2012 kasım bebekleri büyüyor..

Aman cnm oburu tam 1 ay sonra cikti 1 ay surermi acaba ustlerdr
Benim bukuk dudakli prensesim nasil
Ay ne tatliydi aksaamki hali

bugün iyiydik sabah noldu biliyo musun saat 8 buçukta o arkadaş mesaj atmış size kahvaltıya gelecem diye eşimle tam bir saat düşündük kırmadan nasıl reddedediz diye.. en sonunda pazartesinden beri rana hasta başka zaman olur mu dedik yırttık.. çenebaz bi kızım olacak belli hece kurmuyo hala ama aaa uuu komedi yaa çok sıcak buralar ağustosta falan napacaz bilmem ben sıcakta yatamam cam pencere açık uyuyodum ama ranayla nasıl olacak bilmiyorum ya

aras paşa nasıl ve de yarenim

Ah cnm napcan evladin icin mecbur kalmissin kiyamam zor bi durum olmus
Ay cnm burakarda cok sicsk bide benim evim cok gunes aliyo kisin iyide yazin klimasiz durukmuyo en ust kat cocugada dokunabilir
Ay gelsin isilikler gelsin pisikler

Cocuklar iyi aras mizmiz bi gun gecirdi parka indircktim ama nerdrme tostosla ugras ev isi yap enerji tukendi

biz çıktık öğleden sonra bi tur attık iyi de geldi zaman da geçiyo evde kalınca onlar da sıkılıyolar valla canım ya

bocuk uyuyo teyzesi..
mutsuz ve keyifsiziz..disler gelmeye devam ediyo..
sen nasilsin ranamiz nasil

teyzesi yesin onu valla bizde diş yok sıkıntı yok gaz maz da yok bu aralar patates verdim az bişi yumurta sarısı verdim emmeyecekmiş hanım yiyecek dışardan keyif alıyo herhal ben de emmiyo diye sağdım sütümü elma rendeledim karıştırıp içirdim uyuyo hanımkız şimdi ben de dizi izliyorum

canlar selam vermeden gecemedim. yarin is var malum, benim sipada uyanir birasdan. gidip yatim biraz..
sizleri kuzucuklari cok optum.
iyi geceler herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…