- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #8.441
Profiline bakmamıştım canım şimdi gördüm..
Maşallah ikinizide
Allah nazarlardan korusun sizi..
Tam ısırmalık valla Nil..
Elif Mina'da gece çok huysuzdu canım. Sabaha kadar ağlayarak uyandı hep..
Canım benim kızda gündüzleri ii duruyormuş. Babaannesi gülüyo, oynuyo diyo. Gece de eziyet ediyo bana. Dediğin gibi valla. Galiba nazar değiyor sıpalara..
gördüüüm çoook tatlısınız ya maşallah subhanallah
benim Erdemimde aynı akşam bana yapıyor nedeni ise gündüz onları bırakmamız malaesef sıpalar biliyor
dimi çok tatlılar kuzu nasılda güzel olmuş maşallah
merhaba kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür yareni ayaklarımda sallıyorum şimdi size bakayım dedim neler yapıyorsunuz dün akşam eşim geldi hadi hazırlan düğüne gitcez dedi 30 dk nasıl hazırlandım bilmiyorum bu erkeklerin bu huyundan nefret ediyorum yaa insan önceden haber verir akşam düğüne gitcez ona göre hazırla kendini diye ama nerde
gittik salona bizim cadı durmadı bi türlü ağladı durdu yarım saat anca durabildik sonra çıktık bebek arabasıda yanımızdaydı hadi gezelim biraz hava alalım dedik gezerken yaren mışıl mışıl uyudu hiç sesi çıkmadı kızımın maşallah
bizimki kalabalığı hiç sevmiyo napcam bilmiyorum eve misafir gelince çok huysuzlaşıyo bende kimseyi davet edemiyorum
amin canım inşallah allahım evlatlarımızı bize bağışlasın
destinoxtan memnunum canım rahatlatıyor uyuması sağlıyor eğer ilerleyen zamanlarda rahatlatmazsa senin dediğini kullanırım canım
hoşbulduk canım bana söyleseydin ben burada yazıyorum diye bende gelirdim hemen baktım oraya gelen giden yok bende buraya yazayım dedim inşallah güzel arkadaşlıklar kurarız canım ben musait oldukça gelirim artık buraya
yaren iyi canım sadece huysuzuz bi an önce dişi çıksada rahatlasak bakalım incimiz ne zaman çıkacak
rana nasıl canım iyi mi ortalığı kirletmiş bayaek gıdaya geçmeden önce yarende öyleydi 3 4 günde bir yapardı yaptımı da her tarafı kirletirdi şimdi maşallah hergün yapıyoruz pirinç mamasını ben daha denemedim canım ben dün kavanoz maması yedirdim yarene elma-armut püresi yedirdim severek yedi maşallah düğüne gidince emzirmesi zor olacak diye biberona elma suyu koydum düğün salonunda ondan verdim
yarende sırt üstü yatıyo canım sürekli ondan kafasının arkası düz gibi aman sağlıklı sıhhatli olsunda saçları kapatır düzlüğü ben kulaklarına taktım canım ya resmen katlanıyo kulakları kepçe olacak diye korkuyorum kulaklar kepçe oldu mu saçını toplamak istemez okulda dalga geçerler diye bende saç bandı takmaya başladım ama çok tatlı oldu band takınca
merhaba canım
hoş bulduk canımm
maşallah canımmm yerim ben o böcüğüü
sağol canım evet kesinlikle bize kızdıkları için yapıyolar hafta sonu nil hiç uyumuyo doru dürüst şimdi bakıcısını aradım 2 buçuk saat uyumuş offf.
sanıyorum benimle daha çokvakit geçirmek için yapıyo..
sağol tatlımç.
evet beysalım ondan yapıyolar sağol beysalım ya yarın bindallı resimlerindende atarım..
merhaba canım hoşgeldin bizimkide hiç kkalabalığı sevmiyo malesef ..
bu arada songülüm çok geçmiş olsun tatlım.
