- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #9.141
adet kanı gibi kan işte kızzzzzzzzzzzz
nişan mı geldiiiiiiiiiiii
kaç haftalık doğmştu aras
bu arada geçmişte gözüme takıldı ama yanlş mı emin değilim tosunun hasta sanırım
çok geçmş olsun Allah şifa versin alerji yapmş bişey öylemi
sagol cnm.allah hepimizinkini bagislasin.allaha sukur cok sorun yasamiyorum.bazen oluyor ama olsun.sadece benim kücük zilli biraz hiperaktifallah iki tane verince sabrini da veriyor.yatma saatlerini ayarladim artik rahatim cok sükür.eskiden esimle oturup nasilsin diye bile konusamiyorduk.simdi saat 19.30-20.00 dedik mi yatiriyorum.. burada 2 gün günes varsa 1 hafta yagmur var cnm.ama alistik..geziyorum cocuklari alip alip valla
işte onu çözmeye çalışıyorum canım ne diye
kıvamlı bişey geldi baya büyük ama beyaz renkli damarlı bi yapı kanlı değildi devamı gelirmi ki
işte onu çözmeye çalışıyorum canım ne diye
kıvamlı bişey geldi baya büyük ama beyaz renkli damarlı bi yapı kanlı değildi devamı gelirmi ki
aa tabı tatlım evladını bırakıp gelmk cok zor olmalı
cok sukurkı sagıcakla yuvanıza getırmıssınız
ay cok merak edıyorum cnm bakımları kolay oldumu yada nasıl gıdıyı kendınmı bakıyosun uslularmı
37 haftalık dogdu cnmmm
cnm ne arasan var grıp alerjı
cok sukur rabbım dermansız vermesın
benim çok uykum geldi kızlar iyi geceler
kan yoksa akıntıdır kuzum
son zaman artıyo akıntı
peki sabah kaçta kalkıyorlar:26::26::26:
ayy gece bi biri emmek için uyanır bi diğeri uyanırr
aboooooo düşünemiyorum
ama Allah sabrını veriri tabiiii
kücük olan gece bir kere kalkiyor 3-4 gibi.ama büyük olan sabah 7.30-8.00 gibi kalkiyor.hatta bazen 9da kalktigi oluyor.nefes aliyor mu diye gidiyorum kosa kosa
dün nst de sancı çıktı bir de 2cm açıklık ondan endişelendim bu hiç akıntı gibi de değil baya yumurtlama döneminde gelen sümüksü yapı gibi bişey kan yoksa korkmuyorum öyleyse tşk ederimm
ayyy tatlımm kıyamam insan endişeleniyo dimi
bak Allah kolaylık veriyo
ama neden kalkmıyo acaba gece
benim bebek en az 3kere kalkıyo
yumurta akı gıbı uzayandan mı
anam aklıma geldı ne takıp ederdım bebk calısmalrında
ay acılma varsa bu bı ısaretmı anam sende benım gıbı 37 haftadamı alıcaksın kı kucagına
Hoş geldin canım aramıza..
Kızınada kocaman bir maşallah
hoşgeldiiinaralık anneleri grubunu elimizden geldiğince ayakta tutmaya çalıştık ama olmayınca olmuyo napalım buraya gelmene çok sevindim canım rananın kk kardeşi Türkiz nasıl görüşemedik sonra kimse yazmayınca ben de yazmıyorum artık ama burda çok mutluyum paylaşımdan öte canım sıkıldığı anda yazıyorum onlarda teselli ediyolar yeri gelince ben teselli veriyorum ne bileyim ya neyse yine uzattım HOŞGELDİN TEKRAR
canım hoşgeldin.çok sevindim seni gördüğüme.biz de uzun zamandır burdayız.benim kızım da 24 kasım da doğdu
kızlar merhaba buraya yazdıktan sonra arasın altını bı actık ık bacagı komple kızarık ıcınde esımle cok telaslandık kızamık su cıcegı yazdık senoryaları hafı atesıde vardı puf dr muzda bu hafta yok kıme gıdılır kıme guvenılır
hemen evımızde 3 4 dk uzakta arastırma hastane var anam bı sıra verdıler saat 4 e dusunun saat 1
atladık gıttık bız ozel hastane rastgele bı dr a
baya yaslıcaydı ama sıkısınca ne etcen
bacakları alerjık yumurtayı kes dedı 2 haftadır hıc bı yan etkı yapmayan yumurta 2 hafta sonramı yapyı bılemedım o ayrı
