- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #64.761
canım bilmiyorum fevri mi davranıyorum ama şu aralar ciddi ciddi boşanma fikri çok sık düşünüyorumFundacim allah yardımcın olsun canim cok zor gerçekten. Erkegin de kadinin da doldurusa gelmemesi gerekiyir arayi bulabilmeliler. Ama bu da gerçekten cok gayret gerektiriyor saglam bi karakter gerektiriyor. Seninki gibi bi kv miz olsa bizim eslerimiz nasil olurdu bilmiyorum. Sana düşen su anda sabir canim biraz sakinlessin ortalik eşine söylersin herseyi icini bosaltirsin. Kv den de adam olmayacak heralde mümkün oldugunca kesersin alakani. Başka da bi çözüm yok su an Rabbim kolaylik versin canim.
valla cnm eşim annesinin haksız olduğunu bildiği halde bana yükleniyorFundacm sabretmen gerekeck eşinin annesinin sacmaliklarini görüp sana dönmesi icin.bnm ablmn kv si kendisi teyzem olur.senin ki kadar olmasa da çok giriyodu herseye enistem de tam bir ana kuzusuydu yedi sekiz yil sonra ablami anladi annesinin ne yapmaya calistgini gördü artik hic yuz vermiyo annesine lafini da soyluyo ablami da koruyo iste zaman ve sabir gerekiyo...aoo da cok yoruyo insani haklısın.
sağol canım amin inşallahYok funda cok sey istemiyorsun da esin yapamiyo malesef. Allh yardmcn olsun gözünü acsin esinin baska ne diyebilirim ki
valla cnm pozisyonumdan vaz geçtim zaten çoktan ama olmuyorben böyle aileler yüzünden bu hale gelen ailelere çok üzülüyorum.iş erkeğe düşüo genellikle. erkk erkekliğini yapıp ortayı bulmayı haklıya hakkını vermeyi bilmeli. ama herzaman mümkün olmuo işte. olmadığında da mümkün olduğunca uzak durmaya çalışılmalı. senin durumunda bu da zor gözüküo cnm. nasıl olcak bilemiyorum ama mümkün olduğunca az muhatap olursan kv nle o kadar az olur eşinle tartışmalarınız.yani başka bişy gelmio aklıma. inş. e kısa zamanda saite geçersin. ne bileyim yaa gerekirse bankada bulunduğun pozisyondan feragat edip düz memurluğa geçemez misin. ben olsam düşünürdüm yani
günaydın cnmGunaydın kızlar
Katre cok gecmıs olsun cnm Allah sıfa versın kuzuya bıran once..
Funda yasadıklarını okuyunca soz bıtıyo gercekten dıyecek bısey bulamıyo ınsansen ve defne ıcın hayırlısı ne ıse onu nasıp etsın rabbım sıze....
Sıbel ılk calıstıgın yerı bılmıyorumda burda calısırken meryem ve hamılelıgın senı etkılıyo dogal olarak, ondan gonulsuz calısıyosun bıraz sankı buda yansıyabılır ınsanlara bılmıyorumkı
Yasemın masallah kuzucuga hadı atlattınız dıyorum artık
Gulden nılos tam pepe hastası olmus yerım onu:)
Sarkısıda pek guzelmıs prenses pepe:)))
Ozcanan tekrar yazmana sevındım arada ugrayıver rabayı anlat bıze:)
Betul sızede gecmıs olsun umarım ılerlemez erdemın oksurugu.. Nıda da oksuruyo yıne bıldırcın yumurtası aldım sutle onu verdım sabah
ya işte canım ben hiç böyle şeyler görmedim,ağız dalaşı yapmayı hiç sevmem ama kadına öyle davranmak gerekiyorfunda bendede kelimeler bitiyo cnm artık karar senin madem sesiz kalmaktan anlamıyorlar birde sesini çıkar ozaman hiç birşey için susma.
onlar gibi seviyesiz ol demiyorum ama hakkını ezdirme.
herşeyede atlama lütfen bırekeşin biraz sorumluluk alsın yok böyle birşey o çocuk ikinizinse oda sorumluluk alıcakç.
benim hoşgeldin cnm evetya iyice pepeci oldu bizim sıpa..
ay yaseminim bilemedim dur bakalım bizde bir atlartsaydık bakalım hayırlısıyla..
sibel bencede sen şuanda çok hassasın ve herşey gözünde büyüyo cnm..
yani bu cümleyi bile eşine söylesen zoruna gitmeli yaa ne demek amcası babasından daha fazla babalık yaptı.eşin böyle düşünüosa dön bi bak kendine di mi amaya işte canım ben hiç böyle şeyler görmedim,ağız dalaşı yapmayı hiç sevmem ama kadına öyle davranmak gerekiyor
valla canım anlattım mı bilmiyorum.cumartesi defneyi dr a götüreceğim adam evde yatmayı tercih ediyor.o kadar çocuğuna düşkün düşün yani
diyorum ki akşamları çocukla oyna,koştur hareket etsin ben yokken ilgilen diyorum adam yoruldum,koşturamam diyor
ya yemin ederim amcası defneye babasından çok babalık yaptı
yok cnm adamın umru değilyani bu cümleyi bile eşine söylesen zoruna gitmeli yaa ne demek amcası babasından daha fazla babalık yaptı.eşin böyle düşünüosa dön bi bak kendine di mi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?