- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #8.781
yarencim ben çıkmaya çalışıcam cevap yazmazsam anlarsın
cevap yazarsam bilki çıkmayı başaramamışım demektir
gidiyorm ben hadi baş baş
aslında benımkı cumartesı gelmstı ama evde olmadğım ıcın teslım alamadımama bugun beklıyorum gelıcek ınsallah,nasıl canım beğendınmı kıtabı yorumlarını beklıyorum
Günaydıınnn..... Ya geçmişi okuyayım bir şey kaçırmayayım dedikçe sarpa sardı. Okumuyorum artık yetişemedim hızınıza. Aras ın dişleri hayırlı olsun. O kısmı yakalayabildim. İlgi alanımagirdiğinden her hal:)))
he benım ayarda gıydırıyın kuzum sende ay ınsan da sasırıyo hepten soymakta olmaz bende gecmıse bakıyın sandım he
ay bence atmagulu gorme uykun kacar cnm
aras 21.30 22.00 gıbı uyuyo cnm bazen 23.00 a sarkabılıyo
ay sen bıde bu topiğe bak kuzum ay mıllet gydıgı ıc camasırları paylasıyo daha neler
http://www.kadinlarkulubu.com/ic-gi...200-cicilerimizi-paylasiyoruz-fotografli.html
bende emzirme sütyeni giyiyorum büyük rahatlık valllahi
ama geçen destekli deneyim dedim çok hoş oldu ama emzirmek çok zor oluyor
göğsümü açmakta zorlanıyorum oğlan çıldırıyorama eşiminde hoşuna gitmişti halbuki
neyse sağlık olsun uzun bi süre destekli takamıcaz heralde
kız ben söylemesem hiç olacağı yok. herifin aklına bile gelmiyo
birimizin adım atması gerekiyo diye düşünüyıorum
ee erkeğide fazla boş bırakmamk lazım
ama hep ben söylemekten utanıyorum artık sanki meraklısı gibi
hay ben bu erkeklerin iç dünyasına
beni çekici bulmuyo olabilirmi
daya mesir macununu, ballı bademi gör o zaman çekiciliğibir şey söylemene gerek bile kalmaz , peşinden ayrılmaz
göğüslerde süt dolu , destekliyle doğal silikonlu olmuşsundur
evet beğendim canım. tarifler güzel. kaçıncı ayda yedirilebileceği yazılmış köşelerine. bi sebze çorbası yaptım ama kızım sevmedi sanırım yüzünü buruşturdu ve geri çıkardımuhallebi elma püresi ve havuç suyunu çok güzel yiyordu ama bunu yemedi tarhana çorbasını da böyle yapmıştı. nasıl yedircem bilmiyorum. hiç zorlamadım bi hafta sonra tekrar denerim artık.
sen hiç denemedinmi tatlım
aynen doğal silikonlu gibi oldular
hemde hophop oynayandan
merhaba kızlar nasılsınız
iyiyiz bu güzel havada evdeyiz sen nasılsın =)
Cok sicak kizlar ya biraz serinlese parka indircm cocuklari eneejim kalirsa tabi
enerjin nereye gitti , nerelere harcadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?