2012 kasım bebekleri büyüyor..

hoşgeldin cAnım16:

cnm bızımde kafamız yamulmustu hep duz yatıodu ben yatsamda cevırıodu kendını doktorda ılla düzelt dıodu çağreyı kundaklamakta buldum ve duzeldı yanlız ayaklarını serberst bırakacak sekılde ellerı sıkı sarılıo kendını cevıremıo böylece bı sag bı sol bazen duz derken1ayda duzeldı bence dene ayrıca uykumuzda kolaylastı elını gözunu oynayıp uyyamıodu kendını kaldırıo dönduro aglıodu gec uyuodu sımdı 10dak surmuo sarılınca küt dıe uyuo kızm masallahhh gece gunduz uyuturken hep kundaklırum cnm doktorumuzda onayladı anne karnındakı sıkısıklıgı hatırlatıo rahatlıo dedı gercekten öyle kışın doğdu kundaklamadım karsıydım kundaga ama suan ayakları serbest bırakıyorum ohhh o rahat ben rahat :)

merhaba masal ece hoşgeldin canım ne iyii ettinde geldi gerçekten bende burda çok şey öğrendim ve bildiklerimide paylaşıyorum tabi
kaçsaatir alıntı yapıyorum ama bilgisayar kendini kitliyo off.
bu arada pulesebu canım ben yoğordu günlük cam kavanozda mayalıyorum .

dün gece activia ile mayaladığım yoğurt tutmadı ...
niye yaa ben de bugün mayalacaktım activia ile neyse sen önden git tutturursun ilkler tutmayabiliyomuş ama activia ile yapıldığını ben ilk defa senden duydum canım ya
hoşgeldin kardeşimle yaşıtsın ve benim gibi gurbette yalnızsın o yüzden soruyorum nerde kaldın sen bakiim burda çok şey öğrendim eminim sen de öğreneceksin
tarif verebilir misin canım ya herkesten alıyorum tek tek deneyecem de

tabiki canım
önce sütü kaynatıyorum sonra kavanoza koyup altından sarıyorum üstü açık kalıyo sonra parmağımın dayanacağı sıcaklığa gelince kavanozun büyüklüğüne göre ki benimki şu meyve püresi kavanozlarından onun içine 2 kaşık yoğort koyuyorum fakat yoordu koymadan önce o koyacağım yoordun içine sıcak süttende iki kaşık koyup karıştırıyorum sonra onuistediğim sıcaklığa gelince
sütün içine koyup tekrar karıştırıyorum ve kavanozun kapağını kapatıyorum ve iyice sarıyorum 3 saat sonra açıyorum ve yoordumuz hazır
tatlım biraz karışık yazdım aceleden takıldığın bi yer olursa tekrar sor olurmu

hepınıze tesskkurlerr aynen gurbette ynlızım bebişden dolayı fırsat bulup gıremıodum nete tlde yok oturmam gerek pc basına masal ızın vermıodu oyuzden anca duzene gıedık de uye olayım dedım gercekten çok sey öğrendım teknoloji bebegi oldu benımkı tracky hogg yöntemıyle uytmayı sızlerden gaz çıkarmayı kaka problemını herseyı netten bakıp uyguluyrm annemler sasırıyor nsıl duzenlı masallh dıee gercekten pilli bebek gbı kuruludur hep saatlere uyar düzenlıdır ınternet saolsun :)yanlızlık sadece bu konuda işe yaradıııı

aaaaa sennkiolsaydı bnde yapıcaktım tühhh

bi de yoğurdu tencereye mi koyuyosunuz yoksa küçük kaplarda mı

ben küçük cam kavanoza 1çay bardagı kaynamıs sütü hafif ılıtıp koyuyorum 1çay kAsığı yoğurt koyuyorum karıstırp sarıyorum battanıyeye 4-5saat sonra alıp dolaba koyuyorum miss gbı oluoo ama püf noktası saracagın battanıyede mayala yani mayalayıp kapattıktan sonra kıpırdatmamak ben becerdıysem sızde yaparsınız:)

meyve püresi kavanozum vardı ama attım daha büyükleri var ya bu ebat meselesi kafamı biraz karıştırdı olmazsa alayım o kavanoza göre mayalayayım teşekkür ederim canım tarif güzel bunu da aldım :

meyve püresi kavanozum vardı ama attım daha büyükleri var ya bu ebat meselesi kafamı biraz karıştırdı olmazsa alayım o kavanoza göre mayalayayım teşekkür ederim canım tarif güzel bunu da aldım :

nedemek canım .
daha büyük bi kavanozda yapa bilirsin ama hepsini yiyemiyeceği için ben öyle küçükte yapıyorum canım

Can teyzoşlar...
Daha yeni girebildim..
Herkese selamlar..

hoşgeldiniz canım nasılsınız bakalım?

