2012 kasım bebekleri büyüyor..

valla fayda olarak bılmıyorumda ben dut veryorum onun tadı daha guzel cunku

Cnm bayildim inan sana yaxdiklarini hic slkllmadan okudum masalla ne seker bi kizin var
Cnm 6 aydan once eklere baslama derim sutun yeterliyse omrunce yicek zaten ekleri bu 6 ay sadece sendem besleniyo guzel bi duygu bebekte o zaman hazir oluyo zaten
Bak onca yazdigindan aklima takildi ne is yaptigin saat 1 de ise gitmek muthis bisey

Yogurt olayina gelince tam 15 gun ustunde calistim basardim pek bi mutluyum
Kendimi cok buyuk is basarmis gibi goruyorum

Bak devamki yaz sevdim seni

songulcum nasılsın nasıl gectı arkadslarnla vaktınız arasa nasıl oldu

cnm bı arkadasım gelebıldı bebısını getırmw dedım onada bulasmasın dıye cok guzeldı aras bıraz huzursuzdu ıkı kısı baktık ıyı oldu
ve gecenın suprızı arasın yzundede 3 tane benek cıktı

guzel gecmıs yınede,hasta tabı huysuzdur canım,benek derken canım orayı anlayamadım ıste nedemek ıstedın

guzel gecmıs yınede,hasta tabı huysuzdur canım,benek derken canım orayı anlayamadım ıste nedemek ıstedın

cnm dun yazdım okudunmuu bılemedım bak ıkı bacago bırden kırmızı benekler olmustu
dr krem verdı gectı buaksamda yuzunde cıktı 3 tane dr yumurta kes dedı toplamda 3 gundur yemıyo zaten
gecen hata kendı dr u yoktu salı goturucez bakalım ne dıcek
bugun yogurt yedı acaba sut urunlerınemı alerjı pufff

hee tamam canım sımdı anladım.evet okudum bılıyorum ,nıye cıkıyokı acaba onlar dr un dedığı gıbı alerjımıkı acaba ıns değildır canım,bakalım dr un ne dıcek,bu arada canım sen ozel emı yoksa devlet emı gıdıyosun

ne zaman yazacaksın diye bekledim ben de dinlendim gibi duş alınca rahatladım biraz ama gözlerime biber atmışlar sanki yaniyolar... yazdıklarına uzun uzun cevvp vermeyi ne çok isterdim ama sadece okudum yatmadan önce sevdiğin kitabı okursun ya valla iyi geldi rananın kk kardeşi değil mi işte aynı huylar :)) bi fark var rana sadece beni gördüğü için dış cepheye karşı çok tepkili napacam bilmiyorum...
valla fayda olarak bılmıyorumda ben dut veryorum onun tadı daha guzel cunku
ben de üzüm veriyorum annem orjinal üzüm getirmişti onu veriyorum ya ama fark etmez ki pekmez pekmezdir
nasılsın canım okudum bugun yazdklarını rana hanım bıraz huysuzluk yapmıs,calıstnmı derslerıne rana uyudumu

rana yattığı yerden de huysuz canım ya saat başı uyanıp ağlıyo ağlıyorum emiyo iki fırt sonra uyuyo bornozla bile yakaladı düşün artık gece boyu hiç uyanmasa sabaha kadar uyusak ne güzel olur demi.. yarınki sınavım bi de sabah ve öğleden sonra asıl iş yarın yani derslere de çalıştım kaç parçaya bölünecem diyorum zaten ders mi çlaşıyaım ranaya mı bakayım yemek mi yapayım bilemedim hayattan rengi alın geri neyi kalır ki diyo ya reklam bu aralar bendeki renkleri aldılar geri bişi kalmadı..

yoğurt sulu oldu songül ya benim parmak 7 den fazla kaldı yanmadı ondan mı acaba yine de koydum dolaba moralim bozulmayacak

yarın akşam olsa da yatsak:) herkese iyi geceler kızlar öpüldünüz

ozele gıdıyorum cnm dr gecenhafta cenaze dolayısıyla memlketı trobzona gıtmıstı arasa gormeden bısey yapamaz dun tesadu bı özel hastane gıttık dr amcam fıl tarıhten kalmıs
sımdı kendı dr muza gıdıcez bakalım ne dıcek ben kada alerjı tahlıllerını konusucam arkadasım
tam sevınıyodum ne guzel yıyıyo dıye sımdı sıkıntı baska rabbım dermansız vermesın de ınsan uzuluyo ıste

