2012 kasım bebekleri büyüyor..

kıyamam yaa . bir yerine bir şey olmamıştır inşallah ... ben bundan sonra yere bir kaç kat battaniye serip yalnız bırakacağım zaman yerde bırakmayı düşünüyorum. salonda koltuğun arkasındaki yastıkları kaldırdım geniş yer kalsın diye , odada kanepeyi açtım . salonda yere battaniye koymayı düşünüyorum birde...

spiralden dolayı geçmeyen kanamamın üzerine dün gece birden idrar yolu enfeksiyonu oldum yine !! yine diyorum hamileliğimde de üç beş kez olmuştum . ilk olduğumda yavaş yavaş artan seyri oluyordu . şimdi birden en acılı halini yaşıyorum. eşim hemen nöbetçi eczaneden ilaç aldı gece yatmadan önce kullandım fakat nafile . tam geçmedi yine ağrı çekiyorum bir yandan kanamam da devam ediyor. doktorum ile görüştüm kanama devam ederse çekeriz dedi . moralim daha da bozuldu ayy şuan ağrımda var , eşimde hasta , oğlum huysuz

arkadaşlar hepinize merhaba
nasılsınız
ne kadar cok sayfa birikmiş
biraz okudum geldim
songul cok geçmiş olsun arasa kesin nazar deymiştir
güzel güzel resimlerini paylaşıyorsun
ozcanan sanada Allah kolaylık versin inşallah sınavların cok cok güzel geçer
ranada durur tabiki babasıyla
mertur bebeğinn iyi olmasına cok sevindim Rabbim meleklerimizi koruyor
yeni arkadaşlarımız hosgelmişler sefalar getirmişler
ne güzel arkadaşlarımız çoğalıyor
türkiz ismi cok güzelmiş içinde türk olması ayrıca güzel
didili_bidili sanada Allah kolaylık versin iki cadıyla ugrasmak gerçekten zor olsa gerek
bende güzel havalarda çıkarmaya çalışıyorum kızımı benimki cok yabani biraz alışsın diye
dun çıktık garip garip etrafa baktı cok tatlıydı

cok cok geçmiş olsun canım
benim eşim korunuyor ben haptan da spiraldende koruyorum
zaten doğum kilolarını veremedim
hem bi bebeğim daha olsa cok mutlu olurum ben
kızımı cok beklemiştik cunku

bide aklıma geldi merturcum
ablamdada devamlı oluyor idrar yolu enfeksiyonu
dun aktardan bogertlen kökü aldı kaynatıp suyunu içince iyi geliyormus

canım ya daha bizimkiler tam oturamıyor ki tam oturduğunda bile kazaları önlemek için etrafın yumuşak olması gerek.bak ben de çok sinirlendim

canım sıkma canını bulunur bir çaresi.bazı bünyelere spiral olmayabiliyor.geçen benim eşim de hastaydı grip olmuş.eskiden etrafında pervane olurdum ama ben hasta olunca bırak ilgilenmeyi sormaz bile nasıl oldun diye.ben de bu sefer vicdanım rahatsız olsa da dedim gripsin uzak dur bizden kıza bulaşmasın.oh ne rahatmış 1 gün dinlendi kendi işini kendi gördü iyileşti.

bide aklıma geldi merturcum
ablamdada devamlı oluyor idrar yolu enfeksiyonu
dun aktardan bogertlen kökü aldı kaynatıp suyunu içince iyi geliyormus

deneyeyim bari bende evlendikten sonra bir iki kere oldum , hamilelikte çok sık ard arda olmuştum . doğumdan sonra bu ikinciye hasta olmam =(