İyiyim canım benim.
Dilerim Nil' de sende iyisindir.
Merakla resim aradım sizin ama paylaştıktan sonra kaldırdın herhalde..
Çok güzel geçmiştir eminim kuzumun kınası..
Nasip gelin kınasına..

çok sağol canım.
nil iyi biraz huysuzdu ama şimdi daha iyimiş onun huysuzluğu uykusuzluğu hep bana.
peki elifmina nasıl?

canım albüm yapmıştım 1 fotoğraf ekledim diyellerinide ekliyecem bu eklediğim elbiseliydi bindallılıdanda ekliyecem ama albüm görünmüyomu nilim diye bi albüm yapmıştım

Profiline bakmamıştım canım şimdi gördüm..
Maşallah ikinizide
Allah nazarlardan korusun sizi..
Tam ısırmalık valla Nil..
Elif Mina'da gece çok huysuzdu canım. Sabaha kadar ağlayarak uyandı hep..
Canım benim kızda gündüzleri ii duruyormuş. Babaannesi gülüyo, oynuyo diyo. Gece de eziyet ediyo bana. Dediğin gibi valla. Galiba nazar değiyor sıpalara..

gördüüüm çoook tatlısınız ya maşallah subhanallah

benim Erdemimde aynı akşam bana yapıyor nedeni ise gündüz onları bırakmamız malaesef sıpalar biliyor
gördüüüm çoook tatlısınız ya maşallah subhanallah

dimi çok tatlılar kuzu nasılda güzel olmuş maşallah

merhaba kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür yareni ayaklarımda sallıyorum şimdi size bakayım dedim neler yapıyorsunuz dün akşam eşim geldi hadi hazırlan düğüne gitcez dedi 30 dk nasıl hazırlandım bilmiyorum bu erkeklerin bu huyundan nefret ediyorum yaa insan önceden haber verir akşam düğüne gitcez ona göre hazırla kendini diye ama nerde
gittik salona bizim cadı durmadı bi türlü ağladı durdu yarım saat anca durabildik sonra çıktık bebek arabasıda yanımızdaydı hadi gezelim biraz hava alalım dedik gezerken yaren mışıl mışıl uyudu hiç sesi çıkmadı kızımın maşallah
bizimki kalabalığı hiç sevmiyo napcam bilmiyorum eve misafir gelince çok huysuzlaşıyo bende kimseyi davet edemiyorum

amin canım inşallah allahım evlatlarımızı bize bağışlasın
destinoxtan memnunum canım rahatlatıyor uyuması sağlıyor eğer ilerleyen zamanlarda rahatlatmazsa senin dediğini kullanırım canım
hoşbulduk canım bana söyleseydin ben burada yazıyorum diye bende gelirdim hemen baktım oraya gelen giden yok bende buraya yazayım dedim inşallah güzel arkadaşlıklar kurarız canım ben musait oldukça gelirim artık buraya
yaren iyi canım sadece huysuzuz bi an önce dişi çıksada rahatlasak bakalım incimiz ne zaman çıkacak
rana nasıl canım iyi mi ortalığı kirletmiş baya ek gıdaya geçmeden önce yarende öyleydi 3 4 günde bir yapardı yaptımı da her tarafı kirletirdi şimdi maşallah hergün yapıyoruz pirinç mamasını ben daha denemedim canım ben dün kavanoz maması yedirdim yarene elma-armut püresi yedirdim severek yedi maşallah düğüne gidince emzirmesi zor olacak diye biberona elma suyu koydum düğün salonunda ondan verdim
yarende sırt üstü yatıyo canım sürekli ondan kafasının arkası düz gibi aman sağlıklı sıhhatli olsunda saçları kapatır düzlüğü ben kulaklarına taktım canım ya resmen katlanıyo kulakları kepçe olacak diye korkuyorum kulaklar kepçe oldu mu saçını toplamak istemez okulda dalga geçerler diye bende saç bandı takmaya başladım ama çok tatlı oldu band takınca

Hoş geldin canım aramıza..
hoş bulduk canımm

ıyı tatlım atesı durtu uyudu bende ole geldım buraya haftasonu dıye acıle gıttık ama ıcıme sınmedı bıde arasın dr u gorsun bakalım sınuzlerı dolu cocugumun agzından nefes alıyo

Canım benim çok geçmiş olsun..
Şimdi iyidir umarım Yaren..
Çok öptüm kuzucuğu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…