2012 kasım bebekleri büyüyor..

hanımlar 2012 yavrularınızı büyüttünüz maşallah. eeee sizin kuzuları büyüten ve artık işime yaramıyor dediğiniz bambu beşik veya o tarz giydirmeli beşikleriniz yokmu:) 2.el beşik arıyorum. fikrini söylemek,ben, yönlendirecek yada yardımcı olmak isteyen varsa ben buralardayım.teşekkürler.

ben takmıyorum kilosuna ya çünkü hemşire doğum kilosuna göre grafik yapmış en alt ve üst sınır olarak ona göre ii gidiyoruz o yüzden başkasıyla karşılaştırma yapmıyorum moralimde bozulmuyo
bnm sıkıntımda bıngıldak kapanmaya başladı doktor bundan sonra kafa ölçümleri önmli yani onu merak ediyorum bnde

İste o zaman yandik songulcum. Benim esimin ailesi cok kilo meraklisi benim kiz8400 gr dusun zayif diorlar bi de süzülürse hepten yandim:))

Sorma tatlim benimde annem cok swver normal de mama verilsin tombul olsun ister bende israrla 6 ay anne sutu dedim bakti tosuncuk hosuna gitti sumdi diyoki bak eklere basliyosun sakin emzirmk kenari kalmasin insalla yaza kadar zayiflamaz diyo yazlik kiyafetlerkede tosnb olsunmus
Erken alincagini duyuncada uzuldu biraz daha toplasinmis kendini 37 haftada 378o gorunce ne sevindi
Ay nedir bu buyuklerdeki kg takintisi anlamadim gitti he baski altinda kaliyo insan
Sagliklo olsunlar yeter

:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44: hani bacısı göremiyom beğiniyim de gör bari mertur falan yok bugün sakin eee hafta sonu millet keyif mi yapıyo ne :44:

Anlamadim kuzum ya bacisi muhappetini
Bugun cts kimse yok heralde ben teldeyim goremiyorum da he full site gorunumunude sevmiyorum
Ay sabah beri banyo ovucam bi ovamadim saka gibi

Rana nin saat on krizi geldiji

aynen tam namaz kılıyodum ağladı emziği taktik bakalım şimdilik ses yok bugün çok gazlıydı ya anlamadım niye böyle tar tar özellikle öğleye kadar hiç çekilmezdi verdiğim elma suyundan mı dedim bugün hiç bişi vermedim bakalım nolacak olmazsa sabahları verecem elma suyunu akşama kadar hazmetsin sen ne zaman veriyosun

Anlamadim kuzum ya bacisi muhappetini
Bugun cts kimse yok heralde ben teldeyim goremiyorum da he full site gorunumunude sevmiyorum
Ay sabah beri banyo ovucam bi ovamadim saka gibi

bacım canım yerine dilime öyle geldi bacısı diyorum ben genelde arkadaşlarıma :13:
gelen var ama yine de pek kalabalık değiliz.. sabahtan beri ben hiiç bi iş yapmadım bütün işler yarına senin de kalsın yarına boşver

Cnm ya kiyamam senin yediklerinfn usutmendende etkileniyodur belki ben aksam usti veriyorum 4 5 gibi cnm muhallebide yatmadan yarim saat 1 saat once

Cnm ya kiyamam senin yediklerinfn usutmendende etkileniyodur belki ben aksam usti veriyorum 4 5 gibi cnm muhallebide yatmadan yarim saat 1 saat once

belki de bilmiyorum en başa sardık gaz konusunda o kadar ağladı ya söylenmeler falan bi gör ama öğleden sonra o kız değil dışarı çıkmak da iyi geldi biraz galiba iyiydi şimdiye kadar ses yok maşallah subhanallah aras paşa napıyo

Belki cocuk gezmek oksijen cekmek istiyo icine haha hava almak iyidir
Aman masalla sesi cikmasin bizimkide uyuyi az once sesi cikto actim kutsi amcasini su an kutsi esliginde uyuyo kusacagim artik melek sarkisindan he

hoş geldin ozcanan benim pc sürekli açık , başına oturabildiğim sürece buradayım =) oğlum çok huysuz iki gündür zirve yapmış durumda , benimde adetim bitmedi onun stresi . bütünde evde yalnızdık ikimizde barut gibiyiz oğlumla :105:
sen nasılsın dışarıya çıkmışsınız ne güzel burada da hava çok güzeldi ben evdeydim bütün gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…