- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #8.541
keşke ama sadece keşkelerim var birde oğlumdan bir avuç toprak kavanozda içindede 5.5 tane taş kaldı geriye içim hergün bin defa yanıyor ama elden gelmiyor bişe
allah razı olsun canım sseninde başın sağolsun rabbim esirgesin yavrunu inş.benim aytuğumda yaralı gözü yaşlı anasına gönderir de yüreğime su serpilir birazda olsa
evet canım uyku önemli uykusunu almadı mı yüzümüze bile bakmıyo sürekli mızmız ağlayıp duruyo yaren çektirmiş canım sana galiba aras ben annemi üzmeyeyim ablam çok üzmüş diyodur
keşke ama sadece keşkelerim var birde oğlumdan bir avuç toprak kavanozda içindede 5.5 tane taş kaldı geriye içim hergün bin defa yanıyor ama elden gelmiyor bişe
allah razı olsun canım sseninde başın sağolsun rabbim esirgesin yavrunu inş.benim aytuğumda yaralı gözü yaşlı anasına gönderir de yüreğime su serpilir birazda olsa
evet cnm ılk 3 ay alandı sanırı sonrasında duzene gırdı mınnos kızım benım
ama arasta hıc yasamadık yanı kendımı kotusue hazırlamıstım
dedım yenıdoganın boylesıde mı olur 2 gun hıc uyanmadıgını bılırım emzırıyodum altını alıyodu devam bı daha
en buyuk sans gaz olmamasıydı saırım
gaz gerçekten büyük sıkıntı canım ya allahtan bizde de olmadıben hergün rezene veriyordum canım hem iyi uyumasını sağlıyordu hemde gazı çıkartmasını kolaylaştırıyodu
oh cnm ne guzel
ınsalla dısıde atlatırsınız cnm ne sekılde uyuyo yaren
ben uzun donem sadece yatagında uyuttum sonra gıttıgı yerde puruz cıkarya baslayınca heryone dondum
inş. Canım rabbime binlerce kez şükürler olsun dilayım var ya oda olmasaydı ben neyapardım nasıl toplardım kendimi kısmet bakem hayırlısı inş.güzel haber çok ihtiyacım varcn arkadasım benım cok zor gercekten ama bak en azından bı kızın var ınsaalla bu ay mmujdelı haber verırsın bze
amin canım allahım kimseyi evlad acısıyla sınamasın rabbim onları bize bizide onlara bağışlasın (amin)
inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alırız canım nasıl oldu diye soramıyorum canım ilk zamanlar ben anlatamıyordum ağlamaktan o yüzden
kaçma cnmcım allahın emriyle git hayırdır ne işi gece geceben kacıyorum kızlar bı kac ısım var onları halledeyoım yrın gorusmek uzere
güle güle büyüyün 2012 kasım bebekleri rabbim sizleri esirgesin rabbim olsun yardımcın her daim rabbim den başkasına boyun eğmeyin inş.melek oğlumn yaşıtı can bebekler hepinize sevgiler öpücükler
inş. Canım rabbime binlerce kez şükürler olsun dilayım var ya oda olmasaydı ben neyapardım nasıl toplardım kendimi kısmet bakem hayırlısı inş.güzel haber çok ihtiyacım var
amin canım doğuma çok az bir süre kala 19 11 2012 de kaybettim meleğimi sadece son gecemizde cananımla vedalaştık rüyamda karnımdan elini çıkardı sımsıkı tuttum ve dr götürdüm muayene ettrdm ve eve getirdim demekki sıkı tutamamışım elini kuzumun uçtu giitti şimdi adanada minicik mezarda uyuyor ilk ve son yatağında
cnm dırek ıspanak yapıyo pısık aklında bulunsun
bende dun aksam yaptım yarenımın canı ıstedı o kardesını salldı salıncakta bende sardım
cnm bızımde bı akraba vardı cok sık gelırdı bıze dıyorduk benzesın keske dıye acaba olablırmı gecen yolda karsılastık tonu bıle bıre bır
cnm onlar kademeleı aras tam basıyı hatta daha bıel kucultulebılıyo
hımmmm bızım aras bıraz ırı kıyım cnm ondan devrılmedı 1 aya senı n kızda hazr olur
ay olsun en azindan canlandirdim bak gozumde gecmose gidemwfim fistik ne yapti nasul hmgecti oynamalar falan oluyomu
merak ettin bizim burda yokkkkk
yarenin iyi olmasına sevindim canım bak gezmelere de gitmiş nasıl burnundan nefes almaya başladı mı
arasa da kocaman bi maşallah canımNe aşısı bu 6. Ay aşısımı
bende 6 ay kınası yapmak istiyorum nasıl yaptın biraz anlatsana neler dağıttın ben etli pilav ve ayranlı olsun istiyorum
sende mi bindallı giydin bende mi giysem acaba kınamda almıştım bindallı
herkese günaydın güzel anneler
bu gece oğlum hic uyumadi denilecek kadar az uyudu neyi vardı oğlumun anlayamadim suanda mışıl mışıl uyudu
gunaydın kızlar ıns hep bugunku gbı olur kızım9da yattı 3,30da kalktı emerken uyudu ve sabh 7de uyandı ohhhhhhhhh neguzelmıs böyle yaaaaa masallhhhh kızımaaaaallhımmm hep böyle olsa keskeeeeee nekadar dınç uyandım anlatamam zombi gbydım
günaydın can teyzoşlar..
bu yarencık cok tatlı masalla tos tos yerım ben onuuuuuu
rabbım nazardan saklasın
bude benım arasım
Eki Görüntüle 698995
ümnaydın canım biz iyiyis en nasılsın elifmina nasıl bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?