- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #9.221
Kızlar merhaba bugün hava güzeldi bide dışarı attık kendimizi:) Reces cnm merhaba kızına maşallah gayet ii kilosu ek gıdalardada kolay gelsin dilekefe basınız saolsun.size soru kızlar dut pekmezimi üzüm pekmezimi daha faydalı?
songulcum nasılsın nasıl gectı arkadslarnla vaktınız arasa nasıl oldu
cnm bı arkadasım gelebıldı bebısını getırmw dedım onada bulasmasın dıye cok guzeldı aras bıraz huzursuzdu ıkı kısı baktık ıyı oldu
ve gecenın suprızı arasın yzundede 3 tane benek cıktı
guzel gecmıs yınede,hasta tabı huysuzdur canım,benek derken canım orayı anlayamadım ıste nedemek ıstedın
cnm dun yazdım okudunmuu bılemedım bak ıkı bacago bırden kırmızı benekler olmustu
dr krem verdı gectı buaksamda yuzunde cıktı 3 tane dr yumurta kes dedı toplamda 3 gundur yemıyo zaten
gecen hata kendı dr u yoktu salı goturucez bakalım ne dıcek
bugun yogurt yedı acaba sut urunlerınemı alerjı pufff
ne zaman yazacaksın diye bekledim ben demerhaba kızlar, geçmiş okumak ne güzel bişeymiş yaaa
canım dün gece tam sana yazacaktım bizimki uyandı onu uyuturken ben de sızmışım:) teşekkür ederim ismi beğendiğine çok sevindim bazen adı ne diye sorduklarında cevap verince bön bön bakanlar var ya çok sinir oluyorumben de çok çabuk demoralize olurum canım hele söz konusu Türkiz olunca böyle elim ayağım boşalıyor benim eşim de destekçidir ama üzüntülü değil de sinirliysem iki inatçı keçi gibi didişir dururuz eşinin toparlayıcı olması çok güzel ama o güç senin içinde canım benim... ay sanki ben senin miniğin resmini gördüm o zaman çünkü ailede renkli göz yok diye yazışmıştınız ayyy ne güzel bak bu da güzel bir tesadüf oldu:) bence de değişmez tatlım etrafımdaki bebişlere bakıyorum kahve gözlüler şimdiden belli, benim eşimin gözleri renkli böyle sarılı yeşilli bir ela, bazen sanki kızınki de yeşeriyormuş gibi geliyor :!: değişse de öyle değişir bizimki...
canım geç yazıyorum geçmiştir ama yine de geçmiş olsun dikkat et kendine :105:
canım yaa sağolasın benim için de büyük keyif :) maşallah kuzularına Allah esirgesin, bağışlasın... abi kocaman olmuşşş ah ah biz de o günleri görecek miyiz dersin? :) valla beim de hayalim cimcimeyi okula başlatıp kardeş getirmek Allah kısmet ederse... bakalımanlatayım tatlım: Türkiz uykusu çok gelmemişse ya da sinirlendirmemişsen çok neşeli bir bebek durup durp kahkaha atar herkese güler ağzı doludur sürekli söylenir durur sabah 7 civarı uyanıyor keyfi yerindeyse sessiz duruyor tabi haldır huldur debelenmelerini ve hızlı nefes seslerini sessizlikten sayarsan :) yalnız bizim çok kötü bir alışkanlığımız var yanımızda yatırıyoruz nerdeyse doğduğundan beri böyle... gündüz için beşiğe alıştırdım ama gece ben istemiyorum desem yeridir beraber uyumak çok güzel bir duygu çocuğa kötülük ediyorum farkındayım ama kafaya koydum sıcaklar artınca zaten rahatsız olacak o zaman ayırıcam ay konuyu dağıttım:) neyse sabah uyanıyor babasına dönüp hayran hayran bakıp gülmeye başlıyor uykusu çok kıymetli eşim uyanıp da onu görünce dayanamıyor eşim kızı oyalarken ben de biraz kestiriyorum 9 gibi babamız işe gidiyor biz de