2012 kasım bebekleri büyüyor..

merhaba bebeğim 5 ay 4 günlük
ben daha çorbalara başlamadım canım sadece tadına baktıryorum alışsın diye bende elma püresi elma suyu yoğurt kavanoz mamalarını vermeye başladım 20 günden beri

ben prez. korunuyorum canım spiral taktıramam yaaa düşüncesi bile tüylerimi diken diken ediyo metal bişeyin vücudumda olması
niye öyle diyon ya bence çok rahat tamam takarken sıkıyosun kendini sonra yürürsem kayar mı falan diye korkuyosun :)) yani ben öyleydim :)) ama rahat doğum sonrası da fazla olabiril adetin biraz zamanla toplar vücudun kendini merak etme
buda benim minik böceğimmmm
maşallah yaaaa gözlere baak çook tatlı maşallahh subhanallah

canım benim söylemen bile yeter ya çok mutlu oldum teşekkür ederim bulurum ev yapımı herhal ya bi soram bakam bu arada ben çanakkalede oturuyorum aslen konyalıyım sen ??

ayy ne bilim böyle daha rahatım sanki rabbim evlat nasip edecek oldu mu her türlü hamile kalırız ben yarene korunurken hamile kaldım 2 3 ay daha korunmayı düşünüyordum ama allahım böyle uygun gördü 2012 de evlad sahibi yapacağım seni dedi ben 2013 şubat mart gibi doğum düşünüyordum

bu arada ben bursalıyımm yazmayı unutmuşum az önceki mesajımda
vaay yakınız geçen sene kitap fuarı için gelmiştim bursaya bu yıl rana hanım küçük diye gelemedik seneye gelecez yine
maşallah canım Allah bağışlasın

ya Erdem 1 haftadır kaşığı görünce ağzını kapatıyor çoküzülüyorum

ben rananın sevmediği şeyleri kaşıkla vermiyorum damlaları karıştırıyorum anlamasın diye yoksa diliyle itekliyo canım ya

kızlar ben çıkıyorum görüşürz evi biraz toplayayım iyicene saldım kendimi evi b.k götürüyo valla hadi kendinize ve bebeklerinize çok iyi bakın öpüyorum hepinizi

canım doktora gittiniz mi yaren için foruma girince yaz merak ettim..

ben kaçtım bu arada gidip rana hanımla mutlfakta yemek yapmaya çalışacam öpüldünüz..

anım bende tekirdağ çorluda oturuyorum
ne olacak yakın olsak veririmya .
bu arada
mayacım maşallah
kızına.

canım doktora gittiniz mi yaren için foruma girince yaz merak ettim..

ben kaçtım bu arada gidip rana hanımla mutlfakta yemek yapmaya çalışacam öpüldünüz..

canım doktorlarının cenazesi olduğu için gidememişler songülle mesajlaştım ben ama yaren daha iyiymiş hatta babası ile gezmelere gitmişler aras beyde aşıya gidiyordu

benım hala olmadı adetım 5ay 15gunluk bebegım bakalım bozulcakmı duzenımız benımde 3-4gun sürerdı az olurdu inş sıkıntı olmaz bıde yaz gelıo rahatca gıyenelım yaaa korktum sımdı herkes ılk çok oldu dıo

Kizlar gecmis okuyayim dedim ama masalla cosmussunuz
Ay butun aksiliklee bugun bizde masalla dr muzun cenazesi varmis aradilar kaldi ama bakbocugum dunden beri ateslenmefi sanirim ancak etki gosterdi antibiyotik babasina ben hastayim tavsanli parka gotur dedi bi guzel oynamis sukur rabbime
Arasi asiya goturdum asi henuz gelmemis cumaya kaldi 4 kat in cik puffff
Bu arada aras kg bakilirken hic durmafi agladi ebe 58oo dedi bu cocuk haha saka gibi gecen hafta 97oo du neyse oturttum 106oo cikti 1o kg de el slklstik asla guvenmiyorum kg sine defim bu cocuk 49 gunlukkrn 5.5 tu bu arada cocuga fitil attigimla kaldi simdi uyudu kaldi

Guldenim masalla nilime bayildim ama seni gorunce guzelligini anneden aldigini anladim
Ikinizede masalla

Selnec suz kontrole gidicektiniz nasil gecti

Gecmisi okudukca yazicam insalla
Beysalim sana yetisrbildimmiki

Meetur simdiki gedefimiz activia ile yoguet mayalama

yaa ben neden goremıyorum bu resımlerı

tatlım albüm yapa bildim oraya 1 resim attım
beceremiyorumki başkatürlü biraz beceriksizimde hehe:

Kuzum begenilmicek gibimi masalla cok guzel pamuk gibi cicisleride cok guzel
Bindalliyida merak ettim

Sanada masakla cnm

sağol tatlım ama atamıyorumki offf ikimizinde bindallılı olduğumuz resmimiz var ama atamıyommm

sağol tatlım ama atamıyorumki offf ikimizinde bindallılı olduğumuz resmimiz var ama atamıyommm

Ay olsun en azindan canlandirdim bak gozumde gecmose gidemwfim fistik ne yapti nasul hmgecti oynamalar falan oluyomu
Merak ettin bizim burda yokkkkk

yarenin iyi olmasına sevindim canım bak gezmelere de gitmiş nasıl burnundan nefes almaya başladı mı
arasa da kocaman bi maşallah canım ne aşısı bu 6. ay aşısımı

bende 6 ay kınası yapmak istiyorum nasıl yaptın biraz anlatsana neler dağıttın ben etli pilav ve ayranlı olsun istiyorum
sende mi bindallı giydin bende mi giysem acaba kınamda almıştım bindallı

cok sukur tatlım benım burnu bı acıldı tam acıldı pecete yetıstıremıyoruz
yavrum rahatladı
asımzda 6 ay asısıydı ama yaptıramadık saglık sektorunun bugun bızımle zoru var anlasılan
sen nasılsın cnm yaren nasıl

bak benım yarenıme teyzesı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…