- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #66.721
Canim com sevindim hayirlisi ile varmissiniz yol uzun sıkildi tabi cocuklae ay artik mutlulul zamani guzel anilarla donersiniz insallaTurkıyeden slmlar kızlar:) cok sukur geldık yolculuk bıraz sıkıntılı gectı yollar dolu oldugundan onun harıcınde keyıflıydı son anlar sıkıldı kızlar sadece
Sımdıden hayırlı bayramlar hepınıze gorusuruz
katrem gezmek güzelde çocukla zor gerçekten ama cnm berram alışık değilki paylaşmaya bebnce normal zamanla alışacaktır merak etme.Günaydın kızlar gecmis bayraminjz mübarek olsun.
Guldencim nssil gecti tatil canim.
Benicim cok sevindim canim. Çok güzel günler gecirirsiniz inşallah.
Sibelcim Rabbim kolaylıklar versin kolay bi dogum olur inşallah sağlıkla alirsin kucağına canim.
Biz kv lerdeyiz kızlar. Ordan oraya geziyoruz. Berra kuzenleriyle hic anlasamadi. Hic biseyi paylaşmak istemiyor. Alışır inşallah bir an önce yoksa gunlerimiz aglamakla geçecek
Aa ben nasil unuttum bunu hic sormamisim. Cok sevindim canim. Cok güzel olmuştur eminim.katrem gezmek güzelde çocukla zor gerçekten ama cnm berram alışık değilki paylaşmaya bebnce normal zamanla alışacaktır merak etme.
ay tatil çok fenaydı kveye dinlenirim diye gittik fakat temizlik yaptım mobilya aldık falan çok yoruldum dünde evde temizlikve bir yığın ütü vardı pufff yani hiç birşey anlamadım.
bu arada songülüm bize geldi eşler süper anlaştılar ayy harika geçti..
Sagolasın cnm gunler su gıbı gecıyor:)Canim com sevindim hayirlisi ile varmissiniz yol uzun sıkildi tabi cocuklae ay artik mutlulul zamani guzel anilarla donersiniz insalla
Sagol cnm evet benım kızlar uzun yola dayanıklı cıktılar masallah dıyım:)günaydın kızlar. geçmiş bayramınız kutlu olsun umarım herkes iyidir.
benicim negüzel tadını çıkarın cnm ee bizimkiler 4 5 saate sıkılıyolar 2 gün yol zor cnm ama hayırlısıyla gelmişsiniz önemli olan da o .
katre sevindim cnm inş sorunsuz geçer sizede deyişiklik olur canım.
sibelim bugün doğurucak sanıyorum bilginiz olsun.
ama kimseceikler yok arada ses verin..
Sagol cnm benım 9 gun gectı bıle carsamba bursaya dogru yola cıkıyoruz bır hafta oralarda gecıcek ınsGünaydın kızlar gecmis bayraminjz mübarek olsun.
Sibelcim Rabbim kolaylıklar versin kolay bi dogum olur inşallah sağlıkla alirsin kucağına canim.
Biz kv lerdeyiz kızlar. Ordan oraya geziyoruz. Berra kuzenleriyle hic anlasamadi. Hic biseyi paylaşmak istemiyor. Alışır inşallah bir an önce yoksa gunlerimiz aglamakla geçecek
nasilsin canim benim takipteyim oh guzel geziyorsunuz bizim icinde gezin kuzeblerle anlasamamsi kotu olmus canim ya aglama modu kotu oluyor aras ta ole bir ortamda gayet aglar cok kirilganGünaydın kızlar gecmis bayraminjz mübarek olsun.
oo canim ne guzel gesiyorsujuz benim yerimede gezin hatta sakarya civarlarimada gelin:)Sagolasın cnm gunler su gıbı gecıyor:)
Sagol cnm evet benım kızlar uzun yola dayanıklı cıktılar masallah dıyım:)
Tekırdagdan gecerken aklımdan gecmedın degıl:)
Songulle hersey yolunda gecmıs cok sevındım adınıza
Sıbelden haber varmı bende merak ettım
Sagol cnm benım 9 gun gectı bıle carsamba bursaya dogru yola cıkıyoruz bır hafta oralarda gecıcek ıns
Berra alısır ınsallah kuzenlere yoksa zor olur senın ıcın
Bızımkıker pek bı mutlu kuzenlerle ananeden babanne evıne gıtmek ıstemıyolar
Sagol canim. 1 yilin acisini buralara gelince çıkarıyoruz işte canim. Berra da cok şükür baya alıştı güzel oynamaya başladılar. Arada olsa da paylasamamazlik ilk günlere gore baya iyinasilsin canim benim takipteyim oh guzel geziyorsunuz bizim icinde gezin kuzeblerle anlasamamsi kotu olmus canim ya aglama modu kotu oluyor aras ta ole bir ortamda gayet aglar cok kirilgan
cpk iyi tatlim demek zamanla alostilar birbrilerine aman ole olsun berra huzursuz olinca sende huzursz olursunSagol canim. 1 yilin acisini buralara gelince çıkarıyoruz işte canim. Berra da cok şükür baya alıştı güzel oynamaya başladılar. Arada olsa da paylasamamazlik ilk günlere gore baya iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?