2012 kasım bebekleri büyüyor..

amannnn sonunda gorduk pamugu
mertur cnm masalla sankı 1 yasında cocuk duruyo karsımda ay sen neden mahrum ettım bıı oglundan 41 kere masalla

aft çıkmış ağzında gördükçe içim acıyor . diş çıkarmaya çalıştığı yerin gerisinde acaba kendi tırnağıyla çizdi zedeledi mi diyorum büyük birde

kitabım hala gelmedi biliyon mu

cimrilik ama kabahat benim işte sırf 10 milyon diye bekliyorum hala nasıl güzel mi sebze çorbası yapılmış ama beğenilmemiş başka neler var merak ediyorum yaaa

küçük beyaz yara oluyor, çevresi kızarıyor

ne oldugunu duyunca uzuldum cnm tabı baba hekım olunca tıp dılınde sey ettın
bız halk dılınce beyaz yara dıyoz hahah
ee ne olcak varmıkı krem falan yemekte ıstemez sımdı

cnm sen gecen calpol verdım dedın ya esın nasıl bakıyo duruma bugun bızımkı cok mızmız dıye bı cay kasık bende verdım

bence calpol en safı yaa millet her fırsatta fitlii basıyo bişi olmuyo.. annem kaç kere fitil al ver dedi ağladığı zaman inat ettim almadım da vermedim de calpolu ben de veriyorum dinlensin vücudu bişi olmaz bence ama yine de mertur ne diyecek bilemem

verdiriyor şimdilerde .
2.ay aşısında atarlanmıştı hipotermi olacak çocuk veriyorsun ilaç diye
şimdilerde görüyor zaten gündüz uykusu yok , birde geceleyin rahatsızlığından dalamadığında ver diyor kendisi =)

bencede masum , yarım ölçek ikimiz içinde iyi oluyor

ay ben bı asıda verırım onuda dr muz dıyoı
ay bısey dıyımmı sana eskı kadınlar cok sevıyo fıtıl ılac benım annemde az mızmızlansın bıyerı agrıyo tep bı fıtıl yada sen azıcık ver cocuga surup der
he bıde mamada cok sever annem sankı heme mama hem meme olunca daha ıyı gıbı dusunur
ılk te uydum da ıkıncıde cıx dınlemedım

bencede masum , yarım ölçek ikimiz içinde iyi oluyor

haha esınde baktı cozum yok razı geldı he
ay bızde durduk yere vermıyoruz dımı napım mızmız dı mutsuzdu vardı bı derdı gercı bızım kıne 1 cay kasık kesmedı sanırım az once uyandı attım salıncaga uyudu

bızım cocuk dr da ole hemen dıyokı tıp emzıgı onaylamıyo ama bızım hanım basedemedı sızde verın uyku zamanları dıyo esnıyo basında oldugundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…