- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #8.561
çok sevindim canım iyi olmanıza..
Bizden de iyilik allah'a şükür..
Elif mina diş çıkarmaya devam ediyor. Alttan 2 dişimiz çıktı. Arkalardan gelecek herhalde diş ne bilim hep elini alt çenesine götürüyo..
aaaaa sennkiolsaydı bnde yapıcaktım tühhh
bi de yoğurdu tencereye mi koyuyosunuz yoksa küçük kaplarda mı
oyyy maşallah kuzuma
of bizde çıkarsakta rahatlasak canımya..
Allahım..
Yenmezmi bu ya..
Rabbim nazarlardan korusun..Maşallah
Arası yemek için bende sıradayım selmç yavrum benim..
Maşallah sana nazar deymesin..
aras paşayı ben yicem size yoooookkk
aras paşayı ben yicem size yoooookkk
hahayyttttt
oraya yolum düşerse hem aras paşayı hemde erdem paşayı yerim beysalım haberin olsun:):)
herzaman bekleriz kapımız açık bende nili yerim nolmuuşş :)
evet canım oynanmalar oldu sonra bende bindallı giyidim nil giyidi kına yakıldı sonra yedik içtik eylendikç.
evet canım bende giyidim nilde giyidi sonra biz mamalarla yaptık yani pasta böğrek falan filan.
Ama tani nasıl istersen yapılır herhalde
takıldığın şeyler olursa
sora bilirsin yardımcı olamaya çalışırım canım..
günaydın canım
bnilde uyurken sürekli ağlıyo ikide birde bende anlamıyorum ama dişe yorum..
günaydın canım amann nazar deymesin prensese..
Bu arada ben masal ismini çok istemiştim maşallah adıyla yaşasın..
Herkese kocaman bi günaydın kızlar..[/QUOTE
keske hep böyle olsa gecelerı masallahhhhh kzızımaa ben 22 yasındayım2yıllık evlıyım ama eşim çoçukluk aşkım ılk ve tek askımdı herkes bılırdı askımızı ımrenırdı sızın askınız masal gbı derlerdı bızde kızımız olursa bızım askımızın MASALı olsun dedık ve masal koyduk ama yanında ece de olsun belkı ılerde masalı beğenmez dıe secme hakkı verdık ama masal dıoruz eceyı unuttuk bile :)
min cnm tümiçtenliğimle sizlerde sağlıcakla büyütün inş.canım benimm basin sağolsun gerçekten çok zor bi acı olmalı allahım inşallah tekrar nasip eder bir bebis saglikli
kucağına almayi
rabbim kimseyi evladiyla sinamasin
benim ablaminda ayni durumda bir evladını kaybetti gercekten çok zor bir durum ama iki çocuğu daha oldu çok şükür
seninde olacak insallah canım bu acilarin sona erer umidiyle
kitabın geldi mi canım? benimki dün geldi. sebze çorbası yapıyorum şimdi. bakalım kızım sevecek mi:)
aslında benımkı cumartesı gelmstı ama evde olmadğım ıcın teslım alamadımama bugun beklıyorum gelıcek ınsallah,nasıl canım beğendınmı kıtabı yorumlarını beklıyorum
kitabın geldi mi canım? benimki dün geldi. sebze çorbası yapıyorum şimdi. bakalım kızım sevecek mi:)
evet canım oynanmalar oldu sonra bende bindallı giyidim nil giyidi kına yakıldı sonra yedik içtik eylendikç.
evet canım bende giyidim nilde giyidi sonra biz mamalarla yaptık yani pasta böğrek falan filan.
Ama tani nasıl istersen yapılır herhalde
takıldığın şeyler olursa
sora bilirsin yardımcı olamaya çalışırım canım..
günaydın canım
bnilde uyurken sürekli ağlıyo ikide birde bende anlamıyorum ama dişe yorum..
günaydın canım amann nazar deymesin prensese..
Bu arada ben masal ismini çok istemiştim maşallah adıyla yaşasın..
