2012 kasım bebekleri büyüyor..

selam tatlım!
bu soruna cvp vermeden geçemedim
fazla evham yapma sende bilirsinki ne kadar üzerine düşersen o kadar hasta oluyor çocuklar
ben oğlumu şubatta azıcık güneş gördümmü dışarı çıkarttım
giydir güzelce çıkar temiz hava her zaman iyi geliyor bebeklere
Allah ın izniyle hiiiç bişi olmaz

bizde 2saat önce dışardan geldik hava soğumuştu akşam üzeri
babası çok evham yapıyor elleri yüzü üşüdü diye oğlanın
evham yapıp durma dedim

hariç tabi.
sağol canım. ne kadar güzel böyle düşünmen. bense hiç çıkartmadım 3 aylık olana kadar hep evdeydik arabamızla gezmek hariç tabi.evet ne kadar üsütne düşersen oluyor yarninde dediği gibi havasızlıktan bebekler hasta oluyor.
yarın çıkıyorummm

slm kizlar ben aslinda 2012 aralik anneleri grubundaydim ama ordaki cogu arkadas kasim da dogum yapmis.beni sorarsaniz ben de ekim de yaptim.malesef 2 ay önce geldi benim zilliler:):) iki tane olunca sabredemediler az öncekii arkadasa yazmak istedim özellikle. ben almanyada yasiyorum cnm.genelde soguk oluyor buralar.ama ben ocak-subatta karda kista gezdirdim cocuklarimi.eger emziriyorsan ve yeterince giydirdigine inaniyorsan.cik dolas.cok evhamli olma derim.allaha sukur ben daha hasta da etmedim..bagisiklik sistemi daha guclu olur böylece,burda almanlar bir corap bir ince kazakla dolastiriyorlar 2 aylik cocuklari. ama biz türk milletiyiz ödümüz kopuyor üsüyecek hasta olacak diye.anne vicdani rahat etmiyor bir türlü

Al sana tartisma sebebi haha

Ohiyi etmissin tatlim.bizde gezince bisey olmuyo ev yaramiyo

ah cnm benım merhaba sana ve mınnak ıkızlaerıne bende ekım annesıyı
zaman buldukca bebıslerden beklerız hem bızım topikimizin ıkızlerı yok
bı arkadasımızın olmustu 2 ay erken ama oda gelmıyo hıc
cok dogru soyluyosun tatlım turk halkı olarak bu sekılde gormusuz yasıyoruz
ee nasıl ıkızlerle yasam erken olmuslar emınım zor bı donemdır bugun bende ıkız bebekler gordum hemde tek aynıydılar sıızn tekmı cıftmı

oleyyyy çoks evindimm
yazıkkkkk kızz annesii güneşten vitamin alsın oğlancıkkkk
hem erkek çocuk soğuğa dayanıklı olsun
ayağını üşütme yeter
karnısı ağrımasın
Al sana tartisma sebebi haha

Ohiyi etmissin tatlim.bizde gezince bisey olmuyo ev yaramiyo

kuzum oğlumu dışarı çıkardığım gün mutlu ve huzurlu oluyo ve rahat uyuyo
olayın en güzel yanı:
dışardaki nesneleri ve insanları şaşkınlıkla seyretmesini izlemek paha biçilemez

Iyi denk gelmis kayisilisi falanda var
Dr onu onerdi ay evde de yapan var askinda
ay canım sen bu doktoru nerden buldun yaa adam cici bee markasın akadar öneriyor. ne güzel ya özendim vallahi.bırakma peşini sakın.

hoşgeldin canım aramıza .hayırlı evlat olsun bebeğin.Allah bağışlasın.pardon bebeklerin ikizler demek.cinsiyetelri nedir.
teşekkürler canm cevabın için.evet canım bu konuya yabancılar çok büyük bir örnek tatil yerlerinde hep görürdüm yeni doğanalrı alıp tatile bile getiriyorlar . çok rahatlar.biz türk milleti yarı kırk , tam kırk çıksın bekleriz.bende sadece anne sütü veriyorum. sen ansıl besliyorsun ikizlerini malum ikiz olunca sütün yetiyormu.

ayyyyyyyyy Allah yardımcın olsu n nnnnn
ben bi taneyle zor başa çıkıyorummm canıma okuyo
sen ne yapıyosunnn aman Allahımm Allah bağışlasınn kızlarını
bu arada almanyada güneş görmüyosunuz dimi ne kötü ya

sen ekim annesimiisiin
neden burdasın

3. dr da bulduk ama ıyı oldu
ay adam yogurt mayasına kadar anlatıyo
o da bır kasım babası

ilk zamanlar zordu cnm.1,5 ay hastanede kaldik.burada erken doganlari normal gününe kadar bekletiyorlar.ama allaha sükür benimkiler iyi toparlandi ciktik.ama her gün hastaneye git gel aksama kadar orda kal.biraz eziyetliydi.ama geceleri bile saat gece yarisi 2 de esimle özleyip gidiyorduk.sürekli odalarina bakiyordum.gelmelerini istiyordum hep.ama bir geldiler tam geldiler benim cift yumurta cnm.kardes gibi benziyorlar sadece.iki tane cadi kiz

selam kızlarr herkese ii geceler

kız başak nabiin bu nişan nasıl bişey annem? konuya balıklama daldım ks bakmayın telaştayım da
:26::26:

Son düzenleme:

ben ilk 2 ay anne sütü verdim cnm.evde pompaliyordum siselerle götürüyordum.ama miktar artinca ben o hastane stresinden.cocuklarim yanimdaa olmayinca ve sezeryanli hic dinlenmeden yollarda kosturmaktan yetmemeye basladi.ama 4 ay mama ile beraber emzirdim az da gelse.simdi sadece mama ve püre falan veriyorum..tek cocugun avantaji sonuna kadar emzirmek...cok isterdim ama güzel bir seyin kötü tarafi da var malesef..

haha benım ruhum kasım annesı

aras 3 hafta erkn oldu ya kusum bırakmadım kasım annelerımı
kaç haftalık doğmştu aras

bu arada geçmişte gözüme takıldı ama yanlş mı emin değilim tosunun hasta sanırım
çok geçmş olsun Allah şifa versin alerji yapmş bişey öylemi

aa tabı tatlım evladını bırakıp gelmk cok zor olmalı
cok sukurkı sagıcakla yuvanıza getırmıssınız

ay cok merak edıyorum cnm bakımları kolay oldumu yada nasıl gıdıyı kendınmı bakıyosun uslularmı

sagol cnm.allah hepimizinkini bagislasin.allaha sukur cok sorun yasamiyorum.bazen oluyor ama olsun.sadece benim kücük zilli biraz hiperaktif allah iki tane verince sabrini da veriyor.yatma saatlerini ayarladim artik rahatim cok sükür.eskiden esimle oturup nasilsin diye bile konusamiyorduk.simdi saat 19.30-20.00 dedik mi yatiriyorum.. burada 2 gün günes varsa 1 hafta yagmur var cnm.ama alistik..geziyorum cocuklari alip alip valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…