- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #64.701
cnm 32 bu pazar bitecek inş. bende ptesi dr ye gitcem çalışabilr raporu almak için bakalım kısmet olursa 22 mayısa kdar çalışcam inş.oyyy sıraya girdi desene düğünler ay gelsin hayırlısıyla paşa cnm:sen izne nezaman çıkacaksın peki 32 hafta olmuş..
bizimkinin de hayali kardeşi var anne kardeşimi dövdüm diyo utanmadan ben de kardeş dövülür mü üzülür diyorum öpüyo bi de ama çok kıskanacağını biliyorum beni hiç kimseyle paylaşmıyo bi bebek gördük geçen annecim sevebilir miyim dedim hayır sevemezsin beni sev dedi direkaaa evet cnm hatıladım cnm sizde böyle bi durum vardı geneldeerkekler ister sizde tersi var. hayırlı zamanda gelsin bebiş. artık sıkılo kuzular evde arkadaş istiolar. zeynepte kardeş gelsin de oynayalım miniminnacık dio he he:)
tabi ki cnm orası öyle.işin ne kadar zor olursa olsun dediğin gibi kimseye muhtaç değilsin en güzel yanı bu bence
amiiiinn cnmayyy funda işin geçekten çokzor ama nediyeyimki cnm..allah yardımcın olsun..
canım bence yat kalk o eniştene yat kalk şükretziraat bankasını kazanmıştım ama memurlukta aynı anda olunca memurluğu seçmiştim ay şimdi daha ii anlıyorum nasıl doğru karar verdiğimi. eniştem ziraatte müdür yardımcısı o kesinlikle girme banka işine demişti haklı çıktı sağolsun
canım benim aynenişin ne kadar zor olursa olsun dediğin gibi kimseye muhtaç değilsin en güzel yanı bu bence
benimki de kucağıma zorla oyuncak bebeği verio hadi oğluşum de sev anne dio. çok hoşuna gidio. sonra kendisi de tepeme çıkıo tabi o ayrı. vala cnm kıskandıkları da olacak illa ki. ama bu her daim olabilrbizimkinin de hayali kardeşi var anne kardeşimi dövdüm diyo utanmadan ben de kardeş dövülür mü üzülür diyorum öpüyo bi de ama çok kıskanacağını biliyorum beni hiç kimseyle paylaşmıyo bi bebek gördük geçen annecim sevebilir miyim dedim hayır sevemezsin beni sev dedi direk
işin çok zor canımbizimkinin de hayali kardeşi var anne kardeşimi dövdüm diyo utanmadan ben de kardeş dövülür mü üzülür diyorum öpüyo bi de ama çok kıskanacağını biliyorum beni hiç kimseyle paylaşmıyo bi bebek gördük geçen annecim sevebilir miyim dedim hayır sevemezsin beni sev dedi direk
yok cnm sorun olmazhastaneyi aradım ptesi dr min ameliyatı vamış 2 buçuğa randevu buldum. normalde o gün ayrılmam lazım soru olmaz inş.
ben buradayım cnmhu huuu nerdesiniz kızlarrr... ay çok yemişim felaket uyku bastııııııııı
aynıyım cnm yanasılsın peki cnm sinirlerin yatıştı mı biraz
işin zor geçrkten ama nediyelimki cnm..aynıyım cnm ya
yatışsa ne olacak kocam dediğim adam olmadıktan sonra
şuna bak anasının yanında kalınca nasıl ağız değiştirdi 2 günde
ben bu adamı 5 yıldır adam edemedim
nasıl bişey bu anlamadım
düşündükçe sinirlerim tepeme çıkıyor, düşünmek istemiyorum
psikiyatırıma gitmek istiyorum ama zor
malum haftaiçi buradayım haftasonu da o yarım gün çalışıyor cumartesi, e ben de bu haftasonu sınava gireceğim
pöfff
bunun bi yolu olmalı ama nasıl?
gerçekten çok bunaldım,çok sıkıldım
Canim hep bir arada yasamak nasil tokata geri dinme konisunda kararlar verildimicnm mayısın başında kv ve annem yer değişecek 17 sine kadar kv var. sonra annem gelcek kv gidecek. düğünler nedeniyle böyle ayarlandı. kv nin hem 1 mayısta hem de 24 mayısta iki yeğeninin düğünü var biri ankara diğeri tokatta. anneminde 17 mayısta tokatta var sıraya giriler he he:) cnm bi aksilik olmazsa annem yanımda olcak ama kv de olur muhtemelen çünkü zeynepte var evde birisinin olması lazım onun yanında malum.bizde durumlar şimdilik böyle baklım zaman ne gösterecek
HOŞ GELDİN CNMMerhaba kizlar nasilsiniz findacim canim rabbik sana sabir versin esin ayri kv ayri cok zor be kuzum hele ailende alisik olmayinca cok daha zor nasil bir cpzum bulunur bilemedim
Canim en buyuk hatayi ben esinde buluyorum esin sert ciksa onlara uyup gulmese annesi bu hareketi asla tekrarlayamaz ay hem ne ayip koskoca kadin utanmiyordaHOŞ GELDİN CNM
amin diyorum sana
yani allah rızası için bana söylermisin yaptıkları doğru bişey mi?
ufacık bi çocuğa bu kadar iğrenç bi laf öğretilir mi?
onlar yapıyor pisliği ama suçlusu ben oluyorum
eşim bi kere defneye şişko annen geldi dedi
çocuk hala onu tekrarlıyor
herkesin yanında şişko anne diye bağırıyor
o küfürü de söylerse ne yapacağım?bunu düşünen hiç yok
aman suçlu da olsa annesi üzülmesin
cnm tabi ki tek başına daha rahat ama,şu sıra yemek filan uğraşmamak da ii:) eşim bana bıraktı cnm ama acele etmeme taraftarıyım ben. seneye mayısa kadar bekleyelim diyorum nasılsa ben ücretsiz de olcam. biraz yalnız kalmış oluruz .çekirdek aile olarak. yine de tam kesinleşmedi.sen napıon kuzu ...Canim hep bir arada yasamak nasil tokata geri dinme konisunda kararlar verildimi
aynen canım çok ayıpCanim en buyuk hatayi ben esinde buluyorum esin sert ciksa onlara uyup gulmese annesi bu hareketi asla tekrarlayamaz ay hem ne ayip koskoca kadin utanmiyorda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?