- 18 Nisan 2013
- 2.041
- 48
- 113
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #7.641
kızlar maşallah çok iyi bebişleriniz.. benim bebişim de 37 haftalık 2500 doğdu. şu an 5 aylık ve 6200 oldu. boyu da 61 cm olmuş. her ay kilosunu takıyordum bu sefer sadece 1 cm uzamış onu taktım. illa takacak bişey buluyorum yani
İste o zaman yandik songulcum. Benim esimin ailesi cok kilo meraklisi benim kiz8400 gr dusun zayif diorlar bi de süzülürse hepten yandim:))
herkes nerde
:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44: hani bacısı göremiyom beğiniyim de gör bari mertur falan yok bugün sakin eee hafta sonu millet keyif mi yapıyo ne :44:Herkes geldiiiiiiii
:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44: hani bacısı göremiyom beğiniyim de gör bari mertur falan yok bugün sakin eee hafta sonu millet keyif mi yapıyo ne :44:
Rana nin saat on krizi geldiji
Anlamadim kuzum ya bacisi muhappetini
Bugun cts kimse yok heralde ben teldeyim goremiyorum da he full site gorunumunude sevmiyorum
Ay sabah beri banyo ovucam bi ovamadim saka gibi
aynen tam namaz kılıyodum ağladı emziği taktik bakalım şimdilik ses yok bugün çok gazlıydı ya anlamadım niye böyle tar tar özellikle öğleye kadar hiç çekilmezdi verdiğim elma suyundan mı dedim bugün hiç bişi vermedim bakalım nolacak olmazsa sabahları verecem elma suyunu akşama kadar hazmetsin sen ne zaman veriyosun
iyi akşamlar :)
Cnm ya kiyamam senin yediklerinfn usutmendende etkileniyodur belki ben aksam usti veriyorum 4 5 gibi cnm muhallebide yatmadan yarim saat 1 saat once
Iyi aksamlar efenin annesi yattimi ufaklik
belki de bilmiyorum en başa sardık gaz konusunda o kadar ağladı ya söylenmeler falan bi gör ama öğleden sonra o kız değil dışarı çıkmak da iyi geldi biraz galiba iyiydi şimdiye kadar ses yok maşallah subhanallaharas paşa napıyo
çoktan uyuduk canım biz 8;5 dedim mi yatar benim miniğim.. Senlnkiler napıyoo
kızlar maşallah yaa ne güzel erkenden uyuyo bebişleriniz benimki 12 den önce uyumuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?