- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #8.681
ayy kıyamam yaa nasılda dudaklarını bükmüş yavrum , böyle resim görünce dayanamıyorum ben =(
ben senden de duygusal oldum ozcanan
Eki Görüntüle 699749
buyrun asıl zırıl zırıl ve huysuzu bu haliyle bile çoook tatlı yahu maşallah subhanallah tebarekallah
hosgeldın cnm bugun arkadaslarıma bakarken aklımdan gectın
nasıl gıdıyo tempo
kulak cekme kucak ve memnunıyetsızlık arkası dıs soyleyım
bızım arasta emerken bı bakmıssın oturuyo aras nereye benım meme oraya yonlenıyo o sekılde emıyoruz bazen meme yerıne agzına ayagını gotoruyo benım ollayın dısında bırakıp bazen omzuma atıyo yanı bı emıyoruz ama her sekıl
uyudugu zaman daha guzel emıyo sadece ayagı ıle oynuyo okadar
doğum dun gıbı cnm yarı yasları geldı
dıs bugdayı yapmam tatlım yenılerde duyuyorum kızıma yapmadım hak gecmesın dımı
wawww bı ay sonra bulusma var demekkkı cok sevındım bu habere
cnm ben yazlıkları netten aldım lcw sabırsızlıkla beklıyorum gıydırmek ıcın
bu arada senın tostosa masalla cnm senın dr da sevıyo demekkı bızımkıde tosun bu dıyo eklere gectık bakalım sonuc ne olucak
Songül biliyor musun. Benimki çok fena ağlıyor ya.. Hiç yere koyamıyorum... O yüzden yüzüstü dönmeyi bile öğrenemedi daha.. 2 dk. yere koysam inanılmaz şekilde ağlamaya başlıyor.. Apartmanın dış kapısından bile duyuluyormuş sesi... Koca çocuk yattığı yerde kalıyor.. Seninki döneli aylar oldu.. Bu çocuk yerde oyalanmadan nasl öğrenecekki.. Abisi de böyleydi.. Çok geç dönmüştü.. O da yatmazdı yerde, basardı çığlığı.. Ayy ne gen varmış bende de.. İki çocukta aynı çıktı..
Bende başladım.. Şİmdilik elma suyu ve muhallebi veriyorum.. Sen ne veriyorsun?
nasıl olsun canım ev iş bir koşuşuturmaca aklım hep sizde oluyo. bazen gece geç satte yatağa yattımmı telefondan giriyorum ziyaretçi olarak okuyup yatıyorum. yazmak zor geiyo telefondan zaten yazamıyorum çokda uykum gelmiş oluyo ,işleri bitireyimde fırsat kolluyorum girmeye.yarın tatil çok şükür onun rahatlığıda var tabi.
dişmi diyosun canım ay bir an evvel çıksa bari.dimi . memenin kenarındanda parmağını sokuyor ağzına .emziğinin tutma tarafını ağzına sokup geveliyor. sizin ayak olayıda güzelmiş , sizinkilere söylede öyle resmini çeksinler bu günlerden hatıra hep bunlar.
kızına 6. ay kınası yapmadın herhalde tabi canm hasızlık olmasın.bende bazen duyunca özeniyorum işte bakalım nasip olursa istiyorum.ekler nasıl gidiyor sütünde azalma oldumu. hep arakasına emiyormu?
kızlar bu arada yazlık kıyafeti hiç yoktu oğlumun alayım dedim internetten 9-12 ay aldım biraz küçük geldi gibi.yani şuan giydirsem olurda e 2-3 ay sonrasın bilemediğim için değiştireyim diyorum 12-18 aylık alayım diyorum. sizler kaç aylık alıyorsunuz.
