- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #66.761
biz iyiyiz canım şükürAmın canım sagol
Sen nasılsın defne nasıl?
Telın yapılır ınsallah bıran once
Sagolun kızlar guzel gectı tatılımız o yuzden cabuk bıttı:) esıme sorarsanız gecmek bılmedı kendısı otel tatılınden yana memleket tatılınde dınlenemedıgınden sıkayetcı:)
Bayramı koyde gecırdık sonra bursaya gıttık gezdık ıkı gun sonra bandırmaya gectık eltımlere mısafır olduk ordan ayvalık sarımsaklıya gectık uc gun kaldık ve son bır haftayı yıne koyde gecırdık genelde denıze gıttık bol bol ve akraba zıyaretlerı:)
Bu arada kızların saclarını kestırdık beyzanın up uzun sacları gıttıama hallerınden pek memnunlar..
Geleyım krese:) sabah babamızda gec gıttı ıse hep beraber gıttık krese beyzayla aynı sınıfta oldukları ıcın hıc yabancılık cekmedı masallah sarılıp opustuk ayrıldık almaya gıttıgımde gelmıycem dedı:) yarın yıne gelıcez dıye ıkna ettım:)
Cok sagol canım. Önümde bi örnegin olmasi cok iyi oldu. Cok gec kaldim artık biraktirmak da zor diye düşünüyordum. Ama kararlilikla ve sabirla bu süreçte atlatiliyor demek ki. Darısı bize artik dua edin. Cok stres yaptim.Katrem emzik olayını hemen anlatayım
Gemiye bindik orda martıları gördü memem dedi bende bismillah dedim ve tutulmayacak şekilde ucunu kestim ağzına aldı olmuş dedi ben de hiii martilar cantamdan alıp yemişler dedim 10 dakika ağladı uyku saati sarkti ben de anlattım buyudugnu nü falan söyledim o gün meme diye uyuyakaldığı
Sabah sormadi ama öğle uykusunda başladı yine ağlamaya uyku saati 1 den 4 e kaydı tam pes dediğim esnada uyudu pes etmeye ceksin
Ertesi akşam da kendisi anlattı martilar memei aldı ben çok ağladım dedi yine ağlama krizi ayağımda uyudu yarım saat surdu
Tam 5 gün sordu ama hep uyku zamanı sordu başka zaman hıncını aldı huysuzluk yaptı ama memeyi söylemedi hiç hep sarıldı m ne derse yaptım
Sana tavsiye önce gündüzleri Kaybet geçiştir tatilde hiç gündüz vermedim hep buluruz falan dedim çünkü rana gündüz de bağımlı olmaya başlamıştı bi de ortam müsaitti çocuklar falan olunca çok aramadi eve gelince de pat diye kestim dezavantaj ayağımda uyuyo ama o önemli değil
Bu arada çok geçmiş olsun berrama sana da Allah kavuştursun canım benim
Tarafımca seviliyorsun unutma optumm
Sagol canim. Inşallah burdayken halletmeyi düşünüyorum. Annem babam kardeslerim daha kolay olur inşallah kalabaliktaslm kızlar
beni sağ salim dönmüşsünüz, allah tekrar kavuşmayı nasip etsin
nur canım geçmiş olsun size de.anne yanında vakit su gibi akar geçer. emziği bıraktırmak sabır isteyen bi durum.ben ilk başta ucunu kestim verdim ama defne buna rağmen emdi.2. gün ortadan kaybettim.alışması 2 hafta sürdü.ilk hafta çok sancılı geçti.allahtan annem yanımdaydı.2. hafta da sadecehuysuzluk ve uykuya dalmada sorun yaşadı ama sonra alıştı.
hazır annenlerdeyken bıraktır derim.daha kolay atlatırsın
bu arada kızlar bugün telefonum bozuldu.servise verdim.cumaya kadr telefonum yok
inşallah canım yafunda tel isi kotu olmus canim enkisa zamnda yaplir insallah
inşallah canımSagol canim. Inşallah burdayken halletmeyi düşünüyorum. Annem babam kardeslerim daha kolay olur inşallah kalabalikta
Ayy ozcananim ne zormus bu iş. 2 gündür uğraşıyoruz. Özellikle de uykuya dalma kisminda cok zorlanıyor. Öğlen uykusu diye bisey kalmadi zaten. Buna ragmen gece 1 i buluyor uyumasi. Dün öyle kötü oldum ki ben de ağladım onunla beraber. Neredeyse çıkarıp verecektim. Uyuduktan somra iyi cok şükür ama ah iste uyuyuncaya kadar tam bi iskenceGünaydın
Katrem ne yaptın emzik işini
merhabalqr canim benik kolay gele bakalim biz be yapicaz bu konuda nasil bir yol izledin canim biraktirma konusundaAyy ozcananim ne zormus bu iş. 2 gündür uğraşıyoruz. Özellikle de uykuya dalma kisminda cok zorlanıyor. Öğlen uykusu diye bisey kalmadi zaten. Buna ragmen gece 1 i buluyor uyumasi. Dün öyle kötü oldum ki ben de ağladım onunla beraber. Neredeyse çıkarıp verecektim. Uyuduktan somra iyi cok şükür ama ah iste uyuyuncaya kadar tam bi iskencene yapcam nasil alışacak bilmiyorum. Rana ne durumda canim alıştı mi biraz daha
Güldencim tekrar konuscam canim ama bilmiyorum ne olur. Ordan daha iyi haberlesiyorsunuzdur daha iyidir tabi canim ama burayi da ihmal etmeyin
canım rana da öğlen uykuları devam ilk başta zorlandık ama ayakta sallana sallana uyuyoAyy ozcananim ne zormus bu iş. 2 gündür uğraşıyoruz. Özellikle de uykuya dalma kisminda cok zorlanıyor. Öğlen uykusu diye bisey kalmadi zaten. Buna ragmen gece 1 i buluyor uyumasi. Dün öyle kötü oldum ki ben de ağladım onunla beraber. Neredeyse çıkarıp verecektim. Uyuduktan somra iyi cok şükür ama ah iste uyuyuncaya kadar tam bi iskencene yapcam nasil alışacak bilmiyorum. Rana ne durumda canim alıştı mi biraz daha
Güldencim tekrar konuscam canim ama bilmiyorum ne olur. Ordan daha iyi haberlesiyorsunuzdur daha iyidir tabi canim ama burayi da ihmal etmeyin
Baya ılerlettın ısını desene:) masallah cnm Allah bol kazanclar versın..slm kızlarrrr hepınızden bı haberım ama cok ozleıdm sızııııı bız ıyıyız kuzumla sızlerde ıyısnızdır ıns
tatıle gıttık geldık ınanın ordan dahi calıstım kıramıcam ınsanlardı o sebebten
okadar yogunum ki kardesımı getırttım yanıma o ılgılenıyor kuzumla ev ıslerınle falan saolsun
buyuzden gıremıyorum kk ya cok öpuyorum hepınzıııı
sızı cooook sevıyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?