2012 kasım bebekleri büyüyor..

valla canım bende santafer damla kullanıyorum. doktorum bana da belirli bir zaman söylemedi.

Canım işe başlayacaksan ve sütünde varsa mümkün olduğunca sağ ve depola bence..Ben kızım 3,5 aylıktı işe başladığımda..Yorgunluk, stres derken sütüm azaldı kimi zaman. İmdadıma depoladığım sütler yetişti. yoksa yetemeyecekti..

maşallah ya size.. ben erken doğum yaptığımdanmıdır bilmiyorum 2.5 kilo doğdu kızım.. 5 aylıkken 7.5 kg'dı... inşallah zeka veya diğer şeylerde geri değildir..

maşallah ya size.. ben erken doğum yaptığımdanmıdır bilmiyorum 2.5 kilo doğdu kızım.. 5 aylıkken 7.5 kg'dı... inşallah zeka veya diğer şeylerde geri değildir..

Tatlim masalla bebegin dogumdan beri 5 kg almis aylik ortalama 1 kg ediyo coj iyi
Dogum kg si ne gore degerlendirmeli dimi
Cok guzel gelismis sen 36 haftalikmi digum yapmistin
Arasta 37 haftalik digdu

slm annişler nasılsınız bakem:)) yeni katılan arkadaşlar hoş geldiğiniz.. ben bugün aldatıcı güneşe rağmen dışarı çıktım kızımla inşallah hasta olmaz markete gittik gerçi arabayla babamız götürdü o da dışarı çıkmayı özlemiş ki çok tatlıydı herşeye heryere baka baka bi hal oldu komikti dün akşam mız mız ağladı ama sonra ağlamadı bi daha anlamıyorum akşam saat 10 da bi sıkıntı var çözemedim gitti bugün hiç ek mek gıda vermeyecem bakalım nolacak bugün banyo günümüz banyo yapıp yatacaz eğer ders çalışmayı ekersem gelirim öptüm geçmişi de okumadım daha artık sonra okurum

senınkı yıne ıyımıs canım,benım oğlum 3500 doğdu 5 aylıkken 7 kıloydu.tam sınırda gıdıyo benım oğlum

kaç haftalık doğdu bebeğin. eymen 36 haftalık doğdu şimdide 6.5 kilo sadece

kızlar maşallah çok iyi bebişleriniz.. benim bebişim de 37 haftalık 2500 doğdu. şu an 5 aylık ve 6200 oldu. boyu da 61 cm olmuş. her ay kilosunu takıyordum bu sefer sadece 1 cm uzamış onu taktım. illa takacak bişey buluyorum yani

cnm cok haKLISIN SON ZAMANA KADAR GIRME O MODA YOKSA IKI AYIN PEK HOS GECMEZ
BENCE KADIN GELSIN EVE COCUK GETIR GOTUR DAHA ZOR BEBEK ICIN

Herkese ii aksamlar kizlar
cnm benim kizim da 16 kasim dogumlu seni sanirim en ii ben anlarim cunku benim ise baslamama da1 hafta kaldi sukurler olsun ki benim de annem bakacak bal bocugume ama yine de benim gpzyaslarim buara beni diblemez oldu sutum etkilenecek diye kprkuyorum buarada biz ek gidaya gecmedik henuz. Kixim 36+5 de 2930 gr50 cm digdu 5 aylik kontrolde 8400 gr 64 cmdi masallah

Saglikli olsun kuzum simdiden sonra hareketneniyolar bizim tosuncuklarda suzulcek inan o zaman durum daha kotu oluyo aaaa zayiflamis bu cocuk gobi

İste o zaman yandik songulcum. Benim esimin ailesi cok kilo meraklisi benim kiz8400 gr dusun zayif diorlar bi de süzülürse hepten yandim:))

Telden girdigim icin kim var kim yok goremiorum sanirim kimsecikler yok. Ben de kaciorum kendinize ve bebislerinize ii bakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…