Eki Görüntüle 699749
buyrun asıl zırıl zırıl ve huysuzu bu haliyle bile çoook tatlı yahu maşallah subhanallah tebarekallah
Mrb cnm nasilsin yazilarini okudum biraz gec oldu ama hosgeldin ben pek giremiorum da. Bebisin nasil bakim benim bal bocugu uyudu
Eki Görüntüle 699749
gördüm canımmkuzum yapı sanırım benım yarenımde cok tosundu bak proflımde bebeklık resmı var yarenın
canım bizim bebekler 25 kasım olunca daha küçük bir ay geçsin bakalım o kiloya ulaşırlar ama ben takmıyorum sağlıklı olsun da varsın zayıf olsun bizim kız hep aç anlamıyorum o kadar yemeğe nasıl kilo almıyokız biz besleyemiyomuyuz kızlarımızı yoksa erkeklermi tontiş oluyo yaa
seninki kaç kilo canım yaren 7320 ydi kıyafetleriyle geçen cuma
canım sizin bebeklerin maşallahı var bizimkiler sizinkilerin yanında kücücük kalırlar yan yana gelsek
bişi soracam songül bu diş çıkarma anneye ya da babaya çeker mi hiç duydun mu böyle bişey eşimin 1 yaşında çıkmış dişi benim de geç çıkmış rananın da geç çıkar mı ki hiç belirti yok bizim olmasın da çünkü geç çıkan diş acısız çıkan diş diyo annemhosgeldın cnm bugun arkadaslarıma bakarken aklımdan gectın
nasıl gıdıyo tempo
kulak cekme kucak ve memnunıyetsızlık arkası dıs soyleyım
bızım arasta emerken bı bakmıssın oturuyo aras nereye benım meme oraya yonlenıyo o sekılde emıyoruz bazen meme yerıne agzına ayagını gotoruyo benım ollayın dısında bırakıp bazen omzuma atıyo yanı bı emıyoruz ama her sekıl
uyudugu zaman daha guzel emıyo sadece ayagı ıle oynuyo okadar
doğum dun gıbı cnm yarı yasları geldı
dıs bugdayı yapmam tatlım yenılerde duyuyorum kızıma yapmadım hak gecmesın dımı
evet yaa öyle oldu ben giriyorum sen gitmişsin , sen geliyorsun ben yokum ... ne yapıyor ranacık yazdıklarına çok üzüldüm içine çeke çeke bir kere oğlum ağladı o geldi aklıma içim nasıl acıdı =(
oğlum huzursuz sanırım sıcaktan aşırı terliyor.dişten midir sıkıntısı , havadan mıdır bilemiyorum .burası çok sıcak yazı nasıl geçireceğiz onu düşünüyorum.
ben biliyorum rana neden duygusal o da çanakkaleli sen de duygusal bi havası var buralarınayy kıyamam yaa nasılda dudaklarını bükmüş yavrum , böyle resim görünce dayanamıyorum ben =(
ben senden de duygusal oldum ozcanan
rananın en çok başka bi yerdeyken bana bakışını seviyorum o kadar muhtaç gibi bakıyoki gözlerim doluyo her defasında sizde de böyle oluyo mucıdden cok garıp dudak bukuyo dımı ay cok tatlı ya ozcananım nasıl alıyodur hemen gogsunde sefkat verıyodur ay kız cocukları daha duygusal oluyo canlarım
benim erkek kardeşim de dudakçıydı küçükken ırsi biraz bu dudak büzme olayı galiba canım yaOyy kıyamam yaa.. Nasıl ağlamak o.. Kız işte.. Hep içli...
gözlere bak cingöz =) maşallah ...
nasıl olsun canım ev iş bir koşuşuturmaca aklım hep sizde oluyo. bazen gece geç satte yatağa yattımmı telefondan giriyorum ziyaretçi olarak okuyup yatıyorum. yazmak zor geiyo telefondan zaten yazamıyorum çokda uykum gelmiş oluyo ,işleri bitireyimde fırsat kolluyorum girmeye.yarın tatil çok şükür onun rahatlığıda var tabi.
dişmi diyosun canım ay bir an evvel çıksa bari.dimi . memenin kenarındanda parmağını sokuyor ağzına .emziğinin tutma tarafını ağzına sokup geveliyor. sizin ayak olayıda güzelmiş , sizinkilere söylede öyle resmini çeksinler bu günlerden hatıra hep bunlar.
kızına 6. ay kınası yapmadın herhalde tabi canm hasızlık olmasın.bende bazen duyunca özeniyorum işte bakalım nasip olursa istiyorum.ekler nasıl gidiyor sütünde azalma oldumu. hep arakasına emiyormu?
kızlar bu arada yazlık kıyafeti hiç yoktu oğlumun alayım dedim internetten 9-12 ay aldım biraz küçük geldi gibi.yani şuan giydirsem olurda e 2-3 ay sonrasın bilemediğim için değiştireyim diyorum 12-18 aylık alayım diyorum. sizler kaç aylık alıyorsunuz.
