- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #8.741
kızlar en çok merak ettiğim kafama takılan soru aklıma geldi ?
benim oğlan çok nadirde olsa arada bir uyanmadan sabaha kdar uyuyo. mesela gece 8 veya 9,30 da yattı sabah 5-6 da uyanıyo bir kalkıyorum benim göğüsler taş gibi olmuş.
arada kalkıp sağmakmı lazım böyle olunca süt azalırmı sizede oluyormu ne yapıyorsunuz?
canım ben o markayı yazıyorum google amcaya çıkmıyo online satışı yokmu
online yok , geçenlerde unnado da kampanya olarak gelmişti. mağaza satışı var avm lerde sen nerede oturuyorsun ?
allah bağışlasın canım. benim oğlum var 5 kasım doğumlu . bende çok özeniyorum yapmaya diş çıkmadanda yapasım geliyro bazen.dur bakalım havalar biraz daha ısınsın diyorum.ek gıdaya başladınmı sende ? seninki kaç doğumlu.
cnm bızımkıde aynı sekılde yattı bı bızım alt patıklı degıl ı yapıyo dıkıslerı onu yerıne corap var
usumez ttatlım hafıte battanıye attım ustune
ay su yanda cıkan fatmagulden mıdem bulanıyo kızlar ya agzımda erık vardı ogurdum resmen nedır bu boyle
oh masalla dıyelım cnm oncelıkle
bence sagma tatlım vucut bebege gore kendını ayarlıyo zaten gece duzenıne gore vucudun ayarlar kendını
bızde eklere gecınce oglum doyuyo dıye bı rahatlık coktu ustume aras yıne 3 saatte bır emıyo ama yettı yetmedımı sıkıntıyı attım kafamdan sutumde bı okadar cogaldı az once bırınden emerken dıgerınden aktı
belkı dogdugundan berı ıkı kere yasamısımıdr
he benım ayarda gıydırıyın kuzum sende ay ınsan da sasırıyo hepten soymakta olmaz bende gecmıse bakıyın sandım heselam yarencim bişi yazmadan çıkmayım didim
bende sıfır kolllu çıtçıtlı body üzerine uzun kollu tşört giydiriyorum
altında da patikli
havalar çok sıcaaaaak emerken ter içinde kalıyo yavrum
ay bence atmagulu gorme uykun kacar cnmben görmedim fatma gülü bak merak ettim şimdi oturup beklicem
ayy aras kaçta uyuyo ya
benm oğlan 23:00ten önce uyumuyo
benm oğlan uyanma saatini 8:30dan 07:00ye çekti
çok şımarmadan gidiyimde yatıyım
hepinize tatlı böcüklerinizle mutlu uykularrrrrrr
annelerr emzirdiğiniz halde destekli sütyen takabiliyomusunuzz:26::26:
ben takmak istiyorum ama emzirmek işkence gibi oluyo
halbuki desteklide göğüslerim lop lop oynuyorlaronlardan gözlerimi alamıyorum:106:
he benım ayarda gıydırıyın kuzum sende ay ınsan da sasırıyo hepten soymakta olmaz bende gecmıse bakıyın sandım he
ay bence atmagulu gorme uykun kacar cnm
aras 21.30 22.00 gıbı uyuyo cnm bazen 23.00 a sarkabılıyo
ay sen bıde bu topiğe bak kuzum ay mıllet gydıgı ıc camasırları paylasıyo daha neler
http://www.kadinlarkulubu.com/ic-gi...200-cicilerimizi-paylasiyoruz-fotografli.html
Bendr çıktım iyi geceler
kızzzzzzzzzzzz senin bu msjı okurken fatmagül çıktı karşımaaaaaa:120::120::120:şaka gibiiiiiiiiiiiiiiiiii
gözlerimi kızgın demirlerle oysalardı da bu trajediyi görmeseydimmmmmmmm
bakıyorm hemen topike tatlımmmmmm
ben evde hep emzırme atletı gıyıyorum cnm
ama dıgerlerıyle slıkon gıbı oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?