2012 kasım bebekleri büyüyor..

oyyy sıraya girdi desene düğünler ay gelsin hayırlısıyla paşa cnm:sen izne nezaman çıkacaksın peki 32 hafta olmuş..
cnm 32 bu pazar bitecek inş. bende ptesi dr ye gitcem çalışabilr raporu almak için bakalım kısmet olursa 22 mayısa kdar çalışcam inş.

bizimkinin de hayali kardeşi var anne kardeşimi dövdüm diyo utanmadan ben de kardeş dövülür mü üzülür diyorum öpüyo bi de ama çok kıskanacağını biliyorum beni hiç kimseyle paylaşmıyo bi bebek gördük geçen annecim sevebilir miyim dedim hayır sevemezsin beni sev dedi direk

ayyy funda işin geçekten çokzor ama nediyeyimki cnm..allah yardımcın olsun..
amiiiinn cnm

canım bence yat kalk o eniştene yat kalk şükret
dua et adama bol bol
bankada çalışmak o kadar zor ki anlatamam
izin alamazsın,rapor kullanamazsın sabah 9 akşam 7 dir mesai saatleri ki bazen iş yetişmezse kalırsın
ücretsiz doğum izni bile maksimum 6 ay kullanabiliyorsun daha fazla kullanma şansın yok
ama buna da bin şükür

işin ne kadar zor olursa olsun dediğin gibi kimseye muhtaç değilsin en güzel yanı bu bence
canım benim aynen
bunun için o kadar çok şükrediyorum ki

benimki de kucağıma zorla oyuncak bebeği verio hadi oğluşum de sev anne dio. çok hoşuna gidio. sonra kendisi de tepeme çıkıo tabi o ayrı. vala cnm kıskandıkları da olacak illa ki. ama bu her daim olabilr

işin çok zor canım
defnede öyle kimseyle paylaşmaz beni

hastaneyi aradım ptesi dr min ameliyatı vamış 2 buçuğa randevu buldum. normalde o gün ayrılmam lazım soru olmaz inş.

özcenanım ranada öyle cnm demekki nilde öyle başka bebeği sevmiyeceksin diyor sıpa..
yaseminim sorun olmaz cnm merak etme sonuçta çalışa bliyorsun..

nasılsın peki cnm sinirlerin yatıştı mı biraz
aynıyım cnm ya
yatışsa ne olacak kocam dediğim adam olmadıktan sonra
şuna bak anasının yanında kalınca nasıl ağız değiştirdi 2 günde
ben bu adamı 5 yıldır adam edemedim
nasıl bişey bu anlamadım
düşündükçe sinirlerim tepeme çıkıyor, düşünmek istemiyorum
psikiyatırıma gitmek istiyorum ama zor
malum haftaiçi buradayım haftasonu da o yarım gün çalışıyor cumartesi, e ben de bu haftasonu sınava gireceğim
pöfff
bunun bi yolu olmalı ama nasıl?
gerçekten çok bunaldım,çok sıkıldım

işin zor geçrkten ama nediyelimki cnm..

Merhaba kizlar nasilsiniz findacim canim rabbik sana sabir versin esin ayri kv ayri cok zor be kuzum hele ailende alisik olmayinca cok daha zor nasil bir cpzum bulunur bilemedim

Canim hep bir arada yasamak nasil tokata geri dinme konisunda kararlar verildimi

Merhaba kizlar nasilsiniz findacim canim rabbik sana sabir versin esin ayri kv ayri cok zor be kuzum hele ailende alisik olmayinca cok daha zor nasil bir cpzum bulunur bilemedim
HOŞ GELDİN CNM
amin diyorum sana
yani allah rızası için bana söylermisin yaptıkları doğru bişey mi?
ufacık bi çocuğa bu kadar iğrenç bi laf öğretilir mi?
onlar yapıyor pisliği ama suçlusu ben oluyorum
eşim bi kere defneye şişko annen geldi dedi
çocuk hala onu tekrarlıyor
herkesin yanında şişko anne diye bağırıyor
o küfürü de söylerse ne yapacağım?bunu düşünen hiç yok
aman suçlu da olsa annesi üzülmesin

Canim en buyuk hatayi ben esinde buluyorum esin sert ciksa onlara uyup gulmese annesi bu hareketi asla tekrarlayamaz ay hem ne ayip koskoca kadin utanmiyorda

Canim hep bir arada yasamak nasil tokata geri dinme konisunda kararlar verildimi
cnm tabi ki tek başına daha rahat ama,şu sıra yemek filan uğraşmamak da ii:) eşim bana bıraktı cnm ama acele etmeme taraftarıyım ben. seneye mayısa kadar bekleyelim diyorum nasılsa ben ücretsiz de olcam. biraz yalnız kalmış oluruz .çekirdek aile olarak. yine de tam kesinleşmedi.sen napıon kuzu ...

Canim en buyuk hatayi ben esinde buluyorum esin sert ciksa onlara uyup gulmese annesi bu hareketi asla tekrarlayamaz ay hem ne ayip koskoca kadin utanmiyorda
aynen canım çok ayıp
nefret ederim küfürden
ben ailemde duymadım ama sağolsun kv de her türlü şeyi duydum
ya kadının aklı fikri yatak işlerinde
tövbe tövbe ya
yemin ederim benim yüzüm kızarıyor o konuşurken
geçen akşam duşakabine yapıştırmak için köşebent tarzı bişey aldı eşim.kvlerden çıkıyoruz tam.eşimde ne yapacağını anlatıyordu.dedi ki 45 derece açıyla keseceğiz.ben de nasıl olduğunu anlamadım.eşim anlatırken kv hemen aaa size ilkokulda dikiş diktirmediler mi dedi.bende diktirmediler dedim.nasıl olur kaynına bile yaptırdılar , hatta halı falan da dokuttular dedi.bende bize de halı dokuttular ama dikiş diktirmediler dedi.ne dese beğenirsiniz? dikiş öğretmemişler s.k.ş öğretmişler dedi.ben dondum kaldım. anlamadım ne öğretmişler dedim. tekrar söyledi.yanımızda eşim var kp var defne var.ay çok terbiyesizsiz dedim.o nasıl laf öyle. defne hadi çıkalım babaannen terbiyesiz şeyler söylüyor dedim çıktık.e ne var bunda diyor

kadının mantığına bakar mısın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…