2012 kasım bebekleri büyüyor..

Amın canım sagol
Sen nasılsın defne nasıl?
Telın yapılır ınsallah bıran once
biz iyiyiz canım şükür
defne kuzu da beni elleriyle besler oldu
yemek yerken çok komik oluyoruz. o bana ben ona yediriyorum
kızımla aşk yaşıyoruz resmen

dolu dolu gecmis tatilniz canim
kizlar niye ayni sinifta onu anlayadim
tel isine cok sevndim canim gulden seni ekler

Cok sagol canım. Önümde bi örnegin olmasi cok iyi oldu. Cok gec kaldim artık biraktirmak da zor diye düşünüyordum. Ama kararlilikla ve sabirla bu süreçte atlatiliyor demek ki. Darısı bize artik dua edin. Cok stres yaptim.

Canim arkadaşım benim sen de benim tarafimdan seviliyorsun:) cok öpüyorum seni ve ranayi

Sagol canim. Inşallah burdayken halletmeyi düşünüyorum. Annem babam kardeslerim daha kolay olur inşallah kalabalikta

günaydın ayy sabah güne çok güzel başladım ayy inan çok mutlu oldum benicimya.
katre sende eşini ikna etsen süper olacak cnm. ayyy hadi katrem haydi katrem haydiii::)

hu hu iyice terkedilmiş buralar
katrem şu tel işini sende halledemezmisin cnm eşinle konuşsan birdaha
bak ordan çokdaha fazla haber alıyoruz bir birimizden ama biz senide istiyoruz..

Günaydın
Katrem ne yaptın emzik işini
Ayy ozcananim ne zormus bu iş. 2 gündür uğraşıyoruz. Özellikle de uykuya dalma kisminda cok zorlanıyor. Öğlen uykusu diye bisey kalmadi zaten. Buna ragmen gece 1 i buluyor uyumasi. Dün öyle kötü oldum ki ben de ağladım onunla beraber. Neredeyse çıkarıp verecektim. Uyuduktan somra iyi cok şükür ama ah iste uyuyuncaya kadar tam bi iskence ne yapcam nasil alışacak bilmiyorum. Rana ne durumda canim alıştı mi biraz daha

Güldencim tekrar konuscam canim ama bilmiyorum ne olur. Ordan daha iyi haberlesiyorsunuzdur daha iyidir tabi canim ama burayi da ihmal etmeyin

katrem günaydın cnm.
güzel haberlerini bekliyorum inş..
özcenanın 2 hafta sürdü cnm emzik bıraktırması
yani önünde uzun bir süreç seni bekliyor cnm.
karşısında kararlı durmaya çalış cnm. biliyorum zor ama onun iyiliği için şimdi verirsen birdahaki bıraktırman çokdaha zor olur. nasılsa verecek diye daha çok bastıracaktır berram.
kolay gelsin cnm gelişmeleri yaz bize..

merhabalqr canim benik kolay gele bakalim biz be yapicaz bu konuda nasil bir yol izledin canim biraktirma konusunda
ben kendinij tiskinmesin saglicak bir yontek bulmak istiyoruk yarendeki gibi en azindsn benn vermemis olmayik ama bakik ne zaman

canim insalla esindje izin koparqbilirsin

slm kızlarrrr hepınızden bı haberım ama cok ozleıdm sızııııı bız ıyıyız kuzumla sızlerde ıyısnızdır ıns
tatıle gıttık geldık ınanın ordan dahi calıstım kıramıcam ınsanlardı o sebebten
okadar yogunum ki kardesımı getırttım yanıma o ılgılenıyor kuzumla ev ıslerınle falan saolsun
buyuzden gıremıyorum kk ya cok öpuyorum hepınzıııı
sızı cooook sevıyorummmmm

