- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #8.421
bende aranıza yenı geldım 15kasımda doğdu kızım tayın sebebıyle ankardayız ailem denızlıde esımın aılesıde denızlıde yani hıç kımsem yok ankarada yanlızım yenı tasındık bu bınayada çoçukla zor olur dıe tanısamadımda kımseyle yanlızdım dahada22yasındayım ılk bebegım sezeryanla doğum yaptım 1hafta annem kaldı sonra hep yanlızdım ne sorun yasadıysam hemn google amcam saolsun oraya yazdım sızlerın çozumlerıı denedım :)sonra dedımkı yaaa nıe bende uye olmuorum kı dırek sorarım dertlesrım konusurum rahatlarım dedım veeeeeee bende dun katıldım aranızaaaa çokk yanlızım çookk sadece kzım ve esım var esımde ıste oluo zaten okadar sıkılıorum kııııııııııı sizlerı çok samımı içten buldum ıns benıde aranıza alırsınız tanısırız
canım benim ya götür bencede aksatma ilerlemesin
ya başını kendisi çeviriyo artık ama yan yatmıyo ben yatırıyorum ama o yine dönüyo ama başını kendisi sağ sol yapıyo eşime sordum şimdi çok mu düz diye yok abartma dediçok takıntılıyım galiba zayıfladı hareketli olduğu için kaburgası elime geliyo üzülüyorum eşim herzamanki gibi abartıyosun çocuk hareket de mi etmesin diyo bilemedim ya tek başına bebek büyütmek kolay değil
hoşgeldin cAnım16:
niye yaa ben de bugün mayalacaktım activia ile neyse sen önden git tutturursun ilkler tutmayabiliyomuş ama activia ile yapıldığını ben ilk defa senden duydum canım yadün gece activia ile mayaladığım yoğurt tutmadı ...
hoşgeldinbende aranıza yenı geldım 15kasımda doğdu kızım tayın sebebıyle ankardayız ailem denızlıde esımın aılesıde denızlıde yani hıç kımsem yok ankarada yanlızım yenı tasındık bu bınayada çoçukla zor olur dıe tanısamadımda kımseyle yanlızdım dahada22yasındayım ılk bebegım sezeryanla doğum yaptım 1hafta annem kaldı sonra hep yanlızdım ne sorun yasadıysam hemn google amcam saolsun oraya yazdım sızlerın çozumlerıı denedım :)sonra dedımkı yaaa nıe bende uye olmuorum kı dırek sorarım dertlesrım konusurum rahatlarım dedım veeeeeee bende dun katıldım aranızaaaa çokk yanlızım çookk sadece kzım ve esım var esımde ıste oluo zaten okadar sıkılıorum kııııııııııı sizlerı çok samımı içten buldum ıns benıde aranıza alırsınız tanısırız
tarif verebilir misin canım ya herkesten alıyorum tek tek deneyecem demerhaba masal ece hoşgeldin canım ne iyii ettinde geldi gerçekten bende burda çok şey öğrendim ve bildiklerimide paylaşıyorum tabi
kaçsaatir alıntı yapıyorum ama bilgisayar kendini kitliyo off.
bu arada pulesebu canım ben yoğordu günlük cam kavanozda mayalıyorum .
niye yaa ben de bugün mayalacaktım activia ile neyse sen önden git tutturursun ilkler tutmayabiliyomuş ama activia ile yapıldığını ben ilk defa senden duydum canım ya
hoşgeldinkardeşimle yaşıtsın ve benim gibi gurbette yalnızsın o yüzden soruyorum nerde kaldın sen bakiim burda çok şey öğrendim eminim sen de öğreneceksin
tarif verebilir misin canım ya herkesten alıyorum tek tek deneyecem de
aaaaa sennkiolsaydı bnde yapıcaktım tühhh
bi de yoğurdu tencereye mi koyuyosunuz yoksa küçük kaplarda mı
tabiki canım
önce sütü kaynatıyorum sonra kavanoza koyup altından sarıyorum üstü açık kalıyo sonra parmağımın dayanacağı sıcaklığa gelince kavanozun büyüklüğüne göre ki benimki şu meyve püresi kavanozlarından onun içine 2 kaşık yoğort koyuyorum fakat yoordu koymadan önce o koyacağım yoordun içine sıcak süttende iki kaşık koyup karıştırıyorum sonra onuistediğim sıcaklığa gelince
sütün içine koyup tekrar karıştırıyorum ve kavanozun kapağını kapatıyorum ve iyice sarıyorum 3 saat sonra açıyorum ve yoordumuz hazır
tatlım biraz karışık yazdım aceleden takıldığın bi yer olursa tekrar sor olurmu
meyve püresi kavanozum vardı ama attım daha büyükleri var ya bu ebat meselesi kafamı biraz karıştırdı olmazsa alayım o kavanoza göre mayalayayım teşekkür ederim canım tarif güzel bunu da aldım :
Can teyzoşlar...
