- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #8.621
cnmmmmm cok mutlu oldummmmmm
nasılsın tatlım benım
cocuklar nasıl
esın nasıl oldu sms attım o sıra ama yogundun sanırımmm
Canım eşim tam ameliyat olacağ gün düşürdü taşını.. Senin baban ameliyat oldu sanırım, okudum..
Aman ondan kurtulduk bari sorun olmadan..
Faruğum biraz nezle teyzesi.. Bu cuma sünneti var ama bu nezle haliyle yapacaklar mı bilmiyorum..
Nezlesi için perşembe dr.a götüreceğim..
Sizden naber.. Dişiniz çıkmış hayırlı olsun.. Bizimki tam 5 aylıkken çıkardı alttan 2 diş birden..
Şimdi gülünce görünüyor, acayip seviyorum..
Aras'a da maşaAllah bu arada.. Adam gibi birşey bu yaa..
aa hadı gecmısolsun cnm atlattınız amelıyatsız
babam cok sukur cok ıyı cnm
demek tostos 5 aylıkken cıkarttı masalla ona
ay bızımkılerde uzasın cnm ya yakısır
sunnet neden oluyo cnm saglık problemındenmı yoksa ıstek uzerınemı
nezle etkılermı acaba genel anestesımı alıcak
arası mıcncıklama k ısteyenler buyrun gelın bugun teyzesı vardı sırf sevmelık gelmı doyamadan gelmıs
bu arada erden pasamızda cok tatlı kucagıma alıp doyasıya sevemedım basta cekındı sonra gulucukler attı bana uzaktanda olsa sevdım
cnm ya cok guzel saclar uzun kara kestırmısler bıle dusunun
sagol teyzesı tesekkur ederız
o sızın guzellıgınız ay bugun arkettımkı oglumun hep cddı resımlerı var e bıd gulen lazım dımı
onca kız annesı var buradaEki Görüntüle 699690
ah cnm ablanın acısı cok daha zor sende yegen acısı yasamıssın rabbım sabır versın
basınız sagolsun
Ben istedim, aslında geç bile kaldım.. Eğer çok huysuz bir bebek olmasaydı, ilk ay halledecektim ama kendime güvenemedim açıkçası.. ZAten tek başıma zor bakıyorum böyle bir çocuğa, sünnetri de araya sokmadım..
1 ay önceden gün aldım, genel uyutuyorlar, mecburmuş, artık böyle yapıyorlarmış.. Kendi doktorumuza sordum, genel zararlı değilmi diye.. Ben kendi çocuğumuda uyutarak yaptırdım 8 aylıkken dedi.. Bende razı oldum.. Ama nezle çıktı işte.. Bakalım ne diyecek dr. Olmaz derse günü atarlar ileriye..
Sizinde dişler uzar 5 haftaya kalmaz.. Çok şirin oluyorlar 2 dişle..
Sagolasin cnm rabbim kimseyi evladiyla sinamasin yegen acisi o kadar zor geldi ki evlat acisini dusunmek bile istemiorumneyse kaptalim bence bu konuyu cnm
Artik persembe start verioruz cnm kacacak yer kalmadi. Yarin bal bocugum bes buck aylik oluo bugun elma suyu verdim pek begenmedi sanki ama yinede guluodu bal bocugum:) meyve puresini nasil veriosunuz cnm sadece rende mi yoksa haslayip mi eziosunuz cok cahil hissettim kendimi:))
ya bu kız ne kadar güzel boyle
Masallah sana
annesi nerden buluyosun bu kadar cici seyleri
valla beysal yuz gorumlulugu istiyo erdemi gostermek icin
arasi beysal yiyecek erdemide bizim icin sen yersin artik..
Neyse songulum ben kacar benim kiz yedi de yatti yine kalkar ikide ucte . O uyurken bende gidip yatayim yarin alisverise ananeye hasta ziyaretlerine derken yogun olcak enerji depolayayim. Herkese ii geceler kuzulara kesintisiz bol uykularrrr:)
sagol teyzesı tesekkur ederız
o sızın guzellıgınız ay bugun arkettımkı oglumun hep cddı resımlerı var e bıd gulen lazım dımı
onca kız annesı var buradaEki Görüntüle 699690
etme songul ya..dislerimi sıkıyorum valla arasi gordukce..
Allah nazarlardan korusun..masallah
oyle valla..aaaa evet beysal ve mertur dan ıstıyoruz arrtık foto dımı
iyi akşamlar hanımlar nasılsınız
songül o arası kimselere vermem ben yerim yaaa eşime gösterdim maşallah subhanallah diye diye bi hal oldu adamokuduk üfledik burdan haberin ola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?