- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #9.161
aman kızlar, ben alışmamışım bu baş döndürücü hıza:) ne çok geçmş birikmiş zevkle okudum:)
biraz uzun br cevap faslı olacak artık sık sık girmeliyim topice laflar birikmesin
çok teşekkür ederim canım minik meleğine de benden maşaallah:)
hoşbulduk arkadaşıııım:) haklısın canım herkes face'e kaydı napalım, kasım annelerine hemen kanım ısındı burda çok güzel paylaşımlar yapıcaz inşallah... Türkiz iyi teyzesi hergün yeni bir cimcimelikle büyüyor:) tatlı Ranacık nasıl? biraz huzursuz demişsin Türkiz de öyle hava değişimine bağlıyorum ben çünkü birden sıcak oldu burası 3 gün önce şapka takarken bugün patiksiz alt pijama ile dışarı çıkardım bizimki anası gibi telli sıcağa hç gelemiyor
sağol canım benim ben de çok sevindim seni ve cananı görünce, artık ben de sizinleyim inşallah... kuzucukların nasıl?
canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin üzme kendini çabucak toparlanır minik inşallah
ayyy yapma ben de spirallilerdenim :18: ama daha bugün kontrole gittim uslu uslu yerinde duruyorduolacaksa olur zaten napalım bana en iyi yöntem buydu hormon bana hiiiiiç iyi gelmiyor bir sürü sıkıntı çıkardı, eşim de kondom kullanacağına keşiş gibi yaşamayı terch edecek tiplerden :26:
ayy iki doğum yapmışsın ne cesaretsizliği gözünü seveyimkendimi kastığım halde hiç acımadı ilk gün azıcık sancı vardı o kadar, adet sancısı gibi ama doktor normal dedi sonuçta yabancı bir cisim, sen de ilaça hayır diyenlerdensen tavsiye ederim canım kaldı ki kondom daha tekinsiz.
ozcanancım yumurtlama tarihi dedin de aklıma geldi, hamile kalmadan önce aralıkta hapı bıraktım ocakta bir muayene esnasında yumurtlama tarihimi öğrendim (adetten sonra tam 14.gündü) ona güvenip takvim yöntemiyle korunmaya çalıştım ama nisan ayında adet olmayı beklerken tam iki hafta geç yumurtlamayla Türkiz geldiiyi ki de gelmiş, iyi ki de vücudumun dengesi değişmiş :)
ayyy bir çay kaşığı bile yıkama iki bebiş annesi olduğun ilk anneler gününde al kendine bir hediye:) taksit maksit ödenir bi şekilde sıkma canını
canım daha dün kaşığın ucuyla ilk kez çorba verdim yüzünü ekşitti "beğenmedi" dedim annem de "farklı bir tat aldığı için öyle yaptı alışana kadar ne versen öyle yapacak" dedi benden söylemesi... bizim kız formül sütten nefret ediyor onu biliyorum hemen fırt diye geri atıyor
canım Ranacığa sıhhatler şifalar, sana da başarılar ve zihin açıklığı dilerim.
kişisel fikrim mutlaka çıkarın ben işe başladım hergün dışardayız, daha uysal ve uyku düzenli bir bebek oldu. kaldı ki dışarıya ve havaya alışmaları lazım, üşütmemek adına bağışıklık sistemlerini zayıflatmıyalım. benim cimcime bana çekmiş yüzüne hava değsin istiyor bazen uyku öncesi çok mızmızlanırsa sarıyorum battaniyeye balkona çıkıyorum anında uyuyor. bu gece, gece uykusunda k.valdemlerin bahçesinde geçti :))
yumurta akı gıbı uzayandan mı
anam aklıma geldı ne takıp ederdım bebk calısmalrında
ay acılma varsa bu bı ısaretmı anam sende benım gıbı 37 haftadamı alıcaksın kı kucagına
evet bende görünce bu ne dedimm
ondan biraz daha katı kıvamlıydı tabi
oğlum gelirse hay hay dicez artık napalım doktor sancıları kasılmaları takipte ol dedi hayırlısı:18:
mayısta çıkarmaya korkan arkadaşım ben bir aylıkkenden beri gezdiriyorum hele ilk zamanlarda gezdirdiğim yer kapalı yerler değildi aralık güneşinde Eminönü beyazıt dolaştık oğlumla
mayısın soğuğu ne kadar soğuk olabilir ki ...
