2012 kasım bebekleri büyüyor..

oh cnm ıyı etmıssın
ınan bızım topiğimızde bı donem olu topıktı cogu arkadasımız malum suteye gıttı
3 gunde sadece bı sayfa atıyodu oda ben ıle merturun yazdıgıydı
ama kızlar bebekler duzenler yerıne geldı
kasım annelerı canlandı sımdılerde ıse her yenı gun yenı anneler gelıyo daha mutlu oluyoruz

sen kendınden ve turkız dan bahsetsene cnm farklı bı ısım geldı bana

gecmıs olsun dıleklerın ıcın tesekkur ederım cnm bugun baya uzuldum agladım esım toparladı benı
rabbım dermansız dert vermesın

yumurta akı gıbı uzayandan mı
anam aklıma geldı ne takıp ederdım bebk calısmalrında

ay acılma varsa bu bı ısaretmı anam sende benım gıbı 37 haftadamı alıcaksın kı kucagına

evet bende görünce bu ne dedimm

ondan biraz daha katı kıvamlıydı tabi

oğlum gelirse hay hay dicez artık napalım doktor sancıları kasılmaları takipte ol dedi hayırlısı
:18:

evet bende görünce bu ne dedimm

ondan biraz daha katı kıvamlıydı tabi

oğlum gelirse hay hay dicez artık napalım doktor sancıları kasılmaları takipte ol dedi hayırlısı
:18:

ohhh pek hazır gordum senı masalla
nasıl bebıs hazırmı dunyaya gelmeyı tamamlanmısmı bıyu posu

Son düzenleme:

oh cnm sız baya gezdınız bak masalla dıyorum
okumadımda hıc selımın hasta oldugunu
bızde ne zmana eve tıkılsak hasta oluyoruz

evet cnm dogal yolla oldular.cok soran oluyor.benim hamileligim cok rahat gecti cnm.biri asagidan biri yukaridan tekmeliyordu 4-5 aylikken sonlara dogru ters dönmüstü ikisi.normal dogum olacakti.ama ben delikanli gibi kosturdugum herseyi tasiyip.atlayip zipladigim icin.ve 28.haftamda türkiyeye uctum geldim.gelir gelmez hastaneye yattim.sancim varmis diye gosterdi ctg.ben farkinda degildim.rahim 2 cm acikmis.her an dogum yapabilirmisim diye doktorum beni hastaneye yatirdi.32. haftanin basinda da otururken,hatta hastanedeki en rahat huzurlu günümdeyken.kanama ve suyumun gelmesiyle acil sezeryana alindim.ve kizlarim dünyaya geldi.ama allaha sukur kilolari iyiydi ve hicbir sorun yasamadik.2 haftaya kadar küvözden cikti iki zillimde

oh ne saskınlık olmustur ailede varmı
bu arada dogum turkıyedemı oldu bıraz anı olmus sızın ıcın ama sukur sorun olmamıs
kac gr dogdular

ohhh pek hazır gordum senı masalla
nasıl bebıs hazırmı dunyaya gelmeyı tamamlanmısmı bıyu posu

geçen hafta (35 +) 2940 gr 50 cmdi

3 kiloyu geçmiştir heralde şu an 40 haftayı doldurursak 4 kiloya yakın bekliyordu doktor

normal istediğim için o kiloyu göze alamıyorum canım
:18::18::18:

Son düzenleme:

sağol canım, iyi ki bu topic canlanmış, birbirimizin halinden en iyi biz anlarız:) canım türkiz; türk mavisi, firuze demek turkuazın bi değişik söylenişi.. bir arkadaş önerdi eşim de çok beğendi şimdi kızımızın adıyla uyumlu griye dönük maviş gözleri var burda rastgele bir erkek bebiş fotosu görmüştüm maşallah boncuk gibiydi Allah nazardan saklasın... gözleri aynı türkizinkine benziyordu:) aslında bir ismi daha var o da Itır:) annem çok istedi şimdi karışık kullanıyoruz

canım nolur üzülme ağlama bak sen tecrübeli annesin sen güçlü olmazsan kim olacak? moralini yüksek tut çocuk bu hasta da olacak düşecek kalkacak Allah dermansız dert vermesin dediğin gibi... ama seni öyle iyi anlıyorum ki insan evladının tırnağı taşa değmesin istiyor en ufak bişeyde yüreğimiz cız ediyor bir an önce iyileşsin inşallah kuzucuk, dua edicem ona...

