2012 kasım bebekleri büyüyor..

Slm kızlar bızım tatıl ıyı gıdıyor:)
Carsamba koyden cıktık
2 gun bursayı gezdık 1 gun bandırma dunde ayvalıga geldık persembeye kadar burdayız son bır hafta koydeyız gunler su gıbı gecıyor
Opuyorum hepınızı
Sıbelın kucuk pasası gelmıs Allah analı babalı buyutsun hersey yolundadır ıns..

günaydın herkese ama ama kızlar ya. kimsecikler yazmamış uzun zamandır katre beni nerelerdesiniz kızlar. hadi diyer arkadaşlardan haberdar oluyorum ama sizde se verin.arada merak ediyoruz.

Günaydın kızlar

Guldncim kimse yazmiyor diye girmedim ben de. Siz olsaniz yazarim arada.

Annemlere geldik artik biz. Kv lerde cok yogun geçiyor burada sakin olur biraz daha:) berra hasta oldu ates ve ishal var. Dr a götürdük bogaz enfeksiyonuymus. Gecenki hastaliktan sonra maşallah biraz açtık arayi. 2 aydir hasta olmamıştı. Bunu da kolayca atlatiriz inşallah. Hastalıktan dolayi cok mizmiz bisey yemiyo. Annem sikayetleniyor. Ben hic iyi zamanini göremeyecek miyim diye iki gündür antibiyotik kullanıyoruz bu gece ateşi fazla çıkmadı gibi. Inşallah bir an önce toparlar.

Sen nasilsin Diğer kizlar nasillar senin haberin vardir herkesten hepinizi cok öpüyorum

katrecim herkes iyi .

yasemin ve sibel 2 çocukla devam herke iyti yani yokbir sıkıntı berramda toparlar inşallah biran önce. allahım beterinden korusun. şimdi kurbanakadar annenlerdemisin boşver ne
vara annelerde var he he:

Merhaba kızlar
Kımse yazmaz olmus buralara
Bız cuma donduk evımıze sayılı gunler aktı gıttı rabbım gerıde bıraktıklarımızı sag salım yıne gormeyı nasıp etsın..
Yarın benım bıdıklar krese baslıyo nıdanın ılk gunu ne yapıcaz bakalım:)

Berracık ıyılesmıstır ınsallah
Gecmıs olsun cnm

Aaaaa döndünzdöndünz muu saglikla. gidip geldinz ya cok sukur gerisi hasretlik dayanilir....

Bende girnedim uzun zamndir iki cocukla ugrasyorm hatta bi de kocami sayarsak uc bebek. Sanki dogum yapan logusa olan o bi alingan ni tripcan ..ya sabiirr diyorm cocuklara odaklaniyorm...
oglum iyi toparlandi baya meryenr göre uslu bi cocuk cok sukur asiri uykusuz birakmiyo annecini...ben de daha iyiyim dikişlerm tam iyulesmedi sizliyo ara ara ama cok kotu degil sukur

günaydın kızlar iyi haftalar.
benicim sağlıkla gelmişsiniz cnm şükür. ohh nidacğında kreşi hayırlı olsun. cnm hem yaz hemde artık 2 çocuk falan herkez için yazması zor oluyor..
benicim sen şu tel konusunu birdaha gündeme getir şekerim. bu arada cvr yani buketinde 2. kızı oluyor bilginize.
dileğinde oğluş doğmuş şükür oda iyi.

Günaydın kızlar

Benicim ne cabuk gecti öyle dönmüşsünüz cok şükür sorunsuz. Nida da okula hemencik alışır inşallah canım.

