- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #8.821
mertur, 123m
hoşgeldiniiiz
hele ben o tostosu nasil seviyorum
bugun sipayi gezdirdik babasiyla simdide uyudu..
elif minada ayni songulcum ya dislerin sıkıntisi herhalde
sen nasilsin yaren ii tamamen dimi
merhaba canım benim kızda kulağı ni cekistiriyo du dışı çıktı
sadece anne sütü aldığınıniz haldemi. dr ek gidaya başlattı?
armutu bilmiyorum ama çileği verme bi yerde okumuştum çilek sonraki. aylarda verilebilir mis
yağmurcum hayırlı olsun canım inciniz
varmıydı belirtileri nelerdi bizde çıkarsakta rahatlasak hani..
bi arkadaşımız bazı sorular sormuş ziyaretçi diye hitap ediyorum ve cevaplıyorum 1 . yağmurunda dediği gibi meyveler ve havuç cam rendede rendelenicek ve bi mendil yada tülbenteen suyu sıkılacak
elmanın armutun püresini vere bilirsin ama havucun şimdilik sadece suyunu verirsin sonra zaten sebze çorbalarınada geçince onlarada katarsın.
2.
çilek 1 yaşına kadar yasak canım.
3. 3 4 gün 2 tatlı kaşığından sonra birer tatlı kaşığı daha arttıra bilirsin yavaş yavaş canım sonra bebeğin nekadar isterse okadar verirsin.
bu arada her denediğin yiyeceği denerken aralarda 2 3 gün olsunki alerjisi olup olmadığını konturol ede bil.
umarım karışık olmamıştır..
armut verirsin elmayla armutu karıştırırsın farklı tatlar yaparsın
zaten bi kaç hafta sonra diğer meyvelerde çıkar yavaş yavaş
çilek 1 yaşına kadar alerji ihtimali yüksek bi meyve olduğu için önerilmiyo
metalde vitamin değerlerini azalttığı için önerilmiyo muhtemelen o yüzden değmesin demiştir
tatlım emrhabalar demek sanada hep selam vermısım cok sevındım cnm bılgılerden faydalanmana bız zıyaretcılerımızıde cok sevıyoruz herzaman soylerım
cnm eger gereklı kg alıyosa anne sutu yeterlıyse 6 dolana kadar bence elma suyu sonra pureı ve hauc suyu dısında verme derım
cilerk suyuıcın cok erken cnm reaksıyonlarından dolayı
bızım lıstemızı gordunmu tatlım o lıste arası hıc zorlamadı ıstersen bı goz at derım 6 dolunca start verırsın
cnm arasta kulagını cok cekıyordu dr muz dedıkı dıs donemınde en sık rastlaan belırtrı dedı
bence tanısı konulmamıss bısey ıcın antıbıyotık ıceren bısey kullanılmamalı
cnm sen ıc bence malt ıcecegını ıcsende ısmesende gaz olayınız var nasılsa 6 dolunca son bulucaktır ınsalla
cam rende ile rendeleyip temiz bi tulbentle suzeceksin canim
evet canım ek gıda değil tam olarak sadece meyve suları yoğurt ve ay sonuna doğru yumurta sarısı dedi 1 ay böyle olacak dedi.ve gelecek ay tam anlamıyla ek gıdaya geçiş olacak bu bir adım gibi sanırım tadlara alışsın diye sanırım
yok canım karışık değil anladım elma armut havuç içirecem 2 hafta boyunca sonra püreye geçecem sonra yoğurt iyi fikirler aldım sizlerden sağolun.ayy geçenelerde 2 defa ben çilek yerken diliyle yalattırdım yaaaa acaba kötü bişey mi yaptım yaa.
ayy 3 gündür meyve sıkacağında sıktım ben boşamı gitti şimdi vitaminnn.
sağol tatlım benide selamlamayı unutma ben hala geçmişteyim yetişemiyom çünkü giremiyom nete.
ayy ben 2 hata yaptım yaaa canım sıkıldı.
1. si meyve sıkacağı ile sıktım elmayı 3 gündür gitti vitamini yaaaaa.
2.si 2 defa ben çilek yerken kızıma diliyle yalattırdım çok sevdi amaa ya reaksiyon filan olursa
bişey olursa bunu nasıl anlayacam vücudumu kızaracak
sağol tatlımmm
tatlım ben hep burdayım siz hoşgeldiniz =) ben sabah kalkıyorum pc yi açıyorum evdeysem sürekli sayfa açık gelip gidip bakıyorum =)
elma suyundan sonra su verdinmi sen.ben 2 kaşık elma suyu verdim sadece 3 gün hiç su vermedim ama vermem gerekiyormu bide ne kadar vermem gerekiyor bu konuda da bana yardımcı olurmusun senin doktorun ne dedi su olayına
ne zaman başlayacaksın çalışmaya
haha bısey olmaz annesı eskıden cam rendemı vvarmıs
cnm vucudunda kızarıklıklar oluyo bence hıc vermesen daha ıyı ama
bu arada o kadar cılekten bısey olmaz ttatlım
elma suyundan sonra su verdinmi sen.ben 2 kaşık elma suyu verdim sadece 3 gün hiç su vermedim ama vermem gerekiyormu bide ne kadar vermem gerekiyor bu konuda da bana yardımcı olurmusun senin doktorun ne dedi su olayına
biraz önce oğlumu yıkadık , yıkamadan öncede babası tutturdu saçını düzeltelim diye zaten çok yavaş uzuyordu . zor ikna oldum ve istemediğimde de haklı çıktım çirkin oldu saçıyarında gezmeye gideceğiz
ayy sağol canım içim rahatladı vallahi ben yarın hemen cam rende alayım bari.
yok ya bi daha çilek vermem zaten yaladı azıcık zaten
biraz önce oğlumu yıkadık , yıkamadan öncede babası tutturdu saçını düzeltelim diye zaten çok yavaş uzuyordu . zor ikna oldum ve istemediğimde de haklı çıktım çirkin oldu saçıyarında gezmeye gideceğiz
oğlumu kendim büyütmek istiyorum o yüzden belli değilsenin az kaldı dimi işe başlamana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?