2012 kasım bebekleri büyüyor..

işyerinde gerekli gereksiz yüksek sesle kahkaha atan kadınlardan nefret ediyorummmmmmmmmm
canım bence neresi olursa olsun kadın yüksek sesle kahkaha atmamalı
çünkü bu kadını basit gösteriyor bence
evinde aile ortamında belki yapabilirsin ama topluluk içinde hoş durmuyor bence

kızlar buarada biraz önce kreşten aradılar
defneyi almaya kv nin ablası gitmiş
muhtemelen kv utandığı için ablasını gönderdi defneyi almaya

Herkese merhaba kızlar nasılsınız iyi günler gelip geciyor iş arkadaşım hamileydi 5 aylık bebeğini almak zorunda oldukları için bir aylık heyet raporu aldı o yüzden işler çok yoğun forma giremez oldum egr interneti kesti k akşamları internete giremiyorum inşalah takip etmeye çalışacam hepinizi çok özledim

ohhho hhh günaydın özcenanım ya arada ses ver cnm iyi olduğunuz bilelim ranam kimbilir neler yapıyordur.. anlat azıcık..
günaydın kızlar umarım herkes iyidir.
fundam nedir son gelişmeler baalım.

herkese günaydın. nasılsınız kızlar. biz iyiyiz çok şükür. dün zeynebe gece için bi alıştırma külodu bakayım dedim renkli filan oulursa giyer belki diye, gitmişken kendi lohusa geceliğimi de almış oldum .hem de NBB nin üstelik 29.90 :) çok ii denk geldi . içime de sindi üstelik mavi he he:)
özcanan hoşgeldin cnm bu bahsettiğin arkadaşın mıydı çok üzüldüm rabbim bi daha nasip etsin inş. ranacık nasıl
funda durumlar ne cnm.
güldenim niloşum napıo

günaydın yaseminim niloşun iyi çok şükür 2 gecedir diş fırçalamak istemiyordu ama akşam çözdük gibi bakalım zaman ne gösterecek.
annemede akşam anlattım bak böylle bi çıkarıyosun bir bağlıyosun çocuğun kafası karışıyo dedim mayısta tamamen çıkarıyoruz dedim şimdi istanbulada gidecezya dönünce başlıyorum önce ben sonrada annem başlasın ama hiç giydirmeyeceksin dedim.
nasılsa halıları vericem yıkamaya dedim aslında annanem olmasa kaldırırım hepsinide işte malesef annane bizde oyüzden kaldıramıyorum neyse yıkatacaz artık.. bakalım ne olacak.

aynen cnm kafası karışıo çocukların tak çıkar tak çıkar kararlı olmak lazım. alışır niloşum sen ona güzelce anlatınca.eminim.artık bırakma zamanı geldi geçio bizimkilerin he he:)

Günaydın. ..yasemin hayirli olsun geceligin tatlım. ..bende sabah ohh bir gun daha gitti diye uyandm nasil gececek zamn boyle bilmiyorum:))

Cise benm de baslamam lazmmm off ama ne zamann

hoşgeldin cnm özlettin kendini
canım arkadaşın için üzüldüm
hakkında hayırlısını versin rabbim
ohhho hhh günaydın özcenanım ya arada ses ver cnm iyi olduğunuz bilelim ranam kimbilir neler yapıyordur.. anlat azıcık..

günaydın kızlar
bizde durumlar karışık
dün akşam kv eşime vermiş gazı, sağolsun o da annesinin gazıyla herkesle kavga ettiği için dün akşamdan beri kötüyüz
sabah 8 de eşim aradı bana saydırdı da saydırdı
dün kv kreşe gitmiş öğretmenle konuşmaya
öğretmene benim gelin beni şikayet etmiş demiş, öğretmende gelininiz bizi aramadı biz gelininizi aradık demiş
tabi kv bunu eşime böyle anlatmamış
dün akşam kv eşime pedagogun aradığını söylemiş
eşimde sabah beni aradı
sen bizi kreşle mi terbiye etmeye çalışıyorsun, sen aile sırrını nasıl kreşe anlatırsın, psikoloğuda aramışsın vs saydırdı
ben de pedagogu vs aramadım dedim
ayrıca ben çocukmuyum sorunları başkaları aracılığıyla çözecek, eğer öyle olsaydı annenle yaşadığım sorunları sana anlatırdım ben hiçbir sorunumu anlatmadım dedim
bana ne dese beğenirsiniz?
annesi beyefendinin çamaşırlarını yıkıyormuş,ütülerini yapıyormuş,yemeğimizi yapıyormuş,benim evime karışmıyormuş,benden çay bile istemiyormuş.eğer annesiyle sorun yaşarsam bende varmış sorun
ben zeytinyağ gibi üste çıkıyormuşum
o da kreşe gidip benim eşim antideprasan kullanıyor dediklerine inanmayın diyecekmiş
sen inanmak istediğine inanıyorsun ne yapmak istiyorsan yap dedim
ayağımı denk alacakmışım