eee ssenın bebıs nasıl cnm

cnm benım sanırım ısıyı tutturamadın benım en buyuk hatam hep ılıga yakın mayalamak oldu sımdı baya sıcak oluyo 7 ye kadar zor dayanıyo yılmak yok ben 15 gun ugrastım
yat dınlen cnm ınsalla sınavın guzel gecer gerccekten bu ara cok yoruldun cnm ya

bıraz ılgılı bı dr da oyuzden sordum canım ben devlete gıdyorum dr ıyı ama kalabalık olduğu ıcın nekadar ılgıleneblırse artık,11 gıbı uyuttum canım mısıl mısıl uyuyo nazar değmesın bebıslerımıze aras ta uyumstur heralde demı

canım ıns ıyı gecr sınavın ben Allahtan oğlum doğmadan gecen sene bıtrdım aöf yı yoksa benımde ısım zordu.rana da ıns daha ıyı olur bu sefer.canım eğer yoğurt sulu olduysa şöyle yap bı kaba sıcak su koy yoğurduda onun ıcın ekoy beklet boyle yapınca yoğurt katılasıyo bıraz

Ayy çok teşekkür ederim canım çok mutlu oldum b ben her fırsatta yazarım yeter ki benden sıkılmayın
haklısın bir ay daha sabredeyim ben ek gıdalar için... canım ben üniversitede asistanım süt izni 3 saat ya ben 9-12 diye düşünerek sabahı aradan çıkarıyorum aslında sabah üzeri mesai 4 saat normalde 8 de başlıyor ama anlayış gösteriyorlar sağolsunlar.
tabii ki çok büyük iş başarıyorsun yoğurt kıvamı tutturmak kolay mı biz de ozcananla pratik yapıp kendimizi geliştiricez inşallah:)
ben de seni pek sevdim canım
bu arada Arascık daha iyileşmedi mi? canım benim kıyamam yüzünde benek çıktı demişsin geçer be canım ateştendir diye düşünüyorum

canım arkadaşım şımartıyorsun beni :26:
bıcırık Rana hanıma bak sen biliyor annesinin meşguliyeti var nasıl da anlayıp ilgi istiyor görüyor musun? cefakar arkadaşım... gözlerin uykusuzluktan yanıyor yarın şu sınavlarını bir bitirirsen bak göreceksin eski düzenin geri gelecek sen sıkma canını Allah bildiğini karşına çıkarsın emeğini boşa vermesin canım benim... iyi geceler öptüm Ranacıkla seni :)

kızlar ben de her an çıkabilirim eşim arkadaşlarıyla takılıyordu birazdan gelir

o cok ıyı cnm calısma sartların keske yıllarca sut ıznı olsa haha
anane dede ne mutlu oluyorlar kımbılır
cnm arasta dunden berı ates yok atopık dermatıt te var alerjık bunyelı bı bebek malesef o yuzden hep ınceler oldum cocukumu
yogurt olaynda elbet basarırsınız cnm ben nı ara resmen kafayı yedım hırs ettım basardım

masallah canım kuzuna kılosu ıyı.dr un ne guzel lıste vermıs ama kıyma hemen 6. ayda verılıyormu?bırde neden kan ılacını değiştrdı bende ferro sanol kullanıyorumda

Canim ferrumun tadi daha guzel,bebise daha kolay icirebiliyim diye ferrum verdi.fero sanol vardi bende ama dr 6.ayda baslayacagim dedigi icin vermemistim.

İnsallah canim guzelce yer.valla bende labne vermesine sasirdim.lor pey.ir verebilirmiyim dedim.tuzsuz sut loru bulabilirsen ver dedi.sanirim labnede tuz olmadigi icin labnryi tercih etti.kiyma ver demesine bende sasirdim.ama dr dan dra farklilik oluyor.ben et suyu koymaya bile karsiyken kadin kiyma koy dedi.ama cok hastasi olan bi dr.zor randevu buluyorum.bu kadar meshur olduguna gore iyidir herhalde.malum ben izmire dogumdan sonra tasindigim icin ancak dr bulabildim.ceviz vepekmez verdirmesi hosuma gitti.activya ile yogurt mayalayabilirsin dedi amanasil mayalayacagim bilen var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…