- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #8.701
yaa ben giremiyorumki topiğe, bilmiyorum listeyi.. peki ayrıntılar nasıl.. yani kahvaltıda neler var mesela..
İştahını henüz bilmiyorum canım ya.. Elma suyunu seviyor ama.. Muhallebide bebek mamasıyla yapılıyor ya,
tadı mamaya banziyor zaten.. Asıl iş sebzelerde.. Sebze çorbalarını yerse iştahlı derim ben..
Yok anam, yerde azıcık oyalanma huyu olsa öğrenirde, o yok işte..
Gece 12 veya 1 de zorla yatar beyim.. Sürekli ağlaya ağlaya uyur.. Yani sürekli
sallattırır kendini.. Her 2 saatte bir 100 cc mama yer.. Sabah 7 ye kadar bu şekilde..
Sabah 7 de de tamamen uyanır.. Hemde cin gibi.. Uykusunu öyle bir almış olur ki..
Anlamıyorum bu uykuyla nasıl duruyor bu çocuk..
Gündüz uykumuz zaten yok gibi.. 2-3 saatte bir 20. dk. uyur sadece ..
Ben göremedim şöyle beşiğinde uyuyan bir çocuk..
Evin ortasında bir çingene salıncağı yaptım.. Orada uyutuyorum işte zorla..
ah cnm benım demek huyu o sekılde abısnın yaısna kadar surmez cnm ınsala
bak lısteyı cektım ama gorebıırmısın goremezsen yazarım tatlımEki Görüntüle 699775
ay bu arada seyda gebe kalp atıslarıda duyuldu
Benimkide şu videodan gözlerini ayıramıyor.. Hipnozlanıyor resmen..
Lullaby (2 hours long) Baby Bedtime music - fisher price - YouTube
kızlar benim oğlum şarkılara bayılıyor ağlarken başla söylemeye anında susup pür dikkat şarkıyı dinliyor.bütün çocukça şarkıları öğrendim sayesinde.mini mini bir kuş, fış fış kayıkçı yapmaya bayılıyor.pazara gidelim, daha dün annemiz, baş parmağım daha neler neler, geçen uykudan ağlayarak uyandı kucağım aldım hala ağlıyor baktım olmuyo ağlamaya devam başladım şarkıya anında sustu. oğlum diyorum romanlar gibisinmüzik duyunca dayanamıyor.
aynı benim kız ben çilli bom da ve ali babanın çiftliğinde sakinleşiyoruz
yaren2007 bişey sorucamm arasda ateş oldu mu diş çıkartırken 2 günden beri ateşimiz 37 bizim fazla yüksekte değil ama
akşam banyo yaptırdım düştü ateşi rahatladı ama ya hastalık belirtisiyse ben dişten sanıyorsam diye düşünmeye başladım
Hadi ya.. Ayy çok sevindim yaa... İnşaAllah sorunsuz , güzel bir hamilelik geçirir, alır bebişini kucağına.. Çok bekledi.. Rabb'im ona da nasip etsin bebek kokusunu.. Darısı diğerlerine...
Bu arada çok sağol yaa.. Evet okunuyor.. Bende bunu uygulayayım bari..
hehe çok güzelmiş bu . arada bende kullanayım bari.
Günde 10 kere selam yaziyorum birine cevap zor aliyorum
yok tatlım sukru ates olmadı
ama kımı bebekte oluyormus cnm
37 de fazla degıl belkı havanın sıcagındandır tatlım
Oğlum yarın yari yaşında olacak allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?