2012 kasım bebekleri büyüyor..

Fundacim allah yardımcın olsun canim cok zor gerçekten. Erkegin de kadinin da doldurusa gelmemesi gerekiyir arayi bulabilmeliler. Ama bu da gerçekten cok gayret gerektiriyor saglam bi karakter gerektiriyor. Seninki gibi bi kv miz olsa bizim eslerimiz nasil olurdu bilmiyorum. Sana düşen su anda sabir canim biraz sakinlessin ortalik eşine söylersin herseyi icini bosaltirsin. Kv den de adam olmayacak heralde mümkün oldugunca kesersin alakani. Başka da bi çözüm yok su an Rabbim kolaylik versin canim.

Poff yaa insanin is yerinde huzuru olmayinca ne zormus..aaz once düşündüm de bu ikinci is yerim ve ikisinde de mutlaka bi sıkıntı yasadm acaba diyorum cidden sorun bende olabilir mi

Fundacm sabretmen gerekeck eşinin annesinin sacmaliklarini görüp sana dönmesi icin.bnm ablmn kv si kendisi teyzem olur.senin ki kadar olmasa da çok giriyodu herseye enistem de tam bir ana kuzusuydu yedi sekiz yil sonra ablami anladi annesinin ne yapmaya calistgini gördü artik hic yuz vermiyo annesine lafini da soyluyo ablami da koruyo iste zaman ve sabir gerekiyo...aoo da cok yoruyo insani haklısın.

canım bilmiyorum fevri mi davranıyorum ama şu aralar ciddi ciddi boşanma fikri çok sık düşünüyorum
neden kendime bu kadar eziyet çektiriyorum diye
ben eşimi çok sevdim,hem de aşırı çok
babaannem dedem evlenmemei hiç istemedi onları karşıma aldım(anne ve babam hep destek oldular bana)
ama bu yapılanlarla gerçekten soğudum
artık kaldıramıyorum yapılanları
bardakta yer kalmadı yakında taşacak
ben evlenirken de söyledim ben eşimden maddi hiçbir şey beklemiyorum sadece sırtımı güvenle yaslayabileceğim biri olsun istedim.ben herşeyi yaparım(ki yapıyorum da) ama yeterki ona güvenebileyim . ama bunu bana sağlayamadı.
ben onun hiçbir şeyine karışmadım.ne ailesine para yatırmasına,ne ailesi için yaptıklarına.aman dedim ailesiyle arası bozulmasın,bunun vebali benim üzerime olmasın,elimden geldiğince güler yüz gösterdim,saygısızlık yapmamaya çalıştım.kimse hatasız değildir.ben de insanım.benim de hatalarım vardır ama bilmiyorum
5 yıldır düzelmesini bekliyorum ama olmuyor
ne yapacağımı bilmiyorum

valla cnm eşim annesinin haksız olduğunu bildiği halde bana yükleniyor
eşimin değişeceğini sanmıyorum
annesi eşimin yanında ağzını doldura doldura laf söylüyor ama dönüpte anne sen benim karımla nasıl böyle konuşursun diyemiyor(ki oğluna kızıp hırsını benden çıkardığı halde)o sadece izliyor.ben huzursuzluk çıkmasın,saygısızlık olmasın diye ses çıkarmıyorum.bir de ben böyle ağız dalaşı yapacak bi yapım da yok.kv laf söylediğinde apışıp kalıyorum
ya bi insan hiç mi eşini korumaz ya
kim suçluysa ona dur demesini bilsin benim tek isteğim bu.ben suçluysam bana kızsın, annesi suçluysa annesine kızsın.çok şey mi istiyorum?

Yok funda cok sey istemiyorsun da esin yapamiyo malesef. Allh yardmcn olsun gözünü acsin esinin baska ne diyebilirim ki

ben böyle aileler yüzünden bu hale gelen ailelere çok üzülüyorum.iş erkeğe düşüo genellikle. erkk erkekliğini yapıp ortayı bulmayı haklıya hakkını vermeyi bilmeli. ama herzaman mümkün olmuo işte. olmadığında da mümkün olduğunca uzak durmaya çalışılmalı. senin durumunda bu da zor gözüküo cnm. nasıl olcak bilemiyorum ama mümkün olduğunca az muhatap olursan kv nle o kadar az olur eşinle tartışmalarınız.yani başka bişy gelmio aklıma. inş. e kısa zamanda saite geçersin. ne bileyim yaa gerekirse bankada bulunduğun pozisyondan feragat edip düz memurluğa geçemez misin. ben olsam düşünürdüm yani

Gunaydın kızlar
Katre cok gecmıs olsun cnm Allah sıfa versın kuzuya bıran once..

Funda yasadıklarını okuyunca soz bıtıyo gercekten dıyecek bısey bulamıyo ınsan sen ve defne ıcın hayırlısı ne ıse onu nasıp etsın rabbım sıze....

