- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #64.781
çok geçmiş olsun katrecim ya çok üzüldüm inşallah tez zamanda atlatırGünaydın kızlar
Ben acayim topigi bugün. Berra dun sabahtan beri atesli. Onunla uğraşıyorum yazamadim. Esim iki gün evde olmayacak bu ates de gecici gibi durmayinca sagkik ocagina götürdük dun akşam üzeri. Bogaz yine iltihaplanmis. Depo penisikin diye bi igne varmış onu verdi dr tek sefer vurduluyormus. Acilde vurdurun dedi.
Aldik acile gittik. Acilde cok ağır bi igne olduğunu falan anlattılar. Vurmak istemediler. Biz de korktuk tabi antibiyotiği alip geldik. Akşam basladik. Gece ates mücadelesyle gecti. Kolsuz badiyle yatiriyorum. 3 4 saatte bi ates düşürücü veriyorum. Yine de ateş 40 i geciyor. Öyle uykum var ki eşime diyorum 3 gün uyusam uykumu alamiycam sanki o derece.
Dua edin bize teyzoslar...
ben temizlik için biraz daha bekleyecem ama senin vaktin yok :) ranaya çocuk odası takımı alacam genç odası karışık bişi bellonadan buldum bi tane onu almadan temizlemem lazım ama hiç canım istemiyo bu ara seçim çalışmaları sıklaştı eşimden de hayır yok tek başıma rana ile süpürürüz her yeri artıkbenim de temizlik yapmam lazımmmmmmm ama nasılll. hadi halıları vermek kolay da ya gerisi puffffffff
şimdi birisini de alamam zaten hiç adetim de değil...
kız bari çekmişmisin fişi insanın içine girdimi vesvese çıkmıyo zaten ama daha iyi olmuş bahçe :)ben hızlıca temızlıge basladım:))
Dun tatıl yaptık bugun devam:)
Yalnız dun evden cıktık besıncı dakka benım aklıma bı vesvese gırdı utuyu fısten cektımmı dıye :) gerıye donme ımkanımızda yoktu baksam otoyola cıktık ve randevuya yetıscez:) hıc zevk almadım desem yerı saat ucte gerı getırdım herkesı bahcede keyıf yaptık:)
Yasemın sagol cnm ıns ılerlemez havalar aldatıyo gercekten, dun 27 lerdeydı burda bugun yarıya dustu:)
ayyy onlarla da ne güzel temizlik yapılıo. elinde bi bez olanıo bizimki de. ooooh temizlik oldu dio bi de sıpa.:) valla cnm benim vaktim yokta ne zaman başlasam fikrim de yok. annemde azcık dahdur dio ama eeee durdukça da ben ağırlaşıyorum. halıları eşil süpürür siler sereriz. hatta eşim yapar da:) eee geris ne olcak . cam kapı banyo vs. bi sürü iş pufffff... normalde olsa bir iki güne halldersinde şimi gözümde büyüyo valla ne yalan söyleyeyimben temizlik için biraz daha bekleyecem ama senin vaktin yok :) ranaya çocuk odası takımı alacam genç odası karışık bişi bellonadan buldum bi tane onu almadan temizlemem lazım ama hiç canım istemiyo bu ara seçim çalışmaları sıklaştı eşimden de hayır yok tek başıma rana ile süpürürüz her yeri artık
iyiyim canım benim sennasılsın az kaldı demi nasıl gidio hamilelik ranam iyi napsın anasını çok özlüyo bu ara ayrılamıyoruk sabahları hep kullandığı cümle " anne bak ağaçlar çiçek açmış meyve verecek gitme " artık ağlamadan işe gitmek istiyorumözcanan napıosun tatlım ranacık neler yapıo
aynı odada yatıyoruz ama artık ayıracam çünkü tam zamanı yani odasında yatmaya hazır hissediyoruz önceden tepemden inmiyodu yatağı yatağımızla bitişik hep yanıma geliyodu ama artık kımıldamıyo ayıracam artıkoh maşallah cnm alışmış ranacık . benimki de şimdilik ii bakalım.
