2012 kasım bebekleri büyüyor..

ah cnm benım demek huyu o sekılde abısnın yaısna kadar surmez cnm ınsala
bak lısteyı cektım ama gorebıırmısın goremezsen yazarım tatlım

ay bu arada seyda gebe kalp atıslarıda duyuldu

yaren2007 bişey sorucamm arasda ateş oldu mu diş çıkartırken 2 günden beri ateşimiz 37 bizim fazla yüksekte değil ama
akşam banyo yaptırdım düştü ateşi rahatladı ama ya hastalık belirtisiyse ben dişten sanıyorsam diye düşünmeye başladım

Hadi ya.. Ayy çok sevindim yaa... İnşaAllah sorunsuz , güzel bir hamilelik geçirir, alır bebişini kucağına.. Çok bekledi.. Rabb'im ona da nasip etsin bebek kokusunu.. Darısı diğerlerine...
Bu arada çok sağol yaa.. Evet okunuyor.. Bende bunu uygulayayım bari..

aynı benim kız ben çilli bom da ve ali babanın çiftliğinde sakinleşiyoruz

yok tatlım sukru ates olmadı
ama kımı bebekte oluyormus cnm
37 de fazla degıl belkı havanın sıcagındandır tatlım

ınsalla tatlım ya sevıncımız cok buyuk
lıste arası zorlamadı cnm sebze purede sevdı yogurtla verıyorum bıde havucu az faza koydmı tadı daha yenıır hal alıyo

kızlar olu topık nasılda toparlandı bı donem hatırlıyorum sadece mertur ve ben vardım
cok sukur bebeler toparlandı paylasım cogaldı

Diş buğdayı nasıl yapiliyor diye sordum bi allahin kulu bile cevap vermedi benim itici bi yanımmi var yaa

yok tatlım sukru ates olmadı
ama kımı bebekte oluyormus cnm
37 de fazla degıl belkı havanın sıcagındandır tatlım

bilmiyorum ki canım valla havalar ısındı şimdi de nasıl giydircem derdi başladı terler mi üşürmü diye düşünmekten bi hal oluyorum şimdi üstünde uzun kollu çıtçıtlı bady ve patikli alt var sence üşürmü gece sabaha karşı serin oluyor ya hava

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…