- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #9.181
Gunaydin kizlar.haftasonunuz guzel gecer insallah.
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz.
Ozcanan sinavinda allah zihin acikligi versin.insallah kolayca verirsin
songul arasa cok gecmis olsun cnm.insallah hemen iyikesur
korunma yo.temini konusmussunuz kizlar.ben 40imdan sonra 3aylik igne yaptirdim ama vana hic iyi gelmedi.surekli kanamam oldu.ignenin suresi martta bitti ama benim hala lekelenme seklinde kanamam oluyor.dra gittigimde kontrol etti igneden kaynakli rahimde bisey yok dedi. Spiral takalim dedi ama ben istemedim.simdi esim korunuyor
bugun bizim dr kontrolumuz var.bakalim ne diyecek.liste verirse paylasirim.
Buarada biz gecen hafta 6.ay asilarimizi olduk.cok ates yapti.2 gun kendine gelemedi yavrum.sizde dikkat edin.gulden cnm nil nasil oldu.insallah kolayca atlatmistir.
Mertur ogluna gecmis olsun cnm.istemeden dusurmussun.dun kaynanam yere nevresim serip defneyi yere oturttu.bende daha kalinbisey sermesini defne duserse biyerlerini acitir dedim.yok dusmez dedi.10dakika sonra yavtum dustu ve kafasini vurdu.nasil agladi yavrum.ben demistim dedim.baska bisey dwmedim.cok sinirlwndim
Simdilik hepinizi opuyorum.
cok cok geçmiş olsun canımspiralden dolayı geçmeyen kanamamın üzerine dün gece birden idrar yolu enfeksiyonu oldum yine !! yine diyorum hamileliğimde de üç beş kez olmuştum . ilk olduğumda yavaş yavaş artan seyri oluyordu . şimdi birden en acılı halini yaşıyorum. eşim hemen nöbetçi eczaneden ilaç aldı gece yatmadan önce kullandım fakat nafile . tam geçmedi yine ağrı çekiyorum bir yandan kanamam da devam ediyor.doktorum ile görüştüm kanama devam ederse çekeriz dedi . moralim daha da bozuldu ayy şuan ağrımda var , eşimde hasta , oğlum huysuz
spiralden dolayı geçmeyen kanamamın üzerine dün gece birden idrar yolu enfeksiyonu oldum yine !! yine diyorum hamileliğimde de üç beş kez olmuştum . ilk olduğumda yavaş yavaş artan seyri oluyordu . şimdi birden en acılı halini yaşıyorum. eşim hemen nöbetçi eczaneden ilaç aldı gece yatmadan önce kullandım fakat nafile . tam geçmedi yine ağrı çekiyorum bir yandan kanamam da devam ediyor.doktorum ile görüştüm kanama devam ederse çekeriz dedi . moralim daha da bozuldu ayy şuan ağrımda var , eşimde hasta , oğlum huysuz
Gunaydin kizlar.haftasonunuz guzel gecer insallah.
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz.
Ozcanan sinavinda allah zihin acikligi versin.insallah kolayca verirsin
songul arasa cok gecmis olsun cnm.insallah hemen iyikesur
korunma yo.temini konusmussunuz kizlar.ben 40imdan sonra 3aylik igne yaptirdim ama vana hic iyi gelmedi.surekli kanamam oldu.ignenin suresi martta bitti ama benim hala lekelenme seklinde kanamam oluyor.dra gittigimde kontrol etti igneden kaynakli rahimde bisey yok dedi. Spiral takalim dedi ama ben istemedim.simdi esim korunuyor
bugun bizim dr kontrolumuz var.bakalim ne diyecek.liste verirse paylasirim.
Buarada biz gecen hafta 6.ay asilarimizi olduk.cok ates yapti.2 gun kendine gelemedi yavrum.sizde dikkat edin.gulden cnm nil nasil oldu.insallah kolayca atlatmistir.