dogru cnm oldukca uzun zaman gecırmısler
pekala dogal yollamı oldular cnm tup bebekmı emınım soran cok oluyordur
ya ıkı bebek cok farklı olmalı onları tasımak hareketlerı falan dogum rahım agzı yetmezlıgınden mı oldu cnm
kv nın yardımcı olması cok ıyı olmus
sımdılerde cokta zor bebek gıbı degıl heralde cnm dımı uykuları falan
evet cnm dogal yolla oldular.cok soran oluyor.benim hamileligim cok rahat gecti cnm.biri asagidan biri yukaridan tekmeliyordu 4-5 aylikkensonlara dogru ters dönmüstü ikisi.normal dogum olacakti.ama ben delikanli gibi kosturdugum herseyi tasiyip.atlayip zipladigim icin.ve 28.haftamda türkiyeye uctum geldim.gelir gelmez hastaneye yattim.sancim varmis diye gosterdi ctg.ben farkinda degildim.rahim 2 cm acikmis.her an dogum yapabilirmisim diye doktorum beni hastaneye yatirdi.32. haftanin basinda da otururken,hatta hastanedeki en rahat huzurlu günümdeyken.kanama ve suyumun gelmesiyle acil sezeryana alindim.ve kizlarim dünyaya geldi.ama allaha sukur kilolari iyiydi ve hicbir sorun yasamadik.2 haftaya kadar küvözden cikti iki zillimde
ohhh pek hazır gordum senı masalla
nasıl bebıs hazırmı dunyaya gelmeyı tamamlanmısmı bıyu posu
oh cnm ıyı etmıssın
ınan bızım topiğimızde bı donem olu topıktı cogu arkadasımız malum suteye gıttı
3 gunde sadece bı sayfa atıyodu oda ben ıle merturun yazdıgıydı
ama kızlar bebekler duzenler yerıne geldı
kasım annelerı canlandı sımdılerde ıse her yenı gun yenı anneler gelıyo daha mutlu oluyoruz
sen kendınden ve turkız dan bahsetsene cnm farklı bı ısım geldı bana
gecmıs olsun dıleklerın ıcın tesekkur ederım cnm bugun baya uzuldum agladım esım toparladı benı
rabbım dermansız dert vermesın
geçen hafta (35 +) 2940 gr 50 cmdi
3 kiloyu geçmiştir heralde şu an 40 haftayı doldurursak 4 kiloya yakın bekliyordu doktor
normal istediğim için o kiloyu göze alamıyorum canım:18::18::18:
sağol canım, iyi ki bu topic canlanmış, birbirimizin halinden en iyi biz anlarız:) canım türkiz; türk mavisi, firuze demek turkuazın bi değişik söylenişi.. bir arkadaş önerdi eşim de çok beğendi şimdi kızımızın adıyla uyumlu griye dönük maviş gözleri var burda rastgele bir erkek bebiş fotosu görmüştüm maşallah boncuk gibiydi Allah nazardan saklasın... gözleri aynı türkizinkine benziyordu:) aslında bir ismi daha var o da Itır:) annem çok istedi şimdi karışık kullanıyoruz
canım nolur üzülme ağlama bak sen tecrübeli annesin sen güçlü olmazsan kim olacak? moralini yüksek tut çocuk bu hasta da olacak düşecek kalkacak Allah dermansız dert vermesin dediğin gibi... ama seni öyle iyi anlıyorum ki insan evladının tırnağı taşa değmesin istiyor en ufak bişeyde yüreğimiz cız ediyorbir an önce iyileşsin inşallah kuzucuk, dua edicem ona...