sonra ates 38 cıktı bogaz gayet kızarmıs anlıcagınız abladan grıp gecmıs
malese 3 gunluk hafıf anıtıbıyotık verdı 8 saatte bı ates dusurucu
ole yanı ah ah kendı dr muz olsa 2 3 gun arayla cagırıp ılk antıbıyotıksız ıyıestırmeye bakardı kac kere bu sekılde oldu hıc sadece bronsıtte vermıstı el mahkum ıste
ama cok sukur kı sı cıcegı kızamık tarzı degıl rabbım dermansı vermesın
saglık ocagı arıcam yaptırma asıları dedı
1 haftada ordan yanı 7 ay dolana muddet var dedı
bugun hastanede 1 haftalık ıkız bebekler vardı ve 1.5 yasında abılerı
kadın beebgı 8 aylıkken sanırım spıral ıle korunurken gebe kalmıs aklıma sız geldınız
sızın ılk gebeşıklerde kaza kursunu dımı
ayy iki doğum yapmışsın ne cesaretsizliği gözünü seveyimkız zaten cesaretim yok spirale bi de sen korkutma
ozcanancım yumurtlama tarihi dedin de aklıma geldi, hamile kalmadan önce aralıkta hapı bıraktım ocakta bir muayene esnasında yumurtlama tarihimi öğrendim (adetten sonra tam 14.gündü) ona güvenip takvim yöntemiyle korunmaya çalıştım ama nisan ayında adet olmayı beklerken tam iki hafta geç yumurtlamayla Türkiz geldicanım benim kaza kurşunu değil ben eşimi kandırdım birazcıkbiliorum ben yumurtlama tarihlerini ama her doğum kontrolünün bi riski var hapın da ben hiç hap kullanmadım kullanmam da sonuçta yumurtlama tarihlerimi biliyorum ama önlem diye taktırdım spriali hem ranadan eşimi gördüğüm yok o yüzden rahatım
ya kızlar size fikir danışayım.15 gün kadar önce bulaşık makinem bozuldu.servis geldi 150-200 tutar masrafı dedi.ve makine 10 yılı geçtiğinden takılan parçalara garanti veremiyoruz dedi.çok üzüldüm sizce napıyim yenisi 500-600 zaten e diyelim ki yaptırdım bi daha bozulsa tekrar masraf zararlı çıkıcam.yenisini alasım var galiba ama eşim pek sıcak bakmıyor yaptıralım neyse masrafı diyor.ve ben bu kararsız süreçte maalesef bulaşıkları elimde yıkıyorum.siz olsaydınız ne yapardınız
kızlar benim kızım değişik bişey yedirdiğimde yüzünü öyle bi ekşitiyo ki sanki midesi bulanıyormuş gibi yapıyo. ama yiyor. napsam acaba öyle yaptığında yedirmeye devam ediyim mi yoksa yedirmeyeyim mi?
ii akşamlar kızlar ben çıkıyorum bi dahada giremem yarın sınav var ve rana rahatsız görüşürüz...
kızlar yarın hava en düşük 14 en yüksek sıcaklık 23 bulutlu görünüyor arkadaşla çarşıya çıkcaktık sizv-ce çıkartsammıki çocuğu bebek arabasında önüde kapanıyor kararsızımm ama evdede durmak istemiyorum. ne yapsa acab üşürmüki.
millet çocuğunu 15 günlük kışın dıları çıkartıyor ya be yinede bu havada bile düşünüyorum işte.
yatmadan önce yulafli falan sütlü püreler var.onlardan yediriyorum.üstüne sise mamalarini veriyorum.atiyorum yataga..emzirmiyorum ben ondan belki uyanmiyor olabilirler.püre tok tutuyor cunku. odayi da kapkaranlik yapiyorum.gece lambasi falan yakmiyorum yedirirken de.oda kapisinin disinda yakip cok az isikta yedirip hemen yatagina atiyorum.yoksa uyanip oyun oynamak istiyorlar
ilk eve getirdigimizde tabiki zordu.uyuma-besleme aliskanliklari hastaneye göre degisti.yataklarina alisana kadar zor oldu.fakat kayinvalidem cok yardimci oldu sagolsun.o olmasa bunalima girebilirdimama suan kendim de haklarindan gelebiliyorum.ama hala da cok yardimci olan esimin hakkini da yiyemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?