- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #64.621
cnm gerçi ömer paşa doğunca yaz olacak 40 dan sonra çıkarsınız birliktede ne olacak dimi ama tabi 2 çocukla çıkmak daha zor gerçi beni maşallah hiç birşeyden geri kalmıyor sen onu örnek al he he he he:).).)güldenim herşey gelio insanın aklına. ya kullanamazsam ücretsiz izin başka şeyler olursa diye. zaten çok iznim yok şuan toplam 29 sanıyorum ya da 28:) aman ne bileyim bakalım kanabilirim :)
canım tabiki utanarak söyledimnasıl söyledin cnm bunu yaa ben olsam söyleyemezdim sanırım
öyle ama yapacak bişey yokbüyütüo olacaksın cnm malesef
valla cnm öğretmenine defne okulda o küfürü söylemiş gibi konuşsun dedim ama inşallah pedagog da öyle konuşurbencede git yaseminim 1 gün nasılsa sen 2 yıl izin kullanmıyacakmısın..
bu arada benicim maşallah şekerim yarın gezilecek yine negüzel bizim içinde gezin olmazmı?
funda iyi yapmışsında pedegok bence defne söylemişte duymuşlar gibi konuşsaydı keşke.
ve bensana bundan sonra olacakları söyleyeyim.
o kv benim bldiğim kv se sana inat olsundiye daha fazla şey öğretip sanada söylemez bak görürsün..
amin cnmişin zor fundacım allah yardımcın olsun...
inş cnm. rabbim kv ne akıl fikir versin inş. ya da senin sabite geçmeni nasip etsinamin cnm
ne olur dua et bana
valla bende bilmiyorum cnmay bu kadın birde hacca gitti birde gitmese ne olacak hiç bilmiorum..
kızlar fatma, songül, wavs, ayşegül ay arada sesverin ayolllll:
amin cnm amininş cnm. rabbim kv ne akıl fikir versin inş. ya da senin sabite geçmeni nasip etsin
cnm gündüzü hallettik çok şükür. ay maşallah diyeyim kendi nazarım değio. gerçi kazık kadar oldular öğrenecekler tabi sanki bir buçuk yaşında değil ya:) geceyi nasıl yapcam bilmiyorum aslında bi kaç gün uğraşsam alışacak belli ama gece benden başkasını kabul etmio kesinlikle ve yataktan kucaklayıp kaldırmak zor gelio.haftasonu deniycem artık bakalımyaseminim nasıl geçmiş dün tuvalet eğetimi cnm
aman nazarın deymesin cnm maşallah diyelim kuzumaaaa:cnm gündüzü hallettik çok şükür. ay maşallah diyeyim kendi nazarım değio. gerçi kazık kadar oldular öğrenecekler tabi sanki bir buçuk yaşında değil ya:) geceyi nasıl yapcam bilmiyorum aslında bi kaç gün uğraşsam alışacak belli ama gece benden başkasını kabul etmio kesinlikle ve yataktan kucaklayıp kaldırmak zor gelio.haftasonu deniycem artık bakalım
Ay pes gercekten yakızlar biraz önce pedagog aradı
kv yi aramış
defne sınıfta küfür etti demiş
kv de aaa öylemi biz evde hiç öyle konuşmayız, herhalde parkta vs duydu demiş
pedagog kv nin çok telaşlı konuştuğunu anlattı
pedagog evde defne küfürlü konuşursa ya da kötü bi söz duyarsa nasıl tepki verilmesi gerektiğini anlatmış
kv de kesinlikle öyle yapıyoruz zaten demiş
ya bi insan nasıl bu kadar yalancı olabilr
pedagog çok üzüldü halime
beni teselli etti
siz merak etmeyin biz onun o kelimeleri unutmasını sağlarız dedi
Masallah annesı bır ıkı kaldırınca alısır zaten gecedemaşallah maşallah:)
hava o kadar güzel ki tam gezmelik gerçekten ...
ama benim hiç halim yok hele de tek başına
aynen pes cnm ya hacısın üstüne bir de yalan söylüyorsunAy pes gercekten ya
Kresınız cok ıyı cnm ıns hıc soylemeden unutur gıder o kelımeyı
valla cnm parktan duydu demek nereden aklına geldiayyy kadın yalanda sınır tanıımıyor vallahi pesssss:
benicim maşallah nidoşada. ya annem nil 1 2 kere altına yapınca hazırdeğil deyip hemen bezi bağlıyo puffff buda beni zorlayacak işte böyle olmaması gerekiyor 1 yapacak 2 yapacak dimi ama... offfff:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?