Evet bana kilo taptı şimdi mekik çekincen diye uğraşıyorumne kadar hap masum görülsede illa ki kilo yapıyor. spiral bence iyi de bende neden böyle oldu
he he ben bu kararsızlıkla 3.bebek haberini verirmişim
aslında bak şimdi aklıma geldi ben 3.yü de doğurup sezeryanda da tüplerimi bağlatsam oh ömür boyu rahat.aman ya neler düşünüyorum daha 2. ortaya çıkaramamışken.urfada yaşamak beni böyle yaptı.eşim duymasın hemen yapalım der naparım sonra
Olacagi o sonunda haha
Nedense bu adamlarda bi ucuncu cocuk istegi ki sorma sizinkindedemi var
Belki ucincu kiz olur
slm kizlar ben aslinda 2012 aralik anneleri grubundaydim ama ordaki cogu arkadas kasim da dogum yapmis.beni sorarsaniz ben de ekim de yaptim.malesef 2 ay önce geldi benim zilliler:):) iki tane olunca sabredemedileraz öncekii arkadasa yazmak istedim özellikle. ben almanyada yasiyorum cnm.genelde soguk oluyor buralar.ama ben ocak-subatta karda kista gezdirdim cocuklarimi.eger emziriyorsan ve yeterince giydirdigine inaniyorsan.cik dolas.cok evhamli olma derim.allaha sukur ben daha hasta da etmedim..bagisiklik sistemi daha guclu olur böylece, burda almanlar bir corap bir ince kazakla dolastiriyorlar 2 aylik cocuklari. ama biz türk milletiyiz ödümüz kopuyor üsüyecek hasta olacak diye.anne vicdani rahat etmiyor bir türlü
aman kızlar, ben alışmamışım bu baş döndürücü hıza:) ne çok geçmş birikmiş zevkle okudum:)
biraz uzun br cevap faslı olacak artık sık sık girmeliyim topice laflar birikmesin
çok teşekkür ederim canım minik meleğine de benden maşaallah:)
hoşbulduk arkadaşıııım:) haklısın canım herkes face'e kaydı napalım, kasım annelerine hemen kanım ısındı burda çok güzel paylaşımlar yapıcaz inşallah... Türkiz iyi teyzesi hergün yeni bir cimcimelikle büyüyor:) tatlı Ranacık nasıl? biraz huzursuz demişsin Türkiz de öyle hava değişimine bağlıyorum ben çünkü birden sıcak oldu burası 3 gün önce şapka takarken bugün patiksiz alt pijama ile dışarı çıkardım bizimki anası gibi telli sıcağa hç gelemiyor
sağol canım benim ben de çok sevindim seni ve cananı görünce, artık ben de sizinleyim inşallah... kuzucukların nasıl?
canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin üzme kendini çabucak toparlanır minik inşallah
ayyy yapma ben de spirallilerdenim :18: ama daha bugün kontrole gittim uslu uslu yerinde duruyorduolacaksa olur zaten napalım bana en iyi yöntem buydu hormon bana hiiiiiç iyi gelmiyor bir sürü sıkıntı çıkardı, eşim de kondom kullanacağına keşiş gibi yaşamayı terch edecek tiplerden :26:
ayy iki doğum yapmışsın ne cesaretsizliği gözünü seveyimkendimi kastığım halde hiç acımadı ilk gün azıcık sancı vardı o kadar, adet sancısı gibi ama doktor normal dedi sonuçta yabancı bir cisim, sen de ilaça hayır diyenlerdensen tavsiye ederim canım kaldı ki kondom daha tekinsiz.
ozcanancım yumurtlama tarihi dedin de aklıma geldi, hamile kalmadan önce aralıkta hapı bıraktım ocakta bir muayene esnasında yumurtlama tarihimi öğrendim (adetten sonra tam 14.gündü) ona güvenip takvim yöntemiyle korunmaya çalıştım ama nisan ayında adet olmayı beklerken tam iki hafta geç yumurtlamayla Türkiz geldiiyi ki de gelmiş, iyi ki de vücudumun dengesi değişmiş :)
ayyy bir çay kaşığı bile yıkama iki bebiş annesi olduğun ilk anneler gününde al kendine bir hediye:) taksit maksit ödenir bi şekilde sıkma canını
canım daha dün kaşığın ucuyla ilk kez çorba verdim yüzünü ekşitti "beğenmedi" dedim annem de "farklı bir tat aldığı için öyle yaptı alışana kadar ne versen öyle yapacak" dedi benden söylemesi... bizim kız formül sütten nefret ediyor onu biliyorum hemen fırt diye geri atıyor
canım Ranacığa sıhhatler şifalar, sana da başarılar ve zihin açıklığı dilerim.
kişisel fikrim mutlaka çıkarın ben işe başladım hergün dışardayız, daha uysal ve uyku düzenli bir bebek oldu. kaldı ki dışarıya ve havaya alışmaları lazım, üşütmemek adına bağışıklık sistemlerini zayıflatmıyalım. benim cimcime bana çekmiş yüzüne hava değsin istiyor bazen uyku öncesi çok mızmızlanırsa sarıyorum battaniyeye balkona çıkıyorum anında uyuyor. bu gece, gece uykusunda k.valdemlerin bahçesinde geçti :))
Evet bana kilo taptı şimdi mekik çekincen diye uğraşıyorumbide küçüktü göya ama cesaretsizim sanırım ben kolay kolay karar verip uygulayamam bi gün giderim herhalde gözümü karartıp:))
Sprint Urfa adetlerine devam edersen 3le sınırlı kalmaz 6 7 8 9 a kadar yolu olur dikkatli ol canım :)
günaydın anneler ranayi sallamaktan sol kolum çok sancıyo iki parmagim da uyuşuk gibi nasıl geçer bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?