kızlar sizin adetiniz normale döndümü benim düzene girdi ama önceden 4 gün sürerdi şimdi 7 8 gün sürüyo birde çok aşırı geliyo ped yetiştiremiyorum geceleri bebek bezi kullanıyorum valla gece etrafı batırmayayım diye
çoğu insanın emzirirken hiç gelmez bende arttı mı ne :44:
kabul ediyorum benim hatam kusura bakma canım ya akıl edemedimmerhaba kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür yareni ayaklarımda sallıyorum şimdi size bakayım dedim neler yapıyorsunuz dün akşam eşim geldi hadi hazırlan düğüne gitcez dedi 30 dk nasıl hazırlandım bilmiyorum bu erkeklerin bu huyundan nefret ediyorum yaa insan önceden haber verir akşam düğüne gitcez ona göre hazırla kendini diye ama nerde
gittik salona bizim cadı durmadı bi türlü ağladı durdu yarım saat anca durabildik sonra çıktık bebek arabasıda yanımızdaydı hadi gezelim biraz hava alalım dedik gezerken yaren mışıl mışıl uyudu hiç sesi çıkmadı kızımın maşallah
bizimki kalabalığı hiç sevmiyo napcam bilmiyorum eve misafir gelince çok huysuzlaşıyo bende kimseyi davet edemiyorum
amin canım inşallah allahım evlatlarımızı bize bağışlasın
destinoxtan memnunum canım rahatlatıyor uyuması sağlıyor eğer ilerleyen zamanlarda rahatlatmazsa senin dediğini kullanırım canım
hoşbulduk canım bana söyleseydin ben burada yazıyorum diye bende gelirdim hemen baktım oraya gelen giden yok bende buraya yazayım dedim inşallah güzel arkadaşlıklar kurarız canım ben musait oldukça gelirim artık buraya
yaren iyi canım sadece huysuzuz bi an önce dişi çıksada rahatlasak bakalım incimiz ne zaman çıkacak
rana nasıl canım iyi mi ortalığı kirletmiş bayaek gıdaya geçmeden önce yarende öyleydi 3 4 günde bir yapardı yaptımı da her tarafı kirletirdi şimdi maşallah hergün yapıyoruz pirinç mamasını ben daha denemedim canım ben dün kavanoz maması yedirdim yarene elma-armut püresi yedirdim severek yedi maşallah düğüne gidince emzirmesi zor olacak diye biberona elma suyu koydum düğün salonunda ondan verdim
yarende sırt üstü yatıyo canım sürekli ondan kafasının arkası düz gibi aman sağlıklı sıhhatli olsunda saçları kapatır düzlüğü ben kulaklarına taktım canım ya resmen katlanıyo kulakları kepçe olacak diye korkuyorum kulaklar kepçe oldu mu saçını toplamak istemez okulda dalga geçerler diye bende saç bandı takmaya başladım ama çok tatlı oldu band takınca
hoş bulduk canımm
ben adet oluyorum düzenli bişekilde ama ben yasmin kullanıyorum çünkü malesef emzirmiyorum.kızlar sizin adetiniz normale döndümü benim düzene girdi ama önceden 4 gün sürerdi şimdi 7 8 gün sürüyo birde çok aşırı geliyo ped yetiştiremiyorum geceleri bebek bezi kullanıyorum valla gece etrafı batırmayayım diye
maşallah canımmm yerim ben o böcüğüü
hoşbulduk canım alıştırmam lazım kalabalığa artık sürekli gezdircem alışsın diye
ben o böcüğü yiyebilirmiyiim maşallaaah
ah ne güzel :) ben en son 3 şubat 2012 de oldum düşün artık patlamak üzereyim ):
yaradana kurban maşallah yaaa rabbim nazarlardan esirgesin meleği
kızlar sizin adetiniz normale döndümü benim düzene girdi ama önceden 4 gün sürerdi şimdi 7 8 gün sürüyo birde çok aşırı geliyo ped yetiştiremiyorum geceleri bebek bezi kullanıyorum valla gece etrafı batırmayayım diye
özcananım tarhana ev yapımı değilmi bizim tarhana da baharat yok canım.
bende tarhana başladım nile çok sevdi üstelikte çok vitaminli.
ne kusuru canım olsun önemli değilkabul ediyorum benim hatam kusura bakma canım ya akıl edemedim
rana iyi bugün tarhana çorbası yaptım eşime onu karıştırırken kucağıma aldım durmuyodu tadına bakayım dedim benden önce açtı ağzını deli kız tuz koymuyorum ben pek o yüzden biraz tattırayım dedim bir çay kaşığı anca verdim korktum çünkü eşim tarhananın baharatlardan yapıldığını söyledi ben nasıl yapıldığını bilmiyorumneyse bizim kız bi güzel yaladı tahta kaşığı önceden hazırladığım elma armut karışımı vardı biberonda on dakika karışsın diye koymuştum 30 cc biraz fazla mı oldu dur az vereyim flan filan derken hüüüüp bitti ağzı yüzü bulaşık tabi kızceğizimin ama akıllı kızım ben daha ağzını silmeden omzuma sildi temizledi bi güzel üstüne de 2 saat temiz uyku ama babası göremedi bu öğlen şimdi mesaj atmış ben de bi eksiklik var ranayı görmedim yahu diyo:44::44: saat 5 te gelsin pazara gidecez hava yine maşallah çok güzel..
