2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlar sizin adetiniz normale döndümü benim düzene girdi ama önceden 4 gün sürerdi şimdi 7 8 gün sürüyo birde çok aşırı geliyo ped yetiştiremiyorum geceleri bebek bezi kullanıyorum valla gece etrafı batırmayayım diye
çoğu insanın emzirirken hiç gelmez bende arttı mı ne :44:

sağol canım evet kesinlikle bize kızdıkları için yapıyolar hafta sonu nil hiç uyumuyo doru dürüst şimdi bakıcısını aradım 2 buçuk saat uyumuş offf.
sanıyorum benimle daha çokvakit geçirmek için yapıyo..

gördüüüm çoook tatlısınız ya maşallah subhanallah

sağol tatlımç.

benim Erdemimde aynı akşam bana yapıyor nedeni ise gündüz onları bırakmamız malaesef sıpalar biliyor

dimi çok tatlılar kuzu nasılda güzel olmuş maşallah

evet beysalım ondan yapıyolar sağol beysalım ya yarın bindallı resimlerindende atarım..

merhaba canım hoşgeldin bizimkide hiç kkalabalığı sevmiyo malesef ..

bu arada songülüm çok geçmiş olsun tatlım.

maşallah canımmm yerim ben o böcüğüü

hoşbulduk canım alıştırmam lazım kalabalığa artık sürekli gezdircem alışsın diye

ben o böcüğü yiyebilirmiyiim maşallaaah

ah ne güzel :) ben en son 3 şubat 2012 de oldum düşün artık patlamak üzereyim ):

kabul ediyorum benim hatam kusura bakma canım ya akıl edemedim
rana iyi bugün tarhana çorbası yaptım eşime onu karıştırırken kucağıma aldım durmuyodu tadına bakayım dedim benden önce açtı ağzını deli kız tuz koymuyorum ben pek o yüzden biraz tattırayım dedim bir çay kaşığı anca verdim korktum çünkü eşim tarhananın baharatlardan yapıldığını söyledi ben nasıl yapıldığını bilmiyorum neyse bizim kız bi güzel yaladı tahta kaşığı önceden hazırladığım elma armut karışımı vardı biberonda on dakika karışsın diye koymuştum 30 cc biraz fazla mı oldu dur az vereyim flan filan derken hüüüüp bitti ağzı yüzü bulaşık tabi kızceğizimin ama akıllı kızım ben daha ağzını silmeden omzuma sildi temizledi bi güzel üstüne de 2 saat temiz uyku ama babası göremedi bu öğlen şimdi mesaj atmış ben de bi eksiklik var ranayı görmedim yahu diyo:44::44: saat 5 te gelsin pazara gidecez hava yine maşallah çok güzel..
düğünde ister istemez rahatsız olurlar canım ya eşin de bırak önceden gitmeyi daha yaren küçük niye gidiyonuz ben pazara gitmeye korkarken kalabalığa pek sokma bence daha.. ama misafir konusunda bişi diyemeyecem benim hiç komşum olmadığı için eminim gelseler rana da durmaz çünkü sadece bana alıştı. yaren de sadece seni görüyosa kalabalığı sevmiyodur uyanıkken televizyonu değil de radyoyu aç kalabalık sese falan alıştır ben bazen sokağa çıkıyorum kızların üstüne atlıyo oynayacak haspam
kulaklara ben de taktım yaa ama inşallah kepçe olmaz bantı ben dışarı çıkınca kulaklarını kapatsın rüzgar esmesin diye takıyorum ama onuda zorla takıyo çok rahatsız oluyo bizim huysuz.. yatarken hayatta takmaz ne zaman görecez yaren hanımı merak ediyorum.. bu arada sen nerdesin hangi memleket??

ohhh ohh canınm ben onu yesem maşallah sana:

ben adet oluyorum düzenli bişekilde ama ben yasmin kullanıyorum çünkü malesef emzirmiyorum.

maşallah canımmm yerim ben o böcüğüü

hoşbulduk canım alıştırmam lazım kalabalığa artık sürekli gezdircem alışsın diye

evet ama nasıl alışacaklar bilmiyorum bakalım

yaradana kurban maşallah yaaa rabbim nazarlardan esirgesin meleği

benim de çok fazla geliyo ama spiralden canım ya düzenli geliyo benim hiç aksatmaz mübarek gün sayım da arttı ama dediğm gibi spiral yüzünden oluyo sen nasıl korunuyosun

özcananım tarhana ev yapımı değilmi bizim tarhana da baharat yok canım.
bende tarhana başladım nile çok sevdi üstelikte çok vitaminli.

özcananım tarhana ev yapımı değilmi bizim tarhana da baharat yok canım.
bende tarhana başladım nile çok sevdi üstelikte çok vitaminli.

tarhana ev yapımı ama pazardan aldım yani nelerden yapıldığını bilmiyorum ki pazarda kadınlar satıyodu köy pazarı kısmında ordan aldım bugün gidecem ya sorayım bakayım baharat var mı
şimdi ne kadar veriyosun nile canım ne kadarla başladın

ne kusuru canım olsun önemli değil
rana ya kocaman bi maşallah bende yemeklerin tadına baktıyorum canım alışsın tatlara diye maşşalh kızın ek gıdada pek zorlanmayacak benimki de öyle kaşığı görsün hemen açıyo ağzını inşallah hep böyle devam ederler resmini yüklerim canım birazdan
kaç ay hiç dışarı çıkmadık canım hep evdeydik o yüzden hem yakın birisinin düğünüymüş gitmek zorundaydık yani düğün bahane oldu bizde biraz gezmiş olduk daha salondan çıkarken sustu bizim cadı anlıyolar herşeyi valla gezmek iyi geldi kızıma da
ohhh ohh canınm ben onu yesem maşallah sana:

ben adet oluyorum düzenli bişekilde ama ben yasmin kullanıyorum çünkü malesef emzirmiyorum.

evet ama nasıl alışacaklar bilmiyorum bakalım
misafirliğe gidecez canım yabancıları görecekler sürekli bizi gördükleri için böyle yapıyolar biraz değişik insanlar görmeleri lazım dün görümcemi gördü hemen gülmeye başladı artık tanıyo insanları etrafta tanıdık çok olsaydı huysuzluk etmeyecekti ama pek kimseyi görmedi gördükleri insanların kucağında sesi bile çıkmadı

canım ben 3 tatlı kaşığı başladım sonra yavaş yavaş artırdım ama haklısın onlar baharat falan koyuyolar hatta bazı tarhanalar acı oluyo keşke yakın olsakta ben sana evyapımı göndere bilsem canım ya sen nerde oturuyodun bu arada?

bizimkinde bi sıkıntı yoktu ama bu 1 hafta falan oldu eğer orda ben varsam tanıdıkları bile olsa bana gelmek istiyo

ben prez. korunuyorum canım spiral taktıramam yaaa düşüncesi bile tüylerimi diken diken ediyo metal bişeyin vücudumda olması

maşallah canım Allah bağışlasın

ya Erdem 1 haftadır kaşığı görünce ağzını kapatıyor çoküzülüyorum

amin canım
demir damlası veriyomusun kaşıkla o geliyo sanıyodur ondan açmıyodru ben demir damlasını küçük biberona biraz kaynatılmış su biraz şeker bi kaç damla limon suyuyla veriyorum pek anlamıyo tadını içiyo kaşıkla veremiyorum hemen diliyle dıarı çıkartıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…