- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #64.681
bitecek gibide değilne denir ki bu duruma bilemiyorum fundacım . kv nin vukuatları bitmio ve siz izmirde olduğunuz sürece ya da sen bu şekilde çalışmaya devam ettiğin sürece de biteceğe benzemio. onun etki alanından çıkmanız lazım bu da nasıl olcak bilmiyorum. ya başka şehre taşınacaksınız ya da sabite geçeceksin bi şekilde. ama nasıl olcak bilmiyrum zor işler
evet cnm hep sustum, aman büyüğüm,amn huzursuzluk yaratmayım, aman gönlünü hoş tutuyum,aman onu da idare ediyimayyy yaseminim bu arada güle güle giyi geceliğini sağlıkla inş cnmm:
ayy özcenanım allah arkadaşının yardımcısı olsun benimde bir arkadaşıvar 3 kere bebeğşini kaybetti 4. aldı kucağına ama çok zordu gerçekten ve sonra tekrar hamile kaldı bizimle ve onuda 5 aylık aldılar çok kötü oluyo insan anlatılmaz birşey bu..
llahımyardımcısı olsun.
funda eşine soraydınya ben neden anti depresan kullanıyorum diye cnm.
yrıca sen bugüne kadar sustuğun için böyle kv hep kendini haklı görüyor ve şikayet ediyor seni sen sustukça tepene çıkarlar bu bir gerçek.
bu herkes için geçerli cnm..
yok kız şimdi değil ama seneye düşünüyorum bu arkadaşımın bebeği yaşı yüzünden alınmak zorunda kaldı yaş çok etkili ben de yaşım geçmeden ikinciyi yapıp kurtulayım diyorum ama ranaya kıyamıyorum bilmiyorum ya bu ara çok bağlıyız dün ben onun bebeği oldum emzirdi beni o derece kankayız kızımla:) bakıcıya seni sevmiyorum ben annemi özledim annem beni gelip alacak diyo artık seneye kreşe verecem ya o ara doğurursam biraz daha doğru zaman olduğunu düşünüyorum ama yine de hayırlısı :)özcanan hayırdır cnm bebek düşünmeye mi başaldın bak oğlan da geliomuş:)
sağol cnm daha iileri sizin olsun inş.ayrıca paylaşacağız tabi ki.yasemin cnm bu arada güle güle kullan geceliğini
kendi sorunlarımdan sizi bunaltıyorum kusura bakmayın kızlar
cnm ama o zamanda bebek geldiği için kendisinin kreşe gönderildiğini düşünürmüş bilgin olsun:)yok kız şimdi değil ama seneye düşünüyorum bu arkadaşımın bebeği yaşı yüzünden alınmak zorunda kaldı yaş çok etkili ben de yaşım geçmeden ikinciyi yapıp kurtulayım diyorum ama ranaya kıyamıyorum bilmiyorum ya bu ara çok bağlıyız dün ben onun bebeği oldum emzirdi beni o derece kankayız kızımla:) bakıcıya seni sevmiyorum ben annemi özledim annem beni gelip alacak diyo artık seneye kreşe verecem ya o ara doğurursam biraz daha doğru zaman olduğunu düşünüyorum ama yine de hayırlısı :)
canım mayıs ortasına kadar izin alma imkanım yok malesefbence sen izin al bi süre annene git cnm . biraz kafan dağılır değişiklik sana ii gelir
malesef cnm banka işteay ben szin bu işinizi hiç sevmedim yahu köle gibi çalıştırıolar resmen. yasl izninizi bile kullanaıosunuz nasıl iştir anlamıyorum
cnm mayısın başında kv ve annem yer değişecek 17 sine kadar kv var. sonra annem gelcek kv gidecek. düğünler nedeniyle böyle ayarlandı. kv nin hem 1 mayısta hem de 24 mayısta iki yeğeninin düğünü var biri ankara diğeri tokatta. anneminde 17 mayısta tokatta var sıraya giriler he he:) cnm bi aksilik olmazsa annem yanımda olcak ama kv de olur muhtemelen çünkü zeynepte var evde birisinin olması lazım onun yanında malum.bizde durumlar şimdilik böyle baklım zaman ne gösterecekyaseminim şimdi mayısın başına kadarmı annnenler burda cnm sonra yine kvmi gelecek doğumda kim olacak annen dimi yanında?
ziraat bankasını kazanmıştım ama memurlukta aynı anda olunca memurluğu seçmiştim ay şimdi daha ii anlıyorum nasıl doğru karar verdiğimi. eniştem ziraatte müdür yardımcısı o kesinlikle girme banka işine demişti haklı çıktı sağolsunmalesef cnm banka işte
hasta oluyorsun dr rapor yazıyor ona bile mırın kırın ediyorlar
elimdeki şubeleri bitirmeden izin alamıyorum
ama buna da bin şükür hiç olmazsa kendi paramı kazanıyorum allaha şükürler olsun ki
kimseye muhtaç değilim en azından
gelecek dönem yarım gün verecem o zaman hamile olmam dahacnm ama o zamanda bebek geldiği için kendisinin kreşe gönderildiğini düşünürmüş bilgin olsun:)
oyyy sıraya girdi desene düğünler ay gelsin hayırlısıyla paşa cnm:sen izne nezaman çıkacaksın peki 32 hafta olmuş..cnm mayısın başında kv ve annem yer değişecek 17 sine kadar kv var. sonra annem gelcek kv gidecek. düğünler nedeniyle böyle ayarlandı. kv nin hem 1 mayısta hem de 24 mayısta iki yeğeninin düğünü var biri ankara diğeri tokatta. anneminde 17 mayısta tokatta var sıraya giriler he he:) cnm bi aksilik olmazsa annem yanımda olcak ama kv de olur muhtemelen çünkü zeynepte var evde birisinin olması lazım onun yanında malum.bizde durumlar şimdilik böyle baklım zaman ne gösterecek
işin ne kadar zor olursa olsun dediğin gibi kimseye muhtaç değilsin en güzel yanı bu bencemalesef cnm banka işte
hasta oluyorsun dr rapor yazıyor ona bile mırın kırın ediyorlar
elimdeki şubeleri bitirmeden izin alamıyorum
ama buna da bin şükür hiç olmazsa kendi paramı kazanıyorum allaha şükürler olsun ki
kimseye muhtaç değilim en azından
aaa evet cnm hatıladım cnm sizde böyle bi durum vardı geneldeerkekler ister sizde tersi var. hayırlı zamanda gelsin bebiş. artık sıkılo kuzular evde arkadaş istiolar. zeynepte kardeş gelsin de oynayalım miniminnacık dio he he:)gelecek dönem yarım gün verecem o zaman hamile olmam daha
hele bi alışsın çünkü artık arkadaş istiyo yolda çocuk görse anne ben de oynayabilir miyim diyo yarım gün kreş yarım gün bakıcı yapmayı düşünüyoruz yani bu ilk planımız bebek konusunda bebeği sadece ben istiyorum eşim pek yanaşmıyo maalesef canm ranada kandırdığım gibi kandıracam başka yolu yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?