2012 kasım bebekleri büyüyor..

pöfff günaydın katrem bune yaaaa:
kıyamam ben kuzuma..
inş biran önce atlatırsınız cnm..
kızlar herkese günaydın nasılsınız bakalım.
nile akşam pepenin mama kasesi gelmiş şoka onu aldım iyi birşey değil mika ama nil pek bir sevdi anne artık herşeyi bunda yerim diyoo sıpa..
birde pepenin oturağa vardı ama çok dandik birşeydi incecik nil onun üzerine otursa kesin kırılır yani öyle kötüydü.

herkese günaydın kızlar... katrecim çok geçmiş olsn cnm. buarada benim bildiğim o depo penisilin 9 tane penisilin iğneden sonra 10. son nokta olarak veriliove gerçekten çok ağır bende ömrüm de bi kez oldum yani.direkt veriliomuymuş çok ilginç.rabbim şifa vesin kuzuma inş.
güldenim biz çiş işini hallttik sanıyorum cnm maşallah diyim. ctesi zeynebi bisiklet almaya götürcez kendisi seçsin dio babası bakalım . darısı size inş. sende izninde halldeceksin eminim. funda allah sabır versin cnm

maşallah benim kuzuma cnm nazar deymesin inş hallederiz bizde..
günaydın bu arada yaseminim.

günaydın canlar nasılsınız funda hiç yorum yapamıyorum bu kv :S
yasmin maşallah kuzuna bizde sadece 2 güne bir kaka yapıyoz tuvalete çiş hala beze :)
katre kıyamam kuzuma ya inşallah daha iyidir
güldenim o pepe sever nili yerim ben
erdem de gece yine öksürmeye başladı malesef

oyyyy ne oluyo bu kuzulara yaaaaa: olmazki ama
günaydın betülüm ee sen nasılsın peki?

günaydın cnm
düşmedi mi hala
allahım şifa versin

günaydın cnm
önemli olan kuzuların sevinmesi
günaydın cnm
ay çok sevindim darısı başımıza

amin güldenim değmesin inş. darısı tüm diğre bırakmayan kuzularımıza inş.
betülüm aman dikkat tam şifa kapma havası gerçekten.
sibel dikkat et cnm tansiyona aman haaaa....

sağol fundacım hallettik gbi inş.
ananemizden allah razı olsun yoksa bu halde benim işin inan çok zor olurdu. dün akşam yatmadan tam beş kez ardı ardına çiş geldiiiii dedi sıpa git gel gitgel oyun yaptı yatmam için. onda bile pertim çıktı. tamamen ben ilgilenemezdim . e zor zamanı haftaiçi başlayarak anemiz atlattı sağolsunnn

günaydın cnm
inşallah hasta olmaz erdem

Gunaydin herkese..kendimi hic iyi hissetmiyorum.tansiyonum düştü saniyorum poff...
günaydın cnm
tuzlu bi ayran iç ya da tuzlu şeyler ye

günaydın fundacım nedir durumlar varmı gelişme?
günaydın cnm var bi gelişme anlatacağım

allah razı olsun annenden

herkese günaydın kızlar
dün akşam iş çıkışı otele gidince kv yi aradım defneyi sormak için
telefonu açtı ve aramızdaki konuşma :
- iyi akşamlar anne ne yapıyorsunuz?
-ne yapıyım çocukla uğraşıyorum
-defne ne yapıyor
-ne yapıyım çocukla uğraşıyorum
-defneyi sordum ne yapıyor
-ne yapacak, sağa sola küfredip geziyor. ay sen ne kadar kötü birisin.ben kalp hastasıyım.2 gündür çok kötüyüm.ben seni allaha havale ediyorum.kreşteki herkes benim halime acıdı.senin kadar kötü birini görmedim!!!!
-et anne.allaha havale et.o kime nasıl davranacağını çok iyi bilir.defneye ver telefonu
derken ben telefonu kapattı suratıma.kv nin herzamanki halidir konuşur konuşur kapatır suratına.ben de sinirlendim.aradım 2 defa ama açmadı
yani defne ile konuşamadım.eşim de dışardaymış.

