- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #7.621
havuç püresini nasıl yapıyorsunuz
Sakaryada gunes bike yok puf
Yarende babasiyla spor salona gitti biz kaldik oglumla yine
niye gidiyorlar spor salonuna =)
Esim haftada 5 gun gidito spor yapmadan duramaz cts gynleride yarenide illa istiyo gotursun asilamak lazimmis kucukken beyim ole diyo
Selam canım hoş geldin..mrb bende kasım 2012 annesiyim.. 31 ekimde doğdu oğlum.. Sürekli takip ettlm sizi ama ancak yeni üye olabildim...
valla canım bende santafer damla kullanıyorum. doktorum bana da belirli bir zaman söylemedi.teşekkür ederim yaren cevap verdiğin içln.. Her konuda deneyimli olduğunu yazdıklarından biliyorum.. 2.çocuk dimi senin.. Ben epey acemiyim.. Dr kan damlasıyla ilgili farketmez zamanı dedi bana.. Ondan kafam karıştı..
11kasım doğumlu bebeğim.ben haftaya işe başlayacağım.kilo alımı gayet iyi gidiyor.sadece emerek anne sütü ile beslendi şimdiye kadar.
kızıma annem bakacak.ben de işe başlayana kadar ek gıdaya başlayayım dedim. dr ok dedi.arasıra sütümü sağıp dondurucuya koyuyorum. keşke ev hanımı olsaydım da kuzuma bakabilseydim
maşallah ya size.. ben erken doğum yaptığımdanmıdır bilmiyorum 2.5 kilo doğdu kızım.. 5 aylıkken 7.5 kg'dı... inşallah zeka veya diğer şeylerde geri değildir..önce kendimden bahsedeyim.. 28 yaşında ist oturuyorum.. Bankacıyım doğum izlnindeylm..ilk çocuğum efe.. 3420 doğdu 31 ekimde.. 5 aylık muayenede 8300 dü.. Kilo alımı çok lyll sadece anne sütü yle beslendi.. Sadace son 1 haftadır hafif başladık ek gıdaya
maşallah ya size.. ben erken doğum yaptığımdanmıdır bilmiyorum 2.5 kilo doğdu kızım.. 5 aylıkken 7.5 kg'dı... inşallah zeka veya diğer şeylerde geri değildir..
doğru diyor =) küçükten alışmayınca sonrasında oturtulmuyor. bende oğlumu yüzmeye götürmeyi planlıyorum
maşallah ya size.. ben erken doğum yaptığımdanmıdır bilmiyorum 2.5 kilo doğdu kızım.. 5 aylıkken 7.5 kg'dı... inşallah zeka veya diğer şeylerde geri değildir..
senınkı yıne ıyımıs canım,benım oğlum 3500 doğdu 5 aylıkken 7 kıloydu.tam sınırda gıdıyo benım oğlum
Selam canım hoş geldin..
senınkı yıne ıyımıs canım,benım oğlum 3500 doğdu 5 aylıkken 7 kıloydu.tam sınırda gıdıyo benım oğlum
kaç haftalık doğdu bebeğin. eymen 36 haftalık doğdu şimdide 6.5 kilo sadece
cnm cok haKLISIN SON ZAMANA KADAR GIRME O MODA YOKSA IKI AYIN PEK HOS GECMEZ
BENCE KADIN GELSIN EVE COCUK GETIR GOTUR DAHA ZOR BEBEK ICIN
Herkese ii aksamlar kizlar11kasım doğumlu bebeğim.ben haftaya işe başlayacağım.kilo alımı gayet iyi gidiyor.sadece emerek anne sütü ile beslendi şimdiye kadar.
kızıma annem bakacak.ben de işe başlayana kadar ek gıdaya başlayayım dedim. dr ok dedi.arasıra sütümü sağıp dondurucuya koyuyorum. keşke ev hanımı olsaydım da kuzuma bakabilseydim
kızlar maşallah çok iyi bebişleriniz.. benim bebişim de 37 haftalık 2500 doğdu. şu an 5 aylık ve 6200 oldu. boyu da 61 cm olmuş. her ay kilosunu takıyordum bu sefer sadece 1 cm uzamış onu taktım. illa takacak bişey buluyorum yani
slm annişler nasılsınız bakem:)) yeni katılan arkadaşlar hoş geldiğiniz.. ben bugün aldatıcı güneşe rağmen dışarı çıktım kızımla inşallah hasta olmazmarkete gittik gerçi arabayla babamız götürdü o da dışarı çıkmayı özlemiş ki çok tatlıydı herşeye heryere baka baka bi hal oldu komikti dün akşam mız mız ağladı ama sonra ağlamadı bi daha anlamıyorum akşam saat 10 da bi sıkıntı var çözemedim gitti bugün hiç ek mek gıda vermeyecem bakalım nolacak bugün banyo günümüz banyo yapıp yatacaz eğer ders çalışmayı ekersem gelirim öptüm geçmişi de okumadım daha artık sonra okurum
Saglikli olsun kuzum simdiden sonra hareketneniyolar bizim tosuncuklarda suzulcek inan o zaman durum daha kotu oluyo aaaa zayiflamis bu cocuk gobi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?