Slm kız lar ben geldim.kizim 8100gr olmus.10gunde 400gr almis cok sevindim.dr liste verdi.listemiz soyle:
Sabah 3olcu kasik mamasinin icine 1tatli kasigi labne peynir ve yumurta sarisi(yalniz yumurta sarisi gunasiri verilecek)
Ogle:yagsiz kiymali sebze puresi.icine pistikten sonra 1tatli kasigi zeytinyag
Ikindi: elma,armut ve muz puresi.icine 1tatli kasigi uzum pekmezi ve 1tatli kasigi ckilmis ceviz
Aksam:kasik mamasi
Gece yatmadan:devam mamasi
Bunlarin yaninda gune mutlaka anne sutuyle baslayacak,gun icindede emebildigi kadar cok emecek.
Demir damlasi saglikocagindan ferro sanol vermislerdi onun yerine ferrum verdi.birde multitab acd diye bi damla verdi.birde kizamik salgini oldugu icin 9.ayda kizamik asisi olacak dedi.bizden haberler bu kadar.
Mertur canim gecmis olsun.ben hamileyken olmustum.dr vajinal fitil vermisti.oyle gecmisti.istersen druna bi d
anis.i.sallah en kisa zamanda gecer.

maaşallah size.liste için teşekkürler

masallah canım kuzuna kılosu ıyı.dr un ne guzel lıste vermıs ama kıyma hemen 6. ayda verılıyormu?bırde neden kan ılacını değiştrdı bende ferro sanol kullanıyorumda

masallah canım kuzuna kılosu ıyı.dr un ne guzel lıste vermıs ama kıyma hemen 6. ayda verılıyormu?bırde neden kan ılacını değiştrdı bende ferro sanol kullanıyorumda

Bizede 7 den sonra dedi dr 6.5 aylikkn sebze pure corba ermt sulari ile 7 den sonra kiyma et dedi ama ger dr farkli iste

ayy ben spiral felan taktırmıcam yaa:18::18::18::18:
eczane kondom veriyo zaten kendiğilinden
bidaha doğurmayım diye

Masalla cn.kuzzucuga
Insalla guzrk guzel yer mamaciklarini
Bizinde emme duzeni degismedi sindilik 3 saatte bir devam gune anne sutuyle baslayio anne sutiyke bitiriyoruz
Bide bizim dr labneyi peynirden saymiyo hepsi ayri tur bu drlarin
Bu arada 1o gubde cok iyi almis cnm masalla

Kizlar uyku egitimi diye diye sonunda aras benu egitti su dis donemndrn beri yatir bakin yataga yatirabilirsen basiyo cigligi
Artik ya salincakta ya atakta ama uyuyunca hemrn yataga yatiroyorum
Tek avantaji gittigim yerde daha kolay oluyo ayakta sallamak
Anlicahiniz sonunda pas annesini egitti
He bu arada kol sarmaya da geri donus var

Songül naber çanakkaleden süt aldım günlük şişe yarım litre kaynattım şimdi soğuyo hadi bana ölçek ver hepsini mayalayacam günlük ya yarın bitiyo süresi biz de yeriz

yarencim sebze yemeğinin püresini nasıl yapcaz
blendırdanmı geçircez:26:

Kuzum ben fix patates havuc kabak kesin koyuyorum onun disinda evde olan sebzelerdem kerevis ve patlican disinda az suyla haslayip sadece catallla ezip yogurtla yediriyorum
Eger yakisikli reddederse blenderden cekeesib cnm puturlu dene bence ili aras puturlu yiyo

Songül naber çanakkaleden süt aldım günlük şişe yarım litre kaynattım şimdi soğuyo hadi bana ölçek ver hepsini mayalayacam günlük ya yarın bitiyo süresi biz de yeriz

Cbm bend sana yazicaktim cok neraj ettim sinav nasil gecti ciddi dya ettim he
Cnm yarim serce parmagini koy 7 ye kadar say dayabiyosa 5 cay kadigi yogurdu bi kaba al 2 tatli kasik sutke ez bi guzrel acilsin sinra sutunu koy karistir kapagini kapat guzel baataniye ile sar 4 saat beklesin sonra ac kapagi yari acik sekilde gece dolapta beklet yarin minnosuma yedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…