Sibel sevindim bebisin uslu olmasına biraz daha büyüsün daha kolaylaşır inşallah. Arada yazin merak ediyoruz iki cocuklu hayatı

Güldencim cvr yle gorusuyor musun canim. Cok sevindim onun adına. Dilek de dogum yapti demek maşallah kasim anneleri ikinci anneligi de yaşıyor bu ara. Darısı tek cocuklulara:))

Bize gelince berra daha iyu şükür ishal cok uzun sürdü yeni bitti sayılır. Dun gece babamizi gönderdik. Bir ay ayri kalcaz bakalım nasil gecircez bu arada emzigi biraktitcam bu konuda bi bilginiz var mi ne yapayim. Cok cok düşkün surekli emzikle durmak istiyor. Internet de biraz araştırdım ucunu kesmek diyorlar ama ben kesik kesik emerse diye de korkuyorum o kadar seviyor. Fikirlere ihtiyacim var

olsun en azından annenlerde zaman daha rahat geçer katrecim görüşüyoruz evet canım.
en son özcenan bıraktırıyor cnm oda ucunu kesip kargalar yemiş demişti galiba dur söyleyeyimde yazsın .
tam nasıl yaptığını.

Katrem emzik olayını hemen anlatayım
Gemiye bindik orda martıları gördü memem dedi bende bismillah dedim ve tutulmayacak şekilde ucunu kestim ağzına aldı olmuş dedi ben de hiii martilar cantamdan alıp yemişler dedim 10 dakika ağladı uyku saati sarkti ben de anlattım buyudugnu nü falan söyledim o gün meme diye uyuyakaldığı
Sabah sormadi ama öğle uykusunda başladı yine ağlamaya uyku saati 1 den 4 e kaydı tam pes dediğim esnada uyudu pes etmeye ceksin
Ertesi akşam da kendisi anlattı martilar memei aldı ben çok ağladım dedi yine ağlama krizi ayağımda uyudu yarım saat surdu
Tam 5 gün sordu ama hep uyku zamanı sordu başka zaman hıncını aldı huysuzluk yaptı ama memeyi söylemedi hiç hep sarıldı m ne derse yaptım
Sana tavsiye önce gündüzleri Kaybet geçiştir tatilde hiç gündüz vermedim hep buluruz falan dedim çünkü rana gündüz de bağımlı olmaya başlamıştı bi de ortam müsaitti çocuklar falan olunca çok aramadi eve gelince de pat diye kestim dezavantaj ayağımda uyuyo ama o önemli değil
Bu arada çok geçmiş olsun berrama sana da Allah kavuştursun canım benim
Tarafımca seviliyorsun unutma optumm

slm kızlar
beni sağ salim dönmüşsünüz, allah tekrar kavuşmayı nasip etsin
nur canım geçmiş olsun size de.anne yanında vakit su gibi akar geçer. emziği bıraktırmak sabır isteyen bi durum.ben ilk başta ucunu kestim verdim ama defne buna rağmen emdi.2. gün ortadan kaybettim.alışması 2 hafta sürdü.ilk hafta çok sancılı geçti.allahtan annem yanımdaydı.2. hafta da sadecehuysuzluk ve uykuya dalmada sorun yaşadı ama sonra alıştı.
hazır annenlerdeyken bıraktır derim.daha kolay atlatırsın

bu arada kızlar bugün telefonum bozuldu.servise verdim.cumaya kadr telefonum yok

Sagolun kızlar guzel gectı tatılımız o yuzden cabuk bıttı:) esıme sorarsanız gecmek bılmedı kendısı otel tatılınden yana memleket tatılınde dınlenemedıgınden sıkayetcı:)
Bayramı koyde gecırdık sonra bursaya gıttık gezdık ıkı gun sonra bandırmaya gectık eltımlere mısafır olduk ordan ayvalık sarımsaklıya gectık uc gun kaldık ve son bır haftayı yıne koyde gecırdık genelde denıze gıttık bol bol ve akraba zıyaretlerı:)
Bu arada kızların saclarını kestırdık beyzanın up uzun sacları gıttı ama hallerınden pek memnunlar..
Geleyım krese:) sabah babamızda gec gıttı ıse hep beraber gıttık krese beyzayla aynı sınıfta oldukları ıcın hıc yabancılık cekmedı masallah sarılıp opustuk ayrıldık almaya gıttıgımde gelmıycem dedı:) yarın yıne gelıcez dıye ıkna ettım:)

Bu arada esım tel ısıne ıkna oldu:)
Guldencım sana ozelden yazıcam ısteyen arkadaslar senden alır olmaz mı?

Amın canım sagol
Sen nasılsın defne nasıl?
Telın yapılır ınsallah bıran once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…