- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #64.741
pöfff günaydın katrem bune yaaaa:Günaydın kızlar
Ben acayim topigi bugün. Berra dun sabahtan beri atesli. Onunla uğraşıyorum yazamadim. Esim iki gün evde olmayacak bu ates de gecici gibi durmayinca sagkik ocagina götürdük dun akşam üzeri. Bogaz yine iltihaplanmis. Depo penisikin diye bi igne varmış onu verdi dr tek sefer vurduluyormus. Acilde vurdurun dedi.
Aldik acile gittik. Acilde cok ağır bi igne olduğunu falan anlattılar. Vurmak istemediler. Biz de korktuk tabi antibiyotiği alip geldik. Akşam basladik. Gece ates mücadelesyle gecti. Kolsuz badiyle yatiriyorum. 3 4 saatte bi ates düşürücü veriyorum. Yine de ateş 40 i geciyor. Öyle uykum var ki eşime diyorum 3 gün uyusam uykumu alamiycam sanki o derece.
Dua edin bize teyzoslar...
maşallah benim kuzuma cnm nazar deymesin inş hallederiz bizde..herkese günaydın kızlar... katrecim çok geçmiş olsn cnm. buarada benim bildiğim o depo penisilin 9 tane penisilin iğneden sonra 10. son nokta olarak veriliove gerçekten çok ağır bende ömrüm de bi kez oldum yani.direkt veriliomuymuş çok ilginç.rabbim şifa vesin kuzuma inş.
güldenim biz çiş işini hallttik sanıyorum cnm maşallah diyim. ctesi zeynebi bisiklet almaya götürcez kendisi seçsin dio babası bakalım . darısı size inş. sende izninde halldeceksin eminim. funda allah sabır versin cnm
oyyyy ne oluyo bu kuzulara yaaaaa: olmazki amagünaydın canlar nasılsınız funda hiç yorum yapamıyorum bu kv :S
yasmin maşallah kuzuna bizde sadece 2 güne bir kaka yapıyoz tuvalete çiş hala beze :)
katre kıyamam kuzuma ya inşallah daha iyidir
güldenim o pepe sever nili yerim ben
erdem de gece yine öksürmeye başladı malesef
günaydın cnmGünaydın kızlar
Ben acayim topigi bugün. Berra dun sabahtan beri atesli. Onunla uğraşıyorum yazamadim. Esim iki gün evde olmayacak bu ates de gecici gibi durmayinca sagkik ocagina götürdük dun akşam üzeri. Bogaz yine iltihaplanmis. Depo penisikin diye bi igne varmış onu verdi dr tek sefer vurduluyormus. Acilde vurdurun dedi.
Aldik acile gittik. Acilde cok ağır bi igne olduğunu falan anlattılar. Vurmak istemediler. Biz de korktuk tabi antibiyotiği alip geldik. Akşam basladik. Gece ates mücadelesyle gecti. Kolsuz badiyle yatiriyorum. 3 4 saatte bi ates düşürücü veriyorum. Yine de ateş 40 i geciyor. Öyle uykum var ki eşime diyorum 3 gün uyusam uykumu alamiycam sanki o derece.
Dua edin bize teyzoslar...
günaydın cnmpöfff günaydın katrem bune yaaaa:
kıyamam ben kuzuma..
inş biran önce atlatırsınız cnm..
kızlar herkese günaydın nasılsınız bakalım.
nile akşam pepenin mama kasesi gelmiş şoka onu aldım iyi birşey değil mika ama nil pek bir sevdi anne artık herşeyi bunda yerim diyoo sıpa..
birde pepenin oturağa vardı ama çok dandik birşeydi incecik nil onun üzerine otursa kesin kırılır yani öyle kötüydü.
günaydın cnmherkese günaydın kızlar... katrecim çok geçmiş olsn cnm. buarada benim bildiğim o depo penisilin 9 tane penisilin iğneden sonra 10. son nokta olarak veriliove gerçekten çok ağır bende ömrüm de bi kez oldum yani.direkt veriliomuymuş çok ilginç.rabbim şifa vesin kuzuma inş.
güldenim biz çiş işini hallttik sanıyorum cnm maşallah diyim. ctesi zeynebi bisiklet almaya götürcez kendisi seçsin dio babası bakalım . darısı size inş. sende izninde halldeceksin eminim. funda allah sabır versin cnm
aman sibelcim dikkat et günaydın bu arada çok geçmiş olsun.Gunaydin herkese..kendimi hic iyi hissetmiyorum.tansiyonum düştü saniyorum poff...