geçen hafta (35 +) 2940 gr 50 cmdi

3 kiloyu geçmiştir heralde şu an 40 haftayı doldurursak 4 kiloya yakın bekliyordu doktor

normal istediğim için o kiloyu göze alamıyorum canım
:18::18::18:

aman cnm bence normal dogum ıcın bebıs ıdeal
ınsalla hayırlı bı doğum olur

gercekten cnm cok hos bı ısım olmus bak begendım anneyıde kırmamıssınız hos olmus
cnm dogru dıyosun ama benım yapım yıkılmaya cok musaıt sagolsun hep esım toparlar benı gecen haftada kızım cok hastaydı ust uste geldı
demek senın kızında mavıs benım oglumda mavıs cnm kı bende bı akrabanınkını cok begenmıstım burdan bı arkadas o sekıldede oluyo dedı bakalım drmuz degısmez dedı ama bılemıyorum
ee senın fıstıgın huyu suyu nasıl

ne kadar hap masum görülsede illa ki kilo yapıyor. spiral bence iyi de bende neden böyle oldu
Evet bana kilo taptı şimdi mekik çekincen diye uğraşıyorum bide küçüktü göya ama cesaretsizim sanırım ben kolay kolay karar verip uygulayamam bi gün giderim herhalde gözümü karartıp:))

Sprint Urfa adetlerine devam edersen 3le sınırlı kalmaz 6 7 8 9 a kadar yolu olur dikkatli ol canım :)

Olacagi o sonunda haha
Nedense bu adamlarda bi ucuncu cocuk istegi ki sorma sizinkindedemi var
Belki ucincu kiz olur

sorma sezeryanda 2 olur diye kandırıyordum önceden.ama urfaya gelnce vahim gerçekleri öğrendi.burdaki doktorum 4 e kadar yaparız bir sorun olmaz demesin mi.bizimkinin canına minnet 4 diye tutturdu. e böyle baba olmaya ne var.anne her şeyle ilgilensin o gün boyu bazen kucağına bile almasın.aslında çocukları ben de çok seviyorum ama gurbette tek başıma ve çalışırken o kadar zor ki.

günaydın anneler ranayi sallamaktan sol kolum çok sancıyo iki parmagim da uyuşuk gibi nasıl geçer bilmem

canım hoşgeldin.çok sevindim seni gördüğüme.napıyor bıcırıklar

ay çok özlemişim senle sohbeti ne iyi yaptın da geldin.kuzularım iyi teyzesi oğlum 1. sınıfta bu sene gayet başarılı nazar değmesin.kızımla da günlerimiz geçiyor.siz nasılsınız biraz anlatsana

sağol hemşerim.o işin şakası tabii ama çocukları çok seviyorum.

günaydın anneler ranayi sallamaktan sol kolum çok sancıyo iki parmagim da uyuşuk gibi nasıl geçer bilmem

canım kolunda mı sallıyorsun.öyleyse çok zordur çünkü cadılar baya büyüdüler.o kolunu bugün fazla zorlama diyecem ama bilmem mümkün mü?

Günaydın
Hafta sonunuz güzel geçsin teyzoşlar..
ozcanan; canım sınavın ii geçer inşallah. Hakkında hayırlısı olsun..
Geçmişi okudum geldim valla bi akşam girmeyince bile birikiyor sayfalar.. Maşallahh
Yeni gelenler var herkese kocaman selamlar
Sizi seviyorumm

Gunaydin kizlar.haftasonunuz guzel gecer insallah.
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz.
Ozcanan sinavinda allah zihin acikligi versin.insallah kolayca verirsin
songul arasa cok gecmis olsun cnm.insallah hemen iyikesur
korunma yo.temini konusmussunuz kizlar.ben 40imdan sonra 3aylik igne yaptirdim ama vana hic iyi gelmedi.surekli kanamam oldu.ignenin suresi martta bitti ama benim hala lekelenme seklinde kanamam oluyor.dra gittigimde kontrol etti igneden kaynakli rahimde bisey yok dedi. Spiral takalim dedi ama ben istemedim.simdi esim korunuyor
bugun bizim dr kontrolumuz var.bakalim ne diyecek.liste verirse paylasirim.
Buarada biz gecen hafta 6.ay asilarimizi olduk.cok ates yapti.2 gun kendine gelemedi yavrum.sizde dikkat edin.gulden cnm nil nasil oldu.insallah kolayca atlatmistir.
Mertur ogluna gecmis olsun cnm.istemeden dusurmussun.dun kaynanam yere nevresim serip defneyi yere oturttu.bende daha kalinbisey sermesini defne duserse biyerlerini acitir dedim.yok dusmez dedi.10dakika sonra yavtum dustu ve kafasini vurdu.nasil agladi yavrum.ben demistim dedim.baska bisey dwmedim.cok sinirlwndim
Simdilik hepinizi opuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…