magazin programları eşliğinde alt açma ve emme faslından sonra müge anlı eşliğinde uyuklamaya başlıyoruz geleceğin psikopatını yetiştiriyorum minik uyurken ben hazırlanmaya başlıyorum süt filen sağıyorum 11- 11 buçuk gibi, uyanınca annemlere gidiyoruz kapıdan çıkana kadar mızmızlanıyor arabada da bana ters ters bakıyor öyle ki rutin oldu bu kapıyı çalıyorum babam diyor ki "çekilin ben açıcam yüz ifadesini önce ben görücem" :)) dedesinin kollarına geçince o sinirli ve ekşi yüz ifadesi gülücüklü işveli bir ifadeye dönüşüyor, dedesine müthiş bir aşkı var:) sonra bir buçuk gibi işe gidiyorum annemin eviyle iş yerim arası arabayla bir dk desem abartmış olamam. beşe doğru geliyorum anneanneyle teyzeyle çok iyi anlaşıyor tabi ağlama krizleri az da olsa yaşanıyor ama yatıştırıyorlarmış beni görüyor o yüz ifadesini anlatamam bakışlar değişiyor kaşlar düzleşiyor ağlamakla gülmek arası bir ağız bir inilti sesi hemen kucağıma alıyorum garibim yaa biraz daha oturup eve geçiyorum bazen dönüşte babasına uğruyoruz eşim bankacı müşteriler o saatte gitmiş oluyor biz gidince bütün personel başına üşüşüyor geçen gün yine gittik ben bişey alacaktım iki dklığına çıktım geldim ki güvenlikçi arkadaşla eşim koymuşlar kızı battaniyenin içine uyutmuşlar ddim dua edin de genel merkez sizi izlemiyor olsun... sonra eve geçiyoruz akşamüstü memesi ve kestirmesinden sonra yemek faslı civarı uyanıyor bir süre sonra da gece uykusu... ancak bu aralar gece uykuları bir acayip kırkından sonra akşam 9a sabitlenen uykusu bir iki haftadır bazen 7 de başlıyor bir iki emme uyanmasıyla sabaha kadar sürüyor bazen de yine 7 de başlayıp 11 gibi gayet neşeli ve zinde uyanıp 2-3 saat sonra uyumayla devam ediyor doğduğundan beri bu uykusunu almış gibi kaçması hiç olmamıştı canım bu aralar diş çıkarma belirtileri çok gösteriyor sence uyku düzensizliği ondan kaynaklı olabilir mi? bir de ben aslında ek gıdaya geçmek istiyorum beş ayımız bitiyor miniğim 6-9 ay kıyafetleri giyiyor sofraya çok atılıyor ve ne versen ağzına sokuyor (tabi bu dişle ve psikoseksüel gelişim dönemiyle de alakalı ama) ne biliym doğum yaparken anladığım bişey var ki herşey içgüdüyle şekilleniyor o yüzden diyorum ki acaba miniğimin ek gıda vakti geldi de içgüdüleri bizi buna mı yöneltiyor? asmdeki hemşire başlamayın anne sütünü bırakır dedi sadece anne sütü alıyor çünkü ama bilemiyorum bir akıl verin bana :18:
sprintcim al işte canım, sohbetini özledim demiştin bak nasıl da sohbetin gözünü çıkardımhep böyleyim ben ya şu çenem hiç durmaz :26:
çok geçmiş olsun canım ya geldi mi herşey üstüste gelir zaten(
merhaba canım ismimizi beğendiğine çok sevindim biz de eşimle aynı şeyi düşünüp gururla koyduk ismini ama öz vatanımızda yabancı olduk bilmem ki büyüyünce çocuk zor durumda kalacak mı?... bizim kızımızsa zorluğa göğüs gerer diyor babası ama neyse bu konulara hiç girmeyelim:) minikler etrafı keşfetmeye tam başladılar havalar güzelken bol bol gezdirmek lazım:)
ay canım hep merak ederdim yoğurt nasıl mayalanır diye iyi ki yazdın ben de denicem:)
merhaba canım, başın sağolsun mekanı cennet olsun...tatlı bebişine de çok geçmiş olsun...
