2012 kasım bebekleri büyüyor..

Hayırlı akşamlar kızlar
hayılrı akşamlar canım.
Diş buğdayı nasıl yapiliyor diye sordum bi allahin kulu bile cevap vermedi benim itici bi yanımmi var yaa

olurmu öyle şey canım ben görmedim sorunu canım. birde ben eskilerdenim ama çok giremiyorum çalıştığım için sen yensiin sanırım hoşgeldin diyeyim bu arada . diş buğdayı dedikleri şey canım ; erkek çocuklarına kutlama gibi birşey. çocuğun önüne makas, altın, kalem gibi şeyler koyuyorlar hangisini seçerse mesleğini belirliyor. birde buğdaydan bir ikram yapılıp dağıtılıyor. tarifini benimde annem biliyor. diş şeklinde şekerler süslemeler var misafirlerine onlardan yaptırıp dağıtabiliyorsun.

kızlara 6 ay kınası erkek çocuklarınada diş buğdayı diyorlar işte senin oğlan mı kızmı

Bu arada ben kaçıyorum.. Benden bu kadar.. Bu kadarı bile lüks oldu benim için.. Çok zırladı ama babası uyuttu onu.. Bende gidip namazımı kılayım, yatayım.. Öyle yorgunum ki.. Keşke fırsatım olsada ara ara uğrasam ama ne mümkün..
Herkese hayırlı akşamlar diliyorum.. Hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum.. Rabb'ime emanetsiniz hepiniz..

şuan kaç kilo olduğunu bilmiyorum bu ay rotavirüs vardı onu kendim evde yaptım 5. ay sonunda da gitmemiştim artık 6. ay sonunda giderim artık... ama mothercare da bedeni ayı ile uyumlu denk gidiyor.

cnm ınan dogumdan berı rekor kırdım cok mutlu oldum
tabı yarı esın ızın lı oh
arada farugu babaya postala gel cnm ınan ıyı geldı

Hayırlı akşamlar canım sağol benim oğlum var teyzesi 6 aylik
Bi keresinde duydum diş buğdayı benimde yapasim geldi ilk disimiz çıkınca yapacağım allahın izniyle

Sen bebis kaç doğumlu cnm kızmi erkekmi

cnm ınan dogumdan berı rekor kırdım cok mutlu oldum
tabı yarı esın ızın lı oh
arada farugu babaya postala gel cnm ınan ıyı geldı

Hele benim için.. Nasıl değişik geldi ya, unutmuşum inan..
Arada gelmek lazım evet ama olmuyor işte..
Akşamları zaten babaya postalıyorum, ben ev işlerimi hallediorum..
İnşaAllah fırsat bulursam gene gelirim..

Ben kaçtııım...

ben kaçıyorum kızlar kendinize iyi bakın bol muhabbetler size yarın görüşürüz bi aksilik çıkmazsa

yok yaa üşümez havalar çok sıcak...

allah bağışlasın canım. benim oğlum var 5 kasım doğumlu . bende çok özeniyorum yapmaya diş çıkmadanda yapasım geliyro bazen.dur bakalım havalar biraz daha ısınsın diyorum.ek gıdaya başladınmı sende ? seninki kaç doğumlu.

şuan kaç kilo olduğunu bilmiyorum bu ay rotavirüs vardı onu kendim evde yaptım 5. ay sonunda da gitmemiştim artık 6. ay sonunda giderim artık... ama mothercare da bedeni ayı ile uyumlu denk gidiyor.

canım ben o markayı yazıyorum google amcaya çıkmıyo online satışı yokmu

kızlar en çok merak ettiğim kafama takılan soru aklıma geldi ?

benim oğlan çok nadirde olsa arada bir uyanmadan sabaha kdar uyuyo. mesela gece 8 veya 9,30 da yattı sabah 5-6 da uyanıyo bir kalkıyorum benim göğüsler taş gibi olmuş.

arada kalkıp sağmakmı lazım böyle olunca süt azalırmı sizede oluyormu ne yapıyorsunuz?

cnm bızımkıde aynı sekılde yattı bı bızım alt patıklı degıl ı yapıyo dıkıslerı onu yerıne corap var
usumez ttatlım hafıte battanıye attım ustune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…