- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #8.721
haha kuzum kalabalık olunca kaynıyo ınankı
benden sana on selam
Allah hayırlı uğurlu eylesin canım..Nice yaşlara..
Benim diş buğdayı bilmiyorum, yapmadımda..
Nasip olursa 1-2 hafta sonra sünneti için kur'an okutacağım..
hayılrı akşamlar canım.Hayırlı akşamlar kızlar
Diş buğdayı nasıl yapiliyor diye sordum bi allahin kulu bile cevap vermedi benim itici bi yanımmi var yaa
Allah hayırlı uğurlu eylesin canım..Nice yaşlara..
Benim diş buğdayı bilmiyorum, yapmadımda..
Nasip olursa 1-2 hafta sonra sünneti için kur'an okutacağım..
senin oğlan kaç kiloudu canım oldumu 9-12 ler benimkilerde oldu ama ne bileyim dedim çekermi filan . birde 12-18 olursa rahat giydiririm diye düşündüm bizimki giydirmeyi hiç sevmiyor kolunuda zor geçirince sinirlerniyor. yaz çok sıcak geçerse bol tsortlerde daha rahat eder diye diyorum zaten bir yere giderken giydiririz herhalde çok sıcak olursa evde atlet veya body le dolaşırlar.
bende bir an evvel giydirmek istiyorum şortlar la çok tatlı oluyorlar.
Bu arada ben kaçıyorum.. Benden bu kadar.. Bu kadarı bile lüks oldu benim için.. Çok zırladı ama babası uyuttu onu.. Bende gidip namazımı kılayım, yatayım.. Öyle yorgunum ki.. Keşke fırsatım olsada ara ara uğrasam ama ne mümkün..
Herkese hayırlı akşamlar diliyorum.. Hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum.. Rabb'ime emanetsiniz hepiniz..
Sağol canim ..
Sünnet oldumu senin oglun caninm
Allah kabul etsin
Hani kalabalık kimse yazmıyor ki
Aleykun selan canim
hayılrı akşamlar canım.
olurmu öyle şey canım ben görmedim sorunu canım. birde ben eskilerdenim ama çok giremiyorum çalıştığım için sen yensiin sanırım hoşgeldin diyeyim bu arada . diş buğdayı dedikleri şey canım ; erkek çocuklarına kutlama gibi birşey. çocuğun önüne makas, altın, kalem gibi şeyler koyuyorlar hangisini seçerse mesleğini belirliyor. birde buğdaydan bir ikram yapılıp dağıtılıyor. tarifini benimde annem biliyor. diş şeklinde şekerler süslemeler var misafirlerine onlardan yaptırıp dağıtabiliyorsun.
kızlara 6 ay kınası erkek çocuklarınada diş buğdayı diyorlar işte senin oğlan mı kızmı
cnm ınan dogumdan berı rekor kırdım cok mutlu oldum
tabı yarı esın ızın lı oh
arada farugu babaya postala gel cnm ınan ıyı geldı
bilmiyorum ki canım valla havalar ısındı şimdi de nasıl giydircem derdi başladı terler mi üşürmü diye düşünmekten bi hal oluyorum şimdi üstünde uzun kollu çıtçıtlı bady ve patikli alt var sence üşürmü gece sabaha karşı serin oluyor ya hava
Yok canım bu cuma olacak nasip olursa..
Dua edin kolay geçsin...
Hayırlı akşamlar canım sağol benim oğlum var teyzesi 6 aylik
Bi keresinde duydum diş buğdayı benimde yapasim geldi ilk disimiz çıkınca yapacağım allahın izniyle
Sen bebis kaç doğumlu cnm kızmi erkekmi
şuan kaç kilo olduğunu bilmiyorum bu ay rotavirüs vardı onu kendim evde yaptım 5. ay sonunda da gitmemiştim artık 6. ay sonunda giderim artık... ama mothercare da bedeni ayı ile uyumlu denk gidiyor.
bilmiyorum ki canım valla havalar ısındı şimdi de nasıl giydircem derdi başladı terler mi üşürmü diye düşünmekten bi hal oluyorum şimdi üstünde uzun kollu çıtçıtlı bady ve patikli alt var sence üşürmü gece sabaha karşı serin oluyor ya hava
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?