günaydın cnmgünaydın canlar nasılsınız funda hiç yorum yapamıyorum bu kv :S
yasmin maşallah kuzuna bizde sadece 2 güne bir kaka yapıyoz tuvalete çiş hala beze :)
katre kıyamam kuzuma ya inşallah daha iyidir
güldenim o pepe sever nili yerim ben
erdem de gece yine öksürmeye başladı malesef
günaydın cnmGunaydin herkese..kendimi hic iyi hissetmiyorum.tansiyonum düştü saniyorum poff...
günaydın cnm var bi gelişme anlatacağımgünaydın fundacım nedir durumlar varmı gelişme?
allah razı olsun annendensağol fundacım hallettik gbi inş.
ananemizden allah razı olsun yoksa bu halde benim işin inan çok zor olurdu. dün akşam yatmadan tam beş kez ardı ardına çiş geldiiiii dedi sıpa git gel gitgel oyun yaptı yatmam için. onda bile pertim çıktı. tamamen ben ilgilenemezdim . e zor zamanı haftaiçi başlayarak anemiz atlattı sağolsunnn
zaten iş eşinde biliyor cnm işin zor gerçekten nediyeyim allah yardımcın olsun.herkese günaydın kızlar
dün akşam iş çıkışı otele gidince kv yi aradım defneyi sormak için
telefonu açtı ve aramızdaki konuşma :
- iyi akşamlar anne ne yapıyorsunuz?
-ne yapıyım çocukla uğraşıyorum
-defne ne yapıyor
-ne yapıyım çocukla uğraşıyorum
-defneyi sordum ne yapıyor
-ne yapacak, sağa sola küfredip geziyor. ay sen ne kadar kötü birisin.ben kalp hastasıyım.2 gündür çok kötüyüm.ben seni allaha havale ediyorum.kreşteki herkes benim halime acıdı.senin kadar kötü birini görmedim!!!!
-et anne.allaha havale et.o kime nasıl davranacağını çok iyi bilir.defneye ver telefonu
derken ben telefonu kapattı suratıma.kv nin herzamanki halidir konuşur konuşur kapatır suratına.ben de sinirlendim.aradım 2 defa ama açmadı
yani defne ile konuşamadım.eşim de dışardaymış.
sonra 45 dakika sonra eşim aradı.ne yapıyorsun diye.kendi yaptıklarını anlattı.defneyi parka götürmüşler.kinayeli bi şekilde sen beğenmezsin ama biz defneyi parka götürdük tarzı bişey söyledi.sonra da yine kreşten aranmaya getirdi.ben de sinirlendim "sen bana hiç inanma hiç bir zaman inanma.sen ancak başkalarına inan" dedim. o da annesinin bana iyi niyetle yaptığını anlattığını ama benim bunu kullandığımı söyledi.bundan sonra annesini tembihlemiş bana hiçbir şey anlatmayacakmış.ben de valla umrumda değil bana zaten hiçbir şey anlatmayın hiçbir şeyinizi duymak istemiyorum dedim.
umrumda değil ne yaptığınız dedim.daha bana psikoloğa arayıp aile sırrını vermişsin diyor.bende kusura bakma ama ben elaleme böyle bi rezilliği nasıl anlatayım? ben o kadar seviyesiz değilim dedim.ben sana seviyesizsin demedim dedi.sonra eşim bn senini günahını almak istemiyorum dedi.ben de alıyorsun ama dedim.allah şahit benim içimi biliyor.ben size bir gün kötülük düşnmedim dedim.neyse kapatalım bu konuyu üzülüyoruz dedi
sonra da yüzsüz günümün nasıl geçtiğini soruyor.yemek ye, kendine dikkat et diyor.sonra telefona defneyi verdi.kuzum bana"anne gel beni al" dedi
böyle işte.benden haberler.annesinin yanlış yaptığını biliyor ama nedense bana eziyet ediyor.
onlara göre normal ne olacak kizaten iş eşinde biliyor cnm işin zor gerçekten nediyeyim allah yardımcın olsun.
sorsaydın keşeke yani bu normalmi diye hey allahımya
valla cnm inşallah ama hiç akıllanacak gibi değilfunda cnm bu böyşe nereye kadar gidecek yani sana da defneye de yazık. inş eşin bi an önce hatalarını görür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?