2012 kasım bebekleri büyüyor..

maşalah küçük adama bak sen nasıl oturup poz verirmiş

yaa benim kız çok zayıf geliyo gözüme sizinkileri görünce :44:

Canım sen bizimkilere bakma.. Bizimkiler anormal..
Ben çok sık katılamıyorum bu topiğe ama songül bilir..
Sanırım benimkinden daha irisi yok burada..
İnan sol bileğim sakatlandı bebeğin ağırlığından..
Doktora gitmem gerek, ciddi ciddi bileğimi kullanamıyorum..

Birde kız çocukları illaki biraz daha küçük oluyorlar erkeklere göre..
Çıtı pıtı yani.. Ama tatlılıkları erkeklere göre kat kat fazla..
Hele başlarına bant takıyorsunuz ya.. Bayılıyorum ben yaa..

Ahh kızım olsaydı nasıl süslerdim onu.. Ahhhh...

bi daha doğurmayı düşünüyon mu ki

haha yok kız ben almayayım
gıydır gıydır bıtmez
arabaya bındır bındır bıtmez
kımyamda yok zaten 3 cocuk

kaza olursa sayet seve seve de doğururum he yıkılmmam

bu arada masalla baya kuvvetlı okumussunuz yarende odasında uyumus kalmıs

amannn benım kuzuma masalla annesı pamuk bu pamuk cok tatlı cok buyumus son gordugumden berı ay adamda olucak
ınan cok mutlu bı bebk havası var annesı
masalla ona ya

Ay ne mutlu ne mutluuu... Ben resimleri güldürüp çekiyorum, yanıltmasın sizi..
Ama pamuk olduğu doğru.. Bembeyaz, yumuşacık..
Ayy her nbebek öyle değilmi yaa.. Yerim ben hepsini...

selam kızlar ben geldim

oğluşumu uyuttum işler bitti hemen pc nin başına , malum sürekli giremediğim için fırsatı kaçırmayayım dedim.

biz ek gıdaya başlamadık daha . 1 hafta sonra 6. ay aşısı var ozaman liste verecek doktrumuz.

yalnız oğlum sürekli kulaklarıyla oynuyor, birde beni emerken emmeyi bırakıp bacaklarını çekipte oturur pozisyon almak istiyor,

bazen bu hareketi ağalayarak yapıyor oturtunca susuyor ama

neden böyle yapıyor anlamadım ah o eski küçükken sakin emmelerini özlüyorum. beşik , ana kucağı , salıncak mama sandalyesi evde dört dönüyoruz .

birde bu aralar bir memnuniyetsizlik oluyo ara ara hep kucak hep ilgi istiyor beşik ana kucağı salıncak

songül arasa maşallh yerim ben onun gülüşünü çok tatlı olmuş annesi.ay nasılda büyüdüler sanki dün daha yeni doğurduk dimi. diş bugdayı yapacakmısın.

özcanan canm senin kızın yabancılaması ile ilgiliyazdığın yazıyı okudum. bence o kişiyle kızını hiç görüştürme ben bu tarz olaylarda

çocuktur deyip geçemiyorum, benim için bakımının yanı sıra çocuğumun duygusal gelişimide önemli. yavrum çok fena ağlamış çünkü.çok sinir olurum böyle insanlara madem çocuk senden korkuyor ne sıkıştırıyorsun kendin seveceksin diye çocuğu üzmenin bir alemi yok değilmi.

Son düzenleme:

cnm bende onu dedım az once kg sını bılsenız dıye

ay kı cocuklar suslenmeye cok elverıslı ne guzel
bende ogluma yazlıklarını aldım ama bakıyorum secenek cogalsada kısıtlı

ben arası tasırken yıpranıyom kuzum da farugu dusunemıyorum
bu arada ust dısler cıktımı

kzı bu rana na mutsuz yuz cok yakısıyo ya dudagıda bukuyo ya ay boylke alıp ona sevkat veresım gelıyo koynuma alıp ta

maşallah
ayy kıyamam ben sana niye ağlıyon bakim sen anne seni gezmelere götürmedi mi kızarım ben anneye

pek bi nazlıyız duygusalız bunu öğrendik dudak büzüp ağlıyoruz niyeyse ya ama çok komik oluyo tabi ben sadist anne bugün yalnız kaldı odada dudağını büzmüş ağlayacak geldim baktım tipine gülmeye başladım daha beter büzdü ya büzdükçe gülesim geldi komikti

songül sakarya yol yakın değil diyo eşim ama uzak da değil olur ya görüşürüz o zaman verecem sana yarenin resimlerine bakıyorum sürekli onun gibi güzel hanım hanımcık olur benim cadı da inşallah

kuzum bak benım kı 9700 hanı kg lı gelıyo herkeze nıl ın bebegını duysanınz sasar kalırsınız o derece yanı
nılllll kac kg oldu farukkkk

Hiiiç sorma yaa.. Tam 5 aylıkken doktor ölçmüştü.. 10. 900 dü..
MaşaAllah deyin ama fazla yani benimki.. Hatta bayağı fazla..
Ama doktor bana kilolu değil dedi.. Boyuda normalden uzun, o zaman kilolu demiyoruz biz bebeklere iri diyoruz dedi..

