2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnmmmmm cok mutlu oldummmmmm
nasılsın tatlım benım
cocuklar nasıl
esın nasıl oldu sms attım o sıra ama yogundun sanırımmm

Canım eşim tam ameliyat olacağ gün düşürdü taşını.. Senin baban ameliyat oldu sanırım, okudum..
Aman ondan kurtulduk bari sorun olmadan..
Faruğum biraz nezle teyzesi.. Bu cuma sünneti var ama bu nezle haliyle yapacaklar mı bilmiyorum..
Nezlesi için perşembe dr.a götüreceğim..
Sizden naber.. Dişiniz çıkmış hayırlı olsun.. Bizimki tam 5 aylıkken çıkardı alttan 2 diş birden..
Şimdi gülünce görünüyor, acayip seviyorum..

aa hadı gecmısolsun cnm atlattınız amelıyatsız
babam cok sukur cok ıyı cnm
demek tostos 5 aylıkken cıkarttı masalla ona
ay bızımkılerde uzasın cnm ya yakısır
sunnet neden oluyo cnm saglık problemındenmı yoksa ıstek uzerınemı
nezle etkılermı acaba genel anestesımı alıcak

Ben istedim, aslında geç bile kaldım.. Eğer çok huysuz bir bebek olmasaydı, ilk ay halledecektim ama kendime güvenemedim açıkçası.. ZAten tek başıma zor bakıyorum böyle bir çocuğa, sünnetri de araya sokmadım..
1 ay önceden gün aldım, genel uyutuyorlar, mecburmuş, artık böyle yapıyorlarmış.. Kendi doktorumuza sordum, genel zararlı değilmi diye.. Ben kendi çocuğumuda uyutarak yaptırdım 8 aylıkken dedi.. Bende razı oldum.. Ama nezle çıktı işte.. Bakalım ne diyecek dr. Olmaz derse günü atarlar ileriye..
Sizinde dişler uzar 2 haftaya kalmaz.. Çok şirin oluyorlar 2 dişle..

Son düzenleme:

valla beysal yuz gorumlulugu istiyo erdemi gostermek icin
arasi beysal yiyecek erdemide bizim icin sen yersin artik..

sagol teyzesı tesekkur ederız
o sızın guzellıgınız ay bugun arkettımkı oglumun hep cddı resımlerı var e bıd gulen lazım dımı
onca kız annesı var buradaEki Görüntüle 699690

ah cnm ablanın acısı cok daha zor sende yegen acısı yasamıssın rabbım sabır versın
basınız sagolsun

Sagolasin cnm rabbim kimseyi evladiyla sinamasin yegen acisi o kadar zor geldi ki evlat acisini dusunmek bile istemiorum neyse kaptalim bence bu konuyu cnm
Artik persembe start verioruz cnm kacacak yer kalmadi. Yarin bal bocugum bes buck aylik oluo bugun elma suyu verdim pek begenmedi sanki ama yinede guluodu bal bocugum:) meyve puresini nasil veriosunuz cnm sadece rende mi yoksa haslayip mi eziosunuz cok cahil hissettim kendimi:))

anladım tatlım bızde gecen hafta urolojı dr na sordum babamın da dr u ben saglık problemı olmadıgı surece nerkozu uygun bulmuyorum artık buyuduler genel anestezı olmadanda olmaz dedı puff anlıcagın her dr ayrı havada
benım ablamda sezeyana grıpı gırdı cnm ama bebekte nasıl olur bılemedım bak

Neyse songulum ben kacar benim kiz yedi de yatti yine kalkar ikide ucte . O uyurken bende gidip yatayim yarin alisverise ananeye hasta ziyaretlerine derken yogun olcak enerji depolayayim. Herkese ii geceler kuzulara kesintisiz bol uykularrrr:)

cnm ben ıkıncı cocukta ınan azlasını sordum
sen denemeye devam et cnm ac uykusu yokkken neselıyken denıyoruz
ben dırek cam rendede rendeleyıp verıyorum cnm ısıya maruz kalmadan

Neyse songulum ben kacar benim kiz yedi de yatti yine kalkar ikide ucte . O uyurken bende gidip yatayim yarin alisverise ananeye hasta ziyaretlerine derken yogun olcak enerji depolayayim. Herkese ii geceler kuzulara kesintisiz bol uykularrrr:)

yat cnm bebewn uyurkn annem gıbı dedım he
son son ıslerı hallet tempo baslıyor

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız

songül o arası kimselere vermem ben yerim yaaa eşime gösterdim maşallah subhanallah diye diye bi hal oldu adam okuduk üfledik burdan haberin ola

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız

songül o arası kimselere vermem ben yerim yaaa eşime gösterdim maşallah subhanallah diye diye bi hal oldu adam okuduk üfledik burdan haberin ola

sagol teyzesı ay ıyı oldu cnm bı anda uyudu kaldı haha
ay ben de bu kızları gordukce esımın bı kız daha ıstedının nerden geldıgını anlamaya basladım he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…