ben mothercare dan aldım birkaç parça 9-12 , sobeden 9-12, 12-15 aralarında çok fark yoktu karışık aldım hatta sobeden 15-18 bile aldım
dünde yıkadım yazlıklarımızı ne zaman giydirilir yaa =) şortlar salopetler ...
canım bizim bebekler 25 kasım olunca daha küçük bir ay geçsin bakalım o kiloya ulaşırlar ama ben takmıyorum sağlıklı olsun da varsın zayıf olsun bizim kız hep aç anlamıyorum o kadar yemeğe nasıl kilo almıyo
bişi soracam songül bu diş çıkarma anneye ya da babaya çeker mi hiç duydun mu böyle bişey eşimin 1 yaşında çıkmış dişi benim de geç çıkmış rananın da geç çıkar mı ki hiç belirti yok bizim olmasın da çünkü geç çıkan diş acısız çıkan diş diyo annem
ben biliyorum rana neden duygusal o da çanakkaleli sen de duygusal bi havası var buraların
bu arada sıcaktan uyuyamıyo benim kız da gündüzleri atletle yatırıyorum şimdi banyodan sonra sırtına bez koydum terlerse alayım diye bez sırılsıklam olmuş o kadar sıcak asıl burası nasıl geçecek bilmem hiç yatamazlar ama senin diş de etken bence
rananın en çok başka bi yerdeyken bana bakışını seviyorum o kadar muhtaç gibi bakıyoki gözlerim doluyo her defasında sizde de böyle oluyo mu
benim erkek kardeşim de dudakçıydı küçükken ırsi biraz bu dudak büzme olayı galiba canım ya
öyle canım sağlıkları sıhhatleri yerinde olsun yeterkicanım bizim bebekler 25 kasım olunca daha küçük bir ay geçsin bakalım o kiloya ulaşırlar ama ben takmıyorum sağlıklı olsun da varsın zayıf olsun bizim kız hep aç anlamıyorum o kadar yemeğe nasıl kilo almıyo
bişi soracam songül bu diş çıkarma anneye ya da babaya çeker mi hiç duydun mu böyle bişey eşimin 1 yaşında çıkmış dişi benim de geç çıkmış rananın da geç çıkar mı ki hiç belirti yok bizim olmasın da çünkü geç çıkan diş acısız çıkan diş diyo annem
ben biliyorum rana neden duygusal o da çanakkaleli sen de duygusal bi havası var buraların
bu arada sıcaktan uyuyamıyo benim kız da gündüzleri atletle yatırıyorum şimdi banyodan sonra sırtına bez koydum terlerse alayım diye bez sırılsıklam olmuş o kadar sıcak asıl burası nasıl geçecek bilmem hiç yatamazlar ama senin diş de etken bence
rananın en çok başka bi yerdeyken bana bakışını seviyorum o kadar muhtaç gibi bakıyoki gözlerim doluyo her defasında sizde de böyle oluyo mu
benim erkek kardeşim de dudakçıydı küçükken ırsi biraz bu dudak büzme olayı galiba canım ya
cnm bızım 6 ay doldu ya bız tamamen basladık bı lıste vardı burda yayınladım hatta
sabah kahvaltı
kusluk 1 elma puresı
ogle sebze puresı
ıkındı yogurt
aksam yada gece muhallebı
senın tos tos ıstahlımı cnm
haha kız bızımkı 3.5 ta dondu
acaba koca totosunumu kaldıramıyo
yada aglamaktan fırsat kalmıyo bence he sızdekı uretım de masalla cok sabıtmıs oysakı ne dualar ettık beraber
ama annesı bu guzellıge okadar aglamak hak dıcem ıkna edıcı olmucak dımı
demek senın ufaklıgında onu acık abıye cektıyse
gece uykular aynı devammı cnm yoksa 2 saatı gordunuzmu
cnm bence 12 18 al bızım o sekılde 9 12 lerde var ama degıtırıcem onları 12 18 aıcam lcw den aldım degıstırme ımkanı var
cnm anlattıkların dıs sıkıntısı bılgıler taze
aras sımdılık eklerı severek yıyo tatlı lıstede bızı uzmedı
hıc blender kullanmadım su bı haftada
sutum aynı aras normalde 3 saatte emıyordu sımdı yıne aynı sekılde devam edıyo bazen 3 saat yemek sonrasına denk gelıyo yıne emıyo bın sukur
oh yarın ne guzel tatıl cnm haklısın ıkı ıs bı arada ben evdeyken denk gelıyorum dusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?