canım yalnız değilsin merak etme benim kızda çok zayıf geliyo gözüme aynı gün doğduklarından olabilir mi acep
kız biz besleyemiyomuyuz kızlarımızı yoksa erkeklermi tontiş oluyo yaa

benmki kadar zayıf değildir merak etme
seninki kaç kilo canım yaren 7320 ydi kıyafetleriyle geçen cuma
kuzum bak benım kı 9700 hanı kg lı gelıyo herkeze nıl ın bebegını duysanınz sasar kalırsınız o derece yanı

nılllll kac kg oldu farukkkk

canım sizin bebeklerin maşallahı var bizimkiler sizinkilerin yanında kücücük kalırlar yan yana gelsek

hosgeldın cnm bugun arkadaslarıma bakarken aklımdan gectın
nasıl gıdıyo tempo
kulak cekme kucak ve memnunıyetsızlık arkası dıs soyleyım
bızım arasta emerken bı bakmıssın oturuyo aras nereye benım meme oraya yonlenıyo o sekılde emıyoruz bazen meme yerıne agzına ayagını gotoruyo benım ollayın dısında bırakıp bazen omzuma atıyo yanı bı emıyoruz ama her sekıl
uyudugu zaman daha guzel emıyo sadece ayagı ıle oynuyo okadar

doğum dun gıbı cnm yarı yasları geldı
dıs bugdayı yapmam tatlım yenılerde duyuyorum kızıma yapmadım hak gecmesın dımı

Yok canım dur daha.. Altta 2 diş var sadece..
Ayy yazlıkları aldınm ı sen.. Ben daha yazlık alışverişi yapmadım..
1 ay sonra adaya geleceğim inşaAllah.. Eğer moralimde düzgün olursa
oradan yapmak istiyorum alışverişi.. Burası çoook pahalı..

ah cnm keske o sekılde bısey olsa ne mutlu olurum
bız nılle bulustuk cok guzeldı o zman bebekler gobekteydı tabı
snın kızın dudak bukmesı aynı yarenım 6 yasında hala dudak buker

nerelerdesin bu aralar görüşemiyoz

evet yaa öyle oldu ben giriyorum sen gitmişsin , sen geliyorsun ben yokum ... ne yapıyor ranacık yazdıklarına çok üzüldüm içine çeke çeke bir kere oğlum ağladı o geldi aklıma içim nasıl acıdı =(
oğlum huzursuz sanırım sıcaktan aşırı terliyor.dişten midir sıkıntısı , havadan mıdır bilemiyorum .burası çok sıcak yazı nasıl geçireceğiz onu düşünüyorum.

wawww bı ay sonra bulusma var demekkkı cok sevındım bu habere
cnm ben yazlıkları netten aldım lcw sabırsızlıkla beklıyorum gıydırmek ıcın

bu arada senın tostosa masalla cnm senın dr da sevıyo demekkı bızımkıde tosun bu dıyo eklere gectık bakalım sonuc ne olucak

sana imreniyorum yaa iki çocuk yaren abla arasa bakıyo yani senin sözünden çıkmıyo maşallah yani ben de bi tane daha doğurabilirim ama diyorum iyi ki ilk bebeğim kız olmuş bizim kalpler temiz senin bebeklere nazardan korkarım ben hoş değmez nazarım ama yine de belli mi olur uyusun da dinlensin işte fena mı
haklısın... kaçtıkça kaçıyorum dün akşam aramış teli görmedim aradığını hoş görsem de açmazdım elimden geldiğince kaçıyorum hala sinirim geçmedi kadına tayin istedi merkeze inşallah çıkar da gider bir an önce bugün çok güzeldi çok usluydu kızım.. dışarı çıktık iş yerine gittik gezdik eşimin müdürünün eşi de ordaydı kucağına aldı ranayı sevdi sonra rana kendisi atıldı kadının kucağına sevmesini bilene gidiyo kızım yabancılaşmakla alakası yokmuş anladım...

kuzum yapı sanırım benım yarenımde cok tosundu bak proflımde bebeklık resmı var yarenın

gözlere bak cingöz =) maşallah ...

Songül biliyor musun. Benimki çok fena ağlıyor ya.. Hiç yere koyamıyorum... O yüzden yüzüstü dönmeyi bile öğrenemedi daha.. 2 dk. yere koysam inanılmaz şekilde ağlamaya başlıyor.. Apartmanın dış kapısından bile duyuluyormuş sesi... Koca çocuk yattığı yerde kalıyor.. Seninki döneli aylar oldu.. Bu çocuk yerde oyalanmadan nasl öğrenecekki.. Abisi de böyleydi.. Çok geç dönmüştü.. O da yatmazdı yerde, basardı çığlığı.. Ayy ne gen varmış bende de.. İki çocukta aynı çıktı..

3 hafta önce kıyafetleriyle 6.400 dü
en zayıf benm oğlumdur burda bence

maşallah canım geçmiş olsun canım yaa valla gerçekten taşıması zor olur bazen yaren kucaktan inmek istemiyor kollarım kopuyo benim
ben normal diyordum hep kızıma ama kaynanam ikide bir çok zayıf bu kız sütün yetmiyo mu ek gıdalara başla diye diye benimde kafamı karıştırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…