2012 kasım bebekleri büyüyor..

ayy kıyamam yaa nasılda dudaklarını bükmüş yavrum , böyle resim görünce dayanamıyorum ben =(
ben senden de duygusal oldum ozcanan

cıdden cok garıp dudak bukuyo dımı ay cok tatlı ya ozcananım nasıl alıyodur hemen gogsunde sefkat verıyodur ay kız cocukları daha duygusal oluyo canlarım

nasıl olsun canım ev iş bir koşuşuturmaca aklım hep sizde oluyo. bazen gece geç satte yatağa yattımmı telefondan giriyorum ziyaretçi olarak okuyup yatıyorum. yazmak zor geiyo telefondan zaten yazamıyorum çokda uykum gelmiş oluyo ,işleri bitireyimde fırsat kolluyorum girmeye.yarın tatil çok şükür onun rahatlığıda var tabi.

dişmi diyosun canım ay bir an evvel çıksa bari.dimi . memenin kenarındanda parmağını sokuyor ağzına .emziğinin tutma tarafını ağzına sokup geveliyor. sizin ayak olayıda güzelmiş , sizinkilere söylede öyle resmini çeksinler bu günlerden hatıra hep bunlar.

kızına 6. ay kınası yapmadın herhalde tabi canm hasızlık olmasın.bende bazen duyunca özeniyorum işte bakalım nasip olursa istiyorum.ekler nasıl gidiyor sütünde azalma oldumu. hep arakasına emiyormu?

kızlar bu arada yazlık kıyafeti hiç yoktu oğlumun alayım dedim internetten 9-12 ay aldım biraz küçük geldi gibi.yani şuan giydirsem olurda e 2-3 ay sonrasın bilemediğim için değiştireyim diyorum 12-18 aylık alayım diyorum. sizler kaç aylık alıyorsunuz.

Bende başladım.. Şİmdilik elma suyu ve muhallebi veriyorum.. Sen ne veriyorsun?

haha kız bızımkı 3.5 ta dondu
acaba koca totosunumu kaldıramıyo
yada aglamaktan fırsat kalmıyo bence he sızdekı uretım de masalla cok sabıtmıs oysakı ne dualar ettık beraber
ama annesı bu guzellıge okadar aglamak hak dıcem ıkna edıcı olmucak dımı
demek senın ufaklıgında onu acık abıye cektıyse
gece uykular aynı devammı cnm yoksa 2 saatı gordunuzmu

Bende başladım.. Şİmdilik elma suyu ve muhallebi veriyorum.. Sen ne veriyorsun?

cnm bızım 6 ay doldu ya bız tamamen basladık bı lıste vardı burda yayınladım hatta

sabah kahvaltı
kusluk 1 elma puresı
ogle sebze puresı
ıkındı yogurt
aksam yada gece muhallebı

senın tos tos ıstahlımı cnm

ben mothercare dan aldım birkaç parça 9-12 , sobeden 9-12, 12-15 aralarında çok fark yoktu karışık aldım hatta sobeden 15-18 bile aldım
dünde yıkadım yazlıklarımızı ne zaman giydirilir yaa =) şortlar salopetler ...

Eki Görüntüle 699749

buyrun asıl zırıl zırıl ve huysuzu bu haliyle bile çoook tatlı yahu maşallah subhanallah tebarekallah

ay canım yerim ben onu hiç de kıyamam hele böyle dudak büküşlerehiç dayanamam . çok içerlemiş gibi.ağlamadan çok üzgünlükk var ay bende çok duygusalım 2 dk. daha baksam resmine ağlıycam. hiç dayanamıyorum ben çocuklara ya .

Mrb cnm nasilsin yazilarini okudum biraz gec oldu ama hosgeldin ben pek giremiorum da. Bebisin nasil bakim benim bal bocugu uyudu

Selam canim iyiyim sen nasilsin cnm
Benim bebiste uyuyor teyzesi dün gece uyumamistida bal bocugunu op benim icin

Eki Görüntüle 699749

buyrun asıl zırıl zırıl ve huysuzu bu haliyle bile çoook tatlı yahu maşallah subhanallah tebarekallah

Maasallah yerim ben o ağzını ne tatli yaaa

kuzum yapı sanırım benım yarenımde cok tosundu bak proflımde bebeklık resmı var yarenın
gördüm canımm
herhalde canım görümcemin çocuklarıda yapılı 2 yaşında oğlu var sanki 3 4 yaşında gibi
eşimde yapılıdır ama ben minyonum benim cadaloz bana çekmiş herhalde

