- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #64.801
günaydın güldencim nasılsıngünaydın herkese kızlar umarım herkes iyidir...hayırlı cumalar..
ee yine kimsecikler yazmamış amaya.
wavs, songül, fatma, betül, ayşegül, nurayım ama ama kızlarya yine sazmıyosunuz arada sesverin bari..
günaydın Allah kavuştursun üzüldüm meryeme.. alışması zaman almaz inşallahGünaydınnnnn..ddun gece babaannemizi ugurladik.gece kalkip heryerde babaannesini aradi bulamyinca da yok diye agladi meryem.baklm artk cekirdek aileyiz oyle boyle dedim ama bende alışmışm bu gidgisinde aglmk geldi icimden
katrem sevindim cnm çok geçmiş olsun tekrar. bu arada hayırlı dersler..Günaydın kızlar
Çok sukur guldencim daha iyi gece iki kere verdim ates düşürücü. Ama aşırı yükselmedi. Tedbir amacli verdim biraz da. Ben farketmden yükselirse diye. Bugünü de atlatirsak yarin daha iyi olur inşallah.
Haftasonu sinavim var. Yetistiremedim dersleri. Bugun bitirmeye caliscam. Dua edin kizlar. Öpüyorum hepinizi
günaydın canım bizim kız önce kendisi yıkıyo poposunu ben yıkayacam diyo sonra ben yıkıyorum ama genelde ıslak mendille silmeye devam ben gece yatmadan kaldırıyorum baya yapıyo kaldırmasam çoktan kaçırır altına bizim korkulu rüyamız kakaydı çok şükür düzelttik dün dışarda yemek yedik baktım geldi çişimiz gittik tuttum bacaklarını yaptı yine maşallah ama hala tuvaletten uzak yerlerde gezemiyoruz :)hrse günydın hayırlı cumalar tyoşlar. benim bugün oğluşumla sonzorunlu iş günüm yai istersek evimize giebilirz:) bunu bilmek bile bi rahatlık verio. çok şükür iyiyiz devam inş.:)5 haftadah çaışısamsüper olcak. kuzua iice büyümüş olur inş.
katre cnm berranın daha iyi olmasına sevindim.rabbim herlesein evladına şifa versin inş.
güldencim nasılsın tatım niloşum nasıl
özcanan maşalah cnm ranacık iice alışmış biz daha o kadar degiliz çok yeniyiz nazaırm değdi kuzuma gece kaçırdı ilk kez altına:)neyseki yatağa geçmemiş uyanmadan hallettik. yalnız bu popo yıkatmama isteği sürüyor nasıl halledebiliriz bilmiyorum.
sibel cnm all kavuştursun. doğuma mı gelir artık kv, annende gelcek mi.
kızlar abimler bugün ankaraya gidiolar tüp bek merkezine, dua edin herşey yolunda gitsn inş.
günaydın canım çok sevindim ateşinin düşmesine Allah yardımcın olsun inşallah sınavlarının hepsini geçersinGünaydın kızlar
Çok sukur guldencim daha iyi gece iki kere verdim ates düşürücü. Ama aşırı yükselmedi. Tedbir amacli verdim biraz da. Ben farketmden yükselirse diye. Bugünü de atlatirsak yarin daha iyi olur inşallah.
Haftasonu sinavim var. Yetistiremedim dersleri. Bugun bitirmeye caliscam. Dua edin kizlar. Öpüyorum hepinizi
o uyumamakta inat bizde de var ne yapacam bilmiyorum ama oyunla falan yatıyo tam yatmadan önce niloya var ondan sonra bütün çocukların uyuduğu bi şey çıkıyo annee herkes uyumuş diyo ben de hadi bizde uyuyalım diyorum kaçıyo sonra babasıyla yorgan altına girip saklanıyolar ben numaradan bulamıyorum falan sonra buluyorum tutmasak kaçacak ama tutuyoz sonra yatıo çok şükür biz çok haber izleyemiyoruz ya her şeyi soruyo anne nolmuş şimdi adam karısını dövmüş desem anlayacak mı :) kaza olmuş yangın çıkmış çocuğn daha şimdiden içini karartacazaynı dert bizde de var cnm uyumak istemio. herşeye inat edio.haberler izlicem dio dün gece gülmemek için zor tuttum keimi iki gündür çok zor yatıyoruz ağlaya ağlaya resmen.
ay yokhiç kendi yıkayası yok darısı bize.:) bende gece ıslak mendille siliyorum cnm mecbur. aslınd bende onunla yatıp kaldğım için kaçırdı kuzum suç bende yani. ama alışcaz artıkgünaydın canım bizim kız önce kendisi yıkıyo poposunu ben yıkayacam diyo sonra ben yıkıyorum ama genelde ıslak mendille silmeye devam ben gece yatmadan kaldırıyorum baya yapıyo kaldırmasam çoktan kaçırır altına bizim korkulu rüyamız kakaydı çok şükür düzelttik dün dışarda yemek yedik baktım geldi çişimiz gittik tuttum bacaklarını yaptı yine maşallah ama hala tuvaletten uzak yerlerde gezemiyoruz :)
artık yaklaştı dimi ya oğluşuna kavuşmana az kaldı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?