2012 kasım bebekleri büyüyor..

yarencim ben çıkmaya çalışıcam cevap yazmazsam anlarsın
cevap yazarsam bilki çıkmayı başaramamışım demektir

gidiyorm ben hadi baş baş

ay hadı kız bende kacayım senınarkana takılıp

bu arada aras gece 1 dede uyusa 09.20 9 dada uyusa 09.20
bende erken yatırayım dıyorum bende kactımmuck

Günaydıınnn..... Ya geçmişi okuyayım bir şey kaçırmayayım dedikçe sarpa sardı. Okumuyorum artık yetişemedim hızınıza. Aras ın dişleri hayırlı olsun. O kısmı yakalayabildim. İlgi alanımagirdiğinden her hal:)))

aslında benımkı cumartesı gelmstı ama evde olmadğım ıcın teslım alamadımama bugun beklıyorum gelıcek ınsallah,nasıl canım beğendınmı kıtabı yorumlarını beklıyorum

evet beğendim canım. tarifler güzel. kaçıncı ayda yedirilebileceği yazılmış köşelerine. bi sebze çorbası yaptım ama kızım sevmedi sanırım yüzünü buruşturdu ve geri çıkardı muhallebi elma püresi ve havuç suyunu çok güzel yiyordu ama bunu yemedi tarhana çorbasını da böyle yapmıştı. nasıl yedircem bilmiyorum. hiç zorlamadım bi hafta sonra tekrar denerim artık.

günaydın canım bende zor yetişiyorum valla 20 sayfadan fazla okudum şimdi:)

göğüslerde süt dolu , destekliyle doğal silikonlu olmuşsundur

daya mesir macununu, ballı bademi gör o zaman çekiciliği bir şey söylemene gerek bile kalmaz , peşinden ayrılmaz

benımkıde dun geldı canım bende beğendım guzel tarıfler var.ben daha denemedım yarın baslarım artık.dedığın gıbı tekrar denersın canım ıns bu sefer yer kuzun bakalım benmkı napıcak

Kendi kendime takilayim bari
Arasinda kasinmalar basladi yine bugunde buraz huzursuz dismi yer hazirliyo yine bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…