canım rana da öğlen uykuları devam ilk başta zorlandık ama ayakta sallana sallana uyuyo
gece sıkıntılarımız hala devam ediyo geceleri uyanıyo 4-5 kere anne diye yanına çağırıyo odasında tek kalmak istemiyor benim uykuya hasretlerim çok
ne oldu diye soruyorum rüya gördüm ışık gördüm gidersen seni göremem gitme ayağında salla bi ton laf
ben de bu sabah dedim artık sen kocaman kız oldun ayağımda sallamak istemiyorum dedim
o da hıh ben de salona giderim dedi başladı ağlamaya
babamız geldi artık onunla birlikte uyudular illab iri olacak ben ne yapacam bilmiyorum şu an uykusuzluktan başım ağrıyo 11 de uyuyoruz biz ama sabit saat 2 de kalkıyo ya ondan sonrasını bilmiyorum sabah ezanı falan ayakta oluyoruz genelde
berra sizinle mi uyuyo ayrı odasında mı ve gece kalkıyo mu

Baya ılerlettın ısını desene:) masallah cnm Allah bol kazanclar versın..
Bızdende ıyılık cnm nıda krese basladı yarım gun hersey yolunda suan cok sukur
Arada habersız bırakma masalıda ozledık akıllı bıdık buyumustur gormeyelı
Opuyoruz sızı

Katre gırmımemıssın kacgundur cnm ınsallah berra alısmıstır bıraz olsun..
Bu arada sızın acılı ezmeden yaptım bugun kıslık kulakların cınlamıstır:) bır kez daha tesekkur tarıf ıcın
Ay bıde bogurtlen kısı nı almıstım tr den bır solukta okudum tavsıyene tesekkurler
Wavs da benden once okumustu zaten bılırsın belkı
Guzel romandı begendık sonlar bıraz ınsanın ıcını yakıyo
Varmı baska tavsıye edebılecegın begendıgın roman?
Hepımız su tel ısını ıns halledersınde gelırsın dıye beklıyoruz habersız bırakma bızı

Slm kızlar

Yazamadim kusura bakmayin. Internetim bitmisti cok giremedim. Bir de 20 lik dislerim alındı ameliyatla kac gündür sıkıntılıydım bugun biraz daha iyiyim. Alt ikisi alındı. 3 eylulde de üstler alinacak. Cok zormuş ya

Berranin emzik durumunu baya hallettik gibi ama kesin bitti diyemiyorum. Ozcananim ayakta sallanarak uyudugu icin dalmada cok problem yasamoyorsunuz sanırım. Bizim tek derdimiz uykuya dalma. Sonrasinda bi problem yok cok şükür. Itiraf ediyorum iki gun cok kötü oldu ogle uykusuna dalamiyor ağlıyor iki kere verdim emzigi ama dalar dalmaz alip sakladim hemen. Yavas yavaş alisacak gibi.

Songulcum ben ucunu kestim canim. Ben vermiyor durumunda olmadim yani. Hatta kendi kopardigini düşündü ucunu:) isirdim boyle oldu diye anlatoyor herkese:) ilk günler cok zordu gerçekten. En zorlandigim dönem oldu desem yeridir ama su an cok daha iyi o günlere göre. Sen nasil yapmıştın yarende canim.

Kızlar izin kopardim sonunda watsap için:) Guldencim senin numaran vardi saniyorum ben de. Yarin yazayim inşallah sana.

Benicim afiyet olsun canım benim. Kitap olarak da son zamanlarda okudugum en güzel kitap oydu. Ama sarah jio nun romanlari hep öyle icine cekiyor insani kafa dağıtmaya birebir:) diğerlerini de okuyabilirsin canim

Ozcanan biz su an annemlerdeyiz berrayla beraber yatiyoruz. Evde de zaten ayirmadik daha odasini. Belki de sizin sıkıntıniz ayri odaya alisamanasindan kaynaklaniyordur.

Merhaba arkadaslar ben 2014 kasim annesiyim
Oglum 9 aylkk oldu
Gogus ucumun rengi acildi
Bu normal bi durum mu?
Not; emziriyrm ve hala adet olmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…