2012 kasım bebekleri büyüyor..

cn arkadasım benım cok zor gercekten ama bak en azından bı kızın var ınsaalla bu ay mmujdelı haber verırsın bze

evet canım uyku önemli uykusunu almadı mı yüzümüze bile bakmıyo sürekli mızmız ağlayıp duruyo yaren çektirmiş canım sana galiba aras ben annemi üzmeyeyim ablam çok üzmüş diyodur

evet cnm ılk 3 ay alandı sanırı sonrasında duzene gırdı mınnos kızım benım
ama arasta hıc yasamadık yanı kendımı kotusue hazırlamıstım
dedım yenıdoganın boylesıde mı olur 2 gun hıc uyanmadıgını bılırım emzırıyodum altını alıyodu devam bı daha
en buyuk sans gaz olmamasıydı saırım

amin canım allahım kimseyi evlad acısıyla sınamasın rabbim onları bize bizide onlara bağışlasın (amin)
inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alırız canım nasıl oldu diye soramıyorum canım ilk zamanlar ben anlatamıyordum ağlamaktan o yüzden

gaz gerçekten büyük sıkıntı canım ya allahtan bizde de olmadı ben hergün rezene veriyordum canım hem iyi uyumasını sağlıyordu hemde gazı çıkartmasını kolaylaştırıyodu

gaz gerçekten büyük sıkıntı canım ya allahtan bizde de olmadı ben hergün rezene veriyordum canım hem iyi uyumasını sağlıyordu hemde gazı çıkartmasını kolaylaştırıyodu

oh cnm ne guzel
ınsalla dısıde atlatırsınız cnm ne sekılde uyuyo yaren
ben uzun donem sadece yatagında uyuttum sonra gıttıgı yerde puruz cıkarya baslayınca heryone dondum

oh cnm ne guzel
ınsalla dısıde atlatırsınız cnm ne sekılde uyuyo yaren
ben uzun donem sadece yatagında uyuttum sonra gıttıgı yerde puruz cıkarya baslayınca heryone dondum

inşallah canım ya yine zorla uyudu ağlaya ağlaya elimi kemiriyo resmen jeli sürerken
ben yatağında koltukta yerde her yerde uyutuyorum canım alışsın her zaman yatağında yatamaz kaynanamlar köyde olduğu için onlara kalmaya gidiyoruz orda yerde yatırıyorum şuana kadar sıkıntı çekmedim tek sıkıntımız misafiri sevmiyoruz
ben çıkıyorum canım eşim geldi bilgisayarı istiyor kendine çok iyi bak görüşürüz yarenide arasıda öp benim için

cn arkadasım benım cok zor gercekten ama bak en azından bı kızın var ınsaalla bu ay mmujdelı haber verırsın bze
inş. Canım rabbime binlerce kez şükürler olsun dilayım var ya oda olmasaydı ben neyapardım nasıl toplardım kendimi kısmet bakem hayırlısı inş.güzel haber çok ihtiyacım var

amin canım doğuma çok az bir süre kala 19 11 2012 de kaybettim meleğimi sadece son gecemizde cananımla vedalaştık rüyamda karnımdan elini çıkardı sımsıkı tuttum ve dr götürdüm muayene ettrdm ve eve getirdim demekki sıkı tutamamışım elini kuzumun uçtu giitti şimdi adanada minicik mezarda uyuyor ilk ve son yatağında

Son düzenleme:

Canım benimm basin sağolsun gerçekten çok zor bi acı olmalı allahım inşallah tekrar nasip eder bir bebis saglikli
Kucağına almayi

Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin

Benim ablaminda ayni durumda bir evladını kaybetti gercekten çok zor bir durum ama iki çocuğu daha oldu çok şükür

Seninde olacak insallah canım bu acilarin sona erer umidiyle

Bilmiyordum cnm ıspanagi vermem tek sağol söyledigin için

Biz küçülttük canin yine olmadi zamani var sma içinde çok güzel duruyor örümcegin nasipse 6 aya doğru

Ablam turkiyeden bir kavanoz yollamis. Sağolsun dün bir oturdum hepsini sardım canım şöylemesi ayıp iyi sararim dolmayi

Herkese günaydın güzel anneler

Bu gece oğlum hic uyumadi denilecek kadar az uyudu neyi vardı oğlumun anlayamadim suanda mışıl mışıl uyudu

gunaydın kızlar ıns hep bugunku gbı olur kızım9da yattı 3,30da kalktı emerken uyudu ve sabh 7de uyandı ohhhhhhhhh neguzelmıs böyle yaaaaa masallhhhh kızımaaaaallhımmm hep böyle olsa keskeeeeee nekadar dınç uyandım anlatamam zombi gbydım

ay olsun en azindan canlandirdim bak gozumde gecmose gidemwfim fistik ne yapti nasul hmgecti oynamalar falan oluyomu
merak ettin bizim burda yokkkkk

evet canım oynanmalar oldu sonra bende bindallı giyidim nil giyidi kına yakıldı sonra yedik içtik eylendikç.

evet canım bende giyidim nilde giyidi sonra biz mamalarla yaptık yani pasta böğrek falan filan.
Ama tani nasıl istersen yapılır herhalde
takıldığın şeyler olursa
sora bilirsin yardımcı olamaya çalışırım canım..

herkese günaydın güzel anneler

bu gece oğlum hic uyumadi denilecek kadar az uyudu neyi vardı oğlumun anlayamadim suanda mışıl mışıl uyudu

günaydın canım
bnilde uyurken sürekli ağlıyo ikide birde bende anlamıyorum ama dişe yorum..

günaydın canım amann nazar deymesin prensese..
Bu arada ben masal ismini çok istemiştim maşallah adıyla yaşasın..

Herkese kocaman bi günaydın kızlar..

ümnaydın canım biz iyiyis en nasılsın elifmina nasıl bakalım?

Çok sevindim canım iyi olmanıza..
Bizden de iyilik Allah'a şükür..
Elif Mina diş çıkarmaya devam ediyor. Alttan 2 dişimiz çıktı. Arkalardan gelecek herhalde diş ne bilim hep elini alt çenesine götürüyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…