- 14 Şubat 2012
- 1.468
- 1
- 116
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #8.461
merhaba bebeğim 5 ay 4 günlükne kusuru canım olsun önemli değil
rana ya kocaman bi maşallah bende yemeklerin tadına baktıyorum canım alışsın tatlara diye maşşalh kızın ek gıdada pek zorlanmayacak benimki de öyle kaşığı görsün hemen açıyo ağzını inşallah hep böyle devam ederler resmini yüklerim canım birazdan
kaç ay hiç dışarı çıkmadık canım hep evdeydik o yüzden hem yakın birisinin düğünüymüş gitmek zorundaydık yani düğün bahane oldu bizde biraz gezmiş olduk daha salondan çıkarken sustu bizim cadı anlıyolar herşeyi valla gezmek iyi geldi kızıma
merhaba.bebeğiniz kaç aylıkken başladınız çorbalara.benim 5 ay 20 günlük ek olarak meyve püresi ve kaşık maması veriyorum sadece.
niye öyle diyon ya bence çok rahat tamam takarken sıkıyosun kendini sonra yürürsem kayar mı falan diye korkuyosun :)) yani ben öyleydim :)) ama rahat doğum sonrası da fazla olabiril adetin biraz zamanla toplar vücudun kendini merak etmeben prez. korunuyorum canım spiral taktıramam yaaa düşüncesi bile tüylerimi diken diken ediyo metal bişeyin vücudumda olması
maşallah yaaaa gözlere baak çook tatlı maşallahh subhanallahbuda benim minik böceğimmmm
canım ben 3 tatlı kaşığı başladım sonra yavaş yavaş artırdım ama haklısın onlar baharat falan koyuyolar hatta bazı tarhanalar acı oluyo keşke yakın olsakta ben sana evyapımı göndere bilsem canım ya sen nerde oturuyodun bu arada?
niye öyle diyon ya bence çok rahat tamam takarken sıkıyosun kendini sonra yürürsem kayar mı falan diye korkuyosun :)) yani ben öyleydim :)) ama rahat doğum sonrası da fazla olabiril adetin biraz zamanla toplar vücudun kendini merak etme
maşallah yaaaa gözlere baak çook tatlı maşallahh subhanallah
canım benim söylemen bile yeter ya çok mutlu oldum teşekkür ederim bulurum ev yapımı herhal ya bi soram bakam bu arada ben çanakkalede oturuyorum aslen konyalıyım sen ??
vaay yakınız geçen sene kitap fuarı için gelmiştim bursaya bu yıl rana hanım küçük diye gelemedik seneye gelecez yinebu arada ben bursalıyımm yazmayı unutmuşum az önceki mesajımda
maşallah canım Allah bağışlasın
ya Erdem 1 haftadır kaşığı görünce ağzını kapatıyor çoküzülüyorum
niye öyle diyon ya bence çok rahat tamam takarken sıkıyosun kendini sonra yürürsem kayar mı falan diye korkuyosun :)) yani ben öyleydim :)) ama rahat doğum sonrası da fazla olabiril adetin biraz zamanla toplar vücudun kendini merak etme
maşallah yaaaa gözlere baak çook tatlı maşallahh subhanallah
canım benim söylemen bile yeter ya çok mutlu oldum teşekkür ederim bulurum ev yapımı herhal ya bi soram bakam bu arada ben çanakkalede oturuyorum aslen konyalıyım sen ??
canım doktora gittiniz mi yaren için foruma girince yaz merak ettim..
ben kaçtım bu arada gidip rana hanımla mutlfakta yemek yapmaya çalışacam öpüldünüz..
kızlar sizin adetiniz normale döndümü benim düzene girdi ama önceden 4 gün sürerdi şimdi 7 8 gün sürüyo birde çok aşırı geliyo ped yetiştiremiyorum geceleri bebek bezi kullanıyorum valla gece etrafı batırmayayım diye
çoğu insanın emzirirken hiç gelmez bende arttı mı ne :44:
canım doktora gittiniz mi yaren için foruma girince yaz merak ettim..
ben kaçtım bu arada gidip rana hanımla mutlfakta yemek yapmaya çalışacam öpüldünüz..
songülümm çok geçmiş lsun canım ayrıca beğendinmi gerçekten kuzumu? ay çok mutllju oldum..
songülümm çok geçmiş lsun canım ayrıca beğendinmi gerçekten kuzumu? ay çok mutllju oldum..
yaa ben neden goremıyorum bu resımlerı
Kuzum begenilmicek gibimi masalla cok guzel pamuk gibi cicisleride cok guzel
Bindalliyida merak ettim
Sanada masakla cnm
tatlım albüm yapa bildim oraya 1 resim attım
beceremiyorumki başkatürlü biraz beceriksizimde hehe:
sağol tatlım ama atamıyorumki offf ikimizinde bindallılı olduğumuz resmimiz var ama atamıyommm
yarenin iyi olmasına sevindim canım bak gezmelere de gitmiş nasıl burnundan nefes almaya başladı mıKizlar gecmis okuyayim dedim ama masalla cosmussunuz
Ay butun aksiliklee bugun bizde masalla dr muzun cenazesi varmis aradilar kaldi ama bakbocugum dunden beri ateslenmefi sanirim ancak etki gosterdi antibiyotik babasina ben hastayim tavsanli parka gotur dedi bi guzel oynamis sukur rabbime
Arasi asiya goturdum asi henuz gelmemis cumaya kaldi 4 kat in cik puffff
Bu arada aras kg bakilirken hic durmafi agladi ebe 58oo dedi bu cocuk haha saka gibi gecen hafta 97oo du neyse oturttum 106oo cikti 1o kg de el slklstik asla guvenmiyorum kg sine defim bu cocuk 49 gunlukkrn 5.5 tu bu arada cocuga fitil attigimla kaldi simdi uyudu kaldi
Guldenim masalla nilime bayildim ama seni gorunce guzelligini anneden aldigini anladim
Ikinizede masalla
Selnec suz kontrole gidicektiniz nasil gecti
Gecmisi okudukca yazicam insalla
Beysalim sana yetisrbildimmiki
Meetur simdiki gedefimiz activia ile yoguet mayalama
bende 6 ay kınası yapmak istiyorum nasıl yaptın biraz anlatsana neler dağıttın ben etli pilav ve ayranlı olsun istiyorumtatlım albüm yapa bildim oraya 1 resim attım
beceremiyorumki başkatürlü biraz beceriksizimde hehe:
sağol tatlım ama atamıyorumki offf ikimizinde bindallılı olduğumuz resmimiz var ama atamıyommm
yarenin iyi olmasına sevindim canım bak gezmelere de gitmiş nasıl burnundan nefes almaya başladı mı
arasa da kocaman bi maşallah canımne aşısı bu 6. ay aşısımı
bende 6 ay kınası yapmak istiyorum nasıl yaptın biraz anlatsana neler dağıttın ben etli pilav ve ayranlı olsun istiyorum
sende mi bindallı giydin bende mi giysem acaba kınamda almıştım bindallı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?