canım benim ya...ne kadar yorulmuşsun... kadın olmak hiç kolay değil hiç... bazen annem evinin işini şöyle yap böyle yap diyor ya bi yürü git diyesim geliyor kendileri bin parça olmuş da ne olmuş niye her taşın altında bizim elimiz var? inşalah bunları okuduğunda bir güzel dinlenmiş ve moral toplamış durumdasındır...
hoffff ne çok yazdım:) bir süre sonra benim nickimi gören forumdan kaçacakortam böyle güzel olursa ben daha çoook kafa şişiririm haberiniz olsun
ben de üzüm veriyorum annem orjinal üzüm getirmişti onu veriyorum ya ama fark etmez ki pekmez pekmezdirvalla fayda olarak bılmıyorumda ben dut veryorum onun tadı daha guzel cunku
nasılsın canım okudum bugun yazdklarını rana hanım bıraz huysuzluk yapmıs,calıstnmı derslerıne rana uyudumu
hee tamam canım sımdı anladım.evet okudum bılıyorum ,nıye cıkıyokı acaba onlar dr un dedığı gıbı alerjımıkı acaba ıns değildır canım,bakalım dr un ne dıcek,bu arada canım sen ozel emı yoksa devlet emı gıdıyosun
ne zaman yazacaksın diye bekledim ben dedinlendim gibi duş alınca rahatladım biraz ama gözlerime biber atmışlar sanki yaniyolar... yazdıklarına uzun uzun cevvp vermeyi ne çok isterdim ama sadece okudum yatmadan önce sevdiğin kitabı okursun ya valla iyi geldi rananın kk kardeşi değil mi işte aynı huylar :)) bi fark var rana sadece beni gördüğü için dış cepheye karşı çok tepkili napacam bilmiyorum...
ben de üzüm veriyorum annem orjinal üzüm getirmişti onu veriyorum ya ama fark etmez ki pekmez pekmezdir
rana yattığı yerden de huysuz canım ya saat başı uyanıp ağlıyo ağlıyorum emiyo iki fırt sonra uyuyo bornozla bile yakaladı düşün artık gece boyu hiç uyanmasa sabaha kadar uyusak ne güzel olur demi.. yarınki sınavım bi de sabah ve öğleden sonra asıl iş yarın yani derslere de çalıştım kaç parçaya bölünecem diyorum zaten ders mi çlaşıyaım ranaya mı bakayım yemek mi yapayım bilemedim hayattan rengi alın geri neyi kalır ki diyo ya reklam bu aralar bendeki renkleri aldılar geri bişi kalmadı..
yoğurt sulu oldu songül ya benim parmak 7 den fazla kaldı yanmadı ondan mı acaba yine de koydum dolaba moralim bozulmayacak
yarın akşam olsa da yatsak:) herkese iyi geceler kızlar öpüldünüz
ozele gıdıyorum cnm dr gecenhafta cenaze dolayısıyla memlketı trobzona gıtmıstı arasa gormeden bısey yapamaz dun tesadu bı özel hastane gıttık dr amcam fıl tarıhten kalmıs
sımdı kendı dr muza gıdıcez bakalım ne dıcek ben kada alerjı tahlıllerını konusucam arkadasım
tam sevınıyodum ne guzel yıyıyo dıye sımdı sıkıntı baska rabbım dermansız vermesın de ınsan uzuluyo ıste
eee ssenın bebıs nasıl cnm
Cnm bayildim inan sana yaxdiklarini hic slkllmadan okudum masalla ne seker bi kizin var
Cnm 6 aydan once eklere baslama derim sutun yeterliyse omrunce yicek zaten ekleri bu 6 ay sadece sendem besleniyo guzel bi duygu bebekte o zaman hazir oluyo zaten
Bak onca yazdigindan aklima takildi ne is yaptigin saat 1 de ise gitmek muthis bisey
Yogurt olayina gelince tam 15 gun ustunde calistim basardim pek bi mutluyum
Kendimi cok buyuk is basarmis gibi goruyorum
Bak devamki yaz sevdim seni
ne zaman yazacaksın diye bekledim ben dedinlendim gibi duş alınca rahatladım biraz ama gözlerime biber atmışlar sanki yaniyolar... yazdıklarına uzun uzun cevvp vermeyi ne çok isterdim ama sadece okudum yatmadan önce sevdiğin kitabı okursun ya valla iyi geldi rananın kk kardeşi değil mi işte aynı huylar :)) bi fark var rana sadece beni gördüğü için dış cepheye karşı çok tepkili napacam bilmiyorum...