düğünde ister istemez rahatsız olurlar canım ya eşin de bırak önceden gitmeyi daha yaren küçük niye gidiyonuz ben pazara gitmeye korkarken kalabalığa pek sokma bence daha.. ama misafir konusunda bişi diyemeyecem benim hiç komşum olmadığı için eminim gelseler rana da durmaz çünkü sadece bana alıştı. yaren de sadece seni görüyosa kalabalığı sevmiyodur uyanıkken televizyonu değil de radyoyu aç kalabalık sese falan alıştır ben bazen sokağa çıkıyorum kızların üstüne atlıyo oynayacak haspam
kulaklara ben de taktım yaa ama inşallah kepçe olmaz bantı ben dışarı çıkınca kulaklarını kapatsın rüzgar esmesin diye takıyorum ama onuda zorla takıyo çok rahatsız oluyo bizim huysuz.. yatarken hayatta takmazne zaman görecez yaren hanımı merak ediyorum.. bu arada sen nerdesin hangi memleket??
misafirliğe gidecez canım yabancıları görecekler sürekli bizi gördükleri için böyle yapıyolar biraz değişik insanlar görmeleri lazım dün görümcemi gördü hemen gülmeye başladı artık tanıyo insanları etrafta tanıdık çok olsaydı huysuzluk etmeyecekti ama pek kimseyi görmedi gördükleri insanların kucağında sesi bile çıkmadıohhh ohh canınm ben onu yesem maşallah sana:
ben adet oluyorum düzenli bişekilde ama ben yasmin kullanıyorum çünkü malesef emzirmiyorum.
evet ama nasıl alışacaklar bilmiyorum bakalım
ne kusuru canım olsun önemli değil
rana ya kocaman bi maşallah bende yemeklerin tadına baktıyorum canım alışsın tatlara diye maşşalh kızın ek gıdada pek zorlanmayacak benimki de öyle kaşığı görsün hemen açıyo ağzını inşallah hep böyle devam ederler resmini yüklerim canım birazdan
kaç ay hiç dışarı çıkmadık canım hep evdeydik o yüzden hem yakın birisinin düğünüymüş gitmek zorundaydık yani düğün bahane oldu bizde biraz gezmiş olduk daha salondan çıkarken sustu bizim cadı anlıyolar herşeyi valla gezmek iyi geldi kızıma da
misafirliğe gidecez canım yabancıları görecekler sürekli bizi gördükleri için böyle yapıyolar biraz değişik insanlar görmeleri lazım dün görümcemi gördü hemen gülmeye başladı artık tanıyo insanları etrafta tanıdık çok olsaydı huysuzluk etmeyecekti ama pek kimseyi görmedi gördükleri insanların kucağında sesi bile çıkmadı
yaradana kurban maşallah yaaa rabbim nazarlardan esirgesin meleği
benim de çok fazla geliyo ama spiralden canım ya düzenli geliyo benim hiç aksatmaz mübarek gün sayım da arttı ama dediğm gibi spiral yüzünden oluyo sen nasıl korunuyosun
buda benim minik böceğimmmm
ne kusuru canım olsun önemli değil
rana ya kocaman bi maşallah bende yemeklerin tadına baktıyorum canım alışsın tatlara diye maşşalh kızın ek gıdada pek zorlanmayacak benimki de öyle kaşığı görsün hemen açıyo ağzını inşallah hep böyle devam ederler resmini yüklerim canım birazdan
kaç ay hiç dışarı çıkmadık canım hep evdeydik o yüzden hem yakın birisinin düğünüymüş gitmek zorundaydık yani düğün bahane oldu bizde biraz gezmiş olduk daha salondan çıkarken sustu bizim cadı anlıyolar herşeyi valla gezmek iyi geldi kızıma
merhaba.bebeğiniz kaç aylıkken başladınız çorbalara.benim 5 ay 20 günlük ek olarak meyve püresi ve kaşık maması veriyorum sadece.
maşallah canım Allah bağışlasın
ya Erdem 1 haftadır kaşığı görünce ağzını kapatıyor çoküzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?