2012 kasım bebekleri büyüyor..

mayısta çıkarmaya korkan arkadaşım ben bir aylıkkenden beri gezdiriyorum hele ilk zamanlarda gezdirdiğim yer kapalı yerler değildi aralık güneşinde Eminönü beyazıt dolaştık oğlumla
mayısın soğuğu ne kadar soğuk olabilir ki ...

kaç haftalık doğmştu aras

bu arada geçmişte gözüme takıldı ama yanlş mı emin değilim tosunun hasta sanırım
çok geçmş olsun Allah şifa versin alerji yapmş bişey öylemi

37 haftalık dogdu cnmmm

cnm ne arasan var grıp alerjı
cok sukur rabbım dermansız vermesın

peki sabah kaçta kalkıyorlar:26::26::26:
ayy gece bi biri emmek için uyanır bi diğeri uyanırr
aboooooo düşünemiyorum
ama Allah sabrını veriri tabiiii

işte onu çözmeye çalışıyorum canım ne diye

kıvamlı bişey geldi baya büyük ama beyaz renkli damarlı bi yapı kanlı değildi devamı gelirmi ki

son zamanlarda öyle akıntılar artıyo gerçekten
o nişan değil
bende de oluyordu son günlerde arttı iyice
en sonunda da nişanı gördüm
nişanı sabah gördüm akşam doğurdum

ilk eve getirdigimizde tabiki zordu.uyuma-besleme aliskanliklari hastaneye göre degisti.yataklarina alisana kadar zor oldu.fakat kayinvalidem cok yardimci oldu sagolsun.o olmasa bunalima girebilirdim ama suan kendim de haklarindan gelebiliyorum.ama hala da cok yardimci olan esimin hakkini da yiyemem.

kan yoksa akıntıdır kuzum
son zaman artıyo akıntı

dün nst de sancı çıktı bir de 2cm açıklık ondan endişelendim bu hiç akıntı gibi de değil baya yumurtlama döneminde gelen sümüksü yapı gibi bişey kan yoksa korkmuyorum öyleyse tşk ederimm

peki sabah kaçta kalkıyorlar:26::26::26:
ayy gece bi biri emmek için uyanır bi diğeri uyanırr
aboooooo düşünemiyorum
ama Allah sabrını veriri tabiiii

kücük olan gece bir kere kalkiyor 3-4 gibi.ama büyük olan sabah 7.30-8.00 gibi kalkiyor.hatta bazen 9da kalktigi oluyor.nefes aliyor mu diye gidiyorum kosa kosa

kücük olan gece bir kere kalkiyor 3-4 gibi.ama büyük olan sabah 7.30-8.00 gibi kalkiyor.hatta bazen 9da kalktigi oluyor.nefes aliyor mu diye gidiyorum kosa kosa

ayyy tatlımm kıyamam insan endişeleniyo dimi
bak Allah kolaylık veriyo
ama neden kalkmıyo acaba gece
benim bebek en az 3kere kalkıyo

dün nst de sancı çıktı bir de 2cm açıklık ondan endişelendim bu hiç akıntı gibi de değil baya yumurtlama döneminde gelen sümüksü yapı gibi bişey kan yoksa korkmuyorum öyleyse tşk ederimm

yumurta akı gıbı uzayandan mı
anam aklıma geldı ne takıp ederdım bebk calısmalrında

ay acılma varsa bu bı ısaretmı anam sende benım gıbı 37 haftadamı alıcaksın kı kucagına

Allah huzurlu uykular versin sizlerede bebişlerinizede
bende kaçıyorum

cvr tatlım yarın anlatırsın dışarda neler yaptığınızı

ayyy tatlımm kıyamam insan endişeleniyo dimi
bak Allah kolaylık veriyo
ama neden kalkmıyo acaba gece
benim bebek en az 3kere kalkıyo

yatmadan önce yulafli falan sütlü püreler var.onlardan yediriyorum.üstüne sise mamalarini veriyorum.atiyorum yataga.. emzirmiyorum ben ondan belki uyanmiyor olabilirler.püre tok tutuyor cunku. odayi da kapkaranlik yapiyorum.gece lambasi falan yakmiyorum yedirirken de.oda kapisinin disinda yakip cok az isikta yedirip hemen yatagina atiyorum.yoksa uyanip oyun oynamak istiyorlar

yumurta akı gıbı uzayandan mı
anam aklıma geldı ne takıp ederdım bebk calısmalrında

ay acılma varsa bu bı ısaretmı anam sende benım gıbı 37 haftadamı alıcaksın kı kucagına

bence bu bi işaret nişanda gelicek az kaldı

senin aras naz mı yaptı gelmek için

aman kızlar, ben alışmamışım bu baş döndürücü hıza:) ne çok geçmş birikmiş zevkle okudum:)
biraz uzun br cevap faslı olacak artık sık sık girmeliyim topice laflar birikmesin