ben de üzüm veriyorum annem orjinal üzüm getirmişti onu veriyorum ya ama fark etmez ki pekmez pekmezdir
rana yattığı yerden de huysuz canım ya saat başı uyanıp ağlıyo ağlıyorum emiyo iki fırt sonra uyuyo bornozla bile yakaladı düşün artık gece boyu hiç uyanmasa sabaha kadar uyusak ne güzel olur demi.. yarınki sınavım bi de sabah ve öğleden sonra asıl iş yarın yani derslere de çalıştım kaç parçaya bölünecem diyorum zaten ders mi çlaşıyaım ranaya mı bakayım yemek mi yapayım bilemedim hayattan rengi alın geri neyi kalır ki diyo ya reklam bu aralar bendeki renkleri aldılar geri bişi kalmadı..
yoğurt sulu oldu songül ya benim parmak 7 den fazla kaldı yanmadı ondan mı acaba yine de koydum dolaba moralim bozulmayacak
yarın akşam olsa da yatsak:) herkese iyi geceler kızlar öpüldünüz
herkese ıyı geceler kızlarr ben kacar
Ayy çok teşekkür ederim canım çok mutlu oldumb ben her fırsatta yazarım yeter ki benden sıkılmayın
haklısın bir ay daha sabredeyim ben ek gıdalar için... canım ben üniversitede asistanım süt izni 3 saat ya ben 9-12 diye düşünerek sabahı aradan çıkarıyorumaslında sabah üzeri mesai 4 saat normalde 8 de başlıyor ama anlayış gösteriyorlar sağolsunlar.
tabii ki çok büyük iş başarıyorsun yoğurt kıvamı tutturmak kolay mı biz de ozcananla pratik yapıp kendimizi geliştiricez inşallah:)
ben de seni pek sevdim canım
bu arada Arascık daha iyileşmedi mi? canım benim kıyamamyüzünde benek çıktı demişsin geçer be canım ateştendir diye düşünüyorum
canım arkadaşım şımartıyorsun beni:26:
bıcırık Rana hanıma bak sen biliyor annesinin meşguliyeti var nasıl da anlayıp ilgi istiyor görüyor musun?cefakar arkadaşım... gözlerin uykusuzluktan yanıyor yarın şu sınavlarını bir bitirirsen bak göreceksin eski düzenin geri gelecek sen sıkma canını Allah bildiğini karşına çıkarsın emeğini boşa vermesin canım benim... iyi geceler öptüm Ranacıkla seni :)
kızlar ben de her an çıkabilirim eşim arkadaşlarıyla takılıyordu birazdan gelir
herkese ıyı geceler kızlarr ben kacar
masallah canım kuzuna kılosu ıyı.dr un ne guzel lıste vermıs ama kıyma hemen 6. ayda verılıyormu?bırde neden kan ılacını değiştrdı bende ferro sanol kullanıyorumda
Masalla cn.kuzzucuga
Insalla guzrk guzel yer mamaciklarini
Bizinde emme duzeni degismedi sindilik 3 saatte bir devam gune anne sutuyle baslayio anne sutiyke bitiriyoruz
Bide bizim dr labneyi peynirden saymiyo hepsi ayri tur bu drlarin
Bu arada 1o gubde cok iyi almis cnm masalla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?