sonra 45 dakika sonra eşim aradı.ne yapıyorsun diye.kendi yaptıklarını anlattı.defneyi parka götürmüşler.kinayeli bi şekilde sen beğenmezsin ama biz defneyi parka götürdük tarzı bişey söyledi.sonra da yine kreşten aranmaya getirdi.ben de sinirlendim "sen bana hiç inanma hiç bir zaman inanma.sen ancak başkalarına inan" dedim. o da annesinin bana iyi niyetle yaptığını anlattığını ama benim bunu kullandığımı söyledi.bundan sonra annesini tembihlemiş bana hiçbir şey anlatmayacakmış.ben de valla umrumda değil bana zaten hiçbir şey anlatmayın hiçbir şeyinizi duymak istemiyorum dedim.
umrumda değil ne yaptığınız dedim.daha bana psikoloğa arayıp aile sırrını vermişsin diyor.bende kusura bakma ama ben elaleme böyle bi rezilliği nasıl anlatayım? ben o kadar seviyesiz değilim dedim.ben sana seviyesizsin demedim dedi.sonra eşim bn senini günahını almak istemiyorum dedi.ben de alıyorsun ama dedim.allah şahit benim içimi biliyor.ben size bir gün kötülük düşnmedim dedim.neyse kapatalım bu konuyu üzülüyoruz dedi
sonra da yüzsüz günümün nasıl geçtiğini soruyor.yemek ye, kendine dikkat et diyor.sonra telefona defneyi verdi.kuzum bana"anne gel beni al" dedi

böyle işte.benden haberler.annesinin yanlış yaptığını biliyor ama nedense bana eziyet ediyor.

zaten iş eşinde biliyor cnm işin zor gerçekten nediyeyim allah yardımcın olsun.
sorsaydın keşeke yani bu normalmi diye hey allahımya

karar verdim kv yi kesinlikle aramayacağım, konuşmak da istemiyorum yüzünü görmek de istemiyorum.kv hala yalan söylüyor.okulda öğretmenler bana funda hanım aradı dedi diye.ki kv kreşe gittiğinde öğretmeni bana konuşmayı olduğu gibi anlattı.bir insan bu kadar yalancı olabilir.
eşimi de affetmeyeceğim.annesinin gazına gelip bana demediğini bırakmadığı için.
yoruldum artık hem de çok yoruldum yalancılıklarıyla,iftiralarıyla,pislikleriyle uğraşmaktan
yaptıklarının yanlışlığından utanacakları yerde beni pıstırmaya çalışıyorlar

funda cnm bu böyşe nereye kadar gidecek yani sana da defneye de yazık. inş eşin bi an önce hatalarını görür.

funda cnm bu böyşe nereye kadar gidecek yani sana da defneye de yazık. inş eşin bi an önce hatalarını görür.
valla cnm inşallah ama hiç akıllanacak gibi değil
eğer böyle devam ederse inceldiği yerden kopsun diyorum
çünkü gerçekten yoruldum
sadece benim çabalamamla işler yürümüyor
tamam eşimin içkisi yok,kumarı yok,kötü alışkanlıkları yok,evde herşeye yardım eder.ben bunları hiç inkar etmiyorum ama sadece bunlarla da hayat geçmiyor ki.annesi herşeyimizin içinde,herşeye o karar vermeye çalışıyor,beni sahipsiz bırakıyor.ben debelenmekten yoruldum artık. ne yapsam beğenmiyor.yok temiz değilmişim,yok eşimin defnenin herşeyi orada yapılıyormuş.iyi de ver ben eve götürür yıkarım dedikçe olsun ben yıkarım diyor.ondan sonra da lafını yapıyor.neymiş ben haftasonu temizlikle uğraşmayacakmışım haftaiçi akşam yapacakmışım.ya kızlar akşam 10 buçuktan sonra nasıl görüpte cam sileceksin,nasıl makina açıp milleti rahatsız etmeden ev süpüreceksin?
bazen diyorum ki nankörlük mü yapıyorum?
dün akşam annem çok sinirlendi.şimdi ben kv ni mi arayım yoksa eşini mi arayım dedi.ben senin huzurun bozulmasın,annesi herşeye karışıyor denilmesin diye ses çıkarmadıkçaseni sahipsiz mi sandılar?dünya bi tarafa benim çocuklarım bi tarafa dedi.
ben de yok anne sen kimseyi arama ben tek başıma hallederim dedim
allah rızası için söyleyin, kendinizi benim yerime koyun siz olsanız ne yapardınız?benim hatam ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…