat edemio işte. sadece biraz dikkat gerekio hepsi bu. sen defne yapıo klozete filan demiştin sanki ben mi yanlış haıtrlıyorum acaba

açtım sayfayı funda ile güzelim Allah yardımcın olsun o kv i de Allaha havale ediyorum yazıklar olsun ya Allah sabır versin sana merak etme sen defnem akıllı bi çocuk kanmaz onlara doğru yolu bulur merak etme sen
bizden haberler iyiyiz şükür atlattık hastalıkları erdem hastalıkları sonucu 2 azı daha patlattı sonra daha rahat şükür
gülden 23 nisanda buraya gelsen ne güzel olacaktrı
yasmin canım az kaldı kuzuna kavuşmana sağlıkla kavuş inşallah
beni hamarat hatun tarife bayıldm ama diyetteyim :)
sibel annenlerle nasıl geçti
wavs nerelerde
ayşegül gittimi köye
katre sınava çalışıyordu sanırım
songülüm zaten yoğun hatun
özcanan hevin hiç haber alamıyoruz
fatmadan da ses yok
selneci instagramdan takip ediyorum kuzum çok tatlı olmuş
başka unuttuğum varsa affola

HOŞGELDİN BETÜLCÜM UĞRA ARADA BÖYLE ÖZLENİOSUNUZ ŞEKERİM. YOKSA BENDE YAVAŞTAN 2015 ANNELERİNE SARDIRMAYA BAŞLADIM HABERİNİZ OLA:) ay büyük harf yazmışım kızlar pardon.:) erdem paşama da maşallah cnm iki diş çıkarmış ne güzel. rabbim sağlık versin

amin cnm valla allah ıslah etsin
valla o kadar çok üzüldüm ki bugün anlatamam
ailemde görmediğim şeyleri eşimin tarafında görüyorum

betülüm bende çok isterdim ama biliyorsun işte direk araba yok puffff: sizi bekliorum artık bende nil birazdaha büyüyünce gelicem ..
fundam burda sadece 1 2 okulda pedagog var cnm malesef

betülüm bende çok isterdim ama biliyorsun işte direk araba yok puffff: sizi bekliorum artık bende nil birazdaha büyüyünce gelicem ..
fundam burda sadece 1 2 okulda pedagog var cnm malesef
o kötüymüş cnm
pedagog iyi oluyor
aklına takılan bişeyi hemen sorabiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…