- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #8.841
amannnn sonunda gorduk pamugu
mertur cnm masalla sankı 1 yasında cocuk duruyo karsımda ay sen neden mahrum ettım bıı oglundan 41 kere masalla
maşallah maşallah maşallah bayıldım oğluna yaaaa çok güzel bi ağzı var yaaaa gözleri yanakları maşallah Allah bağışlasın size canım
babası da ağzını beğenmiyor küçük diyor =)
gördüüüm cevap da yazdım
aft çıkmış ağzında gördükçe içim acıyor . diş çıkarmaya çalıştığı yerin gerisinde acaba kendi tırnağıyla çizdi zedeledi mi diyorum büyük birde
şurada yazışan zaten 3 kişiyiz beni mi dışladınız :44:
cnm aft nedır kı
şurada yazışan zaten 3 kişiyiz beni mi dışladınız :44:
küçük beyaz yara oluyor, çevresi kızarıyor
kıyamam yaa aşk olsun daha önceden bişi sormuştum onun cevabını verdi alınma kuzum ya
ne oldugunu duyunca uzuldum cnm tabı baba hekım olunca tıp dılınde sey ettın
bız halk dılınce beyaz yara dıyoz hahah
ee ne olcak varmıkı krem falan yemekte ıstemez sımdı
cnm sen gecen calpol verdım dedın ya esın nasıl bakıyo duruma bugun bızımkı cok mızmız dıye bı cay kasık bende verdım
ne oldugunu duyunca uzuldum cnm tabı baba hekım olunca tıp dılınde sey ettın
bız halk dılınce beyaz yara dıyoz hahah
ee ne olcak varmıkı krem falan yemekte ıstemez sımdı
cnm sen gecen calpol verdım dedın ya esın nasıl bakıyo duruma bugun bızımkı cok mızmız dıye bı cay kasık bende verdım
bence calpol en safı yaa millet her fırsatta fitlii basıyo bişi olmuyo.. annem kaç kere fitil al ver dedi ağladığı zaman inat ettim almadım da vermedim de calpolu ben de veriyorum dinlensin vücudu bişi olmaz bence ama yine de mertur ne diyecek bilemem
bence calpol en safı yaa millet her fırsatta fitlii basıyo bişi olmuyo.. annem kaç kere fitil al ver dedi ağladığı zaman inat ettim almadım da vermedim de calpolu ben de veriyorum dinlensin vücudu bişi olmaz bence ama yine de mertur ne diyecek bilemem
bencede masum , yarım ölçek ikimiz içinde iyi oluyor
bencede masum , yarım ölçek ikimiz içinde iyi oluyor
soyle bakalım mertur
yarım olcek kac cay kasık calpol eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?