sabah

sabah sabah sinirlerim tavan yaptı
daha hatalı olduklarını kabul etmiyorlar
beni haksız çıkarmak için ellerinden geleni yapıyorlar
bu evlilik böyle nereye kadar gidecek bilmiyorum

Günaydın. ..yasemin hayirli olsun geceligin tatlım. ..bende sabah ohh bir gun daha gitti diye uyandm nasil gececek zamn boyle bilmiyorum:))

Cise benm de baslamam lazmmm off ama ne zamann
sağol cnm daha iileri senin olsun. ben normal gecelik bakıordum ama nasipmiş lohusa geceliği içime de sindi ii denk geldi çok şükür. pijama siparişi de verdim. iç çamaşırlarını da alırsam tamamdır:) valla cnm bazen bana da yıllardır hamileymişim gibi gelio hiç bitmiycek gibi. hayırlısıyla tamamlayalım inş.

günaydın canım benim arada ses vermeye çalışacağım inşallah ya :)
hoşbuldum canım evet bahsettiğim arkadaş çok zor dönemden geçiyo ben de her durumundan haberdar olduğum için çok üzüldüm bi daha düşüneceğini sanmıyorum ama hayırlısı artık çünkü çok zor olmuştu bu da
Allah yardımcın olsun canım ama bence sen eşini kv yi alacaksın karşına bu böyle olmaz diyeceksin başka bişey gelmiyo aklıma eşim bana bunları söylese ben direk aramıştım kv yi derdi neymiş öğrenirdim herhalde eşin baya ağır konuşmuş ama sinirle söyleniyo işte bazen farketmiyo insan inşallah eşin farkederde özür diler

rüyamda hamileydim bende yeşil gözlü erkek bebek doğurmuşum emziriyodum ama rana öyle hüzünlü bakıyodu ki çok üzüldüm rüyamda sonra o bebeğini kaybeden arkadaş bebeği görmeye geliyodu sarılıp çok ağladım hala etkisindeyim bebeğin çok tatlıydı yahu:)

valla cnm eşim beni annesi yüzünden kıra kıra paramparça etti farkında değil
onları karşıma alıp konuşsam ne fayda onlar bundan anlamıyorki
kahpe dediği için kaçkere karşıma alıp konuştum ikisini de ne var biz o anlamda mı söylüyoruz diyorlar
onlar için küfür,yatak hayatı,yatıp kalkmalı konuşmalar çok normal
dün akşam kv yi aradım hiiiiç o konuları konuşmuyor bile sadece defnenin yaptıklarını anlatıyor
kv nin derdi o yapacak edecek ben susacağım
herşeyin en iyisini en doğrusunu sen bilirsin diyeceğim
başka derdi yok

canım benim ya çok etkilenmişsin
bizde erkek bebek görmek hayırlı haber derler

allah yardımcın olsun cnm gerçekten işin zor
sağol cnm benim yemin ederim çok bunaldım artık
başımı alıp gitmek istiyorum
ve son dönemde boşanma fikri o kadar çok aklımdan geçiyor ki
benim kocam 5 yıldır adam olmadı
ankaradayken yine uzaktık da hiç olmazsa o kadar etkilenmiyordum
ama izmire geldim geleli çok bunalttılar beni
5 yıldır kocam annesinin sözünden çıkmadı, bu gidişle de düzelmeyecek
ben bunları çekmek için gelmedim dünyaya kendi ailemde görmediğim şeyleri bunlarda görüyorum

ne denir ki bu duruma bilemiyorum fundacım . kv nin vukuatları bitmio ve siz izmirde olduğunuz sürece ya da sen bu şekilde çalışmaya devam ettiğin sürece de biteceğe benzemio. onun etki alanından çıkmanız lazım bu da nasıl olcak bilmiyorum. ya başka şehre taşınacaksınız ya da sabite geçeceksin bi şekilde. ama nasıl olcak bilmiyrum zor işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…