Herkese kocaman bi günaydın kızlar..[/QUOTE
keske hep böyle olsa gecelerı masallahhhhh kzızımaa ben 22 yasındayım2yıllık evlıyım ama eşim çoçukluk aşkım ılk ve tek askımdı herkes bılırdı askımızı ımrenırdı sızın askınız masal gbı derlerdı bızde kızımız olursa bızım askımızın MASALı olsun dedık ve masal koyduk ama yanında ece de olsun belkı ılerde masalı beğenmez dıe secme hakkı verdık ama masal dıoruz eceyı unuttuk bile :)
maşallah adıyla yaşasın bence masalı oda sevecek..
allahım bozmasın canım mutluluğunuzu.
bugun yolculuğumuz varrr hemde 6saat5.5 aylık bebişle nasıl geccek bılmıorum buarada otobusle gtcez sorunda o işteee oturduğum yerden kalkamadan nasıl geccek yol bılmıorumm gece uyuo die gece çıkcaz ama nasıl olcak bılmıorum çok korkuorum dua edın bana kımseyı aglayarak rahatsız etmeden kzımda bende yorulup yıpranmadan varalım ee bide pazar dönelım inşşş dua edın
canım nerden nereye gidiyosunuz allah yardımcın olsyun ama çocukla gerçekten çok zorrr..
herkese merhaba;
dünden beri o kadar yorgunum ki gözlerim ağrıyo kızımla birlikte ağlamaktan anne olunca daha çok sulu göz olduğumu fark ettimdün akşam üzeri pazara çıktık ben kızım ve eşim.. herşey o kadar güzeldi oturuyo artık bebek arabasında cadım etrafa bakıyo pazara girdik turladık bi etrafı sonra ben kilo aldığım için pardesümün içine sığamadımdan ötürü ucuz yollu bişi alayım zayıflayınca öncekini giyerim diye bi pardesü bakayım dedik çünkü içine sığamadığımı yeni aldım ve giymek pek nasip olmadı hamile olduğumdan neyse ben tam pardesü denerken çalıştığım yerden bi arkadaş gördü bizi geldi yanımıza kızım nedense ondan çekiniyo mu korkuyomu anlamadım ne zaman onu görse basıyo çığlığı.. arkadaş alıp kucağını sıkıştırdı mı naptı orayı anlayamadım çok ağladı yavrum.. ve onu 3 keredir görüyo her seferinde ağlıyo yani görünce bile kadının dokunmasına bile gerek yok.. herneyse ayaküstü kızı ağlattı gelecem size de gelemiyom işlerden falan dedi ben de o sinirle kızımı ağlatıyon ne diye geliyon dedim gülerek inşallah ciddiye almıştır.. çünkü ben daha lafın devamını getirecektim ama eşim araya girdi rana ağlıyo diye.. velhasıl ben hayatımda ilk defa nasıl olmuş diye aynaya bakmadan sadece bi kere giydiğim bi kıyafet aldım rana sayesinde annelik buymuş ve eve gelinceye kadar ağladı yavrum hiç böyle ağlamamıştı içini çeke çeke sessiz sessiz ağladı düşündükçe hala ağlıyorum yaa niye böyle oldu anlamadım hastayım diye okuyamadım da eşim gelinceye kadar okudu kuzuma.. eve gelir gelmez yatağa yatırdım çıkardım pantolonunu çoraplarını yüzünde yaşlar bana bakıp gülümsemez mi o kadar canım yandi ki içim eridi yaa şiş gözler yanaklarda yaş ve kızım bana gülümsüyor.. nasıl bişi bu yaa.. neyse yatırmadım çünkü ağlamaya devam etti kısa kısa içini çekiyo engel olamıyo anası kılıklı elini yüzünü yıkadım hoşuna gitti su içirdim biraz da kesilsin iç çekmesi diye dans et oyun oyna sevdiği bütün herşeyi yaptık çıplak çıplak yatırdım sırf seviyo diye hasta olma riskini göze alarak.. herneyse çok uzattım saat sekizde hemen uyudu garibim ben de dizimi izledim ama aklım ranada karadayıda küçük nazif var izleyenler bilir o bi sahnede ağlamaya başladı ben de ağladım off çok duygusallaştım dün yaaa rana gece 4 te uyandı ve gözleri kapalı bi şekilde sesler çıkardı iki saat salladım yarım saat aralıklarla uyandı emmedi ama ağlamadı da bilmiyorum bi gariplik vardı şimdi uyuyo bense ağlıyorum.. uzun oldu kızlar kusura bakmayın
ayyy kıyamam ben kuzuma ya allahım
ya özcenanım bende öyle oldum az önce arkadaşım bişey anlattı ay dayanamadım
o nazife bende ağlıyorum gerçi pek izleyemiyorum nil osaatlerde hep uyanık annemle eşim izliyolar çünkü ama galiba annelik budemek canım..
