2012 kasım bebekleri büyüyor..

oyyy maşallah kuzuma
of bizde çıkarsakta rahatlasak canımya..

kitabın geldi mi canım? benimki dün geldi. sebze çorbası yapıyorum şimdi. bakalım kızım sevecek mi:)

bugun yolculuğumuz varrr hemde 6saat 5.5 aylık bebişle nasıl geccek bılmıorum buarada otobusle gtcez sorunda o işteee oturduğum yerden kalkamadan nasıl geccek yol bılmıorumm gece uyuo die gece çıkcaz ama nasıl olcak bılmıorum çok korkuorum dua edın bana kımseyı aglayarak rahatsız etmeden kzımda bende yorulup yıpranmadan varalım ee bide pazar dönelım inşşş dua edın

herkese merhaba;
dünden beri o kadar yorgunum ki gözlerim ağrıyo kızımla birlikte ağlamaktan anne olunca daha çok sulu göz olduğumu fark ettim dün akşam üzeri pazara çıktık ben kızım ve eşim.. herşey o kadar güzeldi oturuyo artık bebek arabasında cadım etrafa bakıyo pazara girdik turladık bi etrafı sonra ben kilo aldığım için pardesümün içine sığamadımdan ötürü ucuz yollu bişi alayım zayıflayınca öncekini giyerim diye bi pardesü bakayım dedik çünkü içine sığamadığımı yeni aldım ve giymek pek nasip olmadı hamile olduğumdan neyse ben tam pardesü denerken çalıştığım yerden bi arkadaş gördü bizi geldi yanımıza kızım nedense ondan çekiniyo mu korkuyomu anlamadım ne zaman onu görse basıyo çığlığı.. arkadaş alıp kucağını sıkıştırdı mı naptı orayı anlayamadım çok ağladı yavrum.. ve onu 3 keredir görüyo her seferinde ağlıyo yani görünce bile kadının dokunmasına bile gerek yok.. herneyse ayaküstü kızı ağlattı gelecem size de gelemiyom işlerden falan dedi ben de o sinirle kızımı ağlatıyon ne diye geliyon dedim gülerek inşallah ciddiye almıştır.. çünkü ben daha lafın devamını getirecektim ama eşim araya girdi rana ağlıyo diye.. velhasıl ben hayatımda ilk defa nasıl olmuş diye aynaya bakmadan sadece bi kere giydiğim bi kıyafet aldım rana sayesinde annelik buymuş ve eve gelinceye kadar ağladı yavrum hiç böyle ağlamamıştı içini çeke çeke sessiz sessiz ağladı düşündükçe hala ağlıyorum yaa niye böyle oldu anlamadım hastayım diye okuyamadım da eşim gelinceye kadar okudu kuzuma.. eve gelir gelmez yatağa yatırdım çıkardım pantolonunu çoraplarını yüzünde yaşlar bana bakıp gülümsemez mi o kadar canım yandi ki içim eridi yaa şiş gözler yanaklarda yaş ve kızım bana gülümsüyor.. nasıl bişi bu yaa.. neyse yatırmadım çünkü ağlamaya devam etti kısa kısa içini çekiyo engel olamıyo anası kılıklı elini yüzünü yıkadım hoşuna gitti su içirdim biraz da kesilsin iç çekmesi diye dans et oyun oyna sevdiği bütün herşeyi yaptık çıplak çıplak yatırdım sırf seviyo diye hasta olma riskini göze alarak.. herneyse çok uzattım saat sekizde hemen uyudu garibim ben de dizimi izledim ama aklım ranada karadayıda küçük nazif var izleyenler bilir o bi sahnede ağlamaya başladı ben de ağladım off çok duygusallaştım dün yaaa rana gece 4 te uyandı ve gözleri kapalı bi şekilde sesler çıkardı iki saat salladım yarım saat aralıklarla uyandı emmedi ama ağlamadı da bilmiyorum bi gariplik vardı şimdi uyuyo bense ağlıyorum.. uzun oldu kızlar kusura bakmayın

canım benimm basin sağolsun gerçekten çok zor bi acı olmalı allahım inşallah tekrar nasip eder bir bebis saglikli
kucağına almayi

rabbim kimseyi evladiyla sinamasin
min cnm tümiçtenliğimle sizlerde sağlıcakla büyütün inş.
benim ablaminda ayni durumda bir evladını kaybetti gercekten çok zor bir durum ama iki çocuğu daha oldu çok şükür

seninde olacak insallah canım bu acilarin sona erer umidiyle

amin canım inş.bekliyorum güzel haberler ama bu ay umut yok gibi ama hayırlısı

ozcanan canım benim ne zor bir gün olmuş öyle onlar ağlayınca biz hiç dayanamıyoruz biz ağlayınca onlar daha çok ağlıyor kuzucum senide ağlayarak gördüyse ondanda üzülmüştür kuzum benim okuyalım ranama nazar değmiştir.

Dilaynur canım rabbim sabır versin...

canım kıyamam kuzuna ya nekadar cok ağlamıs.demekkı rana o kadından elektrık alamadı:)ıcten sevmıyomu nedır bebekler anlar derler kendını sevenı sevmeyenı.sana oturmaya gelırse napıcan kızz rana ozamanda ağlarsa,ıns gelmez yanı.

kitabın geldi mi canım? benimki dün geldi. sebze çorbası yapıyorum şimdi. bakalım kızım sevecek mi:)

canım kitaptan bi sebze çorbası tarifi ala bilirmiyiz acaba?

canım başın sağolsun... yaşadığın acıyı düşünemiyorum bile rabbim kimseye yaşatmasın... oğlun ahirette yardımcın olur inşallah...

canim benim ya nekadar uzmussun kendini senin iyi olman oyle cok aglamaman lazim ki sutun olsun uzuntu sutu azaltiyo biliyosun
Allah nazalardan korusun bebislerimizi nazar olmustur yavrun bol bol Ayetel kursi oku bebegine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…