2012 kasım bebekleri büyüyor..

aynen canım ya yemek bile yaptırmıyo bana eşim geldikten sonra yemek yapabiliyorum yürütece binecek kadar olsalar biraz rahatlarız bari hiç değilse yemeğin soğanını doğrayabiliriz

cnm ben 5.5 aylıkken koymaya basladım koydugum anda uctu zaten
ıanan cok rahatlık oyalıyo kendını 15 dk ta olsa yetıyı

aynen canım ya yemek bile yaptırmıyo bana eşim geldikten sonra yemek yapabiliyorum yürütece binecek kadar olsalar biraz rahatlarız bari hiç değilse yemeğin soğanını doğrayabiliriz

benimki okadar degil bugun ben yaprak sarmasi sardim efemide salincagina koydum beni izledi canim gik demedi

dr da o sekılde soyluyo cnm bu adamın gozlerı degısırmı annesı dıyo hafıten dalgasınıda gecıyı haha
ama bızde bı annemın ananesınde var arasakta bulamıyoruz baska

olablir canım mesala ben ela gözlü ve kumralım babam da annem de ela gözlü ve kumral ama abim yeşil gözlü ve sarışın annem abime hamileyken bi çocuk görmüş ayy nasıl seviyo annesi bunu sapsarı demiş abimde o çocuk gibi sarışın yeşil gözlü olmuş sende birisine bakmışsındır canım

cnm ben 5.5 aylıkken koymaya basladım koydugum anda uctu zaten
ıanan cok rahatlık oyalıyo kendını 15 dk ta olsa yetıyı

bizimki çok zayıf geliyo canım yanlarına battaniye koyuyorum öyle duruyo yoksa sürekli yana devriliyo duramadığından 5 dk içinde ağlamaya başlıyo

güle güle büyüyün 2012 kasım bebekleri rabbim sizleri esirgesin rabbim olsun yardımcın her daim rabbim den başkasına boyun eğmeyin inş.melek oğlumn yaşıtı can bebekler hepinize sevgiler öpücükler

cnm arkadasım keke boyle bı kaybımız olmasaydı bızde melegın hakkında beraber sohpet edebılseydık

canım başın sağolsun allahım dayanma gücü versin inşallah en yakın zamanda kardeşini yollar meleğin sana benimde cennette meleğim var kardeşini yolladı bana

sadece ispanak degil patates ve havuc ta var

su zamana Kadar denediklerimden hic bir sorun yasamadim valla
cnm dırek ıspanak yapıyo pısık aklında bulunsun
benimki okadar degil bugun ben yaprak sarmasi sardim efemide salincagina koydum beni izledi canim gik demedi
bende dun aksam yaptım yarenımın canı ıstedı o kardesını salldı salıncakta bende sardım
cnm bızımde bı akraba vardı cok sık gelırdı bıze dıyorduk benzesın keske dıye acaba olablırmı gecen yolda karsılastık tonu bıle bıre bır
bende dun orumcegini cikardim ama daha kcuk geliyor icinde ayaklari yere degmesi lazim ona binmesi icin
cnm onlar kademeleı aras tam basıyı hatta daha bıel kucultulebılıyo
bizimki çok zayıf geliyo canım yanlarına battaniye koyuyorum öyle duruyo yoksa sürekli yana devriliyo duramadığından 5 dk içinde ağlamaya başlıyo

hımmmm bızım aras bıraz ırı kıyım cnm ondan devrılmedı 1 aya senı n kızda hazr olur

kalpten söylemişsin canım ve benzemiş 6.5 aylık neredeyse aras artık değişmez

cnm arkadasım keke boyle bı kaybımız olmasaydı bızde melegın hakkında beraber sohpet edebılseydık
keşke ama sadece keşkelerim var birde oğlumdan bir avuç toprak kavanozda içindede 5.5 tane taş kaldı geriye içim hergün bin defa yanıyor ama elden gelmiyor bişe

canım başın sağolsun allahım dayanma gücü versin inşallah en yakın zamanda kardeşini yollar meleğin sana benimde cennette meleğim var kardeşini yolladı bana
allah razı olsun canım sseninde başın sağolsun rabbim esirgesin yavrunu inş.benim aytuğumda yaralı gözü yaşlı anasına gönderir de yüreğime su serpilir birazda olsa

oh cnm cok sevındım uyku cok onemlı
cok sukur bız dogdu dogalı yasamadık ablamızda doldurduk hakkımızı sanırım

evet canım uyku önemli uykusunu almadı mı yüzümüze bile bakmıyo sürekli mızmız ağlayıp duruyo yaren çektirmiş canım sana galiba aras ben annemi üzmeyeyim ablam çok üzmüş diyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…