Son düzenleme:
canım bizim bebekler 25 kasım olunca daha küçük bir ay geçsin bakalım o kiloya ulaşırlar ama ben takmıyorum sağlıklı olsun da varsın zayıf olsun bizim kız hep aç anlamıyorum o kadar yemeğe nasıl kilo almıyo
bişi soracam songül bu diş çıkarma anneye ya da babaya çeker mi hiç duydun mu böyle bişey eşimin 1 yaşında çıkmış dişi benim de geç çıkmış rananın da geç çıkar mı ki hiç belirti yok bizim olmasın da çünkü geç çıkan diş acısız çıkan diş diyo annem
ayy kıyamam yaa nasılda dudaklarını bükmüş yavrum , böyle resim görünce dayanamıyorum ben =(
ben senden de duygusal oldum ozcanan
ben biliyorum rana neden duygusal o da çanakkaleli sen de duygusal bi havası var buraların
bu arada sıcaktan uyuyamıyo benim kız da gündüzleri atletle yatırıyorum şimdi banyodan sonra sırtına bez koydum terlerse alayım diye bez sırılsıklam olmuş o kadar sıcak asıl burası nasıl geçecek bilmem hiç yatamazlar ama senin diş de etken bence
cıdden cok garıp dudak bukuyo dımı ay cok tatlı ya ozcananım nasıl alıyodur hemen gogsunde sefkat verıyodur ay kız cocukları daha duygusal oluyo canlarım
rananın en çok başka bi yerdeyken bana bakışını seviyorum o kadar muhtaç gibi bakıyoki gözlerim doluyo her defasında sizde de böyle oluyo mu
Oyy kıyamam yaa.. Nasıl ağlamak o.. Kız işte.. Hep içli...
benim erkek kardeşim de dudakçıydı küçükken ırsi biraz bu dudak büzme olayı galiba canım ya

cnm bence 12 18 al bızım o sekılde 9 12 lerde var ama degıtırıcem onları 12 18 aıcam lcw den aldım degıstırme ımkanı var
cnm anlattıkların dıs sıkıntısı bılgıler taze
aras sımdılık eklerı severek yıyo tatlı lıstede bızı uzmedı
hıc blender kullanmadım su bı haftada
sutum aynı aras normalde 3 saatte emıyordu sımdı yıne aynı sekılde devam edıyo bazen 3 saat yemek sonrasına denk gelıyo yıne emıyo bın sukur
oh yarın ne guzel tatıl cnm haklısın ıkı ıs bı arada ben evdeyken denk gelıyorum dusun

senin oğlan kaç kiloudu canım oldumu 9-12 ler benimkilerde oldu ama ne bileyim dedim çekermi filan . birde 12-18 olursa rahat giydiririm diye düşündüm bizimki giydirmeyi hiç sevmiyor kolunuda zor geçirince sinirlerniyor. yaz çok sıcak geçerse bol tsortlerde daha rahat eder diye diyorum zaten bir yere giderken giydiririz herhalde çok sıcak olursa evde atlet veya body le dolaşırlar.

bende bir an evvel giydirmek istiyorum şortlar la çok tatlı oluyorlar.

cnm bak dıs olayını bılmıyorum ama yaren hıc belırtı olmadan cıkarttı hıc bılmem kasınsın

banada muhtac gelıyo cnm aglıyoya ay hemen kucaklayıp sevkat verıyorum ay aglasın dıyemı dogurduk dımı kıyamam

öyle canım sağlıkları sıhhatleri yerinde olsun yeterki

yaa ben giremiyorumki topiğe, bilmiyorum listeyi.. peki ayrıntılar nasıl.. yani kahvaltıda neler var mesela..
İştahını henüz bilmiyorum canım ya.. Elma suyunu seviyor ama.. Muhallebide bebek mamasıyla yapılıyor ya,
tadı mamaya banziyor zaten.. Asıl iş sebzelerde.. Sebze çorbalarını yerse iştahlı derim ben..

Yok anam, yerde azıcık oyalanma huyu olsa öğrenirde, o yok işte..
Gece 12 veya 1 de zorla yatar beyim.. Sürekli ağlaya ağlaya uyur.. Yani sürekli
sallattırır kendini.. Her 2 saatte bir 100 cc mama yer.. Sabah 7 ye kadar bu şekilde..
Sabah 7 de de tamamen uyanır.. Hemde cin gibi.. Uykusunu öyle bir almış olur ki..
Anlamıyorum bu uykuyla nasıl duruyor bu çocuk..
Gündüz uykumuz zaten yok gibi.. 2-3 saatte bir 20. dk. uyur sadece ..
Ben göremedim şöyle beşiğinde uyuyan bir çocuk..
Evin ortasında bir çingene salıncağı yaptım.. Orada uyutuyorum işte zorla..

ben cm e göre alıyorum boy cm bedene göre çünkü bazen tutmuyo bedenleri 6 aylık diye aldıklarım 3 aylıkken olmadı o yüzden netten de almıyorum artık pazar günü lcw den alcam bişiler dedeye gitmeden süsleyeyim kızceğizimi sabırsızlıkla bekliyo adam

bende lcw den aldım cnm. normalde 3-6 kışlık aldıklarımı hala giyiyor diye 9-12 de olur dedim ama kalıpları dar geldi snaırım.
benimkide biliyorsun toplu. değiştirip 12-18 alayım bende.o maşallah canım ememsine çok sevindim. hep böyle devam etsin inşallah.
canım şu eklerde pütürlüler beni çok korkutuyor ya ya tıkanırsa filan paniğim yani.

kızlar benim oğlum şarkılara bayılıyor ağlarken başla söylemeye anında susup pür dikkat şarkıyı dinliyor.bütün çocukça şarkıları öğrendim sayesinde.mini mini bir kuş, fış fış kayıkçı yapmaya bayılıyor.pazara gidelim, daha dün annemiz, baş parmağım daha neler neler, geçen uykudan ağlayarak uyandı kucağım aldım hala ağlıyor baktım olmuyo ağlamaya devam başladım şarkıya anında sustu. oğlum diyorum romanlar gibisin müzik duyunca dayanamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…