2012 kasım bebekleri büyüyor..

Rica ederim cnm
Evet 2.cocuk tatlim ama aradan zaman gecti ilkinde biraz da kucuktum inan bende sizinleayni yasiyorum ben rastgele veriyodum dr ac karnina diyince hemen degisim yasadim
Nasil cnm oglun biraz bahsetsene

Rica ederim cnm
Evet 2.cocuk tatlim ama aradan zaman gecti ilkinde biraz da kucuktum inan bende sizinleayni yasiyorum ben rastgele veriyodum dr ac karnina diyince hemen degisim yasadim
Nasil cnm oglun biraz bahsetsene

önce kendimden bahsedeyim.. 28 yaşında ist oturuyorum.. Bankacıyım doğum izlnindeylm..ilk çocuğum efe.. 3420 doğdu 31 ekimde.. 5 aylık muayenede 8300 dü.. Kilo alımı çok lyll sadece anne sütü yle beslendi.. Sadace son 1 haftadır hafif başladık ek gıdaya

maşallah tontiş demek senin oğlunda kilosu çok iyi =) kaç yıllık evlisin , eşin ne iş yapıyor ?

Him bak bu iyi oldu
Masalla efeye anne sutude yaramis demekki tam zaninda baslanmis o zaman bizde 5.5 aylikkn meyve sulari ile basladik paxartesi start vericez anne sutu kac saatte aliyo cnm ortalama aras 3 saate cikardi ve uyuyorken daha tatmin edici emiyo
5 ay kontrolde 9100 du simdi slk emmedigi icin 9.5 olsa sevinecegim

Cnm 6 aydan kuculse anne sutude aliyosa kg alimi iyiyse sadece alisma amacli gunde iki tatli kasigi dedi dr muz

11kasım doğumlu bebeğim.ben haftaya işe başlayacağım.kilo alımı gayet iyi gidiyor.sadece emerek anne sütü ile beslendi şimdiye kadar.
kızıma annem bakacak.ben de işe başlayana kadar ek gıdaya başlayayım dedim. dr ok dedi.arasıra sütümü sağıp dondurucuya koyuyorum. keşke ev hanımı olsaydım da kuzuma bakabilseydim

şimdi çok tatlılar bırakmak ne zor gelir ...

Cnm 5 ayini gecmis aslinda dr liste verdimi cnm belki isini daha kolaylastirabilir
Vermediyse ben pazartesi burafa paylasicam hem beraber baslariz bakalim nasil tepkiler vericekler
Demek izin bitti cnm amq sanslisinki bebegin emin ellerde olucak

Kizlar cogumux ek gidaya gecmek istiyo aralarida az acaba belli beslenme programi olmayanlar sali beraber start verelimmi

maşallah canım seninkide iyiymiş.. 20 gün sonra kontrol var bakalım 9 oluruz o zamana kada r inş...şu anda hala sık emiyor ama en fazla 3 4 dk.. Gece iyl emiyor ama 10 dk emlyo en az 4 saatte 1

maşallah canım seninkide iyiymiş.. 20 gün sonra kontrol var bakalım 9 oluruz o zamana kada r inş...şu anda hala sık emiyor ama en fazla 3 4 dk.. Gece iyl emiyor ama 10 dk emlyo en az 4 saatte 1
Cnm masalla
Bizimki slk emerse cabuk birakiyo 3 saatte oldummu daha uzun emiyo bide cok nerakli tik sese birakiyo memeyi uyurken cok keyifli uzin emiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…