ama nazar demiş ola bilir rağnaya bizde burdan okusak..
güle güle büyüyün 2012 kasım bebekleri rabbim sizleri esirgesin rabbim olsun yardımcın her daim rabbim den başkasına boyun eğmeyin inş.melek oğlumn yaşıtı can bebekler hepinize sevgiler öpücükler
canım kitaptan bi sebze çorbası tarifi ala bilirmiyiz acaba?
maşallah adıyla yaşasın bence masalı oda sevecek..
allahım bozmasın canım mutluluğunuzu.
canım nerden nereye gidiyosunuz allah yardımcın olsyun ama çocukla gerçekten çok zorrr..
ankardan denizlıye ailemızın yanına gdıcez 6saat allhım inş sorun olmz yaaa
herkese merhaba;
dünden beri o kadar yorgunum ki gözlerim ağrıyo kızımla birlikte ağlamaktan anne olunca daha çok sulu göz olduğumu fark ettimdün akşam üzeri pazara çıktık ben kızım ve eşim.. herşey o kadar güzeldi oturuyo artık bebek arabasında cadım etrafa bakıyo pazara girdik turladık bi etrafı sonra ben kilo aldığım için pardesümün içine sığamadımdan ötürü ucuz yollu bişi alayım zayıflayınca öncekini giyerim diye bi pardesü bakayım dedik çünkü içine sığamadığımı yeni aldım ve giymek pek nasip olmadı hamile olduğumdan neyse ben tam pardesü denerken çalıştığım yerden bi arkadaş gördü bizi geldi yanımıza kızım nedense ondan çekiniyo mu korkuyomu anlamadım ne zaman onu görse basıyo çığlığı.. arkadaş alıp kucağını sıkıştırdı mı naptı orayı anlayamadım çok ağladı yavrum.. ve onu 3 keredir görüyo her seferinde ağlıyo yani görünce bile kadının dokunmasına bile gerek yok.. herneyse ayaküstü kızı ağlattı gelecem size de gelemiyom işlerden falan dedi ben de o sinirle kızımı ağlatıyon ne diye geliyon dedim gülerek inşallah ciddiye almıştır.. çünkü ben daha lafın devamını getirecektim ama eşim araya girdi rana ağlıyo diye.. velhasıl ben hayatımda ilk defa nasıl olmuş diye aynaya bakmadan sadece bi kere giydiğim bi kıyafet aldım rana sayesinde annelik buymuş ve eve gelinceye kadar ağladı yavrum hiç böyle ağlamamıştı içini çeke çeke sessiz sessiz ağladı düşündükçe hala ağlıyorum yaa niye böyle oldu anlamadım hastayım diye okuyamadım da eşim gelinceye kadar okudu kuzuma.. eve gelir gelmez yatağa yatırdım çıkardım pantolonunu çoraplarını yüzünde yaşlar bana bakıp gülümsemez mi o kadar canım yandi ki içim eridi yaa şiş gözler yanaklarda yaş ve kızım bana gülümsüyor.. nasıl bişi bu yaa.. neyse yatırmadım çünkü ağlamaya devam etti kısa kısa içini çekiyo engel olamıyo anası kılıklı elini yüzünü yıkadım hoşuna gitti su içirdim biraz da kesilsin iç çekmesi diye dans et oyun oyna sevdiği bütün herşeyi yaptık çıplak çıplak yatırdım sırf seviyo diye hasta olma riskini göze alarak.. herneyse çok uzattım saat sekizde hemen uyudu garibim ben de dizimi izledim ama aklım ranada karadayıda küçük nazif var izleyenler bilir o bi sahnede ağlamaya başladı ben de ağladım off çok duygusallaştım dün yaaa rana gece 4 te uyandı ve gözleri kapalı bi şekilde sesler çıkardı iki saat salladım yarım saat aralıklarla uyandı emmedi ama ağlamadı da bilmiyorum bi gariplik vardı şimdi uyuyo bense ağlıyorum.. uzun oldu kızlar kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?