Hoş geldin canım aramıza..
Kızınada kocaman bir maşallah

çok teşekkür ederim canım minik meleğine de benden maşaallah:)

hoşbulduk arkadaşıııım:) haklısın canım herkes face'e kaydı napalım, kasım annelerine hemen kanım ısındı burda çok güzel paylaşımlar yapıcaz inşallah... Türkiz iyi teyzesi hergün yeni bir cimcimelikle büyüyor:) tatlı Ranacık nasıl? biraz huzursuz demişsin Türkiz de öyle hava değişimine bağlıyorum ben çünkü birden sıcak oldu burası 3 gün önce şapka takarken bugün patiksiz alt pijama ile dışarı çıkardım bizimki anası gibi telli sıcağa hç gelemiyor

canım hoşgeldin.çok sevindim seni gördüğüme.biz de uzun zamandır burdayız.benim kızım da 24 kasım da doğdu

sağol canım benim ben de çok sevindim seni ve cananı görünce, artık ben de sizinleyim inşallah... kuzucukların nasıl?

canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin üzme kendini çabucak toparlanır minik inşallah

ayyy yapma ben de spirallilerdenim :18: ama daha bugün kontrole gittim uslu uslu yerinde duruyordu olacaksa olur zaten napalım bana en iyi yöntem buydu hormon bana hiiiiiç iyi gelmiyor bir sürü sıkıntı çıkardı, eşim de kondom kullanacağına keşiş gibi yaşamayı terch edecek tiplerden :26:

kız zaten cesaretim yok spirale bi de sen korkutma
ayy iki doğum yapmışsın ne cesaretsizliği gözünü seveyim kendimi kastığım halde hiç acımadı ilk gün azıcık sancı vardı o kadar, adet sancısı gibi ama doktor normal dedi sonuçta yabancı bir cisim, sen de ilaça hayır diyenlerdensen tavsiye ederim canım kaldı ki kondom daha tekinsiz.

ozcanancım yumurtlama tarihi dedin de aklıma geldi, hamile kalmadan önce aralıkta hapı bıraktım ocakta bir muayene esnasında yumurtlama tarihimi öğrendim (adetten sonra tam 14.gündü) ona güvenip takvim yöntemiyle korunmaya çalıştım ama nisan ayında adet olmayı beklerken tam iki hafta geç yumurtlamayla Türkiz geldi iyi ki de gelmiş, iyi ki de vücudumun dengesi değişmiş :)

ayyy bir çay kaşığı bile yıkama iki bebiş annesi olduğun ilk anneler gününde al kendine bir hediye:) taksit maksit ödenir bi şekilde sıkma canını

canım daha dün kaşığın ucuyla ilk kez çorba verdim yüzünü ekşitti "beğenmedi" dedim annem de "farklı bir tat aldığı için öyle yaptı alışana kadar ne versen öyle yapacak" dedi benden söylemesi... bizim kız formül sütten nefret ediyor onu biliyorum hemen fırt diye geri atıyor

ii akşamlar kızlar ben çıkıyorum bi dahada giremem yarın sınav var ve rana rahatsız görüşürüz...

canım Ranacığa sıhhatler şifalar, sana da başarılar ve zihin açıklığı dilerim.

kişisel fikrim mutlaka çıkarın ben işe başladım hergün dışardayız, daha uysal ve uyku düzenli bir bebek oldu. kaldı ki dışarıya ve havaya alışmaları lazım, üşütmemek adına bağışıklık sistemlerini zayıflatmıyalım. benim cimcime bana çekmiş yüzüne hava değsin istiyor bazen uyku öncesi çok mızmızlanırsa sarıyorum battaniyeye balkona çıkıyorum anında uyuyor. bu gece, gece uykusunda k.valdemlerin bahçesinde geçti :))

hmm sen iyi alştırmşsın o zaman güzel bi düzen oturtmşsun
yoksa başa çıkılırmı bu zillilerle
Allah sağlık sıhhat versin canları sağolsun

dogru cnm oldukca uzun zaman gecırmısler
pekala dogal yollamı oldular cnm tup bebekmı emınım soran cok oluyordur
ya ıkı bebek cok farklı olmalı onları tasımak hareketlerı falan dogum rahım agzı yetmezlıgınden mı oldu cnm

kv nın yardımcı olması cok ıyı olmus
sımdılerde cokta zor bebek gıbı degıl heralde cnm dımı uykuları falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…