Daha yeni girebildim..
Herkese selamlar..
hoşgeldiniz canım nasılsınız bakalım?
merhaba arkadaşlar benide aranıza alırmısın aralık annelerine yazıyordum orada kimse kalmamış
kızımda 25 kasım doğumlu kasım annesiyim yani bende
merhaba.bende kasım annesiyim ve katılmak istedim.oğluşum 9 kasım doğumlu
İyiyim canım benim.
Dilerim Nil' de sende iyisindir.
Merakla resim aradım sizin ama paylaştıktan sonra kaldırdın herhalde..
Çok güzel geçmiştir eminim kuzumun kınası..
Nasip gelin kınasına..
çok sağol canım.
nil iyi biraz huysuzdu ama şimdi daha iyimiş onun huysuzluğu uykusuzluğu hep bana.
peki elifmina nasıl?
canım albüm yapmıştım 1 fotoğraf ekledim diyellerinide ekliyecem bu eklediğim elbiseliydi bindallılıdanda ekliyecem ama albüm görünmüyomu nilim diye bi albüm yapmıştım
çok sağol canım.
nil iyi biraz huysuzdu ama şimdi daha iyimiş onun huysuzluğu uykusuzluğu hep bana.
peki elifmina nasıl?
canım albüm yapmıştım 1 fotoğraf ekledim diyellerinide ekliyecem bu eklediğim elbiseliydi bindallılıdanda ekliyecem ama albüm görünmüyomu nilim diye bi albüm yapmıştım
benim Erdemimde aynı akşam bana yapıyor nedeni ise gündüz onları bırakmamız malaesef sıpalar biliyorProfiline bakmamıştım canım şimdi gördüm..
Maşallah ikinizide
Allah nazarlardan korusun sizi..
Tam ısırmalık valla Nil..
Elif Mina'da gece çok huysuzdu canım. Sabaha kadar ağlayarak uyandı hep..
Canım benim kızda gündüzleri ii duruyormuş. Babaannesi gülüyo, oynuyo diyo. Gece de eziyet ediyo bana. Dediğin gibi valla. Galiba nazar değiyor sıpalara..
gördüüüm çoook tatlısınız ya maşallah subhanallah
amin canım inşallah allahım evlatlarımızı bize bağışlasınay cnm kıyamam demek senı bekleyen bı melegın var basınsagolsun cnm ben bı kımyasal gebelık yasadım 1 hafta agladım yenıden haöıle kalana kadar hep yasını tuttum
rabbım yarenıne uzun omurler versın ınsalla
destınoxtan memnun kaldınmı eltım verdı denedım kısa surelı rahatlattı
dencol daha uzun vadede rahatlattı
hoşbulduk canım bana söyleseydin ben burada yazıyorum diye bende gelirdim hemen baktım oraya gelen giden yok bende buraya yazayım dedim inşallah güzel arkadaşlıklar kurarız canım ben musait oldukça gelirim artık burayamayacım hoşgeldin geç kaldın ya aralık anneleri obür tarafa gider gitmez ben buraya geldim ve iyiki de gelmişim kapı komşum gibi seviyorum hepsini kimsem yok burdaki arkadaşlarımdan başka bazen cevap veriyorum bazen veremiyorum ama hiç sıkıntı olmuyo.. sabah ilk iş telefondan girip bakmak oluyo telden yazamıyorum sonra rana ile oynarken tabletten bakıyorum bazen yazabiliyorum ama geneldi bilgisayardan akşam giriyorum kimi yakalarsam çene çalıyoruz sen de sürekli takipte ol çünkü ben bu topicten çok şey öğrendimyaren nasıl bu arada diş belirtileri başlamış sizde bizde bişi yok şimdilik.. bugün prinç maması yüzünden kabızlık yaşadık kısa vadeli bi çay kaşığı daha zeytin yağı ve sonrası hoppalada malum sonuç oldu ama taaa tepesine kadar kaka temizleyinceye kadar canım çıktı..
hoş bulduk canımmHoş geldin canım aramıza..
ıyı tatlım atesı durtu uyudu bende ole geldım buraya haftasonu dıye acıle gıttık ama ıcıme sınmedı bıde arasın dr u gorsun bakalım sınuzlerı dolu cocugumun agzından nefes alıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?