2012 kasım bebekleri büyüyor..

hele ben o tostosu nasil seviyorum
bugun sipayi gezdirdik babasiyla simdide uyudu..
elif minada ayni songulcum ya dislerin sıkıntisi herhalde
sen nasilsin yaren ii tamamen dimi

sagol cnm ya
y ne guzel sızde gezmıssınız puf
ay bızım sıl bastan basladı sıkıntı cnm
sukur halımıze aglama zırlama yok ama mıy mıy yavrum ne kotu sıkıntısınıda dıyemez evladım
yarenım cok ıyı cnm cok sukr

evet canım ek gıda değil tam olarak sadece meyve suları yoğurt ve ay sonuna doğru yumurta sarısı dedi 1 ay böyle olacak dedi.ve gelecek ay tam anlamıyla ek gıdaya geçiş olacak bu bir adım gibi sanırım tadlara alışsın diye sanırım

yok canım karışık değil anladım elma armut havuç içirecem 2 hafta boyunca sonra püreye geçecem sonra yoğurt iyi fikirler aldım sizlerden sağolun.ayy geçenelerde 2 defa ben çilek yerken diliyle yalattırdım yaaaa acaba kötü bişey mi yaptım yaa.

ayy 3 gündür meyve sıkacağında sıktım ben boşamı gitti şimdi vitaminnn.

sağol tatlım benide selamlamayı unutma ben hala geçmişteyim yetişemiyom çünkü giremiyom nete.
ayy ben 2 hata yaptım yaaa canım sıkıldı.
1. si meyve sıkacağı ile sıktım elmayı 3 gündür gitti vitamini yaaaaa.
2.si 2 defa ben çilek yerken kızıma diliyle yalattırdım çok sevdi amaa ya reaksiyon filan olursa
bişey olursa bunu nasıl anlayacam vücudumu kızaracak

cam rende ile rendeleyip temiz bi tulbentle suzeceksin canim

sağol tatlımmm

haha bısey olmaz annesı eskıden cam rendemı vvarmıs
cnm vucudunda kızarıklıklar oluyo bence hıc vermesen daha ıyı ama
bu arada o kadar cılekten bısey olmaz ttatlım

elma suyundan sonra su verdinmi sen.ben 2 kaşık elma suyu verdim sadece 3 gün hiç su vermedim ama vermem gerekiyormu bide ne kadar vermem gerekiyor bu konuda da bana yardımcı olurmusun senin doktorun ne dedi su olayına

biraz önce oğlumu yıkadık , yıkamadan öncede babası tutturdu saçını düzeltelim diye zaten çok yavaş uzuyordu . zor ikna oldum ve istemediğimde de haklı çıktım çirkin oldu saçı yarında gezmeye gideceğiz

elma suyundan sonra su verdinmi sen.ben 2 kaşık elma suyu verdim sadece 3 gün hiç su vermedim ama vermem gerekiyormu bide ne kadar vermem gerekiyor bu konuda da bana yardımcı olurmusun senin doktorun ne dedi su olayına

ek bişey veriyosan mutlaka su vermen gerekir ben günde en az iki kere suluğundan su içiriyorum o da içiyo çünkü elma tatlı bence sen de içir cnm

haha bısey olmaz annesı eskıden cam rendemı vvarmıs
cnm vucudunda kızarıklıklar oluyo bence hıc vermesen daha ıyı ama
bu arada o kadar cılekten bısey olmaz ttatlım

ayy sağol canım içim rahatladı vallahi ben yarın hemen cam rende alayım bari.
yok ya bi daha çilek vermem zaten yaladı azıcık zaten

yok cnm ıkı tatlı kasıgı verırken su gereksınımınden bahsetmedı anne sutu hep aldıgından eklerle basladık sulara pek sevmıyo her ogunden sonra 5 6 kasık verıyorum

ay saka gıbı bugun 3.cu arkdasım bebısın sacı kestıren ay cnm cektı he ancak gorduk gercı

bu arada bız ole cırkın saclı halınede razıyız bı gorsen oglusunu gostersen bızeeee

ben de düzeltmek istiyorum özellikle arkalarını çünkü çok terletiyo ama tamamen kesmem çünkü bir yaşında kazıtacaz biz bişi olmaz üzülme olan olmuş artık canım ya

oğlumu kendim büyütmek istiyorum o yüzden belli değil senin az kaldı dimi işe başlamana

benim 2 ay var şimdi ücretsiz izindeyim 8 aylıkken başlayacam çalışmaya en güzelini yapıyosun benim de imkanım olsa ben de çalışmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…