Sıbel ılk calıstıgın yerı bılmıyorumda burda calısırken meryem ve hamılelıgın senı etkılıyo dogal olarak, ondan gonulsuz calısıyosun bıraz sankı buda yansıyabılır ınsanlara bılmıyorumkı

Yasemın masallah kuzucuga hadı atlattınız dıyorum artık

Gulden nılos tam pepe hastası olmus yerım onu:)
Sarkısıda pek guzelmıs prenses pepe:)))

Ozcanan tekrar yazmana sevındım arada ugrayıver rabayı anlat bıze:)

Betul sızede gecmıs olsun umarım ılerlemez erdemın oksurugu.. Nıda da oksuruyo yıne bıldırcın yumurtası aldım sutle onu verdım sabah

günaydn benicim. valla atlattık inş. geçen haftadan beri gündüz bezlenmio bi kaç kez dışarı da çıktı çok şükür vukuatsız döndü:) maşallah. iki gecedir de bezlemiyorum bakalım. kısa bir süre dolsa bez görmek istemiyorum he he:) gece iiçin tekrar aıştırma külodu aldım onu da giymek istemio sıpa. zar zor kadırıp giydirdim iki gecedir ama pek uzun sürmiycek gibi. nidayacıkta ilerlemeden atlatsın inş. cm. tam üşütmehavası. bizimkiler de dışarı çıkacak sahilde ki parka inş. üşütmeden dönerler.
gülden niloş da pepeyi seviosa sende dene cnm pepe çıkartmalarını. çeşit çeşit olunca sıkılmıo yapıştırmaktan

funda bendede kelimeler bitiyo cnm artık karar senin madem sesiz kalmaktan anlamıyorlar birde sesini çıkar ozaman hiç birşey için susma.
onlar gibi seviyesiz ol demiyorum ama hakkını ezdirme.
herşeyede atlama lütfen bırekeşin biraz sorumluluk alsın yok böyle birşey o çocuk ikinizinse oda sorumluluk alıcakç.
benim hoşgeldin cnm evetya iyice pepeci oldu bizim sıpa..
ay yaseminim bilemedim dur bakalım bizde bir atlartsaydık bakalım hayırlısıyla..
sibel bencede sen şuanda çok hassasın ve herşey gözünde büyüyo cnm..

Yok funda cok sey istemiyorsun da esin yapamiyo malesef. Allh yardmcn olsun gözünü acsin esinin baska ne diyebilirim ki
sağol canım amin inşallah
allah razı olsun

valla cnm pozisyonumdan vaz geçtim zaten çoktan ama olmuyor
muhtemelen rabbimin yazdığı doru bi zaman var çünkü ben ne kadar zorlasam da olmadı
araya siyasileri bile kattım ama yok

canım nasıl muhattap olmayacaksın bilmiyorum
araya mesafe koymayı ben de çok istiyorum ama bilmiyorum
ramazan da olsun en azından annem gelsin istiyorum ama bakalım
en azından bi süre rahat ederim ama annem gelince de anneme rahat vermiyor ki kadın.annemde huzurum bozulmasın diye gelmiyor
ya bide şöyle bişey var eşim benim yanımdayken çok tartışmıyoruz ama ne zaman kv ile baş başa kalıyor işte o zaman bişey patlıyor

günaydın cnm
amin rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin başka bişey istemem
inanın ne para ne mal mülk hiç bir zaman gözümün olmadığı şeyler
rabbimden önce sağlık sonra huzur diledim hep

ya işte canım ben hiç böyle şeyler görmedim,ağız dalaşı yapmayı hiç sevmem ama kadına öyle davranmak gerekiyor
valla canım anlattım mı bilmiyorum.cumartesi defneyi dr a götüreceğim adam evde yatmayı tercih ediyor.o kadar çocuğuna düşkün düşün yani
diyorum ki akşamları çocukla oyna,koştur hareket etsin ben yokken ilgilen diyorum adam yoruldum,koşturamam diyor
ya yemin ederim amcası defneye babasından çok babalık yaptı

yani bu cümleyi bile eşine söylesen zoruna gitmeli yaa ne demek amcası babasından daha fazla babalık yaptı.eşin böyle düşünüosa dön bi bak kendine di mi ama

ben hızlıca temızlıge basladım:))
Dun tatıl yaptık bugun devam:)
Yalnız dun evden cıktık besıncı dakka benım aklıma bı vesvese gırdı utuyu fısten cektımmı dıye :) gerıye donme ımkanımızda yoktu baksam otoyola cıktık ve randevuya yetıscez:) hıc zevk almadım desem yerı saat ucte gerı getırdım herkesı bahcede keyıf yaptık:)

Yasemın sagol cnm ıns ılerlemez havalar aldatıyo gercekten, dun 27 lerdeydı burda bugun yarıya dustu:)

yani bu cümleyi bile eşine söylesen zoruna gitmeli yaa ne demek amcası babasından daha fazla babalık yaptı.eşin böyle düşünüosa dön bi bak kendine di mi ama
yok cnm adamın umru değil
annesi de söylüyor bunu sadece ben değil
gerçekten bu konuda kaynımın hakkını ödeyemem
defneyle ilgili herşeye benimle birlikte koşturdu sağolsun
hatta geçen ramazanda ben şehir dışındaydım ya sahurda hep kaynım bakmış defneye kv sofra hazırlarken.bi gün kaynım eşime demişki "oğlum sen ne biçim babasın azıcık ilgilen kızınla" buna hafif alınmıştı ama düzelen bişey yok

kızlar bu arada sabahtan beri gülben ergenin yeni şarkısını dinliyorum çok güzel tavsiye ederim

benim de temizlik yapmam lazımmmmmmm ama nasılll. hadi halıları vermek kolay da ya gerisi puffffffff
şimdi birisini de alamam zaten hiç adetim de değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…