Mertur ogluna gecmis olsun cnm.istemeden dusurmussun.dun kaynanam yere nevresim serip defneyi yere oturttu.bende daha kalinbisey sermesini defne duserse biyerlerini acitir dedim.yok dusmez dedi.10dakika sonra yavtum dustu ve kafasini vurdu.nasil agladi yavrum.ben demistim dedim.baska bisey dwmedim.cok sinirlwndim
Simdilik hepinizi opuyorum.
spiralden dolayı geçmeyen kanamamın üzerine dün gece birden idrar yolu enfeksiyonu oldum yine !! yine diyorum hamileliğimde de üç beş kez olmuştum . ilk olduğumda yavaş yavaş artan seyri oluyordu . şimdi birden en acılı halini yaşıyorum. eşim hemen nöbetçi eczaneden ilaç aldı gece yatmadan önce kullandım fakat nafile . tam geçmedi yine ağrı çekiyorum bir yandan kanamam da devam ediyor.doktorum ile görüştüm kanama devam ederse çekeriz dedi . moralim daha da bozuldu ayy şuan ağrımda var , eşimde hasta , oğlum huysuz
bide aklıma geldi merturcum
ablamdada devamlı oluyor idrar yolu enfeksiyonu
dun aktardan bogertlen kökü aldı kaynatıp suyunu içince iyi geliyormus
Slm kız lar ben geldim.kizim 8100gr olmus.10gunde 400gr almis cok sevindim.dr liste verdi.listemiz soyle:
Sabah 3olcu kasik mamasinin icine 1tatli kasigi labne peynir ve yumurta sarisi(yalniz yumurta sarisi gunasiri verilecek)
Ogle:yagsiz kiymali sebze puresi.icine pistikten sonra 1tatli kasigi zeytinyag
Ikindi: elma,armut ve muz puresi.icine 1tatli kasigi uzum pekmezi ve 1tatli kasigi ckilmis ceviz
Aksam:kasik mamasi
Gece yatmadan:devam mamasi
Bunlarin yaninda gune mutlaka anne sutuyle baslayacak,gun icindede emebildigi kadar cok emecek.
Demir damlasi saglikocagindan ferro sanol vermislerdi onun yerine ferrum verdi.birde multitab acd diye bi damla verdi.birde kizamik salgini oldugu icin 9.ayda kizamik asisi olacak dedi.bizden haberler bu kadar.
Mertur canim gecmis olsun.ben hamileyken olmustum.dr vajinal fitil vermisti.oyle gecmisti.istersen druna bi d
anis.i.sallah en kisa zamanda gecer.
Slm kız lar ben geldim.kizim 8100gr olmus.10gunde 400gr almis cok sevindim.dr liste verdi.listemiz soyle:
Sabah 3olcu kasik mamasinin icine 1tatli kasigi labne peynir ve yumurta sarisi(yalniz yumurta sarisi gunasiri verilecek)
Ikindi: elma,armut ve muz puresi.icine 1tatli kasigi uzum pekmezi ve 1tatli kasigi ckilmis ceviz
Bunlarin yaninda gune mutlaka anne sutuyle baslayacak,gun icindede emebildigi kadar cok emecek.
Demir damlasi saglikocagindan ferro sanol vermislerdi onun yerine ferrum verdi.birde multitab acd diye bi damla verdi.birde kizamik salgini oldugu icin 9.ayda kizamik asisi olacak dedi.bizden haberler bu kadar.
Mertur canim gecmis olsun.ben hamileyken olmustum.dr vajinal fitil vermisti.oyle gecmisti.istersen druna bi d
masallah canım kuzuna kılosu ıyı.dr un ne guzel lıste vermıs ama kıyma hemen 6. ayda verılıyormu?bırde neden kan ılacını değiştrdı bende ferro sanol kullanıyorumda
Bizede 7 den sonra dedi dr 6.5 aylikkn sebze pure corba ermt sulari ile 7 den sonra kiyma et dedi ama ger dr farkli iste
yarencim sebze yemeğinin püresini nasıl yapcaz
blendırdanmı geçircez:26:
Songül naber çanakkaleden süt aldım günlük şişe yarım litre kaynattım şimdi soğuyo hadi bana ölçek ver hepsini mayalayacam günlük ya yarın bitiyo süresi biz de yeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?