- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #66.741
katrecim herkes iyi .Günaydın kızlar
Guldncim kimse yazmiyor diye girmedim ben de. Siz olsaniz yazarim arada.
Annemlere geldik artik biz. Kv lerde cok yogun geçiyor burada sakin olur biraz daha:) berra hasta oldu ates ve ishal var. Dr a götürdük bogaz enfeksiyonuymus. Gecenki hastaliktan sonra maşallah biraz açtık arayi. 2 aydir hasta olmamıştı. Bunu da kolayca atlatiriz inşallah. Hastalıktan dolayi cok mizmiz bisey yemiyo. Annem sikayetleniyor. Ben hic iyi zamanini göremeyecek miyim diyeiki gündür antibiyotik kullanıyoruz bu gece ateşi fazla çıkmadı gibi. Inşallah bir an önce toparlar.
Sen nasilsin Diğer kizlar nasillar senin haberin vardir herkestenhepinizi cok öpüyorum
Berracık ıyılesmıstır ınsallahGünaydın kızlar
Guldncim kimse yazmiyor diye girmedim ben de. Siz olsaniz yazarim arada.
Annemlere geldik artik biz. Kv lerde cok yogun geçiyor burada sakin olur biraz daha:) berra hasta oldu ates ve ishal var. Dr a götürdük bogaz enfeksiyonuymus. Gecenki hastaliktan sonra maşallah biraz açtık arayi. 2 aydir hasta olmamıştı. Bunu da kolayca atlatiriz inşallah. Hastalıktan dolayi cok mizmiz bisey yemiyo. Annem sikayetleniyor. Ben hic iyi zamanini göremeyecek miyim diyeiki gündür antibiyotik kullanıyoruz bu gece ateşi fazla çıkmadı gibi. Inşallah bir an önce toparlar.
Sen nasilsin Diğer kizlar nasillar senin haberin vardir herkestenhepinizi cok öpüyorum
Aaaaa döndünzdöndünz muu saglikla. gidip geldinz ya cok sukur gerisi hasretlik dayanilir....Merhaba kızlar
Kımse yazmaz olmus buralara
Bız cuma donduk evımıze sayılı gunler aktı gıttı rabbım gerıde bıraktıklarımızı sag salım yıne gormeyı nasıp etsın..
Yarın benım bıdıklar krese baslıyo nıdanın ılk gunu ne yapıcaz bakalım:)
olsun en azından annenlerde zaman daha rahat geçer katrecim görüşüyoruz evet canım.Günaydın kızlar
Benicim ne cabuk gecti öyle dönmüşsünüz cok şükür sorunsuz. Nida da okula hemencik alışır inşallah canım.
Sibel sevindim bebisin uslu olmasına biraz daha büyüsün daha kolaylaşır inşallah. Arada yazin merak ediyoruz iki cocuklu hayatı
Güldencim cvr yle gorusuyor musun canim. Cok sevindim onun adına. Dilek de dogum yapti demek maşallah kasim anneleri ikinci anneligi de yaşıyor bu ara. Darısı tek cocuklulara:))
Bize gelince berra daha iyu şükür ishal cok uzun sürdü yeni bitti sayılır. Dun gece babamizi gönderdik. Bir ay ayri kalcaz bakalım nasil gecircezbu arada emzigi biraktitcam bu konuda bi bilginiz var mi ne yapayim. Cok cok düşkün surekli emzikle durmak istiyor. Internet de biraz araştırdım ucunu kesmek diyorlar ama ben kesik kesik emerse diye de korkuyorum o kadar seviyor. Fikirlere ihtiyacim var
bu süper haber işteBu arada esım tel ısıne ıkna oldu:)
Guldencım sana ozelden yazıcam ısteyen arkadaslar senden alır olmaz mı?
Amın canım sagolslm kızlar
beni sağ salim dönmüşsünüz, allah tekrar kavuşmayı nasip etsin
nur canım geçmiş olsun size de.anne yanında vakit su gibi akar geçer. emziği bıraktırmak sabır isteyen bi durum.ben ilk başta ucunu kestim verdim ama defne buna rağmen emdi.2. gün ortadan kaybettim.alışması 2 hafta sürdü.ilk hafta çok sancılı geçti.allahtan annem yanımdaydı.2. hafta da sadecehuysuzluk ve uykuya dalmada sorun yaşadı ama sonra alıştı.
hazır annenlerdeyken bıraktır derim.daha kolay atlatırsın
bu arada kızlar bugün telefonum bozuldu.servise verdim.cumaya kadr telefonum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?