buarda mobilyalarınız şimdiden hayrılı olsun cnm.rana şimdi sizinle aynı oda da mı yatıo yoksa ayrı mı
o dilleri sevsinler maşallah. valla cnm bizimki de her sabah bi posta sen işe gitme niye gidiosun dio. sonra pazarlık yapıo baba çikola alsın sen de donduuuma dio:) bazen ona da kanmıo. çocuklarda haklı valla. bi el sallayarak yolluo bi mızlayarak.iyiyim canım benim sennasılsın az kaldı demi nasıl gidio hamilelik ranam iyi napsın anasını çok özlüyo bu ara ayrılamıyoruk sabahları hep kullandığı cümle " anne bak ağaçlar çiçek açmış meyve verecek gitme " artık ağlamadan işe gitmek istiyorum
akşamları da yolumu gözlüyo ama ilk söylediği cümle nereye gidiyoruz,? cevap vermediğim zaman da sana nereye gidiyoruz didim :) diyo bilmiyorum büyüdükçe daha farkına varıyo herşeyin
bi de o zman üzülcen ben ayırınca 15 gün hiç uyuyamadım alışmışım yakınımda hissetmeye. her ne kadar olması gereken olsa da zor gelio.aynı odada yatıyoruz ama artık ayıracam çünkü tam zamanı yani odasında yatmaya hazır hissediyoruz önceden tepemden inmiyodu yatağı yatağımızla bitişik hep yanıma geliyodu ama artık kımıldamıyo ayıracam artık
valla cnm kv nin bu yüzüme telefon kapatması 2 oldufundam gerçekten çok üzülüyorum ya bence boşanmayı düşünüyorsan bunu eşine söyle bu hale getirdin evliliğimizi de dolduruşa gelmeyelim ben seninle evliyim annenle değil de ne bileyimsırf huzur bozulmasın diye aileni karıştırmıyorsun ama ortada huzur yok ki neresi bozulacak sen sustuktça bu kadın daha da üste çıkıyo ne demek suratına telefon kapatmak bana söylense ben konuşmam ya ama işte gel gör ki defne var Allah yardımcın olsun ne diyeyim sabrın sonu selamet
ohh canım şükür halletmişsiniz bez işinisabah duruşma vardı giremedim kızlar gerçi 1 saat sonra yine var
rana sümüklü dün akşamdan beri ama sümük sıvı değil ve geniz akıntısı var bahar çarptı zannımca çünkü içeri girmiyo habire dışarda
biz çiş kaka olayını çözdük çok şükür kakamızı yaparken ilk 3 gün çok zorlandık ben çok yıprandım kavgalar ettik ama artık yapıyo korkmadan gece de ben yatmadan kaldırıyorum yapıyo bi de sabah namazı kaldırıyorum çünkü rana çok su içiyo kaldırmadım ve yatağı suladık ama hiç gocunmuyorum kaldırmaktan uyurken çişini yapması çok komik oluyo her seferinde eşim de geliyo sırf sevmek için :)
oyyykuzum yerim ben onun dilleriniiyiyim canım benim sennasılsın az kaldı demi nasıl gidio hamilelik ranam iyi napsın anasını çok özlüyo bu ara ayrılamıyoruk sabahları hep kullandığı cümle " anne bak ağaçlar çiçek açmış meyve verecek gitme " artık ağlamadan işe gitmek istiyorum
akşamları da yolumu gözlüyo ama ilk söylediği cümle nereye gidiyoruz,? cevap vermediğim zaman da sana nereye gidiyoruz didim :) diyo bilmiyorum büyüdükçe daha farkına varıyo herşeyin
ay bencede oynasın amannnnn yıkanır çıkar ne olacak..benim kuzu güneşin ve kumun tadını çıkarıomuş. aradım annem parçalıodu kendini '' Kızım başına atma kumları '' diye. dedim bırak oynasın akşam gelince yıkarım:)
canım orası askeriye sonuçta emir komuta zinciri varHassasim evet ama onlar abaabartılıyo bence.allh aşkına yani tecrubesizm diye alttan alip emredersnz demem bekleniyo ama o da bende yok.lafimi gocunmam kendimi ezdirmem.bu da burdakilere garip geliyo bunu neye guvenerek yapiyo gibi ve esimin durumuna guvendgimi zannediyolar herhalde o yüzden.
Evet hamileyim hassasim mesaiye gelmeyi de sevmiyorum ama işimi yapiyorum sonuçta. Bundan ekmek yiyorum hakkini vermeye ccalisyorum.malzemem bitiyo isteyince kimse vermiyo simdi vana tavir yapan bastabip umursamiyo bile kendm hastaneleri dolasip malzeme isteyip bulup getiriyorum.sonrada durum bu geri zekali bi adama iki gun sonrasina randevu verdm diye boyle oldu hersey
sibelcim kadılar hemcinsleriyle uraşırlar malesef inan başkekiminiz erkek olsaydı daha rahat ederdin..Ayy bak sinirlendm yine ne yazmisim ama.....
Bastabibe gelince düşük riskim var diye on on yirmi gun rapor verdi dr.odr.ona trip atti zzamaninda.ve ikili test icin randevu aldgm tarihte yollamadi hastaneye sonraki hafta git dedi gittigimde de testin zamanini gecirmistik.bu be peki simdi.ben keyfi almadm ki o raporlari dr gerekli gördü ve verdi.bi de kurumun hastanesi yani dokyoru zorlayip alma gibi bi sansim bile yok.o zaman da bana trip atti bastabibim simdide ayni...bnm yuzumden başı agriyomus agrimadin dedim siz ugrasmayin benden sikayeti olanla beni yuzlestrin arada kalmayın. Daha be diyeyim sanki beni savunuyormys gibi bide boyle diyo..
hic olayları bide srnden dinleyeyim falan yok o adamn amlattgyla beni yargiliyo....baslarda diuodu bana dis senin istedgn gibi calis istersen gunde bi saat kapat kapini dinlen vs .yapmadm bunlarn hicbirini.iyi ii de yapmamisim felaket hastalikla nogusurken bile geldim gittim isime yaptim elimden geldiğince.
Cocuk gibi şimdi ben hemsre hnmla konusuyorum mesela tamamen alakasz bi konuda bnm konstgm hemsreye bişey soruyo faln.kirk yasinda kadin neyle uğraşıyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?